~tältä näyttää loma~

hattu kulkeutunut Kuubasta / kello on Nick Cabana / hame Katrin Uri

 

 

Tältä se loma alkaa näyttämään ja tuntumaan. :)) Illallisvieraita terassilla odotellessa, pieni pyräys kaupungilla pähkinöitä ja mansikoita ostamaan. 

 

En voinut muuten vastustaa kiusausta loman alettua ja ostin Trinen putiikista aika timanttisen Katrin Urin (norjalainen vaatesuunnittelija, jonka vaatteista yleensäkin tykkään ihan kympillä) hameen, alle puoleen hintaan kun löytyi. Loman kunniaksi. Ollin ja Ainonkin mielestä oli ihan älyttömän hieno hame, ne kysyi heti onko timantit aitoja.

Joo, vastasin ja Olli alkoi näpertelemään irti.

 

Loma... hmm. Tiedän, että se tulee menemään aika nopeasti. Lomilla on tapana. Vähän niinkuin kaikilla muillakin päivillä. Siksipä ajattelinkin nauttia. Jokaisesta päivästä. Ajattelin nauttia ihan kaikista hetkistä. Jokaisesta pähkinästä ja mansikasta ja kahvihörpystä. Siitä, että saa grillata, tavata ystäviä ja että saa ajaa autolla Osloon. Siitä että voi puhua siskon kanssa hölmöllä äänellä ja nauraa kippurassa. Siitä, että saa kävellä äitin kanssa kaupungilla ja siitä että saa syödä isin kanssa pullaa. 

Voisin ehkä toivoa reissaavani lomallani jonnekin lämpimään, en Suomeen. Ehkä. Mutten toivo. Enkä reissaa. Juhlahetkiin ja arjen luksukseen ei tarvi ulkomaanmatkoja, ei kummia kartanoja eikä edes timanttihameita. Niitä hetkiä löytyy muutenkin. Joka päivä. Ja mitä pienemmästa hetkestä nauttii ja tekee juhlan, sitä enemmän niitä on. <3

 

 

 

Kommentit (14)

elinan
2/14 | 

Ihana hame! Saako hametta tilattua jostain Suomeen? Haluun kans tuollaisen :) Kivaa viikonloppua!

Sanna
3/14 | 

Ihanaa ja rentoa lomaa! Hitsit että jännää huomata sun pukeutuvan mustaan väriin, niinkuin se taannoinen mekkokin. Siis näyttää tosi kivalta ruskettuneella iholla, jotenkin on vain tottunut näkemään sinut vaaleissa sävyissä niin ihan hätkähdin kun mustan mekon päälläsi näin.

Meri80
5/14 | 

Minulla alkaa olemaan loma lopuillaan, maanantaina alkaa työt. Loma on ollut ihana ja nyt onkin kiva palata taas arkeen. Ja totta, aika menee tosiaan ihan liian nopeaa, lomalla varsinkin. Oikein ihania lomapäiviä sinulle :) 

Lotte
6/14 | 

Hei vieläkö purskuttelet öljyä päivittäin? Olen aikeissa kokeilla sitä purskuttelua, mietin että kuinka pitkään niitä hyötyjä pitäis jaksaa odotella? :)

Roxy=)
7/14 | 

Ihania lomakuvia! Käytätkö vielä kuvien muokkaukseen Photoscapea vai jotain muuta? Löysin sun kautta sen aikoinaan, mutta nyt olen siirtynyt Maciin ja sitä photoscapea ei taida siihen saada!? Osaatko sanoa mitään hyvää ilmaista kuvien muokkausohjelmaa macille?

Kaisuli
8/14 | 

Hitsi miten kaunis kuva sinusta tuo neljänneksi ylin! Tosi Bella! Ja oikein hyvin tuo mustakin väri pukee sinua nyt kesäaikaan, kun ihosi on kauniisti päivettynyt. Oikein ihanaa lomaa ja paljon pieniä (ja isoja) Onnellisia Hetkiä kaikkien läheistesi kanssa!

Laura
9/14 | 

Hyvää lomaa Johanna! Idea tuli sinun kuvia katsoessa. Kuinka hyvää Suomi kuvaa levitätkään raikkaana ja positiivisena suomalaisena Norjassa. Tähän liittyen minulla olisi kirjoitustoive. Voisitko kirjoittaa vuosien aikaan kuultuja käsityksiä Suomesta ja suomalaisista? 

Janette
10/14 | 

Wau, miten upea asu! Ihan mieletön :)

Yleensä en juuri minnekkään kommentoi (muuta kuin kisapostuksiin välillä, jos muistan), mutta nyt pitää kyllä kiittää ihanasta blogista. Sydän meinaa ihan pakahtua kaikkeen ihanaan ja aitouteen, mitä blogistasi välittyy. Tuntuu että onnistut välittämään kauniin ja ihanan arjen, sitä kuitenkaan liikaa kiillottamatta lukijalle. Kiitos, kun blogiisi on aina niin mukava tulla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram