Sunnuntai-iltaisin tykkään nautiskella telkun ääressä hedelmiä ja kevyitä juomia (smoothie, maustetut kivennäisvedet). Ihan jotta tavallisesti hurjan kiireiset maanantait menisivät mahdollisimman kevyesti. Ettei olo olisi viikonlopun jäljiltä ihan nuutunut ja maanantait painajaisia. Ja siis tällanen herkkuiltapala mun mielestä ihan auttaa. Koska tahansa. Joku saattaa tietty ihmetellä et mikä toi alimman kuvan vitaaminiannos on -no, itseasiassa. Hmm. Se on sellasta henkistä vitamiinia. Saattaa tarvita sunnuntai-illan Varg Veumia katsellessa!

Ihanaa, pirteää maanantaita!! <3

Kommentit (14)

Mrs.Brown
2/14 | 

Ei nyt kuulu mitenkään tähän postaukseen, mutta voisitko nähdä sen verran vaivaa, että kertoisit mulle, minkä kokoset sun Diesel Joyze farkut on (siis myös pituus)? Tuo malli on niin hankala, etten yhtään pysty arvioimaan mikä on oikea koko itselleni, kun internetistä tilaan.

Kiitos suunnatomasti (mikäli vaivaudut vastaamaan)!

Ps. Fanitan sun blogia ihan sikana! En ole vielä koskaan kommentoinut ja nyt ekalla kerralla laitoin tollasta "tyhmää". Lupaan laittaa seuraavalla kerralla "oikeaa palautetta", jota mulla onkin roppa kaupalla. Täytyisi vain saada aikaseksi myös tehdä se...heh :)

st.brigitten
3/14 | 

oi mä rakastan kaikkia smoothieita, mielellään tosin omatekoisia :p

voisitko tehdä postia tai vastata tähän kommentiin hiukan sun liikuntahistoriasta: minkälaisilla tunneilla ja missä iässä aloitit ryhmäliikunnan? kuinka pian aloitit itse ohjaamaan ja minkälaisia tunteja? jne :)

kiits
4/14 | 

Dåkker ser ut å ha det kjempe koselig :) täällä toinen Norjassa asuva suomalainen, joka on hetken seurannut blogia, ja ensimmäistä kertaa kommentoi! Hienoja kuvia ja paljon rentoa luettavaa.

Mayo
5/14 | 

Täälläkin uppoo - varsinkin viikonloppusin- hirveän hyvin juuri tuo henkinen vitamiini :) Jännä!

Toki ne muutkin kelpais, mutta jotenkin siellä kaupassa niin helposti vaan kaartaa just sen karkkihyllyn kautta :)

HannaHoo
6/14 | 

Ahh, Varg Veum. Harmi, ettei niitä taidettu tehdä enempää kuin se muutama leffa? Mun sunnuntai-iltaan kuului bailey's kakku ( reseptiin mm. puoli kiloa voita) kuivaa sherryä ja Wallander....Hämnden meni nauhalle!

HannaHoo

PS. Ethän loukkaannu,(tää on tarkotettu siis positiiviseksi, mutta jos et vaikka itse voi sietää) mutta sun kotikuvista ja omasta olemuksesta mulle tulee aina mieleen Solsidan, ja Mickan. ;)

kalastajanvaimo
7/14 | 

Jep, sunnuntai-illan täytyy olla ;) Onpas kivaa kun kommentointi näyttää nyt toimivan ihan ilman onkelmia!! :)

kalastajanvaimo
8/14 | 

:D Ei kuule haittaa, kaikki kommentit on kivoja (näin posiiiviset siis etenkin) Mutta onko mulla Diesel Joycet? Mitkäs ne mahtaa olla ;) Täytyy lähteä kurkkaamaan DIeselin farkut läpi. Odotas. Ai Joyce toi on ihana malli, joo suosittelen ehdottomasti ostamaan!! ;) Mulla on koko W27 L32 ja siinä lahkeen sisäpituus on 72cm.
Vyötärö on aika reilu tossa mallissa et jos epäröit kahden koon välillä niin ota pienempi W-mitta :)

kalastajanvaimo
9/14 | 

Liikuntapostia pitäis ehdottomasti tehdä pian, joten toki voisin tällistakin asiaa liittää joukkoon, kiva jos kiinostaa! :) Voin kertoa et ala-asteen luistelu-, juoksu- ja hiihtokisoissa olin aina viimeinen :D En omista kilpailuvaistoa :D

kalastajanvaimo
10/14 | 

Hahaa :D Solsidan on ihana <3 Mut kuka siellä on Mickan... Täytyy alkaa katsomaan tarkemmin hehe.

kalastajanvaimo
11/14 | 

Nynorsk <3 (Täällä ei sanota "dåkker" ;)) Hauska kuulla, kiva kun jätit kommentin!

kalastajanvaimo
12/14 | 

:D Se uppoaa joskus liiankin hyvin -oon nyt onnistunut rajoittaa viikonloppuihin... Voikun joskus osais lopettaa kokonaan.... Mut ei stressiä, täytyy sitä vähän nautiskella :))

Mrs.Brown
13/14 | 

Sä vastasit! IHANAA! En rehellisesti sanottuna ollut oikein varma, että saanko koskaan vastausta, joten olen tosi iloisesti yllättynyt. Ja kun vielä vastasit näin nopeasti. Olet tosi ihana. JEEE!

Ai niin: Olisin muuten tilannut ihan väärän koon, siis täydellisen väärän, joten pelastit tilaukseni. Kyllä kannatti kysyä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram