~Osa Naantali~

Terkkuja Naantalista!! Vitsit miten nättiä, paistaakohan täällä aina tää Naantalin aurinko? :)

Tuntuu taas vähän kuin olisin jossain maailmalla seikkailemassa. Siis ihan maailmalla ja nimenomaan seikkailussa; pienen matkalaukun kanssa reissussa ja bussista junaan.

Tapasin ihanan Monan ekaa kertaa perjantai-illan auringossa. Olisi pitänyt tavata jo aiemmin, Mona on ihan superihana, just sellainen hymyilevä ja naurava energiapakkaus.

Muutenkin on viikonloppu mennyt uusien, hauskojen tuttavuuksien kanssa ja sainpas vielä ton siskoliininkin tänne, että kivaa on ollut. Näette varmasti vielä vähän kuvia ja tunnelmia niin viikonlopun muotinäytösjutuista kuin meidän supersöpöstä majapaikastammekin... Nyt on pakko taas vähän juosta, nähdään! :)

Kommentit (96)

97/96 | 

Hei aivan ihana tuo sinun huivisi! Mikä, mistä? Tuollainen olisi juurikin ihana nyt syksyksi. Muutenkin kauniita kuvia!

99/96 | 

Oiij, i Finland igen! :) Ihanan lämpöisen näköinen huivi <3 Näin viime yönä unta, että joukko meitä lukijoitasi oli päässyt etelänmatkalle, taisimme olla Kreetalla. Loman loppuessa sinä ja siskosi tulitte veneen kannella lekotellen hakemaan meitä paluumatkalle :D Halailimme kuin vanhat tutut ja tunnelma oli oikein välitön.

Mukavaa muotinäytöstä!

Tiina/Tina's

103/96 | 

Eteerisen kauniit kuvat ja tunnelma kuin...Naantalista!

kauniit asusteet myös leideillä yllään!

Nauttikaa syksyn tummuvista tunnelma-illoista!

105/96 | 

Todella kauniita kuvia ja aivan ihana asukokonaisuus! :)

Sun blogi antaa aina niin hyvän fiiliksen ja hymyn huulille <3

112/96 | 

Taasen ollaan muutaman vähän mielenkiintoisemman (ja vähemmän pinnallisen) postauksen jälkeen palattu tähän samaan vanhaan.. bloggaaja edestä, sivulta, toiseltakin sivulta ja vielä kerran kiellon päälle. Onko MeNaisten "ykkösblogin" pakko olla tälläistä teinien selfiehömppää? Olisi eri asia, jos bloggaaja pitäisi näitä omakuvaesittelyitään yksityisessä blogissa - ei valtakunnallisessa lehdessä.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
113/96 | 

Voi, toiset tykkää että aiheet vaihtelevat! :) Eikai sitä aina jaksaisi lukea noita syvällisiä "huonosti menee" -ajatuksia...? Hei ilmoita toki MeNaisille jos joku toinen blogi olisi parempi heidän ykkösblogikseen, eihän sitä koskaan tiedä.... ;))

114/96 | 

Naantali on ihana kotikaupunkini. Harmi kun jouduin peruuttamaan muotinäytökseen tuloni, olisin halunnut nähdä sinut ihan livenä. Mutta kuvat puhuvat taas kerran puolestaan. 

Mitkä nuo kiiltävät housut on? Onko Pia'sin?

S

116/96 | 

No niin. Klikkasin Monan ja tosiaan niin superia taas.. Johanna ylistää Monaa ja Monaa ylistää Johannaa, ja me lukijat saadaan..mitä? Mainosta, kiva.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
117/96 | 

Niin, no... Mitä te lukijat sitten voisitte saada? Toki yritän parhaani mukaan välittää tunteita  ja tuottaa hyviä hetkiä/ esteettisiä elämyksiä, inspistä ym, mutta eihän nää tietysti jokaiseen kolahda :)

118/96 | 

Mikähän on siskoliinin ihana mekkonen?? Muutenkin hirmu tyylikkäinä te kaikki <3

*Tiikerikakku

122/96 | 

Oi kiva huivi sulla! Tykkään just näistä postauksista, missä näkyy sun päivän asua ja tyyliä :) 

Maiju

124/96 | 

Ihania kuvia. Ja huomasinkin jo ihania kuvia ByPia'sin face sivuilla. Ja jatka ihan samaan tyyliin. Minusta blogiasi on ihana lukea, oli hömppää tai ei. Kai jokainen voi valita seuraamansa blogin, ei näitä pakko ole lukea. Mulle tämä on ainakin semmoinen pieni oma hetki kun luen juttusi, ainoa blogi josta luen kaikki jutut ja tähän asti olen pitänyt kaikista. Olet ihanan pirteä ja positiivinen ja kuvasi on kauniita. Ei joka paikkaa tarvitse täyttää negatiivisilla ja vakavilla aiheilla. Niillekin on oma paikkansa ja hetkensä mutta niitä aiheita tässä maailmassa riittää ilman että kaikki lifestyle blogitkin pitäisi niillä täyttää.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
125/96 | 

Hyvin sanottu! Tai olen siis ihan samaa mieltä. Jos kaipaa elämäänsä enemmän vakavaa sisältöä, on ehkä luonnollistakin ettei sitä löydä muoti- ja tyyliblogeista eikä välttämättä naistenlehdistäkään.

126/96 | 

Heippa! Sun blogi on ihana ja inspiroiva, kauniita kuvia ja upeita, mielenkiintoisia asuja. Ehdottomasti päivän asuja jatkossakin! Ja niitä ihania käsitöitä ja muita diy-juttuja! En tajua miksi taas niin negatiivisia kommentteja. Eihän näitä pakko ole lukea! Minä ainakin saan valtavasti inspiraatiota ja ideoita Johannan blogista.
T. Heli

128/96 | 

Ihmisillä on selvästi jotain syys-negatiivisuutta... Höh! 

Ihania ja tunnelmallisia kuvia taas, muutenkin tykkään Johanna tästä sun blogista tosi paljon :) Vaikka näitä kommentteja tulee välillä vähän laidasta laitaan, niin toivottavasti jaksat silti jatkaa tätä hommaa. Tämä blogi antaa hyvää mieltä kuitenkin niin monelle. 

Ihanaa syksyä sinulle Johanna, ja muille myös :)

-Hanne-

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
129/96 | 

Joo joo :) ja sit ku en enää jaksa kommentteja (jos ne liian rasittavaksi kävisi) niin laitan vain kommentin tarkastuksen päälle :) Ei se sen kummempi ongelma ole :) eli ei mitään hätää. Kiitos kannustuksesta ja ihanaa syksyä!

130/96 | 

Paras vaan jättää tommoset pöljät ja aiheettomat negatiiviset kommentit huomiotta. Eivät ole sen arvosia... Minä ainakin luen tätä blogia juurikin näiden todella ihanien kuvien ja inspiroivien asupostausten vuoksi. Toivoisin asukuvia vielä paljon enemmänkin. Johanna blogisi on todella ihana!

-Sanna

132/96 | 

Onko ihan pakko heittää negaa, jos ei ole mitään hyvää sanottavaa? Johannan blogi on kivaa luettavaa, ja ainakin mun mielestä aidon, herkän ja ihanan ihmisen tuntoja-miksi pahoittaa kirjoittajan mieli kun samalla vaivalla voi siirtyä niiden omasta mielestään parempien blogien pariin?
Muotinäytös oli hieno, oli kiva nähdä blogikuvista tuttu hahmo livenä.  Älä lannistu Johanna, vaikka sitä kovasti yritetään!

134/96 | 

Näin vähän kuvia:D Naantali on mun kotikaupunki josta olen joskus maailmalle lähtenyt eikä yhtä mukavaa paikkaa ole vielä matkan varrelle sattunut, tai ehkä tämä Palo Alto vetelee jollakin tavalla vertoja, merta kaipaan tosi paljon, se ei ole missään muualla samanlainen:) 

 

Ihania kuvia sekä sinusta että muista! 

136/96 | 

Moikka! Ihanat kuvat Naantalista! Kiitos myös tosi kivasta muotinäytöksestä :) Olitte kaikki naiset siellä tosi kauniita ja ihania♥ Oli myös kiva vaihtaa pari sanaa kanssasi ja huomata, että oot tosi kiva ja tavallinen tyyppi siellä blogin takana. Iloa syksyyn!

 

Ps. pari kuvaa näytöksestä keloranta.blogspot.fi

137/96 | 
Vierailija

Paras vaan jättää tommoset pöljät ja aiheettomat negatiiviset kommentit huomiotta. Eivät ole sen arvosia... Minä ainakin luen tätä blogia juurikin näiden todella ihanien kuvien ja inspiroivien asupostausten vuoksi. Toivoisin asukuvia vielä paljon enemmänkin. Johanna blogisi on todella ihana!

-Sanna

Ei ole tullut mieleen, että kaikki ihmiset eivät ajattele samoin kuin sinä saatikka että olisivat samanlaisia? Karsean itsekästä. 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
138/96 | 

No, kaikki ihmiset ovat sitten varmaan vähän itsekkäitä...? Tai sanoisin vain että jokainen tuntuu toivovan tältäkin blogista eri asioita...ja hyvä niin.  Kyllähän kaikki saavat toivoa ja pitääkin. :)

139/96 | 

Joskus on ihan hyvä olla myös hieman itsekäs, vaikka nyt lainaamassasi tekstissä. Erilaisia ajatuksiaan voi tuoda julki ihan muutenkin, kuin töksykommentein.. Enpä  haluaisi olla sellainen , etten näe muiden elämää muuten kuin mustana möykkynä.. Ja että blogin sanoma ja kuvat olisivat jotenkin minulta pois. Samaa suosittelen, että jättää huomiotta tosiaan nuo pöljät kommentoinnit. Koska ne kertovat kirjoittajasta kaiken.. Onneksi jäävät tuhansien kauniiden kuvien ja juttujen varjoon. Niitä ei muista kukaan. Johanna on senverran valovoimainen tähti tässä mukavassa, ja iloa antavassa blogissa. Näin tasapainoisen ja elämänenegiaa antavan ihmisen seurassa on mukava reissata maasta toiseen..

Kovasti nämä toisinjatteleva viihtyvät blogia seuraamassa. Eivät millään malta olla pois, eikä vaihtaa maisemaansa itsensä oloiseen ja näköiseen. Hyvä olo vetää puoleensa. Näinhän se oikeasti menee.. Ei voi muuta kuin hymyillä.. ;)

141/96 | 

Nyt pikkasen suvaitsevaisuutta tarvittaisiin tänne. Joillekuille bloggaaja on ihan epäjumalan asemassa ja niinpä katsovat oikeudekseen sanella, mitä mieltä täällä saa olla. Kyllähän kommenttiosio on nimenomaan kommentointia varten. Jollei hyväksy muunlaisia mielipiteitä kuin omansa, pysyköön pois täältä. Fanipostiahan voinee lähettää myös bloggaajan sähköpostiin. Kaikki ei vaan tykkää mainoshömpästä ja tässä vapaassa maassa sen saa tasan tarkkaan sanoa.

 

 

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
142/96 | 

Kommennoissakin kannattaa yrittää muistaa ne hyvät tavat ;) Ja loppujen lopuksi bloggaaja itse päättää minkälaisen kommenttiboksia haluaa ja saattaa poistaa ei-toivotut jutut. Eli kukaan lukija ei oikeastaan voi määritellä mitä kommenttiboksia saa ja ei saa kirjoittaa.  Mun mielestä tällainen avoin on hirmu mielenkiintoinen, mutta ... Suvaitsevaisuus ei välttämättä ole sitä, että pitää sietää kaikkea. 

143/96 | 

Juu, epäjumala-mairittelu on aika kuvitteellisesti sanottu. Eikä mielestäni sovi Johannan blogiin. Mutta mikä siinä mainoshömpässä on niin vaikeata sulattaa. Sekö, ettei itse pääse siihen osalliseksi? Siitäkö se suurin ärtymys oikein kumpuaa?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
144/96 | 

Palvonta ja epäjumaluus vedetään aina silloin tällöin tänne keskusteluihin :P  

Oliks tässä postauksessa muuten mainoshömppää... Onks mulla mennyt nyt ohi joku :P

145/96 | 

Otanpa minäkin kantaa kommentointiin. Tässä jo tovin olen mielenkiinnolla lukenut näitä kommentteja. Ihmettelen suureksi, miten voi olla mahdollista että aikuisten ihmisten kommenteista paistaa selkeästi puhdas kateus. ;) Joka tapauksessa minusta on hienoa, että blogimaailmassa annetaan bloggaajallekkin kehitysideoita, mitä voisi vaikka tehdä toisin. Täällä tosin se annetaan enemmältikin juuri negatiiviseen sävyyn, jopa loukaten. Rakentava palaute on varmasti suotavaa, kun se on perusteltu ja aseteltu ystävällisesti loukkaamatta ketään. Saako sitä työpaikalla, kotioloissa tai missä muuallakaan kohdella toisia ihmisiä hyvin lyttäävästi?

Eiköhän se viisas neuvo pidä paikkaansa täällä blogimaailmassa. "Kohtele muita niin kuin haluaisit itse heidän kohtelevan sinua"

 

Ehkä jos vielä jokainen ihan hissukseen miettisi itsekseen, millaista palautetta itse haluaisi saada. Ja on myös muistettava, että omakin kommentti voi olla palautteen arvoinen. ;) 

 

Ihanaa syksyä kaikille ja iloista mieltä. Kiitos Johannalle upeiden ja aitojen hetkien jakamisesta. On rohkeaa olla bloggaaja. <3

 

K

147/96 | 

Ei tarvitse kaikkien tykätä ja vapaassa maassa saa sanoa oman mielipiteensä, vaan tarvitseeko toisenlaisen mielipiteensä sanoa rumasti ja agressiivisesti, voisiko sen laittaa mahdollisesti enemmän sivistyneiseen muotoon? Niinkuin ihmisille yleensä tulisi puhua, ystävällisesti? Vaikka onkin eri mieltä.

148/96 | 

Lainaten Johannan aiempaa kirjoitusta...

"Everyone you meet is fighting

a battle

you know nothing about.

Be kind.

Always."

150/96 | 

Jeps, nimim. "K". Elämä on liian ainutlaatuinen kaikenkatkuiselle mieliala-hömpälle. Miksi tuhlata sellaiseen..? Ylös, ja ulos haukkkaamaan raitista ulkoilmaa, mieli virkistyy ja hyväolo valtaa koko  kehon.. Metsästa saa healingia, ilmaista mielialalääkettä.. Ja syksyn sienisato parhaimmillaan...!

152/96 | 

Kyllä mua vaan niin kauheasti ihmetyttää ja huvittaa tämä keskustelupalsta, taas... Jos on "mainostusta" (bloggaajan oma vaate ja merkki kerrottu) tai mainostusta (adlinkki tai ilmoitettu, että tuote on saatu), se ärsyttää. Jos Johanna jättää vaatteiden merkit mainitsematta, niin sitä sitten kinutaan monessa postauksessa peräkkäin. Jos vinkataan kivaa blogia, se ärsyttää (ps ei ole pakko avata niitä linkkejä...eikä lukea ärsyttävää blogia).

Mutta.. kun on arvonta, kukaan ei kitise ja ne maanhiljaiset lukijatkin (valittajat mukaan lukien) jättävät viestinsä ja toivovat voittoa. Silloin kaupallisuus ja mainostaminen on vaan niin kiva juttu. Kunhan se valittajakin voisi saada edes pienen pikkuriikkisen osan tuosta, mitä kadehtii. Harmi, kun itsetuntoa tai edes kivoja kavereita ei voi arvalla saada...epäilen, että se näiltä valittajilta puuttuu.

Ja nyt täällä hymyilen ja odottelen kuraa niskaan =). Kiitos Johanna ihanasta blogista, ja kiitos Monan blogin vinkkaamisesta.

 

 

154/96 | 
Vierailija

Nyt pikkasen suvaitsevaisuutta tarvittaisiin tänne. Joillekuille bloggaaja on ihan epäjumalan asemassa ja niinpä katsovat oikeudekseen sanella, mitä mieltä täällä saa olla. Kyllähän kommenttiosio on nimenomaan kommentointia varten. Jollei hyväksy muunlaisia mielipiteitä kuin omansa, pysyköön pois täältä. Fanipostiahan voinee lähettää myös bloggaajan sähköpostiin. Kaikki ei vaan tykkää mainoshömpästä ja tässä vapaassa maassa sen saa tasan tarkkaan sanoa.

 

 Sinäkin haluaisit kovasti sanella, mitä tässä blogissa saa olla ja mitä ei :)? Ei siis saisi olla mainoshöttöä? Ja tämän saa vapaassa maassa kirjoittaa kommenttiboksiin, mutta kehuvat kommentit pitäisi vapaassa maassa lähettää sähköpostilla?

Kiitos Johannalle blogista! Jokainen postaus täällä ei ole MUN henk. koht suosikki eikä edesauta MUN henkistä kasvua tai sovi MUN arvomaailmaan eikä jokainen mainostettu tuote sovi MUN kukkarolle eikä kaikki kaikki Johannan vaatteet ole MUN lempivaatteita mutta kas, tähän mennessä ei ole taivas pudonnut niskaan ja elämä jatkuu silti :).

 

155/96 | 

Ihan kiva simppeli juttu ja mukavat kuvat. Suosittelen lukemaan syyskuun Oliviasta jutun "Oletko sinäkin vihalukija?" Sen verran sain itse ajateltavaa, että päätin lopettaa blogien kommenttiosuuksien lukemisen, tämä oli viimeinen sitä lajia, harvoinpa Se mitään positiivista antaa. Aikaa jää muuhun kehittävämpään. Hyvää syksyä niin bloggarille ja lukijoille.

156/96 | 

Niinpä, niin... Lueskelen blogeja jonkin verran, en harrasta kommentoitia juurikaan, mutta yksi asia ihmetyttää joka kerta kun luen näitä, ihan mitä vaan blogia, >> miksi nämä ihmiset (bloggaajat) haluavat avata anteliaasti elämäänsä meille kaiken karvaisille ihmisille? Onko se vilpitön halu jakaa hyvää oloa? Antaa inspiraatiota? Onko se halu saada "oot niin kaunis ja ihana" kommentteja ja siten nostattaa omaa itsetuntoa? Onko se halu päästä julkisuuteen? Jopa alaikäiset jakavat elämänsä kuvien kera kaikelle kansalle ja aikuiset laittavat pienten lapsiensa kuvat esille. Julkkikset karttavat julkisuutta ja haluavat pitää yksityisyytensä, mutta nää bloggaajat... niin huomiota kai... en tiiä... ja tietty toki onhan se tapa ansaita...

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
157/96 | 

Hmm, tätä pitää varmaan kysyä joltain asiaan perehtyneeltä, näistähän on tehty ihan tutkimuksia. Sen verran yleisestä, maailmanlaajuisesta ilmiöstä on kuitenkin kyse. En myöskään ihan allekirjoittaisi tuota julkkisten julkisuuden karttamista; jossain vaiheessa sitä on kuitenkin tehty valinta että julkinen ammatti ja työ on hankittu. Vaikkei se sitten ihan joka päivä ja joka tilanteessa tunnukaan hyvälle. Aika harva bloggaaja myöskään revittelee auki koko elämäänsä; jos siltä tuntuu niin kyseessä on todennäköisemmin sekoitus muutamasta kuvasta ja kertomuksesta ja (suurimmaksi osaksi)lukijan omista mielikuvista. Blogi on aika luova ja antoisa harrastus enkä oikeastaan ihmettele sitä sen enempää kuin muitakaan onnistumisen tunteita antavia harrastuksia. Mun bloggaamista motivoi  ehkä eniten kontakti Suomeen, esteettisen ja luovan puoleni toteuttaminen ja tosiaan se asioiden jakaminen; inspiraation ja hyvän mielen. Tuntuu tosi hyvälle ajatella että jonkun päivä on parantunut mun takia. Tuntuu, että teen tärkeä työtä. Siinä syitä. :)

158/96 | 

Olen samaa mieltä edelläkirjoittajan kanssa näistä kommenttiosuuksista, usein näistä saa ikävän olon itselleen ja siksi niitä harvoin luen ja harmittaa että nytkään tämän avasin.
Johannan blogista pidän silti paljon vaikka mainostaminen joskus ärsyttääkin, mutta kait se kuuluu homman luonteeseen. Kivoja vinkkejä silti löytyy sekä pukeutumiseen että kodin laittamiseen. Johannan rohkeat mielipiteet on plussaa!

159/96 | 

Heippa,

Mä tykkään tästä blogista paljon ja suhtaudun siihen ihan samalla lailla kuin joihinkin lehden artikkeleihin. Oli ne henkilöjuttuja tai liikuntajuttuja tai tuote-esittelyitä. Jollain ihmisillä on enemmän inspiraatiokykyä ja sitä ammennan täältä. Ei mulla olisi lahjoja kirjoittaa tätä blogia, mulla on lahjoja, mutta ne ovat ihan muunlaisia. Kukin tehkään ja julkaiskoon mitä parhaiten osaa ja mistä on eniten annettavaa muille!

Mitä noihin negatiivisiin kommentteihin tulee, niin toki ne mun mielestä on ihan luonnollisia. Tottakai on olemassa katutta. Sehän on ihan inhimillistä! Toisella tuntuu olevan niin paljon kaikkea, ja itsellä ei mitään. Eipä noin ajatellessa varmaan oikeasti paljoa naurata. Jotkut päästää kiukun tästä epäoikeudenmukaisuudesta tänne kirjalliseen muotoon, jotkut pitää sisällään ja jotkut taas miettivät miten yltää samaan, tai pois kateudesta.

Eriarvoisuus ja epäoikeudenmukaisuus ei poistu maailmasta ikinä. Asennetta siihen voi aina muuttaa.

Hyvää syksyn alkua Johannalle ja muille lukijoille -ihan jokaiselle. Ja tsemppiä elämään!

160/96 | 

Tosi hassua miten kaikki negatiivinen palaute Suomessa tulkitaan aina kateudeksi. Joskus siihen voi olla jokin muukin syy ja joskus jopa ihan aihettakin. 

161/96 | 

Tosi hassua miten kaikki negatiivinen palaute Suomessa tulkitaan aina kateudeksi. Joskus siihen voi olla jokin muukin syy ja joskus jopa ihan aihettakin. 

162/96 | 

Kiva, miten taas jaksatte velloa negatiivisuudessa. Ja sitten on niiiiiin hyvän mielen blogi, että.

163/96 | 

Ihmettele tätä keskustelua, todella mustavalkoista. Käyn lukaisemassa näitä juttuja täältä, usein ne eivät mitenkään kohahduta eikä ne aiheuta ihastusta eikä muutakaan. Kiinnostaa vaan joskus lueskella. Jos joku on jostain eri mieltä, se tuntuu olevan heti kateutta. Kun itsellä on oma elämä ihanaa, ei toisen kivat postaukset ole asiaa kummempia. Mukavia juttuja on elämässä itse kullakin. Tätä blogi on ok, vaikka itse en niin välitä jatkuvista uusista vaatteista ja muusta pinnallisesta. Nimittäin niitä minulla on nyt jo paljon, enkä tarvitse uusia tällä hetkellä. Kuitenkin olisi mukavampi, että kaikenlaiset kommentit tulisivat julki, mutta vain fiksut eri mieltä saa olla, mutta asiallisuus säilyttäen. Aika kuivaa luettavaa on, jos kaikki kommentit ovat tyyliin "olet niin kaunis, ihana", jne. Ihanaa syksyä, nauttikaa elämästänne! Antaa karavaanin kulkea.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
164/96 | 

Joo kuule ei varmaan pelkoa että täällä keskustelu olisi vain tota "kaunis ja ihana" osastoa. Välillä tuntuu et hyvä et tänne uskaltaa mitään kehuja kirjoittaa :P Eli samaa mieltä, ne hyvät tavat kannattaa muistaa... 

165/96 | 

[quote author="Vierailija" time="08.09.2014 klo 03:36"]

Tosi hassua miten kaikki negatiivinen palaute Suomessa tulkitaan aina kateudeksi. Joskus siihen voi olla jokin muukin syy ja joskus jopa ihan aihettakin. 

[/quote

]Just näin. Se on niin simppeli selitys kaikkeen milloin vaan. Tässä blogissa kateuspuheilla halutaan selkeästi imarrella bloggaajaa, ts. käännetään itse asia ihan toiseksi. Huvittavaa ;)

166/96 | 

Kyselin tuolla aiemmin, että teetkö Johanna neuleita joskus myös ohuemmista langoista? Itse teen neuleet ohuista langoista yleensä puikoilla 3-3,5. Kivoja ohjeita on ollut blogissasi. Paksummista langoista toki saa nopsempaa valmista. :)

168/96 | 

Pidän tästä blogista, vaikka - tai etenkin koska - olen itse sen sivuilta välittyvästä kuvasta kaukana:

 

Olen epäesteetikko, en ehosta saati sisusta. Siedän kotini epäjärjestystä ja likaisuutta, jopa viihdyn siinä ja  yleensä pakon edessä siivoan. Kädentyöt ovat täysin taitojeni ja kiinnostukseni ulottumissa. Elän minibudjetilla, usein ilman tulojakin. Väitöskirjan tekijänä luen ja kirjoitan sen genren tekstejä. Olen juuri puoli vuosisataa saavuttanut aviovaimo ja kahden aikustuvan lapsen äiti.

Oman elämän vastapainoksi on todella kiva lukea ja katsella tällaista blogia. Se on viihdettä samalla tavalla, kuin naistenlehtien jutut, joita myös joskus selailen. Erona vain se, että kyse on "jatkosarjasta", jossa kirjoittaja pysyy samana, avaa omalla nimellä ja kasvolla jotain omasta elämästään. Siis kertomastaan elämästä!

 

Niin lehtijutut, tieteelliset artikkelit kuin blogit ovat on konstruktioita. Kirjoittaja valitsee, mitä kertoo ja miten. Omista lähtökohdistaan lukijat tekevät kerrotusta tulkintansa. Näiden yhteispelistä muodostuu vaikutuksia. Tulemme kosketetuiksi ja vastaamme siihen; ihastelemme, ärsyynnymme, sätimme...

 

Minä melelläni katselen kuvista välittyvää kauneutta ja luen tuulahduksen jostain aiheesta. Minua ei haittaa, onko esillä jokin tuote tai merkki, onko kyseessä suora- tai piilomainos. NiidenKIN esittelyt ovat kauniisti toteutettuja.

 

Jos jotain toivoisin lisää, se olisi kultuurisuuteen liittyviä asioita; kaikkia pikkujuttuja, yhteneväisyyksiä ja eroja. Mutta mukava on blogi myös  näin.

  

169/96 | 
Vierailija

Ihmettele tätä keskustelua, todella mustavalkoista. Käyn lukaisemassa näitä juttuja täältä, usein ne eivät mitenkään kohahduta eikä ne aiheuta ihastusta eikä muutakaan. Kiinnostaa vaan joskus lueskella. Jos joku on jostain eri mieltä, se tuntuu olevan heti kateutta. Kun itsellä on oma elämä ihanaa, ei toisen kivat postaukset ole asiaa kummempia. Mukavia juttuja on elämässä itse kullakin. Tätä blogi on ok, vaikka itse en niin välitä jatkuvista uusista vaatteista ja muusta pinnallisesta. Nimittäin niitä minulla on nyt jo paljon, enkä tarvitse uusia tällä hetkellä. Kuitenkin olisi mukavampi, että kaikenlaiset kommentit tulisivat julki, mutta vain fiksut eri mieltä saa olla, mutta asiallisuus säilyttäen. Aika kuivaa luettavaa on, jos kaikki kommentit ovat tyyliin "olet niin kaunis, ihana", jne. Ihanaa syksyä, nauttikaa elämästänne! Antaa karavaanin kulkea.

 

Itsehän vetoan kirjoituksiin "taas sai ilmaiseksi tavaraa kun vähän mainostaa blogissa"... se vaan valitettavasti haiskahtaa kateudelle. Siihen halusin vedota, enkä siihen saako eriäviä meilipiteitä esittää :) Piti vielä vähän tarkentaa :D

 

-K

171/96 | 
Vierailija

Tosi hassua miten kaikki negatiivinen palaute Suomessa tulkitaan aina kateudeksi. Joskus siihen voi olla jokin muukin syy ja joskus jopa ihan aihettakin. 

 

Juurikin näin. Tässä blogissa ei Johannan ihailijakööri, eikä Johannakaan valitettavasti osaa ottaa palautetta vastaan rakentavana tai kehittävänä. Johanna saa todennäköisesti palkkaa blogistaan, eli lukijat ovat oikeastaan asiakkaita, joiden mielipiteillä luulisi tai ainakin pitäisi olla väliä, myös niillä ei niin imartelevilla. Varmasti olisi aihetta jonkun verran muuttaa blogin suuntaa, koska nykyisellään alapeukutuksia on aika paljon. Bloggarin omakuvien valtava julkaisumäärä ihmetyttää suuresti. Miksi ihmisellä on näin mieletön tarve esitellä jatkuvasti itseään?? Tämä blogi onkin sen suhteen ihan omalla tasollaan..

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
172/96 | 

Hmm, miksen osaa ottaa vastaan  palautetta? Koska en ole vaihtanut blogini tyyliä? Mun mielestä se on kohtuuton vaatimus keneltä tahansa lukijalta. Julkaisen täällä kaikki kommentit ja toivomukset, mutten voi alkaa pitämään blogia yksittäisten toivomusten mukaan; joku toivoo  vähemmän kuvia minusta, jonkun mielestä asupostaukset ovat parasta antia. 

Mitä alaspäin peukutuksiin tulee; eivätköhän ne ole kommenttikohtaisia; eivätkä postausta arvioimassa.

175/96 | 

This world needs as much kindness as it can get..:)

Kiitos Johanna kauniista ja inspiroivasta blogista! Tuo iloa ja hyvää mieltä joka kerta.

Rauhallista ja aurinkoista viikkoa sinulle :)

Katariina

176/96 | 

"Varmasti olisi aihetta jonkun verran muuttaa blogin suuntaa, koska nykyisellään alapeukutuksia on aika paljon."

Ja mielestäni nuo peukutukset voisi kokonaan poistaa. Ja varsinkaan alapeukutukset eivät viittaa mihinkään muuhun kuin jo täällä mainittuihin seikkoin, sekä lisänä pelkkä kiusanteko. Peukut eivät ole mielestäni mikään blogin mittari. MeNaiset-lehti voisi ottaa yhtä fiksun käytännön kuin Anna- ja Eeva-lehti. Niissä ei ole näitä lapsekkaita peukkuja, vaan mielipiteitä, suuntaan tai toiseen. Ja hyvä niin. Sillä se vähentää huomattavasti pientä kiukuttelua areenalla.

 

178/96 | 

Luen tätä blogia samalla tavalla kuin vaikka Me Naiset -lehteä: keskityn niihin asioihin, jotka minua eniten kiinnostavat ja kaiken muun vain selaan pikaisesti läpi. Johannan blogin vahvuus sen myönteisyyden lisäksi onkin juuri aiheiden vaihtelevuus ja tiheä julkaisutahti.

Ei haittaa, etteivät kaikki aiheet kiinnosta, kun tietää, että pian Johanna kirjoittaakin jo taas jostain ihan muusta. Lisäksi kuvat ovat aina kauniita. Oma pukeutumis- ja sisustustyylini on hyvin erilainen, mutta silti olen saanut Johannalta paljon inspiraatiota.

Mainostamista taas on mielestäni paljon enemmän muualla, sitähän pursuaa vastaan heti kun avaa netin, tai kävelee kadulla. Minusta vaikuttaa siltä, ettei Johanna suinkaan ahneen kritiikittömästi mainosta mitä tahansa. Sellainen toiminta varmasti karkottaisi nopeasti monet lukijoista. Toisaalta mainostamista ei tyyliblogissa voi oikein välttääkään, ellei sitten tee kaikkia vaatteitaan itse (eikä paljasta, mistä osti kankaat..)

Kerran olin vaatedivarissa, jossa asiakas kritisoi hintoja ja yritti tinkiä. Kaupan omistaja totesi vain, että "kun nämä menevät näillä hinnoilla." Samasta syystä Johannalla ei ole mitään syytä muuttaa bloginsa suuntaa: tyytyväiset lukijat ovat enemmistönä. Tyytymättömät taas varmasti löytävät muualta jotain kiinnostavampaa, blogeista kun ei totisesti ole maailmassa pulaa!

terveisin Satu

 

181/96 | 
Vierailija

Olen samaa mieltä edelläkirjoittajan kanssa näistä kommenttiosuuksista, usein näistä saa ikävän olon itselleen ja siksi niitä harvoin luen ja harmittaa että nytkään tämän avasin. Johannan blogista pidän silti paljon vaikka mainostaminen joskus ärsyttääkin, mutta kait se kuuluu homman luonteeseen. Kivoja vinkkejä silti löytyy sekä pukeutumiseen että kodin laittamiseen. Johannan rohkeat mielipiteet on plussaa!

Mitä tarkoitat että saa ikävän olon itselleen; millaisista kommenteista...?

182/96 | 

Täällä taas ihmetellään kaikenlaisia kommenteja; epäystävällisiä kovastikin... Kummallista, että ollaan nokka solmussa, että eikö saa esittää "eriäviä mielipiteitä" tai olla "eri mieltä"... Jos bloggari on ottanut kuvia ja laittanut tekstiä, kertonut esim.Naantali reissustaan, tapaamistaan mukavista ihmisistä, esittelee kuvia joissa on kivasti pukeutunut yms Mikä eriävä mielipide pitää jollakin olla; siis tehty mikä tehty, juttu kirjoitettu, kuvat laitettu.. Eri asia on jos keskustellaan jostain aiheesta, mutta ethän sinäkään, "eriävän mielipiteen omaava" henkilö todennäköisesti mene vaikka viime lauantain juhlien jälkeen kaverisi luo ja sano että saanko esittää "eriävän mielipiteen"; joka kommenttiesi perusteella voisi olla seuraavanlainen; "vaatteesi oli rumia ja mistä lie olet ne ilmaiseksi haalinut ja ystäväsi olivat tyhmiä enkä viitsisi niitten juttuja kuunnella".. Haloo?! Ei niin käyttäydytä. Ei ole "eriävien mielipiteitten/kommenttien " esittämistä että haukkuu "päin naamaa". Varmasti bloggarit pitävät siitä että esitetään joku aihe mistä haluaisi enemmän kuulla tai lukea, mutta sehän on vain ja ainoastaan bloggarin asia haluaako/pystyykö sitä tehdä. Se että on valtakunnan suurimpiin lukeutuvan naistenlehden bloggaaja, lienee enemmän lukijamäärän sanelema, toki sisällön myös mutta "hyvällä sisällöllä" (mitä se kenenkin mielestä on) löytyy paljon blogeja mutta Me Naiset -lehdellä ei varmasti haluta sellaista blogia remmiin joka ei saa paljon lukijoita asiallisella sisällöllä. Ja mitä tulee tuohon suomalaisten rakastamaan aiheeseen :"pinnallista/syvällistä". Ollaan olevinaan niin syvällisiä tuntuu merkkaavan samaa monelle että ollaan negatiivisia/asiattomia/töykeitä/kateellisia. Ikään kuin iloisuus, positiivisuus, kauniit kuvat ym eivät voisi olla ihan tavallista elämää. Tarvis aina vedellä jotain luurankoja kaapista. Olimme jokin aika sitten taas kuukausi Australiassa kavereitten luona ja mitä tulee positiivisuuteen niin käynti siellä virkistäisi monia synkistelijöitä. Elmän asenne on aivan toista vaikka toki löytyy varmaan poikkeuksia sieltäkin. Kukaan ei paheksuisi iloisuutta ja kauniita kuvia. Lainatakseni erään tekemämme bussimatkan kuljettajan kommentia kohteesta jossa kävimme; "Jos pidit, kerro kaikille, jos et, pidä omana tietonasi" ;) Kärjistettyä -mutta miksi ei niin tottakin :)

183/96 | 

 

Aikas hassu olet, jotenkin nyt vaan veikkaan ettei kriitikot ihan tosissaankaan halua näitä kamoja joita arvotaan. Mistä ihmeestä niin luulet? On aikas iso osa naisia joiden maku ei ole mitään yliromanttista melkein-resua millaista tyyliä Johanna & tavarat useimmiten edustaa. Viittaan esimerkiksi muotinäytöksen asuihin..jösses. Ihan kuin Vapauttakaa maailman silitysraudat -konferenssista. Kauniita naisia niiden sisällä toki. :)

Vierailija

Kyllä mua vaan niin kauheasti ihmetyttää ja huvittaa tämä keskustelupalsta, taas... Jos on "mainostusta" (bloggaajan oma vaate ja merkki kerrottu) tai mainostusta (adlinkki tai ilmoitettu, että tuote on saatu), se ärsyttää. Jos Johanna jättää vaatteiden merkit mainitsematta, niin sitä sitten kinutaan monessa postauksessa peräkkäin. Jos vinkataan kivaa blogia, se ärsyttää (ps ei ole pakko avata niitä linkkejä...eikä lukea ärsyttävää blogia).

Mutta.. kun on arvonta, kukaan ei kitise ja ne maanhiljaiset lukijatkin (valittajat mukaan lukien) jättävät viestinsä ja toivovat voittoa. Silloin kaupallisuus ja mainostaminen on vaan niin kiva juttu. Kunhan se valittajakin voisi saada edes pienen pikkuriikkisen osan tuosta, mitä kadehtii. Harmi, kun itsetuntoa tai edes kivoja kavereita ei voi arvalla saada...epäilen, että se näiltä valittajilta puuttuu.

Ja nyt täällä hymyilen ja odottelen kuraa niskaan =). Kiitos Johanna ihanasta blogista, ja kiitos Monan blogin vinkkaamisesta.

 

 

184/96 | 

Samaa ajattelin luettuani ko. kommentin. Joillakin fanaattisuus alkaa jo tehdä tepposia..

185/96 | 

Sanoisin että tuossa fanaattisuudessa taitaa olla aika runsaasti myös liioittelun makua mukana. Jätetäänpä nyt nuo rönsyilyt sinne oman kodin sisäpuolelle. ;)

 

186/96 | 

Mielestäni peukutuksia ei Johannan pitäisi väheksyä. Tottakai ne liittyvät kirjoittamaasi postaukseen ja julkaisemiisi kuviin. Ihmisethän kommentoivat täällä nimenomaan sen hetkistä postaustasi ja peukutuksilla muut lukijat ottavat kantaa - ovatko samaa mieltä postauksestasi kommentoijan kanssa vai eivät. Saat nykyään huomattavan paljon kielteistä palautetta. Eikä se varmastikkaan ainakaan vähene sillä, että negatiivisempi palaute ytitetään vain olla jatkuvasti noteeraamatta.  

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
187/96 | 

Heippa :) No toki peukutukset voivat liittyä postaukseen, mutta harvoin ne silti suoraan postausta arvioivat, useimmin kommenttia. Riippuu varmaan vähän mitä kommentoidaan -eikä täällä aina suoranaisesti arvioida kys. postausta. Noteeraan toki neg. palautteen kuten esim. postaus-ja aihetoiveet. Neg. palautetta (tai muuten vain kirjoittelua)on aina tullut ja tulee   varmasti tulemaan niin kauan kun pidän kommenttiboksin avoimena. ;)

188/96 | 

Pikkasen ohi aiheen, mutta kun muutama kirjoittaja täällä ihan tohkeissaan, kuinka MeNaiset on "valtakunnan suurimpiin lukeutuva naistenlehti". Höpö höpö. Ko. lehti on viimevuodet selkeästi profiloitunut nuorempien naisten lehdeksi. Sisältö nopeasti tekaistua ja samoin lukaistua höttöä. Palstoja, joissa keskitytään lähinnä toisille irvailuun mukamas nokkelanakin kynänkäyttäjänä. Irtonumeroita näkyy kaupanhyllyllä tämän tästä -50 %, ja myös tilattuna halvin lajissaan. Eli se suuruudesta. 

189/96 | 

Ristiriitaista tuo postatuksen kannanotto siinä mielessä, että sehän käy tavallaan välikäden kautta.. jollei jonkun vierailijan kirjoitus sillähetkellä miellytä, se blogataan alas. Mielialan mukaan hengaillaan aika vahvasti, ja siihen vaikuttaa kyllä monet asiat. Eli sekin että asut muualla. Jostain syystä se koetaan aina paremmaksi. Vaikka itsellä olisi kaikki asiat hyvin ja kohdallaan.

Kannattaa pitää sekin mielessä, että vain itseään voi muuttaa, ei ketään toista. Omasta mielestäni Johannan blogi on monipuolisuutensa takia miellyttänyt muita enemmän. Siinä on sopivasti kaikkea.. eli jokaiselle jotain. JOs taas täydellistä blogia tavoittelee, niin silloin on parasta alkaa itse bloggaajaksi, eikä vaatia muita miellyttämään minua.

190/96 | 

"Täällä taas ihmetellään kaikenlaisia kommenteja; epäystävällisiä kovastikin..."

Mutta sinä unohdit kappalejaon kokonaan, ja koko rimpsu on yhdessä putkessa ja epämiellyttävää lukea. Katso vaikka mallia "48" Sadun kirjoituksen. Ihan näin pieneä vinkkinä, ja toivon, ettet tästä turhaan pahastu. Ilmeisesti vain innostuit kirjoitamaan kovalla vauhdilla sanomaasi. ;)

191/96 | 

[quote author="Vierailija" time="09.09.2014 klo 11:31"]

 

Aikas hassu olet, jotenkin nyt vaan veikkaan ettei kriitikot ihan tosissaankaan halua näitä kamoja joita arvotaan. Mistä ihmeestä niin luulet? On aikas iso osa naisia joiden maku ei ole mitään yliromanttista melkein-resua millaista tyyliä Johanna & tavarat useimmiten edustaa. Viittaan esimerkiksi muotinäytöksen asuihin..jösses. Ihan kuin Vapauttakaa maailman silitysraudat -konferenssista. Kauniita naisia niiden sisällä toki. :)

[quote author="Vierailija" time="08.09.2014 klo 11:22"]

mitä Sinä, yllä olevan tekstin kirjoittaja täällä sitten teet ja vielä kommenteissa...??? jos et tykkää tämän  bloggaajan tyylistä niin mee pois, ja anna toisten rauhassa tykätä! Ihmiset on erilaisia ja näissä blogeissa on se kiva puoli että voit seurata vain niitä joista pidät! On paljon maailmassa asiaa josta pitää käydä keskustelua kehittävässä mielessä, mutta bloggarit saa tehdä oman näköistä jälkeä ja ketä miellyttää; seurataan, ja keitä ei miellytä, ei tarvi seurata, saatikka kommentoida. 

 

 

192/96 | 

Niin ihana ja kaunis Naantali - kotikaupunkini :)

Upeita kuvia olit ottanut matkallasi tästä aurinkokaupungista. Kannattaa käydä joskus myös keskitalvellakin; vanhakaupunki on aivan upean tunnelmallinen lumipeitteessä ja kauniisti valaistuna. 

Ihanaa syksyä ja kiitos kivasta blogista!

- Kirsi

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram