Kirjan julkkareihin :)

Kutsu

Tiistaina 7.4.  klo 14-16 juhlimme painotuoretta kirjaani Kalastajan vaimo -suosikkineuleita ja suloista arkea.

Paikka: Helsinki, ihana käsityömyymälä. Mukaan mahtuu ainakin 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta, joten laita nopsaan meiliä: info@sets.fi -osoitteeseen, niin saat paikan osoitteen paluupostissa! :)

Iltapäivän aikana jutellaan kirjasta, neulomisesta ja elämästä, nautitaan kuplivaa ja pientä purtavaa, neulotaan yhdessä ja voit ostaa signeeratun kirjan juhlatarjoushintaan.

Tervetuloa, olisi kiva nähdä! :)

***

Jeps, sellaista tiedossa. Tulkaa, tulkaa! :) Ottakaa vaikka puikot ja langat mukaan niin autan alkuun jos joku neulehomma mietityttää. :) Ennen kaikkea olisi kiva nähdä. Laittakaa siis postia kustannusyhtiölle info@sets.fi ja saatte osallistumisvahvistuksen vastauksena.

Kuvat yllä ovat muuten palasia kirjasta. 

Ja täällä on muuten justiinsa selätetty yksi vatsatauti... Siksi on blogissakin ollut vähän hiljaista taas viimepäivät. Mut jos tästä nyt alkaisi vähitellen taas normaali elämäntahti kun on kirjakin valmiina. Koskakohan tajuan että olen tosiaan saanut aikaiseksi kirjan. Pitäisiköhän sitä juhlia? Ehkä se fiilis tulee tuolla lankakaupassa sitten kun otetaan ne kuplivat. :)

Toivottavasti nähdään!

Kommentit (39)

40/39 | 

Onnea kirjan johdosta! Varmasti ihania ohjeita luvassa. Täälläkin päivystetään vatsatautipotilaan kanssa. Kurja tauti...

42/39 | 

Voi kun olisi ihanaa päästä tuonne,on vain niin kaukana....mutta olen jo tehnyt kirjasta ennakko varauksen!!  :)  -A-

44/39 | 

Paljon onnea kirjasta! Ja tietysti pitää juhlia. Yritän päästä mukaan julkkareihin.

46/39 | 

oi voi. itsekin vietin juuri 3 päivää kotona vatsataudin kourissa ja nyt on perheen pienin kipeä. Mutta aivan ihanaa, että vihdoin olet tehnyt kirjan! huikeaa! itse olen lähinnä delegoinut luomuksiasi aina tädilleni, joka on näppäränä toteuttanut ne. Itse olen kovasti halukas oppimaan neulomisen taidon ja ehkä kirjastasi saisin sen viimeisenkin inspiraatio-tikin ja lähden itsekin neulomaan.

Toivottavasti pääsisin mukaan tilaisuuteen :)

 

Onnea!

48/39 | 

Ootpa niin monipuolinen persoona, että huh! :D Neulot, teet kirjan, osaat löytää positiiviset seikat elämästä ja kauneudesta ja olet itsekin kaunis ja ja ja...kirjoitat blogia meidän lukijoiden iloksi! Huippua, onnea kirjasta! :)

54/39 | 

Onnea onnea onnea. Paikalle en pääse tulemaan mutta mistä voisin varata kirjan, sen ehdottomasti haluan itselleni.

58/39 | 

Paljon Onnea Johanna kirjan johdosta! :) Aijon hankkia sen kyllä ensimmäisten joukossa, kun tulee myyntiin, laitoin myös itseni varauslistoille ;) Hyvää kevään jatkoa sinulle ja perheellesi

Terkuin:Sanna

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
62/39 | 

Suoraan sanottuna en tiedä... :S kokeile ylläolevaa linkkiä, jonka toinen kommentoija laittoi... En oikein tiedä mitkä kirjakaupat ovat ottaneet kirjan myyntiin... :/

69/39 | 

Onnittelut kirjan johdosta Johanna! Odotan innolla, että kirjasi tulee myyntiin. Valitettavassi en tuohon julkistilaisuuteen pääse työni vuoksi osallistumaan.

Mukavaa keväistä päivää!

 

Kikke

71/39 | 

Onnittelut kirjan johdosta!! olen ollut siitä asti ihan täpinöissäni kun vihjasit kirjasta jossain vaiheessa :) varauksen pistinkin jo menemään, olkoon sen vaikka synttärilahja itselleni vähän etukäteen :)

-salla

73/39 | 

Wau! Onnittelut kirjan julkaisusta! Onhan tuo senverran iso projekti että sitä pitää myös juhlistaa. ;) Ja tiedätkö että kirjan kirjoittamisella saisi aika helposti myös työluvan Yhdysvaltoihin? Näin kävi toiselle suomalaisnaiselle. Ei voi kuin todeta että Suomesta on lähtenyt maailmalle sisukkaita energiapakkauksia. Nyt sitten vähän leppoisampaa viikonloppua!

77/39 | 

Lämpöiset onnittelut kirjasta! Toivottavasti onnistun sen itselleni jostakin hankkimaan :)

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram