The last one

Hei tässä olisi teidän neuletöiden viimeinen kooste ja toivonkin nyt ennen kaikkea ihan tosissani, ettei mikään ole jäänyt pois (tai tullut julkaistua kahdesti)! Tuntuu, että tässä vaiheessa alkaa jo pikkasen menemään sekaisin mun arkistot :D Tuhannet, tuhannet kiitokset kaikille kuviansa lähettäneille.

Tästä tuli paitsi hirmu kivoja postauksia, myös mulle hauska katsaus teihin siellä toisella puolella. Ehkä joku kerta tehdään sama juttu teidän päivän asuista ;)  Huh, nyt on kyllä pakko hengähtää vähän -en ole perusluonteeltani mikään säntillisin kirjanpitäjä eikä tällainen arkistojen hallinta ja järjestely vapaa-ajan harrastuksena oo mun vahvimpia puoliani ;) Mutta kiitos, on ollut ihan mieletöntä lukea TEISTÄ. Joskus sitä unohtaa -varsinkin täällä vieraalla maalla- että tässä ollaan tekemisissä aika isonkin porukan kanssa... Kiitos, kiitos, kiitos. Ihmeissäänhän näistä aina on :)

Jatketaan neulomista! :)) Ja nähdään taas pian

Kommentit (12)

13/12 | 

Aivan ihania töitä :) Näin syksyllä tekee mieli aina ottaa kutimet käteen ja alkaa tikuttamaan jotain oikein lämmintä ja ihanaa talven pakkasiin <3

-Nelli-.

http://villananna.blogspot.fi/

15/12 | 

Kiva nähdä toisten kauniita töitä :) Itselläni on tuossa kesken mohairlankainen pitsineule :) Meillä on täällä ympäri vuoden lämmintä, mutta kyllä talvella iltaisin välillä on sen verran vilpoista, että sellaista voi käyttää :)

Mukavaa syksyä kaikille <3

Katriina

17/12 | 

Kiitos kaikkien näiden kauniiden neuleiden esittelystä! Pidän blogistasi juuri siksi, että se ei ole "pelkkä" muoti- ja tyyliblogi. Aiheissa on vaihtelevuutta, kuvat kauniita ja tyylisi ja asenteesi aina positiivinen.

Juuri positiivisuuden takia ehdotin toissa viikolla Me Naisille, että heidän kannattaisi ottaa blogiensa joukkoon Heli Hietasen uusi blogi, www.heliksiiri.wordpress.com, joka ilmapalloineen ja positiivisen valloittavine alkusointuineen sopisi paremmin kuin hyvin Me Naisten iloiseen tyyliin. Minun on aivan pakko mainostaa Helin blogia, koska se saa minut aina niin hyvälle tuulelle. : )

terveisin Satu

19/12 | 

olis ihan huippua jos noi kaikki ohjeet löytyis täältä blogista.

21/12 | 

Tosi kiva idea koota muiden kauniita ja inspiroivia töitä näytille :) ! Jokasyksyinen puikkojen nakutteluvimma senkuin yltyy vain näitä kuvia katsellessa. Mä innostuin itse tekemään tuon sun Punon, kuvat löytyy täältä: http://helinantalossa.blogspot.fi/2013/10/mun-versio-punosta.html. Mielettömän ihana päällä tuo takki, kiitos ohjeesta ja lankavinkistä!

23/12 | 

Heippa Johanna! Kiitos kauniista kuvista ja innostamisesta käsitöiden pariin. Suunnittelen tekeväni Punosta tuon ihanan neuletakin ja ehkä ihan tavallisen kaulahuivinkin. En muista oliko jossain mainittu montako kerää lankaa tarvitaan tuohon sinun ohjeistamaasi neuletakkiin?

Kävinpä eilen äänestämässä tyyliblogin voittajaehdokasta  :) Onnea kisaan!

Terveisin,

Annika

24/12 | 

Ei ollut mun työtä missään näistä. :(

 

- S

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010