Voi että mitä tapetteja maailmasta löytyisi jos olis sellanen vanha valkoinen puutalonrötäskä meren rannalla mitä vois laittaa. Nämä Tapettitalon valikoimista.
Yläriviin mulla ei riitä varmaan uskallusta edes pienelle pläntillekään -eikä miehen lupaa.
Tokan ja kolmannen rivin juttuja käyttäisin jo mielelläni -lupa kyseenalainen.
Neljännen ja viidennen rivit neutraalimmat kaunokaiset pääsisi varmaan helposti johonkin seinälle ja viimeisen rivin suosikkeja on jo lähes pakko päästä käyttämään.
Mutta missä se talo viipyy....?

Kommentit (51)

Viivi
52/51 | 

Hei sinä ihana!

En ole varma tiedätkö mutta jos noita ihania tapetteja tulostaa painamalla kuvaa niin tuleekohan ne A4 kokoon paperille?

Äläkä nyt luule että lähden A4 :silla kotia tapetoimaan, nukkkekotia vain ;)

Hipsu
53/51 | 

Kyllä se talo vielä löytyy :).
Ihanat retroiset tapettilöydöt.
Minä en vaan saisi yhteenkään noista miehen lupaa. Hänellä kun pitää kaikkien seinien olla valkoista - ehdottomasti valkoista.
Olen kuitenkin saanut tehosteseiniä periksi ;).

Sissi
54/51 | 

Tapettitalosta löytyy kyllä ihania vaihtoehtoja. Se on vaan se oikeanlainen talo mikä meiltäkin puuttuu ;)

Johanna
55/51 | 

Viivi: Älä multa vaan kysy! ;D Ei vais, luulen, ettei automaattisesti tuu A4, mutta kato sieltä tulostuksen asetuksista ja esikatselusta! :)

Hipsu, no ei mullekaan lupaa tuu kokonaista huonetta varmaan tapetoida... tai korkeintaan noilla alimmaisilla reunimmaisilla sitten ;)

Sissi: Jee, ihanaa kuulla. Ettei olla ainoita :)

Bisquits
56/51 | 

Se on muuten kiva juttu, että Tapettitalo toimittaa ulkomaillekin ja palvelu on ihan loistavaa. Meillä on makuuhuoneessa Tapettitalon tapetti, ja tilasin sen tänne Hollantiin. Maksoin tilauksen ihan tavallisella laskulla. :-)

Viivu
57/51 | 

Ihania! Joku noista sopis meidänkin seinään :) Tuolta alapäästä (???) lähtisin minäkin valkkaamaan. Mutta taloilla on näköjään tapana piileskellä... Me lähdetään taas yhtä katsomaan. Odotukset ei vaan ole kovin korkealla tämän suhteen...

Johanna
58/51 | 

Bisquits: Niin olen kuullut ja hyväpä oli kuulla vielä sunkin kokemuksia!

Viivu: Oih, toivon, että se yllättäisi positiivisesti! <3

siina*k
59/51 | 

Aaah, alarivin keskimmäinen on ihana!

Pia
60/51 | 

Ihania savyja! Alin rivi varsinkin on kauniin hempea, mutta ihan kaikki vaihtoehdot sopisivat hyvin sinne merenrannan puutaloon :)

Heli
61/51 | 

Kahdella alimmalla rivillä on mun suosikit näistä. Noi sinisävyiset, ah, niin kauniita!!

Iida
62/51 | 

Todella ihania kuoseja! Ja sopivatkin munkin mielestä paremmin vain yhdelle seinälle tai jonkun ihanan valkoisen puolihelmipaneelin kanssa (tykkään sellasista, mitkä on alhaalta n. 2/3 seinän korkeudesta).

Kyllä se oikea talo vielä kävelee vastaan, tai te sitä :) Meillä on sellainen tilanne, että minulla on kova rakennuskuume, mies ei (vielä ;)) niin innoissaan. Siksi pystyn niin hyvin samaistumaan sun tunnelmiin siitä, että yksi talo kiinnostaa toista, toinen toista. Mutta kyllä se yhteinen oikea kuitenkin lopulta aina löytyy, siihehän sitä on luotettava :)

Helena
63/51 | 

Ihania tapetteja. Minullakaan ei oikein ole "rohkeutta" käyttää näyttäviä kuvioita - ainakaan tapeteissa. Pelkään, että kyllästyisin nopeasti. Niihin olisi myös vaikea yhdistellä kalusteita ja textiilejä. En myöskään maalaisi seiniä esim. punaisiksi, koska siitä tulisi synkkä vaikutelma. Onhan se näyttävän näköistä, mutta kyllästyisin varmasti.

Katja
64/51 | 

Tapettitalon tapetit on huippuja. Meiltä löytyy vain niitä ja pikkuhiljaa pitäisi valita tupaan sopiva. Vaikeaa on :)

Laura
65/51 | 

Onhan se kommentteihin vastaaminen vielä voimassa? :) Nimittäin olen halunnut tietää muutamia asioita sinusta, mutta tämä tietokone on kenkkuillut kanssani jo muutaman päivän, enkä ole saanut kommenttejani lähetetyksi.

Ensinnäkin, kuinka paljon itse puhut norjaa ja kuinka sujuvasti puolisosi puhuu suomea? Entä kauinka kauan olet asunut norjassa?

Toivoisin myös, että tekisit nykyisestä kodistanne oikein valokuvapainotteisen postauksen, nimittäin pidän kovasti tyylistäsi sisustaa. :)

Johanna
66/51 | 

siina*k: Ja ne kaks muuta ;)

Pia: Niin sopis! <3

Heli: Niin munkin, ehdottomasti!

Iida: Totta. Ei näillä kamalan hallitsevasti voi alkaa sisustamaan :/

Helena: Niin... itse voisin kyllä tehdä jotain räväkkää, jos se ois sit kohtuu helppo homma muutta, esim maalaamalla päälle ;)

Katja: Ihania on niin paljon!

Laura: Jeps, mutta mitään takeita kaikkiin kysymyksiin vastaamisesta ei ole... ;) Mutta siis puhun ihan sujuvaa norjaa. Mies ei puhu suomea kuin muutamia sanoja. Olen asunut pian neljä vuotta.

Kasimir Kaarna
67/51 | 

Tuota noin.... vielä kommentti tuohon eiliseen postaukseen ja siinä sanaan "brad". Todennäköisesti sana tulee kaikkien sivistyskielien äidiltä eli ranskasta. Ja en nyt ole aivan varma haluatko kuulla. Mutta menköön... sana on kaiketi "brader" joka lausuttaessa lyhenee hiukan (brade). Joten varmaankin lyhentynyt ko. naisen suussa vielä lisää vain muotoon brad. Sana tarkoittaa alennetulla hinnalla myytävää tai halpa-arvoista. Että silleen. Mutta nainen itse varmaan on sitten "sang-sue". Jonka hän varmasti noin erinomaisena ranskantuntijana tietää.... :)

Imdina
68/51 | 

Kauniita tapetteja. Oletko tutustunut Laura Ashleyn tapetteihin? Itse tykkään monista Ashleyn tapeteista ja edellisessa asunnossamme oli pari huonetta tapetoitu kys.valmistajan tapeteilla.

villasukka
69/51 | 

Ihanaa kesäsunnuntaiaamua. Osuin blogiisi, joka oli niin mukava.
Juhannusruusua meinaan tässä syksyllä kotiini laittaa.

Miiu
70/51 | 

Hei Johanna!

Kiitokset ihanasta blogista, joka piristaa joka kerta sen avatessani paivaani hurjasti!
Erityiset kiitokset ihanan inspiroivista valokuvista, elsker dem <3

...Ainoa miinuspuoli (ai kamalaa!!)on blogissasi se, etta minulle iskee ihan hirvea ikava Norjaan sita lukiessa ;D

Asun itse Aasiassa ja taalla taman ihmispaljouden ja harmauden keskella kaipaa puhdasta luontoa,kauniita asioita ja harmoniaa ymparilleen.
Osaat kuvailla pienia arjen asioita kauniisti ja niin osuvasti etta tunnen saavani palasen naita kaikkia sydameeni blogisi kautta.

Terkuin Maria

p.s. Nuo Tapettitalon mallit ovat aivan ihania, mutta itsellanikin uskallus loppuisi ensimmaisen rivin kohdalla =DDD
..Katsotaan muutanko mieleni ensi vuonna kun paasen taas remontoimaan Suomessa odottavaa asuntovanhustamme ;=).
Iso halaus sinne kauas!

Valloittava valkoinen
71/51 | 

Taidan ekaa kommentoida ja wau sulla on niin inspiraatiota ruokkiva blogi tykkään todella!!!

ja Ei apua miten ihania tapetteja nyt kun meillä on remontti vasta tulossa niin rupean todella kallistumaan siihen että tapetteja tulee johonkin vaikka aluksi meinasi että vain valkoista tai harmaata! On sitten niin upeita nuo että haluisin miltei kaikkia;)

Lämpimin terkuin Anu

Johanna
72/51 | 

Kasimir: Thanks :) Kyseinen selitys sopisi hyvin kommentoijan kielenkäyttöön, mutta hmm... mun mielestä kommentista sai sen kuvan että kansan alin luokka ja brad olisivat aika kaukana toisistaan...? No, olipa selitys mitä tahansa, niin kauniisti ei varmaan ollut tarkoitus sanoa ;D

Imdina: Kyllä vain <3

villasukka: Täällä on sateista, yöllä ukkosti... mutta aika kesäistä kyllä! Samoin :)

Maria: OI kiitos kaunis. Nämä kommentit lämmittävät mieltä tosi kovasti. Ihanasti sanottu... en oikein osaa muuta sanoa. Haleja sinne kauas myös <3

Anu: Juu kyllä johonkin täytyy vähän tapettia saada :) Mulla on mielessä visio valkoisesta takasta, jonka takana jotain näistä; lämminsävyistä tapettia. Muuten valkoiset seinät :) Talo vain puuttuu siis ;D

-Sara-
73/51 | 

Mäkin tulin taas kurkkaamaan, että mitä taloprojektiin kuuluu :) Enkä kestä katsoo Ainoa, kun se on niin vauva eikä meille nyt saa heti tulla uusia vauvoja! :)

Mutta hei jestas, kun hihittelin täällä ihan ääneen tuota saamaasi kommenttia! On näitä kaikkia, ei voi muuta sanoa.

Jonna
75/51 | 

Tapettitalon tapetit on kerrassaan ihania. Meillä oli tuota ylimmän rivin keskimmäistä tapettia, Vadelmaa, entisessä kodissa vanhimman tytön huoneen seinässä pinkkinä. Se oli ihana!

Johanna
76/51 | 

Sara: Aino on kyllä vielä ihanan vauva <3

SatuK: Mmmmm-m :)

Jonna: Se on niin ihana!

sanna
77/51 | 

Kääk. En edes tiennyt, että noin ihania tapetteja on olemassa. Myös nuo alhaalla ovat suosikekejani. Olisi varmaan pitänyt olla tietämättä, sillä nyt remonttikuume nousee..

White Lily
78/51 | 

Onpas kyllä ihania tapetteja!

Olipa sinulle osunut kommentti sinne entiseen blogiisi.

Tein itse ensimmäisen lapseni 23- vuotiaana. Enkä kyllä kenenkään painostuksesta ja työelämässä meni silloin lujaa. Viisi vuotta myöhemmin aloin opiskelemaan kahden pienen lapsen äitinä...ihan sellaista "akateemista"...joskus ihmisten ajatukset asioista ovat aika hassuja:))))

Marika
79/51 | 

Minä vielä muutama vuosi takaperin INHOSIN näitä tällaisia isokuviollisia tapetteja, jotka mielsin lähinnä mummulan tapetiksi.

Asialla voi olla tekemistä senkin kanssa, kun tässä talossamme jokunen vuosi sitten jouduin hiki hatussa repimään seinältä vanhaa isokuvioista tapettia irti - vihasin sitä tapettia kun ei se lähtenyt irti! :)

Mutta nykyään on alkanut kovastikin houkuttamaan ajatus siitä, että laittaisi vaikkapa tähän olohuoneeseen yhden seinän jollain ihanalla isokuvioisella tapetilla.. :)

KirsikkaK
80/51 | 

Hei Kalastajan hehkeä vaimo!

Minulta puuttuu vielä olohuoneen tapetti ja sitä haeskellessa googletin tapettitalo. Eksyinkin ihanaan iloiseen blogiisi!

Minun seinistä löytyy noista valikoimistasi ylärivin vadelmaa ja toisen ja kolmannen rivin atomia. Erisävyt kylläkin.

Muistan sen tuoksun kun rullasin auki kellastunutta, pellavaöljymaalattua ´paperia, joka oli viettänyt rullalla 50 vuotta! Mummola-trippi.

Iloista kevättä, taidanpa kurkata kuulumisiasi huomennakin!

Titus Sunderman
81/51 | 

I have been examinating out some of your posts and i must say pretty nice stuff. I will definitely bookmark your blog.

angela paul backlinks package
82/51 | 

How I Increased My Angela Paul Forum Profile Link Building Backlinks Achievement By 300%

Restaurant Monroe CT
83/51 | 

This will be a terrific web page, will you be interested in doing an interview about just how you designed it? If so e-mail me!

Carman Biagini
84/51 | 

Hi! I'm at work surfing around your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the superb work!

causas vaginosis bacteriana
85/51 | 

In this great pattern of things you get an A+ with regard to effort. Exactly where you confused everybody was on your details. As it is said, the devil is in the details... And it could not be much more correct here. Having said that, let me reveal to you exactly what did work. The authoring is certainly rather convincing which is most likely why I am making an effort in order to comment. I do not make it a regular habit of doing that. Second, whilst I can easily see a leaps in reasoning you come up with, I am not convinced of how you seem to connect the ideas which inturn help to make the actual final result. For now I will, no doubt yield to your position however trust in the near future you actually link your facts much better.

Organic Skincare
87/51 | 

After examine a number of of the weblog posts on your web site now, and I really like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site checklist and will be checking again soon. Pls check out my web page as effectively and let me know what you think.

Saxophone lessons los angeles
88/51 | 

This is the correct blog for anybody who needs to seek out out about this topic. You understand a lot its almost arduous to argue with you (not that I actually would need?HaHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, simply nice!

team building
89/51 | 

Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good gains. If you know of any please share. Appreciate it!

Pablo Emore
90/51 | 

This is some great info and was well worth the read. I hope to read more stuff from you in the future that is as well written as this post

puls stacja
91/51 | 

Some tips i have seen in terms of laptop memory is there are specifications such as SDRAM, DDR and so on, that must fit in with the technical specs of the motherboard. If the personal computer's motherboard is reasonably current while there are no main system issues, upgrading the memory space literally usually takes under an hour. It's one of the easiest laptop upgrade treatments one can think about. Thanks for discussing your ideas.

baju batik
92/51 | 

Woah! I'm really loving the template/theme of this site. It's simple, yet effective. A lot of times it's difficult to get that "perfect balance" between usability and visual appeal. I must say that you've done a superb job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Chrome. Superb Blog!

landscaper portland oregon
93/51 | 

It?s really a great and helpful piece of info. I am glad that you simply shared this useful info with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

URL
94/51 | 

... [Trackback]...

[...] Informations on that Topic: kalastajanvaimo.indiedays.com/2010/05/15/tapettitalo/ [...]...

My Homepage
96/51 | 

Hey. Neat post. There can be a difficulty along with your web site in firefox, and you could want to check this? The browser may be the market chief and a large component of other folks will omit your superb writing because of this difficulty. 551945

RS Schmitt Raises Money
98/51 | 

I adore foregathering beneficial info, this post has got me even much more information! .

exercises to last longer in bed
99/51 | 

This web site has some really helpful specifics of it! I appreciate you for informing me.

Eze Group
100/51 | 

How is it that simply anybody can write a web site and acquire as widespread as this? Its not like youve said something extremely spectacular -more like youve painted a reasonably picture over a difficulty that you just recognize nothing concerning I donâ??t want to sound mean, here. but do you genuinely suppose which you can escape with adding some pretty pictures and not truly say anything?

iphone recovery
101/51 | 

Hey there, You've done an incredible job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I'm confident they will be benefited from this web site.

Offshore Pension Transfer
102/51 | 

whoah this blog is great i love reading your articles. Keep up the great work! You know, many people are searching around for this information, you can aid them greatly.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram