& lisää hyppyjä

toppi Gina Tricot / hame Henri Lloyd* / vyö Bless This Mess*

 

 

Huomaatteko/ arvaatteko mikä on meidän lasten suosikkihellepuuha kotona? Ei vain pelkkä trampoliini, vaan trampoliini, jonka alla on sadettaja! :D

 

 

Sopii hyvin, kyllä tota meidän käristynyttä nurmikkoa sietääkin kastella. :S Täällä on vaan rajoite, jonka mukaan pihaa saa kastella vain joka toinen päivä (vuoropäivät talonumeroiden mukaan) tiettynä kellonaikana. Silloin siis pompitaan. :)

Kamera ei oo ihan terävimmässä kunnossa, sillä suihkutin senkin oikein kunnolla puutarhaletkulla. Nice. Kyllä sillä jotain kuvia saa, mutta katotaan toipuuko koskaan ihan täyteen tohinaan.

Kuvasin siis pikaisesti myös viime päivien asun, kun oikein vaatteitakin nyt olen käyttänyt. ;) Toissä on ollut sama hame ja vyö (jonka muuten sain samassa Tallinnan paketissa Bless This Messin tytöiltä), vain yläosa on vaihdellut -kotona mahdollisimman hihaton ja töissä sitten vähän enemmän. 

Perjantain piristykseksi vielä vähän pomppu- tai bilemusaa (ja -muuveja):

video

 

 

^ Tosta ei voi tulla huonolle tuulelle :P

Loistavaa perjantaita ja viikonlopun alkua!!

Kommentit (13)

14/13 | 

Valitettavan harvoin kommentoin blogiasi, vaikka aina joka postauksen luenkin. Yleensä luen puhelimella blogeja niin sillä on jaksa kirjoittaa kommentteja. 

Aivan ihana vyö <3 Voi että miten tuolla saa asuun kuin asuun särmää! Talvisin pukeudun itse tosi tylsästi mustaan ja harmaaseen (villaan) mutta kesäisin minun sisällä herää sellainen pieni romanttinen / boheemi tyyli!

Kiitos ihanasta blogista ja upeista vinkeistä mitä jaat! -Marengi

15/13 | 

Taas ihana pukeutumisvinkki. "Pakko" saada jokin tuon tyylinen ihana värikäs vyö.  :)

-Johanna

16/13 | 

Tosi magee asukokonaisuus. Ja vyö on kyllä aivan ihana. Voi kunpa pääsis Tallinnaan käynään, haluaisin katsastaa Bless this Mess -kaupan. 

Mukavaa viikonloppua !  (itse kullekin)

 

Seija

17/13 | 

Aivan huippuidea! Siis toi sadettaja trampoliinin kanssa, eikä vyössäkään mitään vikaa ole :) Tramppahyppely on muutes aivan loistavaa liikuntaa myös meille äideille, polvet korviin vaan ja kierteellä : O

Rentoa viikkistä!

Kaisu

19/13 | 

Heips,

Hauska ja hyödyllinen idea toi sadettaja trampoliinin alla näillä helteillä.

Mukava lukea sun blogia ja kuulla Norjan "tavoista" ( nurmikkoa voi kastella joka toinen päivä, posti jaetaan lauantaisinkin jne.) pieniä juttuja mutt ihan mielenkiintoista verrata meidän arkeen.     Kivaa ja lämmintä viikonloppua :)

t: Maarit

 

 

20/13 | 

Ihan helmi toi biisi ja kiva "kesätanssi" 

-Heidi

22/13 | 

Me laitettiin heti eilen illalla sadettaja trampan alle ja lapsilla oli niiiin kivaa! Kiitos vaan hyvästä vinkistä :)

Täällä Suomessa onkin nyt niin kuuma, että eipä tuolla trampalla oikein ilman sadettajaa jaksais lapset edes hyppiä. Mutta ei pidä valittaa, liian pian tulee taas syksy, kylmää ja sateet.

Ihanan aurinkoista ja helteistä viikonloppua!

-Hanne-

23/13 | 

Hei! Kovin pienille lapsille en suosittele laittamaan sadettajaa trampan alle. Tramppa tulee tosi liukkaaksi ja on näin ollen pienille vaarallinen :) Isommille varmasti hauska! -st.brigitten

24/13 | 

Samaa mieltä. Vaarallinen voi olla. Muuten ihan ok idea.

25/13 | 

Mukavampi tämä blogi on ilman bikinikuvia. Mukavaa kesän jatkoa.

26/13 | 

Oho, ketäs nuo bikinit kesällä haittaavat?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010