Tää kesä. Joka toinen päivä paistaa aurinko ja joka toinen sataa kaatamalla. Hyvä puoli tässä on se, ettei mitään voi oikein suunnitella. Pitää ottaa päivä kerrallaan. Tehdä sitä miltä tuntuu, ei pääse tulemaan lomastressiä. Ja sitäpaitsi yllättyy usein aika iloisesti -kuten tänään. Et ohhoh, eipäs sadakaan vettä tänään, kiva.

Noista rottinkikalusteista kysellään muuten usein. Että miten ne kestää. Pehmusteet me pakkaamme aina kosteilla ilmoilla omaan laatikkoonsa ulos, mutta jollei sada, annetaan niiden joskus olla yötkin ulkona. Itse kalusteet kestävät hyvin ulkona; luulen, että nykyään kaikki vähänkin laadukkaammat polyrottinkikalusteet ovat melkoisen kaikenkestäviä. Talveksi pakkasimme kaikki samaan kasaan terassille pressun alle -ja keväällä sieltä paljastui ihan samanlaiset kalusteet. Ed. postauksen Happy lightsit ottaisin niin ikään sateella sisään... Mutta kokemusta niistä ei niin kauheasti vielä ole.

Toinen asia, josta multa silloin tällöin kysellään, on hiukset. Ponkkarit ja nutturat :) Tässä taannoin sain kysymyksen esimerkiksi siitä, miten tupeeraan ponkkarin. En tupeeraa, joten mietin, että mun täytyy varmaankin tehdä aiheesta jonkilaista tarkennusta. Oon kai miettinyt, että mun ponkkarit on maailman tavallisimpia, mutta ainahan meillä on omat pikku niksimme... Niin että coming up :)

Niin ja sit piti sanoa vielä sananen päivän asusta. Valkoisista shortseista ja valkoisista canvastennareista eli klassisen preppystä tennislookista. Ja preppyn tennislookin rikkomisesta maanläheisellä ruskealla tai jopa eläinkuosilla. Sporttiset tennarit kesyttää kivasti leoparditopin ja silti pitää kokonaisuuden kissamaisen pehmeänä... Sellanen asuanalyysi tänään ;) Siis tarkoitan kai vaan, että noin tiukasti valkoiseen alaosaan mun on pakko yhdistää jotain "pehmeää" ruskeaa. En vihtyisi ihan loppuun asti viedyssä preppyssä. Sitä vaan kai :)

toppi The Wardrobe / tennarit Nike / shortsit Vila

Nautinnollista viikonloppua!

Kommentit (8)

Silja
1/8 | 

Mä olen käyttänyt ulkona ihan tavallisia rottinkituoleja niin, että olen käsitellyt ne aina silloin tällöin puunsuoja-aineella (ulkokäyttöön) ja voin sanoa, että hyvin toimii.

Jos ei halua sävyä, tavallinen kirkas puuöljy ajaa saman asian.

Katoliina
2/8 | 

Siis niin liikuttavan ihania nämä asuanalyysit :) Mua kiinnostaa, että mietitkö asukokonaisuutta jo heti aamulla herättyäsi vai myöhemmin blogikuvauksia varten? Vai sama asu tietyllä ajatuksella koko pvän, vaikka olisi ihan vain kotosalla?

Heidi
4/8 | 

Kiitos vastauksesta noihin kalusteiden liittyen. Nyt jos olisi fiksu, ostaisi tämän kesän aleista halvalla kesäkalusteet eikä sitten ensi keväänä kun ne maksavat tuplasti. Sopivia rottinkikalusteita bongaamaan :)

Kiitos taas kerran kauniista ja inspiroivista kuvista! Oot ihan huippu! :)

Kaisa
6/8 | 

Kaveri vinkkasi blogistasi ja ihastuin kovasti. Tykkään sun kirjoitustavastasi ja valokuvat ovat huikeita. Millaisella kameralla kuvailet? Ja käsitteletkö niitä? Kivaa loppukesää, toivotaan vielä aurinkoisia kelejä :)

ps. Hiustenlaittovinkit olisivat tosiaan mukavat. Tyylisi on kokonaisuudessaan upea. :)

Kati
7/8 | 

Sitä samaa on täälläkin; sataa/paistaa/sataa/paistaa/jotain siltä väliltä tai molempia
Nyt aamusta ois sitä sadetta, mutta onneksi lämmin kuitenkin.

Aivan ihana shortsiasu, ja tuo "eläimellinen" kuosi tuo pikanttia terävyyttä;)

Tykkään kovasti teidän terassista, oikein löhöiltävä;)

viikoloppuja!
ps.Muistakaa kaikki käydä osallistumassa mun blogissa arvontaan, SYSTERp korut on ihania;)

Ingrid
8/8 | 

Mietin varmaan viisi minuuttia, että mikä kumma on PONKKARI... Ikinä kuullutkaan koko sanaa :D. Sitten luin tarkemmin ja sanat "nuttura" ja "tupeeraa" paljastivat, että puhutaan PONNARISTA. Hehee! (Samoin joskus kummastelin, mikä ihme on "hengari"... Ehkä sit henkari kuitenkin! ;D)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram