nautiskelee

Tajusin just et melkein koko tää alkukesä on mennyt aika "rönttösissä" jossain mökeillä ja teltoissa. Siis että päivän asuja ja sellaista ei ihan kauheasti saa näistä nykytunnelmista aikaiseksi :D 

Mut kyllä me ollaan taas nautiskeltu. Te tykkäätte aina näistä Norjan maisemista -eikö näytäkin aika hienolta leiripaikalta? Saaressa asustelee myös jonkinmoinen lammaslauma, jonka polulle me nopeasti tajusimme leiriytyneemme. Ne määki pienen välimatkan päässä ja uskaltautuivat reitillään eteenpäin vasta kun me ihmisetkin väistettiin ja tehtiin pikku vaellus saarella. 

Muita kavereita saarella olivat mm. noi taskuravut. Miehet kävivät niitä keskiyön jälkeen kalastelemassa. Iso taskulamppu mukaan ja joko uiden, jalkapatikalla liukkaita kalllionjyrkänteitä tai pienen kumiveneen turvista sitten haaviin. Ravut kerääntyvät öisin kallioiden runoihin noin metrin syvyyteen syömään ötököitä ja nilviäisiä ja ovat silloin aika hauskasti pyydystettävissä melkein käsin. Noi kuvassa näkyvät ovat muuten tosi pieniä, ihan siinä rajoilla saako niitä edes ottaa :S Viimeksi muistan meidän pyydystäneen puolet suurempia. Ehkä paras sesonki alkaa vasta olemaan edessä.

Tällasia kesäöitä lisää ja lisää ja lisää kiitos. Koko elämän ja aina :) Näitä ei oo tehty nukkumista eikä edes sisälläoloa varten. Vaikka sit joutuiskin heräämään ilman hammasharjaa ja punaviinin maku suussa :)))

Kommentit (9)

12/9 | 

Tällaiset jutut ovat mielestäni kiinnostavampia kuin päivän asut. Upeat maisemat siellä ja muutenkin ihanan näköistä, rentoa meininkiä. Mukavia kesäpäiviä sinulle ja perheellesi!

13/9 | 

Näyttää ja kuulostaa tosi kivalta! Ihania muistoja myös lapsille lapsuuden kesistä :)

14/9 | 

Ihania Saariston lapset-tyylisiä kuvia :) Vain se iso koira (Laivuri muistaakseni) puuttuu! Vaikka noi lampaat kyllä ihan hyvin korvaa sen. 

Juuri näin kesästä kuuluukin nauttia. Kaikki ilo irti perheen ja ystävien kanssa. Ja valoisat kesäyöt, ne on niin ihania, ettei millään malttaisi edes käydä nukkumaan. 

Ihania, aurinkoisia ja lämpimiä kesäpäiviä sinulle ja perheellesi Johanna! 

-Hanne-

15/9 | 

kun katselen kuivasi,niin nenääni tulee ihan suolaisen meren tuoksu. Paljon ollaan reissattu Norjassa ja nyt on ollut taukoa jo muutama vuosi. Pääsispä taas pian ison meren rannalle...

16/9 | 

Voi miten mielettömän hyvä fiilis näiden kuvien kautta välittyi! Upeita kuvia ja hetkiä olet onnistunut tallentamaan ! Ainolla supersuloinen jumpsuit, meillä Pikku J on lähes koko alkukesän kulkenut jumpsuitit päällä - niin vaivattomia, kevyitä ja suojaavat auringolta selänkin. :)

Aurinkoisia hetkiä lisää teille sekä kaikille blogisi lukijoille! 

http://vbelieveinyourdreams.blogspot.fi/

 

17/9 | 

Hei Johanna! Olisko sulla mitään helppoja vinkkejä häävieraan kampauksiksi? Lettinutturoita tms, mitkä olis helppo tehdä?

Video ois pop! :)

 

Ihanaa kesää sinne!

 

-KA

18/9 | 

Ihania kuvia! Minulle olisi toivepostauksena retkieväät. Me veneilemme kesällä paljon ja olisi kiva saada uusia herkullisia reseptejä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010