-Melkein viimeinen kooste ;)-

Heisan, tässä taas yksi kiva kooste töistä, joihin olette saaneet inspistä täältä... Nyt on enää yksi porukka kuvia jäljellä, mutta siis vieläkin mahtuu mukaan siihen viimeiseen juttuun. Näitä on ollut tosi kiva kerätä ja teidän tarinoita lukea, mieluusti otan vielä pari jos jollakulla vielä jotain on säilossä! :))

Ihania töitä, toivottavasti saadaan inspiroitua pari uuttakin neulojaa mukaan... ;)

Kivaa tiistaita, nähdään varmaankin tosi pian!

Kommentit (14)

Vierailija

Hei

Yritin etsiä blogistasi sinun käsitöihisi liittyviä kirjoituksia, mutta onko niin ettei täällä MeNaisten puolella ole kirjoituksissa tunnisteita ollenkaan?

Mikäli kirjoitustesi etsiminen tunnisteiden avulla ei ole mahdollista, voisitko tehdä postauksen, johon kokoaisit kaikki käsityösi, erityisesti ne joissa on mukana ohje? :)

Vierailija

Hei,

Onko tuosta Puno neuleesta myös ympärysmittoja olemassa? 

Mistä tuota Puno lankaa saa? Saako Suomesta jostain?

Vierailija

Heipat,

Olen tekemässä Puno-ohjetta mukaillen villatakkia. Ymmärsinkö oikein, että olet tehnyt hihat kainalosta aloittaen (koska puhut ohjeessa kaventamisesta)? En ole ikinä ennen tullut edes ajatelleeksi, että näin voisi tehdä :-)

Kiva blogi sulla ja voi herranjestas miten ihana roosa nahkarotsi siskollasi!!

-terhimarjaana-

Vierailija

oot kyllä trendsetteri ;) väliläl näkee ihmisiä, jotka selvästi on ottaneet sun tyylistä vaikutteita.

Vierailija

Saako haastaa sinut mukaan viikon ruoat haasteeseen, joka kiertää täällä blogeissa? kertoisitko teidän tavallisen viikon ruokalistan? Mitä teillä syödään päivälliseksi? Olisi mukava lukea postaus aiheesta myös sinulta :-) ja saada ideoita!

kille

Vierailija

Voi että miten kauniita neuleita ihmiset ovat tehneet! Itsekin olen saanut inspiraatiota sinun neulomuksistasi ja rohkeninen jopa taannoisen "rautalankaohjeen" perusteella opetella palmikoiden neulomisen (sen myötä hurahdinkin palmikkojuttuihin toden teolla ja olen neulonut melkein pelkkiä palmikkojuttuja ;). Nyt kaipailisin ohjetta tuossa sinun ponchossasi olevaan kuvioneuleeseen. Taannoisessa ohjeessa oleva linkki dropsin sivuille ei toimi :( Eli onko sinulla (tai jollain muulla lukijalla) vielä tallella kuvioneuleen teko-ohje , olisin kovin kiitollinen :)

-Kukka-

Vierailija

Apua miten ihania neuleita. Itsekin olen useasti kopsaillut ohjeitasi ja viimeisin näistä on muhkeanlämmin Puno, josta löytyy pari kuvaa blogistani (uudetunet.blogspot.com). Heti oli tietenkin aloitettava uusi työ putkeen, joten puikoilla heiluu kovaa vauhtia etenevä Skappel! Tuhannet kiitokset ohjeista ja inspiraatiosta, Johanna!

-Tinttu

Vierailija

[quote author="Vierailija" time="01.10.2013 klo 10:31"]

Hei,

Onko tuosta Puno neuleesta myös ympärysmittoja olemassa? 

Mistä tuota Puno lankaa saa? Saako Suomesta jostain?

[Lankapuoti Snurre Hietalahdessa Helsingissä! Sieltä saa Punoa! ]

Vierailija

Mua alkoi sun puolesta melkein ahdistamaan, kun katsoin näitä kuvia. Siis ihmiset todella kopioivat susta kaiken, pukeutumistyylin, hiukset, meikin, tavan käyttää koruja ja jopa poseeraamisen kuvissa. Huhhuh. Mutta käsityöt on kyllä upeita!

Vierailija

Hei,

Voisiko joku auttaa Puno-neuletakin hihoissa? Miten kauan silmukoita kavennetaan joka 3.kerros?

 

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään norjalaisen kalastajan vaimona ja kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram