tipu & 80's

Heippa hei! Meillä alkaa jo näyttämään näin keväiseltä -ja pääsiäiseltä. En yleensä osta kovin helpolla mitään kausikoristeita (koska niitä on niin toivonta säilöä ja kaivaa aina esiin), mutta jostain syystä toi jättikokoinen tipu oli niin avuttoman näköinen kaupassa että se vaan lähti mukaan...

Persikkainen collegepaita taasen oli sopivasti Cubuksen alessa ihan tovi jollain suunnilleen kymmenellä eurolla kun etsin jumppaan hyvää pitkähihaista jäähdyttelyvaatetta. Olen kuitenkin pitänyt tästä enemmän ihan muualla kuin jumppasalissa - ihanan pehmeän vanuinen sisäpinta ja hauskan kesäinen väri. Pitää varmaan hakea toinen jumppakäyttöön että raaskii pitää tätä muualla. Niin ja näitähän oli aika monia värejä, jos vinkki jotakuta kiinostaa. :))

Päivän kolmannen väriläiskän ei Cleanin Summer Sailing -tuoksun olen onnekkaana Clean -fanina saanut vastikään testiin blogin kautta. Cleanin Skinihän on ainoa puoleentoista vuoteen käyttämäni tuoksu, joten pikkusen kesävaihtelua tuli oikein tarpeeseen! Ihanan raikas, kuten kaikki Cleanit, tulen varmasti käyttämään koko purnukan.

Okkei, kivaa keskiviikkoa!!

Ja hei, teitä on taas tullut Facebookiin ihan hurjasti lisää... seuraajia... Yli 8900 jo, huh!! Kiitos!! Mun pitää keksiä teille jotain kivaa. Joku pääsiäismuna. :))

Kommentit (9)

10/9 | 

.... ja pääsiäismunan sisällä Clean- tuoksu. Ellei onnistu niin taidan kokeilla kuitenkin tuota sarjaa.

12/9 | 

Heips

Ettei unohdu: edellisen postauksen kommenteissa toivottiin niitä kala- ym. reseptejä, kiva jos laittaisit! Esim. juuri tuo kuvissa ollut ruoka: miten kauan oli uunissa, maustaminen jne. Olen joskus itse tehnyt samaan tapaan vihanneshöystettä mukaan, mutta jäivät jotenkin lötköiksi :(

Kiitokset etukäteen.

Saila ☆

13/9 | 

Nyt kyllä pääsiäinen tulee taas ihan varkain! en ole ehtinyt lainkaan miettiä/suunnitella tai koristella...:) Onneksi on vielä aikaa. Pääasia mulle on kyllä pitkä vapaa... Ja mämmi.

Pitää tutustua noihin Cleaneihin, synttärit lähestvät ja uusi tuoksu piristäisi kyllä:) Raikkaat, puhtaat ja kevyet tuoksut on mun lemppareita.

http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

14/9 | 

Ihanan keväinen, freesi asu ja "look" sinulla. Itselle haluaisin juuri samaa, joten täytynee käydä Cubuksessa katsastamassa tarjontaa. :)

Olen muutenkin kovasti tykästynyt blogiisi ja se saa minut hyvälle tuulelle. On kiva että pohdit asioita välillä pintaa syvemmältä. Myös värikkäät, monipuoliset ja taitavasti otetut valokuvat hivelevät esteetikon silmää.

Aurinkoista kevättä!

-Jonsku

15/9 | 

Miltä tuo summer sailing sinun nenääsi tuoksuu? Itseltäni löytyy warm cotton ja shower fresh. Kesäksi olisi kyllä kiva hommata jotain uutta....

18/9 | 

Entä Acqua di Gioia tuoksu jota aiemmin blogissasi kerroit käyttäväsi? Jäikö pullo kokonaan käyttämättä? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram