Hiustuotteet ja uusi vaaleampi kesäväri saatu Hiusmuotoilu Inochin taitavalta porukalta Helsingistä! <3

 

 

Jepsi pepsi; edellisen postauksen tiimoilta tuli letti- ja hiuskysymyksiä, joten jutskataan nyt nopeasti perjantain kunniaksi hiuksista! 

Ja aineista. 

Sellaisista, jotka ovat hyviä juuri lettien pohjalle tai muuten vain tuomaan tuuheutta ja ryhtiä hiuksiin.

 

Mun pitkäaikainen shampoosuosikkinihan on ollut Kerastasen Disicpline -sarja; sellaisissa pioninpinkeissä pulloissa pionin tuoksuista shampoota. Olen maininut useamman kerran, joten ei siitä sen enempää. 

Sain nyt kokeiltavakseni Kerastasen uudempaa Densifique -sarjan shampoota ja hoitoa, joista on pakko mainita teille, jotka toivoisitte hiuksille lisää tuuheutta. Tämä on nimittäin mun hiuksille melkein liian tuuheuttava! Mulla on aika karkea hiuslaatu, joka tarvitesee enemmän silotusta. Eli vanha Disicpline pysyy mun suosikkina, mutta ryhtiä ja karkeutta hiuksiin toivovalle ovat Bain Densite (shampoo) ja Fondant Densite (hoito) ihan huiput!

Koska muutenkin kyseltiin paljon siitä miten leteistä saa tuuheita ja paksuja, niin mainitsempa tässä pari hyväksi todettua muotoilutuotetta.

Olen toki saanut testattavaksi jos jonkinlaista "lettiainetta", mutta mun mielestäni lettien pohjalle ihan paras on vanha kunnon hiuspuuteri. Mieluiten spray -muodossa, koska ainakin mulle tuottaa aina ongelmia annostella ihan puuteria. Sprayta osaa suihkutella sopivammin.

Kolmas testaukseen saamani aine; jonka siis koen mainitsemisen arvoiseksi on ehdottomasti Kerastasen Elixir Ultime. Volume beautufying oil mist lukee kuvauksesa. Jeps. Suihke on öljyinen, mutta se myös tuuheuttaa. Kuulostaa epätodennäköiseltä, mutta yhdistelmä on toimiessaan aivan loistava. Tuuheuttava aine, joka ei vie kiiltoa vaan päinvastoin lisää sitä. Tykkään kovasti. Spray -muodosta  taas plussaa; se on aina helppo käyttää.

Nämä ovat siis sellaisia tuotteita, joita käytän paljon niin arjessa kuin paremmassakin hiustilanteessa. En kovin paljon, sillä hiustuoteöveri on pahempi kuin ei tuotetta ollenkaan ja tykkään aina pitää jonkinlaisen luonnollisuuden hiuksissa. Mutta pikkasen ja oikeaa tuotetta niin lopputulos on väistämtättä perfect. eh ;)

 

Ja hei. Kun kerran mainitsin ne sammakot. Eilen odotti aika monta prinssiä kotikadulla palaillessani salsatunnilta kymmenen jälkeen. Ihan oven edessä kurnutteli tämä kaveri: 

 

 

Pus ja hyvää perjantai-iltaa! :D

 

Kommentit (10)

Vierailija
11/10 | 

Färgen är jättefin! Är det slingor eller helfärg? Vet du vilken/vilka färger som använts? Hoppas du kan svara... :)

Vierailija
12/10 | 

Pus sammakolleko;) ? Kuitenkin se oli joku norski öljyprinssi, joka vain odotti pusua :)

Aivan upeat hiukset sulla, väri ja look on 10+

Hyvää viikonloppua!

ninnu
13/10 | 

Sulla kyllä kiva väri nyt hiuksissa :)  Harmi, kun tuo Kerastasen tuoteperhe on liian kallis itselle, vaikka ovat varmasti laadukkaita tuotteita.

Onko edellisen postauksen virkattu vyö kirjastasi? Se on makee :)

EllaH
14/10 | 

Ovatko nuo mainitsemasi tuotteet voimakkaasti tuoksuvia? On niin harmillista kärsiä erittäin hankalasta tuoksuyliherkkyydestä 😳

Vierailija
15/10 | 

vastaavia tuotteita löytyy kyllä onneksi ihan marketeistakin huomattavasti edullisemmin..käykäähän kurkkaamassa!

Vierailija
16/10 | 

Osaisitko tai osaisiko joku suositella jotain tiettyä markettimerkkiä mikä on hyväksi havaittu?

Vierailija
17/10 | 

Elvital volume collagen shampoo, violetti purkki, hinta noin 3 euroa. Ihan hyvä lyhyeen hiustyyliin.

Vierailija
19/10 | 

Nyt näkyy jo telkkumainoksia sinusta, oletpa aika tavalla erinäköinen liikkuvassa kuvassa kun näissä poseerauskuvissa. Hassunhauskoja sun zumbaeleetkin, odotan sarjaa mielenkiinnolla! :'D

Vierailija
20/10 | 

Joo, ei meinannut tunnistaa samaksi henkilöksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010