Ei ois taas eilen pitänyt luulla et tällä viikolla on enemmin kotoiluaikaa. Ja bloggailu- ja kommentteihinvastailuaikaa. Nyt nimittäin ollaankin taas yhtäkkiä keskellä Telemarkkia, Raulandin vuoristohotellissa, jonka saunastakin näkee lumihuippuisten vuorten jonon. Eipä ois uskonut että ainakaan tähän suuntaan ois lähdetty keskellä heinäkuuta -täällä on joku kymmenen astetta... No sanotaan että raikasta ilmaa, levollinen mieli ja hyvää aikaa jutella kullanmurun kanssa tulevaisuudesta.
Ja loistotilaisuus käyttää uutta Objektin pörröneuletta keskellä heinäkuuta;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

Noora
4/12 | 

Ihania kuvia! Ja mitkä maisemat.
Näiden kuvien jälkeen en voi enää hillitä tätä syksyn odotusta
- haluan myös pukeutua lämpimään neuleeseen! :)
toivottavasti laitat pian ihania neuleohjeita, myös lapsille olisi kiva saada.
Nautinnollista reissua teille! :)

Rosa
5/12 | 

Mielummin viettäisin +10 asteessa lumihuippujen keskellä, kuin Tampereen keskustassa... Ehkä se kesä vielä Suomeenkin saapuu :)

Kati
6/12 | 

Nautiskele rauhassa lumihuipuista, on ne niin ihania, vaikka keskellä kesääkin;) Ja sitä paitsi seurahan se on kaikki kaikessa:D Neule on huippusöpö!

Anna
8/12 | 

Voi että, sä näytät kyllä AINA niin tyylikkäältä ja kauniilta, oli sulla päälläsi mitä tahansa!
Norjan maisemat ovat kyllä henkeä salpaavat. Viimekesänä kierreltiin etelä-Norjassa ja olin aivan myyty. Paras kokemus oli ehkä Prejkestolen.Ilmeisesti olette kahdestaan reissussa ja lapset ovat hoidossa? Nauttikaa!:)

http://magdaleenanmatkassa.blogspot.fi/

Saana
10/12 | 

Asun täällä Tromssassa Pohjois-Norjassa lumisten huippujen keskellä. Olen Tampereelta kotoisin ja voin sanoa, että noin 1000 kertaa mielummin olisi sielä Tampereella kesällä kuin täällä :)
Mutta pian pääsen sinne lomalle! Suomen kesä on tosi ainutlaatuinen, sitä ei vuorimaisemat eikä mikään muu korvaa!

Minna
11/12 | 

Kauniit maisemat viileästä säästä huolimatta! "Vuoristomökkimme" on Telemarkin alueella, joten maisemat näyttää tutuilta ja tulee vähän haikeakin fiilis.

anni
12/12 | 

Hei mikä oli se ihana norjalainen biisi jonka linkin kerran laitoit?:) se laulo jotain että hold me closer ja oli ihanan rallatteleva biisi:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010