Ei ois taas eilen pitänyt luulla et tällä viikolla on enemmin kotoiluaikaa. Ja bloggailu- ja kommentteihinvastailuaikaa. Nyt nimittäin ollaankin taas yhtäkkiä keskellä Telemarkkia, Raulandin vuoristohotellissa, jonka saunastakin näkee lumihuippuisten vuorten jonon. Eipä ois uskonut että ainakaan tähän suuntaan ois lähdetty keskellä heinäkuuta -täällä on joku kymmenen astetta... No sanotaan että raikasta ilmaa, levollinen mieli ja hyvää aikaa jutella kullanmurun kanssa tulevaisuudesta.
Ja loistotilaisuus käyttää uutta Objektin pörröneuletta keskellä heinäkuuta;)

Kommentit (12)

Noora
16/12 | 

Ihania kuvia! Ja mitkä maisemat.
Näiden kuvien jälkeen en voi enää hillitä tätä syksyn odotusta
- haluan myös pukeutua lämpimään neuleeseen! :)
toivottavasti laitat pian ihania neuleohjeita, myös lapsille olisi kiva saada.
Nautinnollista reissua teille! :)

Rosa
17/12 | 

Mielummin viettäisin +10 asteessa lumihuippujen keskellä, kuin Tampereen keskustassa... Ehkä se kesä vielä Suomeenkin saapuu :)

Kati
18/12 | 

Nautiskele rauhassa lumihuipuista, on ne niin ihania, vaikka keskellä kesääkin;) Ja sitä paitsi seurahan se on kaikki kaikessa:D Neule on huippusöpö!

Anna
20/12 | 

Voi että, sä näytät kyllä AINA niin tyylikkäältä ja kauniilta, oli sulla päälläsi mitä tahansa!
Norjan maisemat ovat kyllä henkeä salpaavat. Viimekesänä kierreltiin etelä-Norjassa ja olin aivan myyty. Paras kokemus oli ehkä Prejkestolen.Ilmeisesti olette kahdestaan reissussa ja lapset ovat hoidossa? Nauttikaa!:)

http://magdaleenanmatkassa.blogspot.fi/

Saana
22/12 | 

Asun täällä Tromssassa Pohjois-Norjassa lumisten huippujen keskellä. Olen Tampereelta kotoisin ja voin sanoa, että noin 1000 kertaa mielummin olisi sielä Tampereella kesällä kuin täällä :)
Mutta pian pääsen sinne lomalle! Suomen kesä on tosi ainutlaatuinen, sitä ei vuorimaisemat eikä mikään muu korvaa!

Minna
23/12 | 

Kauniit maisemat viileästä säästä huolimatta! "Vuoristomökkimme" on Telemarkin alueella, joten maisemat näyttää tutuilta ja tulee vähän haikeakin fiilis.

anni
24/12 | 

Hei mikä oli se ihana norjalainen biisi jonka linkin kerran laitoit?:) se laulo jotain että hold me closer ja oli ihanan rallatteleva biisi:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram