-Vanhaa ja uutta.
Laitan muutaman huonon kuvan uudesta talosta sisältä (...huonon ja huonon.. ei sieltä hyviä voi saada) kun ilmeisesti odottelette niitä kovasti :D Eli kolmin kappalein silmän iloa, olkaa hyvät:

muovimattoa, ruskeaa.... huoh.
muovimattoa, ruskeaa ja mäntyä... huoh. No toi vasemmalla näkyvä tuoli me pidettiin.
Hmmm... jostain syystä ei oo ollenkaan huono omatunto vaikka revitäänkin kaikki vanha pois... Muovimattoa, muovimattoa.
Ja koska meidän vanha (nykyinen) asuntokin on tullut nyt myyntiin (NYYYH), laitan muutaman kiinteistönvälittäjän kuvan siitä loppuun. Etenkin keittiöstä on toivottu kuvia niin kauan kuin muistan, joten tässä sekin nyt on. Ei mikään ylpeyden aihe, muttei rumakaan... you'll see.
oma eteinen <3
oma olohuone <3
Jopa keittiökin saa sydämen.
Ei tahdo luopua.... <3
Huoh, ei tässä auta kuin toivoa, että ostaja löytyisi pian!

Kommentit (68)

Nanna
69/68 | 

Ihana eteinen, ei ollenkaan sellainen romukaaos joita näkee aika usein..Myös omassa kodissa. :D

Nunt
70/68 | 

Ihan pakko udella, että kun laitatte keittiönkin uusiksi, niin aiotko yrittää saada valutushyllyn? Bidee-suihkun puuttumisen lisäksi tuo on toinen suuri ihmetyksen aiheeni norjalaisessa sisustuksessa, ettei ole valutushyllyä tiskikaapissa.

Lettu
71/68 | 

Nään jo silmissäni uuden "sinun näköisesi" lopputuloksen, kyllä siitä vielä koti tulee!
Ihana koti teillä nytki! :)

Hanna
72/68 | 

ihanan näköstä tejän "vanhassa" kodissa :) luv it !<3

Anu
73/68 | 

Mua riipasee, kun miettii tuota nykyistä kotia, ah, se on niin ihana:)
Mutta varmuudella kun tietää, että uudesta tulee taatusti maukunne mukainen, niin ei järkytä nuo muovimattokuvat...vähän tuollaiseltahan meilläkin näytti aluksi:) Täytyykin muistaa koittaa penkoa kännykällä otettuja kuvia tästä asunnosta ENNEN kuin tehtiin mitään.

Saara
74/68 | 

Noita kuvia kun katsoo niin ekana miettii, että miks ihmeessä te vaihdatte tuon alla olevan ihanuuden noiden kolmen ekan kuvan kammotukseen... Mut sit mä tajusin, että teksteissä lukee että kaikki pinnat menee uusiks.... :D Ratkaiseva seikka. ;)

Vitsit muovimatto on kyllä ihan hirveetä. Mä en tajua miks joillain vuosikymmenillä sitä tungettiin joka paikkaan. Kuten meidän (vuokra)kämpän joka lattiaan kaikissa sateenkaaren väreissä. Yhhyh.

Viivu
75/68 | 

Mielenkiinnolla ja innolla jään odottamaan teidän remppaa :)Ihana siitä tulee!!!

tyttism
76/68 | 

Hei, tsemppiä muuttoon ja remppailuun! Myytiinkö teidän uusi talo kalusteineen? Tykkään retrofriikkinä keittiön tapetista, muusta en niinkään :) Minkä verran uudessa on neliöitä? Se on siis omakotitalo omalla pihalla ja merinäköalalla?

tintti
77/68 | 

Uskon kyllä, että tosta tulee hyvä "pienellä" rempalla :)

Ah. Rakastan tota teijän nykyistä olohuonetta <3 Oliko tässä uudessa kodissa se kaivattu merinäköala?

Iida
78/68 | 

Oih ja voih tuota luopumisen tuskaa! :/ Me olemme myös myymässä talomme (itserakentamamme) ja nyt tehdään sitä henkistä luopumista pikkuhiljaa.. Toisaalta ei haluais millään muuttaa, mutta samaan aikaan haluaa kuitenkin uuttakin kotia.. Mutta kun sitä jotenkin vaan aattelee, että kunpa en koskaan katuisi lähtöä, you know? Aika karua.. mutta talon esineellistäminen toimii ainakin täällä pahimmissa eroahdistuksissa. Että uusi talo on ihan yhtä lailla meidän koti ja se tehdään ihan yhtä hartaudella kuin tämäkin talo.

Mukavia remppoja teille! Ja tsemppiä talonmyyntiin!

nanna
79/68 | 

Kyllä siitä vielä hyvä tulee, mutta sitä odotellessa, en voi sanoa muuta kuin:

TEETÄ JA SYMPATIAA!

;)

Johanna
80/68 | 

Nanna: Voi kuule... tässä oli aika raju siivous tehty kuvia varten ;D

Nunt: Hih, enpäs oo miettinyt, voishan sitä yrittää!

Lettu, kiitos... kai siitä sit ;)

Hanna: Niin munkn mielestä ;)

Anu: Hih, todellakin kirpaisee myynti, mutta olen varma, et uudesta tulee ihana :)

Saara: Joo hehe en olisi ehkä suostunut ostamaan taloa, jollei remontti olisi ollut itsestäänselvys... ei oo ihan mun makuun :)

Viivu: Kiitti <3 Niin tuleeki!!!

tyttism: Ei myyty, me saatin vaan valita, oisko siellä jotain, mitä me voitais pitää :D Pidin ton tuolin ja yhdet söpöt pienet puiset puutarhakalusteet. Talo on aivan iihanalla alueella kaupungin keskellä kukkulan päällä, jonka nimi on "kaunis näkymä" suomeksi. Ihan ok valkoinen puutalo ulkopäin ja kiva oma piha juu :)

tintti: Pienellä ;D Hihii. Juu uudessa kodissa on huippu merinäköala, jotain hyvää edes :P

Iida: Ymmärrän :/ Tää on niin ollut mun koti... Ainoa ja ensimmäinen paikka, jonne Norjassa olen asettunut. Ja sitä katumista me molemmat pelätään, mut ei auta. Teillä on vielä omarakentama... aika paha :)

nanna: Juu kiitti ;) Meillä on siitä onnellinen tilanne, et YRITETÄÄN saada hankalimmat teetettyä ennenkuin muutetaan sisään. Niinkuin lattiat ja katot, ehkä keittiö ja kylppärit. Tuskin onnistuu täydellisesti tää(kään) suunnitelma, mut jos edes osittain...

Katja
81/68 | 

Auts :D Kylppäri ihan kuin meillä ennen remppaa. Meillä vain kaikki oli sellaista myrkyn vihreää :D
Teetä ja sympatiaa täältäkin :)

Tuittunen
82/68 | 

Ihana ikkuna teidän nykyisen kämpän olkkarissa. Uudessa kämpässä teillä tulee riittämään työsarkaa, mutta unelmiensa eteenhän sitä jaksaa.

Kuivauskaapitkaan ei ole niin kuin ennen. Meillä tehtiin viime syksynä keittiöremppa ja kuivauskaappi ei ollutkaan enää sellainen pohjasta avonainen lautasritilällä, vaan umpipohjainen, jonka alemmassa ritilässä oli keräysalusta vedelle. Toimii, enkä kertaakaan ole joutunut tyhjentämään vedestä, sitä kertyy niin vähän, että ehtii haihtua. Tämmöinen olisi varmaan suht helppo hankkia norjalaiseen kaappiinkin, kaappien vakiomitat ovat siellä varmaan samoja kuin täällä.

PetrA
83/68 | 

Voi ei... ainakaan ei tartte säästää mitään vanhoja pintoja... Saatte laittaa hyvällä omalla tunnolla kaiken uusiksi. Olkkarin nurkkakaappi ois saattanu olla aika kiva valkoiseksi maalattuna.

Kodista tulee varmasti ihana!

Ei muuta kun tsemppiä ja pitkää pinnaa! (meillä just valmistu remppa ja hermot meinas mennä ja ero tulla :))

heinis
84/68 | 

On varmasti helpompaa repiä kaikki vanha pois ja tehdä kodista täysin omannäköinen <3 Jos kaikki olis hienoa, mutta ei yhtään omantuntuista, tuntuisi varmaan aika kurjalta tehdä muutoksia. En malta oottaa remppakuvia!!!^^

kati
85/68 | 

Hyvä musta näin, siis se että pinnat ovat tarpeeksi karseita ja huonokuntoisia. Ajatteles, jos vaikka joku olis just tehny kalliin pesuhuonerempan ja kaakelit olis "ihan kivat", muttei omantyyliset kuitenkaan. Nyt saat valita kaikki oman maun mukaan. Mä olisin toivonut meidän keittiön kohdalla just näin...

Jessica
86/68 | 

Aikamoinen projekti teillä tulossa, mutta hyvä siitä ihan varmana tulee! :)

Mikri
87/68 | 

Silloin kun itsellä on vahva näkemys siitä miltä oman kodin tulisi näyttää ja myös silmää toteuttaa se (kuten uskon sinulla olevan) on kaikista paras vaihtoehto ostaa juuri tuollainen talo / asunto kuin tuo uusi kotinne on. Hyvällä omalla tunnolla voi tosiaan repiä kaiken vanhan pois ja tehdä juuri sellaista kuin itse haluaa. Tietyissä realismin rajoissa tietysti :) Idearikasta suunnitteluaikaa! Innolla odotan projektin etenemistä.

Sykerö
88/68 | 

No huh huh minkä näköistä siinä uudessa, ihan ymmärrettävää että pinnat laitetaan uusiksi.
Ihanan näköistä siinä teidän vanhassa, itsekin kiinnyn kaikkiin paikkoihin joissa olen asunut, se on kyllä vähän hassua.

Char
89/68 | 

Oooh, onnea onnea uudesta kodista :) siitä tulee varmasti vallan ihana! Ja kun itse remppaa (tai saa valita miten kunnostaa), niin kodista tulee varmasti ihan eri tuntuinen, kuin että ostaisi "uuden". Odotan NIIN innolla tätä teidän projektia! Ja oioi miten kauniilta teidän vanha kotinne näyttää :´)

Linnea
90/68 | 

Upeita kuvia entisestä kodistanne. Isot ikkunat olohuoneessa on paras juttu siinä kodissanne.

Onko uudessa kodissa isoja ikkunoita ja olohuoneessa näyttää olevan yksi pieni ikkuna, right?

Onnea remontille!

Aikku
91/68 | 

Ostimme 70-luvulla rakennetun remonttimiehen unelman reilut 10 vuotta sitten ja olemme laittaneet paikkoja ja pintoja uusiksi vähitellen. Sekä sisältä että ulkoa. Ensin perusasiat kuntoon. Ehkä kamalin oli talomme keittiö: tummanruskeat kaapit ja punainen muovimatto, jota oli laitettu myös tiskialtaan ja yläkaappien välitilaan. Siihenkin silmä tottui...

Purppura
92/68 | 

Muovimatto on kyllä lähestulkoon kirosana :) Meillä kaivettiin yläkerrassa muovimaton alta esiin vanha lautalattia, hiottiin se ja maalattiin ja nyt tykätään kovasti! Me ostettiin kans vanha talo, jossa joudutaan tekemään kaikki uusiksi. Se ei haittaa kun saa sitten varmasti omannäköistä! Niin kuin joku kirjoittikin, olisi hölmöä lähteä remppaamaan esim. muutama vuosi sitten laitettua keittiötä, joka on ihan ok, mutta ei kuitenkaan... Meillä muuten on keittiössä vielä kirkuvankeltaiset kaapit, niin että niiden poistoa odotellessa... :)

Jenni B
93/68 | 

Voisinpa ostaa tuon teidän vanhan kodin :D Se on niin kaaaunis <3 Uudesta tulee kyllä varmaan mahtava, aika retrohan se on nyt :D

Tomorrow
94/68 | 

Kyllä siitä varmasti kuoriutuu vielä kelpo koti kaiken muovin alta. :) Ja varmasti ihanaakin, kun voi surutta remontoida kaiken mieleisekseen. Ei tarvitse säästellä.

Teidän vanha kotikin on kaunis ja hyvällä maulla sisustettu. :)

Helena
95/68 | 

Ihanan valoisa teidän vanha koti. Ja kyllä tuosta uudestakin vielä hyvä tulee, jos on remontti-intoa. Pääasia, että pohjarakenne ja kunto on hyvä. Ja sijainti. :-) Ja että on tilaa! Me ainakin tarvitaan kipeästi lisää tilaa. Olen tulossa hulluksi tämän tavaramäärän kanssa, kun sitä ei saa tungettua mihinkään (vaikka kierrätykseenkin olemme vieneet) ja lapset sotkevat koko ajan. Minusta kodin pitää olla valoisa ja avara. Ja rauhallinen. Kyllä todella on alkanut mietityttää stadista muuttaminen johonkin lähialueelle omakotitaloon.

Johanna
96/68 | 

Katja: :D Heh

Tuittunen: Juu luulis onnistuvan! :)

PetrA: hih, kyllä se siitä! Hiljaa hyvä tulee ;)

heinis: Niin on, tosi ihanaa saada kaikki uutta <3

kati: Just noin mekin ajatellaan! ;)

Jessica: Niin tulee :)

Mikri: Kiitos! Ja kyllä, mulla on suunnitelmat ihan selkeät!

Sykerö: Tottakai kodeista tulee niiiin omia :')

Char: Kiitos <3 Tällainen täysremppaprojekti on kyllä tosi mielenkiintoinen!!

Linnea: Toi "mäntyhuone" hehe, se on oikeasti alakerran takkahuone ja siinä on kohtuu pienet ikkunat, mutta kunnon olohuoneessa on hyvänkokoiset ikkunat (3kpl merelle :)))

Aikku: Kuulostaa samalle! :)))

Purppura: Oi vau, lautalattia kuulostaa mahtavalle. Meidän mattojen alta ei kyllä taida löytyä mitään helmiä ;D

JenniB: Osta, osta!! :D

Tomorrow: Kiitos<3 juu kyllä siitä joskus vielä koti saadaan!

Helena: Niin samaa mieltä!! Haastellisinta on suunnitella kunnon säilytystiloja!

Maija
97/68 | 

Moikka taasen piitkäästä aikaa!

Noissa muovimatoissa on oikeesti hyväpuoli se että remonttia aloittaessa ne on aika näppärä nykästä seiniltä pois, kun jos vertaa kaakelin naputteluun... Eli positiivisen aspektin tässä pyrin tuomaan!

onnittelut talokaupoista! Kivaa, ja remppaamalla saa just omanlaista.

Taba

COCO
98/68 | 

Kotinne näyttää ihanalta! Todella myyviä kuvia! En tajuu miks suomessa otetaan aina niin kamalia myyntikuvia, ihan outoja. Yhdessäkin myyntikuvassa kuvattiin huonokuntoista kiuasta jostain 60-luvulta, jee! :) Huomasin sähköpostista että me kuulutaan samaan porukkaan... u know!

Sissi
99/68 | 

En ihmettele että vanhasta kodista muuttaminen kirpaisee! Vaan kyllä siitä uudesta tulee varmasti ihana kun saa itse laittaa. :)

melli
100/68 | 

Onnea uuden kodin hengettärelle! Ja tsemii remppaan! Ihana päästä seuraamaan teidän perheen uuden pesän rakentamista. Osaan kuvitella että on haikeeta luopua teidän nykyisesä unelma kodista näköaloineen. Tärkeintä kuitenkin kun löytyi teille molemmille mieluisa rempattava koti. Siinä sitä "silmää" tarvitaankin et osaa nähdä sen oman unelman muovimaton, ruskean ja kulahtaneen läpi. You can do it!

White Lily
101/68 | 

Voi härregud!!!!(pyörtyy)Teillä on tuossa kyllä laittamista, toivottavasti kaikki on ok muovien alla ettei tule mitään ylimääräistä sydämentykytystä...no siinä sulla on työmaata toteuttaa omia visioita:)varmasti kyllä riipaisee kun lähtee sievästä ja vaaleasta kodista tuohon kaaokseen...mutta uudessa kodissa näyttää olevan suuret huoneet mikä on kiva juttu kun on lapsiakin...oliko tässä sitä sun toivomaa pihaa?

Teillä on muuten peili aivan ovea vastapäätä joka on feng shuin periaatteita vastaan eli kaikki hyvä energia palautuu takaisin ulos peilin heijastuksena:) ei sillä että niitä tarvitsisi noudattaa tietenkään.

Eihän sun keittiössä justkaan mitään vikaa ole vaihtasin sen heti tuohon meidän ihanaan viis vuotta vanhaan upeaan Ikean kammotukseen(jok aei siis ole siinä meidän toimesta)...

Nna
102/68 | 

Kun vanha ei ole ihan .. hmm... oman tyylistä voi paremmalla omallatunnolla tehdä remonttia. joskus on sääli, kun joku muuttaa vaikka asuntoon, johon on juuri laitettu hänen mielestään väärän värinen parketti ja vaihtaa sen. odotan innolla remonttipostauksia ja ennen-jälkeen -kuvia, itsellä ehkä jonkun vuoden päästä sama edessä.

Johanna
103/68 | 

Maija: Kiitti positiivisuudesta! Sitä tosiaan tarvitaan :D Ja ihan tottahan toi on :)

COCO: Oi, vähä siistii ;D

Sissi: Siitä tulee ihana, you'll see <3

melli: Kiitti!! Toivotaan. Aika neutraaleilla perusjutuilla mennään, vaalealla ja puulla. Kyllä siitä hyvä tullee :) :)

White Lily: Oi mulla ei oo feng shui hallussa ;) Olen kyllä joskus aikoja sitten yrittänyt, mutta kaikki opit ilmeisesti unohtuneet... Toi on aika pyörryttävä kämppä. Nyt toivotaan ettei tän vanhan myynnissä kestä kauaa et saadaan rempparahaa. Muuten joudutaan asumaan tollasenaan ;)

Nna: Niin no, mulla oli just haavessa tällanen talo, mistä on *pakko* repiä kaikki vanha pois. Jotain "Ihan hyvää" ei ois ehkä viittynyt poistaa. Hyvä nain siis ;)

NYC Fashionista
104/68 | 

Onnittelut uudesta talosta!!!

Meilla juuri meneillaan remontti jossa kaikki vanha revitty pois, seinia kaadettu etta saadaan yhtenaista tilaa ja nyt alkaa nayttamaan jo aika lupaavalta, valoisalta ja ihanalta. Meidan talossakin oli puupaneelia melkein joka seinassa - vaan eipa ole enaa :-) Iso homma oli sen pois ottamisessa ja uusien seinien rakentamisessa, tosin..joten tsemppia teidan projektiin!!

florida
105/68 | 

I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Carry on the excellent works guys I?ve incorporated you guys to my blogroll. I think it'll improve the value of my web site :)

a4378827
107/68 | 

I've said that least 4378827 times. SCK was here

World Cuisine
108/68 | 

What i don't realize is actually how you're not actually much more well-liked than you may be now. You are so intelligent. You realize thus considerably relating to this subject, made me personally consider it from numerous varied angles. Its like men and women aren't fascinated unless it is one thing to do with Lady gaga! Your own stuffs outstanding. Always maintain it up!

outlet hogan italia
109/68 | 

wow, awesome post.Much thanks again. Keep writing.

ky bikes for sale
110/68 | 

Hey, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

Blues Saxophone lessons
111/68 | 

I'm not sure exactly why but this weblog is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I'll check back later on and see if the problem still exists.

Maris Peterson
112/68 | 

I am very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

dual pane windows
113/68 | 

My wife and i got very glad when Edward could finish off his survey from your ideas he made out of the web pages. It is now and again perplexing to simply choose to be giving away procedures which many people have been making money from. We do know we have you to appreciate for that. The main explanations you've made, the straightforward blog menu, the relationships you can give support to engender - it is all powerful, and it's really aiding our son and our family feel that that issue is entertaining, and that is exceptionally serious. Many thanks for all the pieces!

concrete curing blanket
114/68 | 

Great post. I used to be checking constantly this blog and I'm inspired! Very helpful info specifically the last section :) I handle such information much. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and best of luck.

best deals on home decor
115/68 | 

We absolutely love your blog and find the majority of your post's to be precisely what I'm looking for. Do you offer guest writers to write content for yourself? I wouldn't mind producing a post or elaborating on some of the subjects you write regarding here. Again, awesome blog!

Read More
116/68 | 

Thank you, I have just been searching for information about this subject for ages and yours is the greatest I have discovered so far. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?

ipadbackground
117/68 | 

I've been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It?s pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

cool swag pants
118/68 | 

Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, let alone the content!

Love Quotes
119/68 | 

Lovely blog! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am taking your feeds also.

vitamin c aromatease
120/68 | 

Very interesting info!Perfect just what I was searching for!

nootropic
121/68 | 

Real good information can be found on this web blog.

puls stacja
122/68 | 

I have really learned result-oriented things by your site. One other thing I'd prefer to say is the fact newer personal computer operating systems are inclined to allow far more memory to get used, but they as well demand more storage simply to operate. If people's computer could not handle much more memory along with the newest software requires that memory increase, it could be the time to shop for a new Computer system. Thanks

in
123/68 | 

basically means that you need to keep in mind your location constantly. In addition, you'll want to

whole house water filter
125/68 | 

Dont throw out your dirty water until you get in fresh.

alma louis vuitton
127/68 | 

Very informative article.Much thanks again. Really Great.

I
128/68 | 

viewed as a necessary tool essential for CCNA evaluation. Following conclusion while using review

Genoveva Romiro
129/68 | 

PLEASE ANSWER!. . IF YOU ARE DOING LASIK, WILL THAT HELP? I PROBABLY GOT FLOATERS FROM MY NEARSIGHTNESS. AND WILL IT BE BETTER OR WILL? THEM DISSAPEAR IF I DO LASIK?!. . please answer!!!

our water
130/68 | 

When cutting look at the age of the machete. Fulfulde Nigeria

Water filter for refrigerator
131/68 | 

The king can do no wrong.

FABRICA DE BOLSAS DE TEJIDO SI...
132/68 | 

Gran post! y buenas ideas abrazos

reverse osmosis tank austin
133/68 | 

Every cloud has a silver lining.

under
134/68 | 

associated with comprehensive examination and focus and also to the basis regarding reviews too.

dedicated server booter
135/68 | 

Thanks for these pointers. One thing I also believe is bank cards presenting a zero% charge usually entice consumers along with zero interest, instantaneous authorization and easy on-line stability transfers, nevertheless beware of the primary issue that can void that zero% simple highway annual share rate and in addition throw anyone out into the terrible home rapid.

Anton Holets
136/68 | 

Youre so cool! I dont suppose Ive learn one thing like this before. So good to search out anyone with some authentic thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this internet site is one thing that's needed on the internet, anyone with barely originality. helpful job for bringing something new to the online!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram