Tästä se kaikki lähti^. Tai oikeastaan aamusta. Mulla oli vähän sellainen aamu kuin nyt syyskuussa maanantaiaamut voi olla. Syihin sen enempää paneutumatta kelvoton olo. Ja silloin auttaa askartelu :) Maalaaminen on jotenkin sellasta hommaa, että siinä saattaa unohtaa itsensä ihan täysin.

Niinpä otin vanhan taulun alas seinältä ja pensselin käteen.

Projektin tuloksena joutui sitten vähän vaihtelemaan taulujen paikkoja. Joku saattaa kuvista muistaa, että Keep Calm -taulut olivat meillä ennen päällekäin paneliseinällä ja kankaat vierekkäin tapettiseinällä. Not anymore! :)

Pidän tästä niin paljon enemmän kuin entisestä järjestyksestä, että ihan ihmettelen miksen ole aiemmin keksinyt...!

Kempsuhan on melkein kuin Martti! ;)

Kuvan Ollista vauvana olen piirtänyt jo vuonna 2007. Tähän pitäisi kai tasapuolisuuden nimissä saada piirustus myös Ainosta...

Parempaa tiistaita kaikille, terapeuttisia puuhailuja syysmasennuksen iskiessä! ;D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (86)

flickan
1/86 | 

Monilla tuntuu (fb:stä ja muusta päätellen) olevan jotenki ankeita syksyfiiliksiä tai varsinki maanantaifiiliksiä ilmassa.
Itelläki meinas tänään olla, mutta parin hikisen spinningtunnin jälkeen ei oo muuta ku ihanaaihanaa -olo. :-)

Piristävää syksyä sinnekin siis :)

Mimoosa
3/86 | 

Vitsit kun ihana tunnelma teillä, siis tarkoitan kuvia ja sisustusta! Pidän myös kovin tuosta maalaamastasi taulusta, sen sävistä etenkin! Kaunis, utuinen.

Huomenna on toivottavasti parempi päivä sinulla.

Jenna
6/86 | 

Noi keep calm and carry on -taulut on niin hienoja! Oma suosikkini on tuo vaaleansininen, koska siinä oikein korostuu tuo rentoutuminen, mitä aina kaipaaa :) Ehkä pitäisi hankkia tuollainen koristamaan omaakin seinää..

Marita
7/86 | 

Onpa sinulla kauniita tauluja ja wow -itse tehtyjä!!! Usein on varmaan niin, että olo paranee luovassa toiminnassa. Minulle se on tämä bloggailu :)

Jensba
8/86 | 

Voi tosi kaunista!

Olipa muuten mukava lukea neuvolan odotustilassa tänään sun juttu kaksplussasta! Tosi hyvä juttu :)

Sofianeiti
9/86 | 

Jaahas, heti utelen, että mikäs juttu? Ja oliko uusimmassa kaks plussassa? Tunnelmallinen koti ja ihana blogi :)

jensba
10/86 | 

siis kalastajan vaimoa (niin blogia kuin Johannaakin) käsittelevä juttu, oisko se ollut kesäkuun kaksplussa :)

Aketus
12/86 | 

Mitkä noi keep calm-taulut oikeen on kun tuntuu joka puolella näkyvän? Onko jonku tunnetun suunnittelijan tms?

New England Rose
16/86 | 

Niinhän se usein on, että pienikin tavaroiden siirtely tai tuunailu tekee ihmeitä sisutukseen ja tunnelmaan! Kauniita tauluja.

Asiasta viidenteen, onko tuo teidän keittiön kattolamppu Ikeasta?

Mukavaa viikonjatkoa toivottelee New England Rose blogista Valkeat Unelmat

Tarja
17/86 | 

Se on helppoa, kun sen osaa! :-) Maalaaminen siis - kadehdin niin kovin tuota maalaamis-taitoasi, koska itse niin kovasti haluaisin, mutta lahjat puuttuvat. Onneksi saa ja voi aina ihailla toisten taideteoksia. Sinulla on kaunis koti, inspiroiva. Sormet syyhyten odotan, että jollain välillä päästäisin mekin muuttamaan isompaan kotiin ja pääsisi ihan sisustamaan järjestelemisen ja sovittamisen sijasta (=4 hengen perhe ja 71 neliötä...). Aurinkoista ja ihanaa syksyä teidän perheellenne ja kiitos kauniista blogistasi!

PN
18/86 | 

Kauniin taulun olet maalannut, wau!

Tykkään kovasti teidän kodin tunnelmasta, jotenkin tosi lämmin ?

Sari
19/86 | 

Hei!

Kiitos ihanasta blogista, jota luen lähes päivittäin. En tiennyt, että ihanan blogin kirjoittamisen lisäksi olet noin hyvä piirtämään!

taru
22/86 | 

kysyn missä on lapset kun maalaat? isompi päivät hoidossa ja pienempää hoitaa isä?

Zannni
23/86 | 

Hah, mitä ihmettä täällä taas puhutaan :D

Miehen ihonväristä, vaikka minä en ainakaan löydä postauksesta vilaustakaan miehestäsi. Ja sitten jostain raskaudestakin vielä, vaikka postaus ei sellaiseenkaan minun mielestäni viittaa?? Onko tuo oikeasti teidän mielestä hauskaa, yrittää pilata toisen päivä?? Sitä paitsi eiköhän se ihanuus ja harmonia elämään parhaiten löydy oman pään sisältä. Kyllä jokaisen elämästä voi tulla ihanaa ja harmonista, jos vain muuttaa asenteensa ja ajatuksensa siihen suuntaan.

Ymmärrän, jos joskus haluaa antaa kritiikkiä bloggaajalle, ja se on ihan sallittua, jopa suotavaa, mutta hei haloo, kun ei teidän kommentit liity yhtään aiheeseen!

Ärsyttää...

MP
25/86 | 

Heippa! Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta nyt vasta ensimmäistä kertaa kommentoin. Sinulla on hieno blogi ja kaunis koti! Tätä on tosi mukavaa lukea. :)

Sellanen kysymys, että muokkaatko noiden ottamiesi kuvien väritystä kuvanmuokkauksella, vai onko ne "luonnostaan" tuon värisiä? On meinaan kauniin värisiä kuvia! Niistä välittyy ihana tunnelma.

CHIC
26/86 | 

Hieno tuo sohvapöytä! Tollanen on hakusessa itselläkin...tai siis vastaava. Romanttinen, valkonen, hiukan vanhanaikainen..pitää jatkaa etsimistä :)

kalastajanvaimo
28/86 | 

Maalaamista voi harrastaa myös "modernin taiteen" tasolla -niinkuin itsekin useimmiten teen ;D Eli eihän niiden juttujen tarvitse mitääan esittää ja voi tulla vaikka miten hienoa. Kokeile <3

kalastajanvaimo
30/86 | 

Voi kiitos, piirtäminen on aina ollut mun rakas harrastus ja sellasia "vahvoja puolia". Toivon vain, että olisi enemmän aikaa... :)

kalastajanvaimo
32/86 | 

Lapset voivat hyvin olla kotona mun maalatessa. Silloin nekin tykkää piirrellä.

kalastajanvaimo
33/86 | 

Kyllä vain, syksy on ihana tunnelmallinen vuodenaika, joskus vaan sattuu huonoja päiviä :))
Ihmettelmiisi kommentteihin; muita blogissa ja kuvissa esiityviä koskevat (hölynpölyjutut ja loukkaavat) kommentit poistan aika helposti, ne on vähän kurjia. Raskaudesta saa sen sijaan udella, sehän olisi kauhean kivaa :D Veikkaan kuitnkin, ettei ihan heti tuu tapahtumaan, olkaa rauhassa hehe.

kalastajanvaimo
34/86 | 

Muokkaan usein Photoscapessa juuri kuvien valoituksia. Sieltä löytyy useampi valotukseen liittyvä toiminto. Kiitos kovasti :)

kalastajanvaimo
36/86 | 

Hikoilu ja treeni auttaa kai aina? Saa unohtaa itsensä vähän kuin maalaamisessakin...? Paitsi jos on ohjaaja, huoh. Mut hyvä kuulla <3

kalastajanvaimo
39/86 | 

Hahaa eilisen perusteella olisin snonut että on; Kaikki ;D Kiitos kovasti, vaikka asian laita ei noin onnellisesti todella olekaan :D

kalastajanvaimo
40/86 | 

Tykkään kanssa niistä kovasti enkä ole edes yhtään kyllästynyt vaikka sitäkin aluksi arvelin.

kalastajanvaimo
41/86 | 

Jeps, bloggailu on yksi askartelun -ja luovan toiminnan muoto :) Rentouttavaa puhaa useimmiten. Niin ja kiitos Marita :)

kalastajanvaimo
43/86 | 

Hehe, kiva kuulla. Se oli hyvin tehty juttu se, kaikki kunnia tekijöille :D

kalastajanvaimo
45/86 | 

Kiitos, siitä tuli ihan hyvä. Nyt vielä piirtelemään "lisäosia" eli Ainon kuvaa... jos taas joskus tulisi aikaa ja inspistä ;D

Nneiti
47/86 | 

Vau! Upeita tauluja. Olen käynyt jo pidemmän aikaa salaa lukemassa blogiasi, nyt vasta rohkenen kommentoida. Olet todella kaunis ja tyylikäs nainen! Vastaavia blogeja ei noin vain löydy, tähän jää koukkuun! :)

Madicken
48/86 | 

Jaksan vaan ihailla, kuinka joillakin on tuo käden- ja tekemisen taito! Kaunista katsella.

Itse olen tosi kranttu tauluille, siis omille seinille ripustettaville, muutama mustavalkoinen teos kuitenkin päätynyt esille asti. Ja väripilkkuna viisiveen tekemä iloisen värikäs muotokuva äidistä. Se on aitiopaikalla, tottakai.

Väriä syksyiseen viikkoon!

Aino
49/86 | 

Kaunis taulu ja kaunis koti. Tämä itsetekemäsi taide on kyllä inspiroiva ulottuvuus muutenkin niin kivassa blogissa. Yksi mun syksyisten masennuspäivien piristäjistä on muuten tämä blogi, joten ihan kelvottomaksi en sinua sanoisi... =) Kivaa viikonjatkoa!

emmi
50/86 | 

Voisitko tehdä postauksen häistäsi? Tai jos et halua liian henk.kohtaista postausta tehdä- voisitko esitellä mielestäsi kauniita hääpukuja tms. :) Kiitos kovasti!

vintti
51/86 | 

Ja tuo PhotoScape on aika hauska, pakko sanoa. Ilman linkkiäsi en varmaan olisi sitä löytänyt/tajunnut olemassaoloa. Naureskelin sitä,että sen on pakko olla meille naisille suunnattu,kun yksi komennoista on ''ehostus''
Sillä saa kivaa jälkeä.

kalastajanvaimo
52/86 | 

Hahaa :D Ehostus? Onkohan se sama kuin norjaksi "smart mykhet (clear skin)" -mun norjankielisssä versiossa on nimittäin yksi sellanen toiminto! Se tosin tekee mun mielestä vain sellasen hassun ihon pinnan, kuten nimi sanookin eikä muutoin ehosta sen enempää -harmi ;D

kalastajanvaimo
54/86 | 

:D Ihanasti sanottu, kiitos <3 Täytyy yrittää muistaa toi seuraavalla kerralla kun masentaa :)))

kalastajanvaimo
56/86 | 

Kuulostaa oikein hyvältä taidekokoelmalta :)) Etenkin väripilkku, niitä tarvitaan ;D

Sirja
57/86 | 

Aivan ihania kuvia, oon käynyt jo moneen kertaan nämä selaamassa! :) Taulut näyttää tosi hyvältä noin.
Kivoja syyspäiviä sinne!

Daisy
58/86 | 

Minäkin piristän itseäni taiteen tekemisellä.. ja suklaalla! ;-) Tykkään lukea sun blogia, kun se on niin elämänläheinen. Enkä kyllä yhtään tajua, miksi tässä blogissa pitäisi ikäviä asioita käsitellä. En mäkään käsittele omassani... Eiköhän meillä oo kaikillä epäharmoniset ja epätäydelliset kohtamme. Mutta ainakaan niitä ei oo tän postauksen sisustuskuvissa! Nää kuvat innoittaa muakin laittamaan kämppää kivaan järjestykseen. :-)

Ja tuosta Olli-taulusta.. Se on musta hieno just noin. En itse lisäisi Ainon kuvaa siihen enää. Ehkä Ainosta voisi tehdä oman teoksen?

Hyvät nimet muuten: mun mummon sisarusten nimet. ;-)

beauty or slimming
60/86 | 

Magnificent site. A lot of helpful info here. I am sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And naturally, thanks on your effort!

Delilah Gaumont
61/86 | 

I'm very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that's at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

access equipment
63/86 | 

Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to ?return the favor?.I'm attempting to find things to improve my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

holy cow
64/86 | 

Please let me know if you're looking for a article writer for your blog. You have some really good posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested. Cheers!

Organic Anti Aging Skincare
65/86 | 

Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty finding one? Thanks a lot!

Saxophone Teacher Los Angeles
66/86 | 

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

lowest insurance rate quotes
67/86 | 

May I simply say what a comfort to find a person that really
understands what they are talking about over the internet.
You definitely realize how to bring an issue to light and make it important.
More people ought to look at this and understand this side of the story.
It's surprising you are not more popular given that you certainly have the gift.

web design kenya
68/86 | 

What?s Happening i'm new to this, I stumbled upon this I've discovered It absolutely useful and it has helped me out loads. I am hoping to contribute & aid different users like its helped me. Great job.

Doncaster baby photographer
69/86 | 

You need to take part in a contest for probably the greatest blogs on the web. I'll suggest this site!

Gagner Argent
70/86 | 

great points altogether, you just gained a brand new reader. What would you suggest about your post that you made a few days ago? Any positive?

metal fabrication bellingham wa
72/86 | 

I truly appreciate this post. I?ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You've made my day! Thx again

Offshore Pension Advice
73/86 | 

Thank you for another informative blog. Where else could I am getting that kind of info written in such a perfect means? I have a venture that I am simply now working on, and I have been at the glance out for such info.

car accessories
76/86 | 

What?s Happening i am new to this, I stumbled upon this I've found It absolutely useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & aid other users like its aided me. Good job.

car hid kits
77/86 | 

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?

moving service sc
79/86 | 

Palmetto Specialty Transfer was founded and created based on the principle that individuals in our area and surrounding areas deserved a much higher level of client services

Arnold California Real Estate
80/86 | 

Astounding ... simply astounding. Way to offer us all something that we all might not have ever known about. At least I just discovered something new. Thanks!

recover data
82/86 | 

certainly like your web-site but you need to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to tell the reality however I will certainly come again again.

Hyo Montpas
83/86 | 

I have not checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are really good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend. :)

exerciseroutines.biz
84/86 | 

Blogs ou should be reading� [...]Here is a superb Weblog You might Locate Fascinating that we Encourage You[...]��

childrens dentist
85/86 | 

Write a lot more, thats all I've to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You undoubtedly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your internet site when you can be giving us something enlightening to read?

fax server
87/86 | 

There is noticeably a lot of cash to learn about this. I suppose you might have produced certain nice points in functions also.

Eze Group
88/86 | 

The following time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this 1. I imply, I know it was my choice to read, nevertheless I truly thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you could fix for those who werent too busy on the lookout for attention.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011