ja arkitsemppiä ;)

silkkipaitis Samsøe & Samsøe / kaulakoru DAY Birger & Mikkels / farkut Zara / nilkkurit Via Vai* Millan putiikki

Tänään on nautiskeltu hitaita aterioita aamupalasta alkaen, enkä ehkä kestä että huomenna alkaa taas pitkän loman jälkeen arki. Nää loman loput ovat kai pahimpia, koska eihän se sitten niin hullua ole kun siihen taas pääsee kiinni. Siihen arkeen. Sitten se taas pyörii kivasti omalla mallillaan. *Uskottelee hän itselleen.*

Nyt on pakko mennä vielä hetkeksi katsomaan pääsiäisen viimeiset rikossarjahetket telkusta ihan rauhassa ilman tietokonetta... Joku tollanen ruotsalainen leffa missä lapsi on kadonut. Alkakoon arki, meidän lapsi ei ainakaan oo kadonnut! Arki hyvin, kaikki hyvin :))

Kaikki päivän aterioiden ja vieraiden astiatkin pesty, että mikäs tässä. Mistä se elämä muuten koostuisi jollei arjesta. Pakkohan siitä on pitää :)))

Hienoa arkeenpaluuta, paljonpaljon ekstraenergiaa ja aurinkoa huomiseen!!

Kommentit (30)

31/30 | 

Hyvännäköiset nuo sun farkut, tosi freesit ja hyvän malliset ja ah minkä väriset :)

33/30 | 

arki alkakoon!lomasta nautittu ja mikäs sen kivempaa ku alottaa ihana arki(joka eilen vielä oli täysin inhottava),sinun blogis äärellä :) nautitaan jokainen siitä mitä meillä on,eikä siitä mitä me haluttais meillä olevan ! kaunis kiitos .-heltsu

35/30 | 

Nautitaan, oli hyvä Pääsiäinen, olimme koko perhe miehen vanhempien hysässä hoivassa. Erittäin seesteinen ja rauhallinen olo nyt, tuntuu että on tehnyt jotain oikein kun kaikilla läheisillä on hyvä olla... Näen saman sinun perheessäsi.. Ihanaa viikkoa teidän arkeenne.

Soile

37/30 | 

Täytyy sanoa, että nämä sinun blogipostaukset on ihan parhaita!! En kovinkaan kauaa ole blogia seurannut, mutta olen tähän jo ihan koukussa :)) vitsi, tästä sinun elämän iloisuudesta ja asenteesta ei voi kuin tykätä!, ISO KIITOS! 

39/30 | 

Se on kumma, miten loman loppuminen aina ahdistaa, vaikka toisaalta tässä arjessa ei ole yhtään mitään mitään vikaa. Hyvä arki on oikeastaan parasta :).

Ja voi nuo Arabian kupit - mummilla oli tuo astiasto ja tuli lämmin muisto menneisyydestä kun näin ne täällä. Ne ovat niin kauniit! Kiitos sinulle tuosta kauniista muistosta!

terv. Hanne fra Valdres

43/30 | 

VOI, vieläkään täällä ei ole sisällysluetteloa tyyliin vuosi ja kuukausitasolla.  Haluaisin etsiä vanhoja juttuja, mutta en todellakaan jaksa selailla sataa sivua taaksepäin...

Sano niille MeNaisissa että jos luvattua sisällysluetteloa ei tule niin muutat blogialustaa ;-)

-tinde

45/30 | 

Arjessa on paljon hyvääkin.
Ja jos ei olisi arkea niin perjantaitkaan eivät tuntuisi niin suloisilta!

Aurinkoiset terveiset,
Madicken

47/30 | 

Mun mies näki tuon kaulakorun niin tokaisi sitten et mikä kumma hökötys tuolla roikkuu kaulas! :D Älä välitä, ei hän ymmärrä minunkaa pukeutumisista mitään.

49/30 | 

Oko sulla  Via Vai nilkkurit sekä korkeilla koroilla että matalilla. Kummat ovat paremmat jalassa?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
50/30 | 

Ei, nää ovat itseasiassa ne korkeat vaikkei korkoa missään näykään :) Eli en osaa sanoa... veikkaisin toki että matalilla on parempi kävellä, mutta hyvät nämä korkeatkin ovat!

51/30 | 

Hei!

Kiitos ihanasta blogista =).Ottamasi kuvat ovat ihanan raikkaita ja saavat aina hyvälle mielelle.Sinulla on kiva maku vaatteiden suhteen.Aurinkoista kevään jatkoa =)

-mia-

Unnimai
Liittynyt17.3.2013
53/30 | 

Ja hyvät kuvat senkun jatkuu! Toi valo noissa on jotenkin ihanan ihmeellinen! Ehkä johtuu keväästä tai ties mistä, mutta jotenkin noi parin viime postauksen kuvat on huikeita, ihania, todella kauniita.... Kiitos, kun jaot ne meille ihasteltaviksi!

Mulla alkoi nyt kahden viikon loma, ihanaa. Paluu arkeen loman jälkeen on aina vähän ankeaa ja töihin meno ketuttaa pari ekaa vuoroa, mutta kyllä se siitä. Ketutus on sitä suurempi, mitä kauempana ja kauemmin on pois kotoa ollut. Ajattelen aina, että tulen kotiin, jotta voin taas lähteä matkalle uudestaan :) 

55/30 | 

Tiedätkö mistä noi kupit ovat peräisin? Äidilläni 80v on samanlaiset ja hän on perinyt ne omasta lapsuudenkodistaan. Ilmeisesti ovat tosi vanhoja?

57/30 | 

Noi housut on ihanat! En tosin tiennyt itkee vai nauraa sovituskopissa kun yritin sulloutua 36 kokoon. Onko Zara pienentänyt kokoaan vai mikähän oli, mutta ei mennyt sitten millään jalkaan. Kyllä hikkee pukkas kopissa :D Ja siis ei, en ole lihonut. Sama kroppa ja kilot jo vuosikymmenen ajan :D

59/30 | 
Vierailija

Mun mies näki tuon kaulakorun niin tokaisi sitten et mikä kumma hökötys tuolla roikkuu kaulas! :D Älä välitä, ei hän ymmärrä minunkaa pukeutumisista mitään.

Hei! Boozt.fi nettikaupassa on tuohon hökötykseen sopiva rannekoru myynnissä (siis samaa sarjaa) ja aivaan syötävän ihana. Lähti tilaukseen =). t. Pikkis

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram