Viimeksi mun kysyessäni teiltä postaustoiveita, oli kaikkein suosituin toive mun ja mieheni tapaaminen. Siitäkin huolimatta, että olin jo kerran kirjoittanut saman tarinan ;) Ja vielä edelleenkiin sitä usein kysytään. Et voikun ois kiva kuulla miten te ootte tavanneet... :) NOW my friends. Ystävänpäivän kunniaksi rakkaustarinaa.

Elelin aikoja, jolloin olin monivuotisen suhteen jälkeen ollut sinkkuna vajaan vuoden. Asuin sievässä pikku yksiössä Taka-Töölössä ja nautin omasta seurastani. Tapailin jotakuta miestäkin joo, ihan sellasia vakaita ja turvallisia (-liiankin?), mutta ihan täysin out-of-question yhteisen tulevaisuuden suhteen. 

Otinkin ilolla vastaan siskon ja isin kutsun lähteä viikon reissulle etelään. Reissun tarkoitus oli tietenkin viettää aivan liian vähäiseksi jäänyttä yhteistä aikaa perhenjäsenten kanssa enkä edes pakannut mitään biletysvaatteita mukaan. Tarkoitus toteutui hyvin ja harrastamamme aktiviitetit olivat aika rauhallisia; aikaisia aamupaloja, rantailua ja yleistä ihmettelyä ja kiertelyä. Kun muutama päivä reissua oli jäljellä, raahauduimme vielä siskon kanssa iltamyöhäsellä pakolliselle "parille" yhteen monista juomapaikoista. Isi nukkumaan. Viihdyttiin ihmeen hyvin pikku baarissa, jossa palvelu pelasi ja suunnilleen puolet drinksuista olivat ilmaisia. Why not ;) Ihmisiä kulki ohi virtana ja me seurailtiin. Kummempaa huomiota en virtaan kiinnittänyt eikä miesten bongailu tuntunut lainkaan ajankohtaiselta -niissä tylsissä rauhallisissa siellä kotona oli ihan tarpeeksi vastusta ja siskon seura oli parasta.

Kunnes.

Muutaman drinksun sumussa muistan ihmeellisen selkeästi ajatelleeni ohikulkeneesta miehestä, että hän olisi täydellinen mulle. Baarin ohi kulki vajaan kymmenen kaveruksen porukka, jota johti jotenkin vakavan ja erittäin itsevarman näköinen komea mies. Ajatus oli selkeä, mutta porukka kulki ohi kiinnittämättä huomiota meihin. En tiedä kuinka kauan aikaa kului, vielä muutama drinksu ainakin, kun sitten havahduin kyseiseen mieheen vastakkaisella puolella baaritiskiä. Yhtä vakavana, yhtä komeana. En myöskään tiedä, kuinka kauan silmäilimme toisiamme -todennäköisesti hyvän tovin- kunnes tämä tuli juttelemaan mun kanssani. Ajatukseni vahvistui ensimmäiset sanat vaihdettuamme ja muutamassa minutissa tiesin, että tämä on mies, jonka haluan. Miehen kaverit siirsivät istumapaikkansa mun ja siskoni luo ja loppuilta oli yksinkertaisesti hulvattoman hauska. Tai voisin kuvitella olleen niille, jotka muistavat siitä jotain muuta kuin täydellisen miehen täydelliset kädet, siniset silmät ja uskomattoman herkkyyden. Me vain tuijotettiin toisiamme ja siliteltiin käsiämme. Me ihan oikeesti pidettiin toisiamme käsistä, siliteltiin ja tuijotettiin silmiin. Treffit oli seuraavana iltana samassa paikassa kl 21. Puhelinnumeroa ei ollut. Mitään varmuutta ei ollut. Sama miesporukka saapui paikalle. Sama käsien silittely ja silmiintuijottelu jatkui koko illan. Siskon pahoinvointi jatkui ;D ja me saatiin kuulla moneen kertaan kuinka ällöttävän rakastuneilta me näytettiin :D Kuuden aikaan aamuyöstä meidän norjalais-suomalainen porukkamme juoksi Atlantin mustiin aaltoihin (pakko kai myöntää, että allekirj. jäi ainoana rannalle) ja kylminä, märkinä, onnelisina ja vapaina kävelimme pitkin aamuöisiä palmujen reunustamia katuja. Siskon kanssa saavuimme hotellille auringon noustessa kun isi alkoi valmistella aamupalaansa.

Seuraava päivä oli mun viimeinen lomalla. Sisko ja isi lähtivät lennollaan jo kotiin. Vietin koko päivän rannalla tuntemattoman mieheni kanssa ja illaksi sovimme treffit ihan kahden kesken. Ajoimme taksilla romanttiseen pieneen kylään. Söimme loistavan kalaillallisen valkoviinin kera kynttilän valossa. Kerroimme suunnilleen kaiken itsestämme. Kuljimme pimeitä katuja pitkälle yöhön jutellen kaikesta. Kirjoitin puhelinnumeroni pienelle pahvin palalle. Tiesimme, että kuuluimme yhteen. Että tulisimme aina olemaan yhdessä. Mun lähtö oli aikaisin seuraavana aamuna. Muistan, kuinka seuraavana päivänä lentokoneessa istuin valtava pala kurkussa. Kaikki tuntui selvältä, mutta mikä varmuus mulla muka mistään oli? Mistä muka tiesin, ettei kaikki ollut vain huvittelua? Mistä tiesin, että koskaan tulisin tätä ulkomaalaista miestä enää näkemään? Mistä tiesin, että mies edes koskaan soittaisi mulle? En suoraan sanottuna ollut edes varma miehen nimestä. Eikä mulla ollut edes puhelinnumeroa. Itku kiipi silmiin. Oliko tää hetkellinen lomahuuma? Oliko mies jo unohtanut minut?

Mies tuli mun luokseni Taka-Töölöön noin kuukauden kuluttua. Oli muutaman päivän. Lähti pois. Pala kurkusta oli kuitenkin kadonnut. Epävarmuus poissa. Olo onnellinen, mukava pieni hymyilyttävä ikävä. Sellainen, joka vahvistaa yhteenkuuvuuden tunnetta. Joitakin treffejä edessä. Tukholmassa. Köpenhaminassa. Suomessa ja Norjassa.

Meidän häiden aikoihin olinkin sit raskaana jo toista kertaa -kuten kuvista näkyy ;D

Kuvat on muuten ottanut ystäväni Taina, joka oli "ihan vaan vieraana" meidän häissä. Eikä oikeastaan ihme, että tytöillä on nyt oma hääkuvausyritys Valoisa. Vinkkinä Teille, joita kosinta ehkä ystävänpäivänä yllättää tai joilla kesän häävalmistelut ja -suunnittelut ovat jo käynnissä; Valoisalta saatte tunteella ja suurella sydämellä otettuja kuvia tärkeästä päivästänne, voin suositella mitä lämpimimmin <3

Kaikille lämmintä ja valoisaa ystävänpäivää joka tapauksessa!

Kommentit (180)

tercih robotu

Good one blog site proprietor results webpage article good sharings in such a blog site at all times have fun

Miriam

Ihanaa! Voisitko laittaa lisää jonkun postauksen yhteydessä kuvia häistänne, koristuksia ja sen sellasia fiiliksen vuoksi. missä häänne pidettiin? Alkaa kyyninen leskikin ihan vetistymään...

sofia

oooi oon lukenut teidän tarinan aiemminkin ja taas se vaan sai hymyilemään:)) sulla on ollut muuten uskomattoman kaunis hääpuku! ja oot ollut toosi kaunis morsian.
sun blogia on aina niin kiva lukea, välillä tulee hömppiä, välillä vakavempia postauksia. molemmat piristävät aina:) johanna, sä olet ihana ja kaunis nainen sekä bloggaaja!

Juuli

Minäkin oon lukenu teijän tarinan aikasemmasta blogistas. Tuli tässä mieleen, että ois kiva kuulla myös miehesi versio. Että mitä hän ajatteli ku näki sut yms :) Toki ymmärrän jos ei, sillä nämähän ovat kuitenkin aika henkilökohtaisia asioita. Kiitos kuitenki ku oman version oot meille kertonu. Se on niiiin romanttinen. Myös indiedaysin pupulandia blogin pitäjällä Jennillä on aivan uskomattoman romanttinen tarina, jonka on kirjoittanut omaan blogiin "love story" otsikolla. Kannattaa ehottomasti käyä kaikkien lukeen, niin ihana se on :)

Romanttista...

Oih, muistan tämän tarinan jo jostain aiemmasta blogista. Erityisesti ton tuijottelun ja käsi kädessä istumisen ja siskon yökötykset:-)

Ihania kuvia, Olli on niin söpö!!

sara

Ihana tarina niin kuin kaikki rakkaustarinat! :)

Mutta mua kyllä hieman ihmetyttää miten voit niin henkilökohtaisesta ja omasta asiasta kertoa noin yksityiskohtaisesti sadoille lukijoille blogissasi. Itse en ole edes lähimmille ystävilleni kertonut kaikkia yksityiskohtia ensitapaamisesta ja ensitreffeistä mieheni kanssa; jotenkin pidän niitä kaikkia ihania ja jännittäviä hetkiä vain meidän yhteisinä.

Leea

Loppu hyvin, kaikki hyvin! Mutta, sisäinen nipottajani tahtoo nyt nipottaa.

Olen nimittäin lukenut tämän tarinasi joskus aikaisemminkin ja muistan jo silloin ajatelleeni että kirjoititpa kurjasti miehistä joita tapailit juuri ennen reissuasi! Jotenkin se vain tälläkin kertaa särähti rumasti korvaan, etenkin kun useimmiten nyökyttelen kirjoituksillesi ja olen kovasti ihaillut tapaasi suhtautua muihin ihmisiin ja hyviin tapoihin.

Adele

Iiiih, toistan nyt varmaan muiden kommentteja, mutta tämä on yksinkertaisesti niin ihana ja romanttinen tarina! Kiitos tästä, sait monta ihmistä hyvälle mielelle. :)

soile

Ihana tarian. Osaat kirjoittaa niin hyvin.
Pääsin tunnelmaan todella vahvasti. Tippa tuli silmään. En ollut lukenut aiemmin, mutta tuo alku sopii täydellisesti siihen miten sinut tunnen. Kiitos kun kerroit !!! ;)

Tiitu

Mieletön tarina! Kiitos,kun kerroit. :) Minua kiinnostaisi vielä (kylläpä sitä voikin olla utelias...) mikä teidän yhteinen kielenne oli aluksi (ruotsi, englanti?) ja minkälainen päätös oli muuttaa Norjaan?

Anne-Mari

Oih, mikä ihana tarina. Vieläpä totta <3 Mie tirautin pari kyyneltäkin. Ihan vaan puhtaasta liikutuksesta ja ilosta. Tälläisia tarinoita enemmän tähän synkeään maailmaan. Hei ihmiset! Puolet avioliitoista kestää ja onnellisia iloineen ja suruineen. Eikö se oo aivan mahtavaa? Ihanaa, suloista, mieltä lämmittävää ja toivoa viljelevää? On!On!On!

Kaikkea hyvää teille jatkossakin :)

kalastajanvaimo

Ei se ollut, ihan yksikseen asusteli ja eleli :) On ollut kerran ennen minuakin, mutta se oli kyllä ihan ohi siinä vaiheessa kun me tavattiin... Joten taidat muistella jotain tällaista :)

kalastajanvaimo

Leea, sorry ;) Mulla on ollut aivan ihania eksiä, joita vieläkin muistelen lämmöllä, mut tää oli sellaista treffiaikaa kun kukaan ei oikein kiinostanut... :/ Että sen takia varmaan, ei mïllään pahalla ;)

Ja mitä rohkeuteen ja nelikymmpisen valintaan tulee niin... eipä tuo silloin ollut nelikymppinen :P Ja aika pian tällaisetkin yksinolo-asiat selvisi siinä jutellessa... voi olla ettei miehessä välttämättä mitään vikaa ole, vaikka yksin olisikin, syitä on monia :(

kalastajanvaimo

Ei ollut varattu tai naimissa :) On ollut aiemmin, ennen minua kyllä, mutta ei silloin kun me tavattiin.

Rosanna

Voi eiii, täällä tämä 9kk raskaana oleva neiti tirautti oikeesti muutaman kyyneleen (ai mitkä hormoonit?), niin ihana tarina! <3 Rakastan pariskuntien tapaamistarinoita, ne ovat aina niin ihania, mutta tämä oli vielä jotenkin aivan erityisen ainutlaatuinen!

ryppymekko

Hmm, oli pakko tulla vielä kommentoimaan,kun luin nuita kommentteja, jotka spekuloivat sillä, kuka oli mitenkin varattu tutustumisen lähtökohdissa ym.

Olin itse varattu, kun tapasin nykyisen aviomieheni.Ikävä kyllä.Olisin käsikirjoittanut kernaasti hienomman kässärin kuvioille,jos mahdollista.
Mielestäni sen ei kuitenkaan tarvitse pilata rakkaustarinaa,jos se on totta.Se rakkaustarina siis.

Ahaa, vai pitäisiköhän kenties esim.30 vuttta onnellisesti naimisissa olleiden avioparienkin pitää rakkaustarinaansa jotenkin vajavaisena, jos lähtökohdat eivät olisikaan olleet niitä "parhaita"?

En tarkoittanut tällä, ettäkö toivoisin kenenkään tarinoiden alkavan "huonoista" puitteistä tai lähtökohdista.Petoksesta tai vääryydestä.Tai muusta vastaavasta.
Mutta eikö kuitenkin tärkeintä ole rakkaus itsessään, sillä suurinhan se niistä on.

..Eikä sitä muutenkaan ikinä tiedä, missä se rakkaus roihahtaa.

Tiina

Ihana tarina. Luin sen jo aiemmin kun sen täällä julkaisit ja nyt uudelleen.
Itse en ole koskaan uskonut rakkauteen ensi silmäyksellä mutta ehkä kannattaisi :) Sinkku olen tällä hetkellä.
Mä kyllä ihailen sun rohkeuttasi muuttaa vieraaseen maahan jättäen tukiverkot Suomeen.
Hyvin vaikutat kotiutuneen ja pärjäävän :)

Katariina

Oletpa saanut aikamoisen määrän kommenteja! Voin kertoa, että tunteesi ja ajatuksesi ensitapaamisella oli yks yhteen omieni kanssa, siis kun muistelen tapaamista oman mieheni kanssa. Muistan vieläkin tarkkaan sen hetken kun ajatuksiini tuli: tämä mies on minun tuleva aviomieheni ja kyseessä oli eka ilta:)Ravintolassa mekin tavattiin, missäpä muualle nuoret tapaa (ei silloin ollut nettiä). Jouduin myös ekan illan jälkeen jännittämään tapaanko häntä enää koskaan, koska asuimme eri paikka kunnilla, väliä oli 400 km, mutta niin vain kävi että naimisissa ollaan, kolmen nuoren naisen vanhempia, jotka nyt elämässään ottavat näitä samoja askeleita:) Olet rohkea nainen, pidän siitä!

hertta-pata

En koe että sen seikan tiedustelu oliko mies varattu on näin yksityiskohtaisessa tarinassa enää mitään suurempaa uteliaisuutta.

Toisaalta, minä mietiskelin joskus tarinan ekan kerran lukiessani ( kun ei tullut mieleenkään että kalastaja olis varattu ), että olipas Johanna rohkea kun ei ollenkaan miettinyt että mikähän nelikymppisessä miehessä on vikana kun silloin vielä on yksin ja lapseton.. ;)

Hlara

Njaa, minun lukutaidollani en kyllä ymmärtänyt tekstiä niin, että vanhoista heiloista olisi puhuttu kurjasti. Ensinnäkin johanna taisi olla aika nuori miehensä tavatessaan ja toiseksi kukas niitä entisiä miehiä vuolain ylisanoin muistelee...

Tää "tarina" on niin ihana! Kiitos, kun jaoit sen meille! Vaikka minä myös olin lukenut sen jo aikaisemmin, niin oli ihanaa lukea se uudestaan. Tää on niin <3 <3 Sinä myös ;)

Ps. Hassua, että toiset kritisoi sitä, että edes kerroit teidän tarinan ja toiset taas vaatii saada tietää, mikä oli teidän molempien parisuhdetilanne tapaamishetkellä. Meitä on taas niin moneen junaan...!

maria

ai ettien että miten romanttista! :)
olisi kiva kuulla vielä jatkoa, kuten esimerkiks että kauanko seurustelitte ensin naimisiinmenoa ja missä vaiheessa muutitte yhteen? :)

eltsu

oih..ihanaa!<3 kuin suoraan jostain leffasta. :) ja olet kyllä ollut niin kaunis morsian. Kaunis pari!<3

K

Ihana tarina :)

mormok: mitä väliä??? Pääasia, että asiat on menneet kuten kuuluu ja ihmiset on onnellisia.

viivi

No, kyllä se minusta saa tarinan näyttäytymään aika eri valossa.. jos siellä on käsiä pidelty ja silitelty ja toinen on tahollaan ollut varattu... Ei kovin romanttista tai kaunista, päinvastoin. TOIVON kuitenkin ettei näin ole ja tämä oli vain jonkun kateellisen keksintöä :) sillä tarina oli tosi ihana <3

neiti

voi että, aivan ihana tarina! tosi romanttinen! aina sitä luulee, että ainoastaan kirjoissa ja elokuvissa on jotakin tän tapasta, mutta mukava tietää että on oikeessakin elämässä tollasta romantiikkaa! :) saanko kysyä minä vuonna menitte naimisiin, ei ilmennyt postauksesta? :)

mormok

"Oliko sun mies varattu/naimisissa kun tapasitte? Muistelen että aiemmin kirjoitit jotain second chanceista ja halusit että se hänen kohdallaan onnistuisi vaikka toisaalta halusit hänet myös itsellesi..?"

Ei kai ollut näin??? :o se olisi kyllä vähemmän kaunis alku, ruma pikemminkin kenenkään suhteelle.

Enni

Ihana tarina :) Luin tuon jo toiseen kertaan, mitä nyt kyyneleiden takaa näin. Pikkaisen herkässä tilassa taidetaan olla näin loppuraskaudessa ;) Olen onnellinen puolestanne kun olette löytäneet toisenne.

MissuS

Ihana tarina ja jes vihdoinkin kuvia häistäsi, niitä olenkin useasti toivonut. VOi kuinka kaunis morsian olit, ihan erityisen hehkuva ja ihana <3

kiitos tästä :)

maaretta

voi..onko tällaisia tarinoita oikeasti. kuulostaa niin ihanalta. toivottavasti elätte onnellisesti elämänne loppuun asti <3 kiitos että kerroit näin henkilökohtaisen tarinan (vaikka olit ilmeisesti sen jo kertonut). ja kuvat häistänne ovat todellakin ihanan tunnelmallisia. ei sellaisia "pönötys" kuvia vain tilanteesta napattuja. aurinokoista kevättä! täällä blogin lukeminen jatkuu.

MariS

Ihana tarina kertakaikkiaan :) Mikä vuosi tuo siis tapahtui?
Olis kiva kuulla häistä enemmänkin. Ehkä seuraavana ystävänpäivänä sitten ;)

Jennifer

Voi miten ihana tarina - kiitos Johanna kun jaoit sen meidän kanssa!! <3 Hyvää ystävänpäivää! :)

SuviMaria

<3 Ihana tarina.. Elämä on kyllä täynnä ihania pieniä sattumia! Hyvää ystävänpäivää

das Veilchen

Paljon onnea elämäänne. Uskomaton tarina. Pitäkää aina kiinni siitä arvokkaasta(rakkaudesta) minkä omistatte. Onnellisena puolestanne...

Muru

Tarinan olen lukenut aiemminkin, yhtä ihanalta taas kuulostaa! Joskus sen vaan heti tietää kun tapaa "sen oikean"<3 Oon jo pitkään kaipaillu myös vanhan blogin aikaisia juttuja, joita olisi kiva päästä lueskelemaan. Olisiko siis mahdollista avata taas niitäkin/linkittää tänne? :)

Syystuisku

Ihana kertomus rakkaudestanne. Oikea rakkaus saa ihmiset hehkumaan ja antaa elämään niin paljon merkitystä. Oman rakkaustarinani yksi merkkipäivä on tänään: tänään tuli täyteen kahdeksan vuotta siitä, kun alettiin mieheni kanssa kokeilla yhteistä matkaa, niistä viisi vuotta ollaan nyt oltu naimisissa. Kaikkea hyvää rakkauteenne ja parisuhteeseenne jatkossakin. Muistakaa edelleen silitellä kättä, ja palata siihen, mistä kaikki alkoi. <3

Iida

Kiitos uskoa luovan tarinan jakamisesta. Ihanaa luettavaa. Lukemattomia onnellisia päiviä teille.

Olivia-possu

Upeita kuvia. Käväisin valokuvaajan sivullakin, bongailen aika usein hääkuvia vaikken ole menossa naimisiin tai tulossa sieltä ja näistä kuvista voi sanoa, että ehdotonta parhaimmistoa. Herkkä tunnelma kaikissa ja silti sopivasti vaihtelua eli ei pelkkää pinkkiä-usvaa :)

pauliina

Mulla on ollut surkea päivä, mutta tämä ihana tarina teki sitä edes vähän paremman :) ?

Tinas

Tää kyllä niin herkistää vaikka oon aiemminkin tän tarinan lukenut. Ootte te niin söpösiä :) Oliko tiellä kirkkovihminen? Jos niin millä kielellä pappi esitti kysymyksen miehellesi/millä kielellä miehesi vastasi.

Ihanaa viikon jatkoa!

maidelin

Oon lukenut tai "kuullut" tämän tarinan blogissasi varmaan jo monta kertaa...mutta aina tää on yhtä uskomaton. Ei voi käsittää. Voiko noin ihanaa olla<3

Nipsu

Ihana kyllä tuo teidän lovestory! <3 Pakko kyllä sanoa, että meillä kävi miehen kanssa vähän samalla tavalla, tavattiin maapallon toisella laidalla ja rakastuttiin. Nyt ollaan oltu yhdessä miltei 9vuotta ja ilonamme on kaksi pientä lasta.... Ihanaa ystävänpäivää sinulle ja perheellesi!

pikkis

Ihanaa <3!! Eli lisätään yksi silmäkulmia pyyhkivä romantikko tähän jonon jatkoksi =)! Hyvää ystävänpäivää sinne!

Marika

Ihana tarina! Meillä miehen kanssa aika samanlainen tapaaminen. Tiesin itse heti, kun hänet näin hyppimässä ystäviensä kanssa seiväshyppypatjalla, että hänet haluaisin. Hänen tullessaan juttelemaan minulle tunne vain vahvistui ja annoin myöskin numeroni päivän päätteeksi. Mieheni tuli muutaman kerran tapaamaan minua naapurikaupunkiin ennen kuin minun piti palata takaisin Suomeen Yhdysvalloista. Nyt vajaa kolme vuotta myöhemmin olemme onnellisesti naimisissa (joskaan lapsia ei kyllä ole) ja asumme Lontoossa. :) Loppu hyvin kaikki hyvin. Ja tosiaan usko rakkauteen ensi silmäyksellä aika voimakas. :)

Satu

Ihana tarina.
Kiinnostaisi tietää minkälaisella aikajänteellä kaikki on tapahtunut.
Eli olitteko te kauan yhdessä ennen lapsia jne.

Leena_L

Tää teidän tarina on vaan niin ihana, vaikka olen sen jo useamman kerran blogeistasi vuosien varrella lukenut, että joka kerta tulee perhosia vatsaan sitä lukiessa <3

Ihanaa ystävänpäivää sinne!

Nina

Tämänhän oli kun kirjan kansista, ja parasta siinä oli se, että kaikki oli totta! Kuten moni muukin jo mainitsi, jäin minäkin odottamaan tulisiko kertomukselle jatkoa. Kiitos kun jaoit tarinasi meidän kanssamme(uudelleen). Sopi oivallisesti tähän päivään!

riksu

Aivan ihanaihana tarina <3 Olen itsekin tavannut jokunen kuukausi sitten uuden rakkauden, joka vei samalla tavalla jalat alta heti ja välittömästi. Tarinani eroaa omastasi sillä lailla, että olen jo kerran kokenut suuren rakkauden, mutta jäin suureksi surukseni leskeksi kuusi v sitten.

Kuitenkin elämä kantaa, kun uskaltaa heittäytyä :-)

Petra

Ihana tarina! Koskaan ei siis voi tietää milloin se oikea astuu mukaan elämään. Itsekin keskustassa sinkkuelämää viettäneenä ja sen oikean vasta vuosien sinkkuilun jälkeen löytäneenä väitän, että kyllä sen tietää kun sen oikean on kohdannut... tunne on vaan niin "että tietää". Mukavaa perhe-elämää ja ystävänpäivää teille!

keiju

Aah en itke ikinä, siis ikinä, kun luen jotain ällön romanttista rakkaustarinaa.. Mut nyt!! Toi sun tarinan alku oli ihan kuin mun elämästä. Kaunis tarina, ehkä minullekin sattuis noin hyvin vielä joskus... <3 Hyvää ystävänpäivää ja paljon onnellisuutta !

Taina

Voi miten suloinen tarina! Kiitos siitä ja suloista ystävänpäivää!

Oletko muuten jo ehtiny tehdä postauksen pyykkituvastanne? Se kiinnostaisi :)

Lauriczek

Ihana rakkaustarina! Yhdyn ylempänä kommentoineen Riikan ehdotukseen, että kirjoita joskus jatkoa, osa II: Mitä sitten tapahtui. :)
Lämpöistä ystävänpäivää!

Laura

varpu

Ihana kertomus <3 Jatko-osaa odotellen ;)
Ja oikein hyvää ystävänpäivää kaikille!!!
varpu

Marja B.

Miten ihanaa onkaan lukea tällaista romantiikkaa! Minusta blogistasi välittyy, että olet edelleen hyvin onnellinen miehesi kanssa. Hyvää ystävänpäivää!

Riikka

Kirjoitat niin kauniisti tapaamisestanne! Olen aiemminkin jo lukenut tämän tarinan ja yhtä ihana se edelleen oli :). Tunnistan jotenkin niin hyvin tuon kuvailemasi jännityksen - palan kurkussa.

Eikä tarina ollut yhtään liian siirappinen näin ystävänpäivänä :) kirjoitappa joskus jatkoa tälle tarinalle: mitä sitten tapahtui ja miten lopulta päädyit Norjaan!

Linda

Olko sun mies varattu/naimisissa kun tapasitte? Muistelen että aiemmin kirjoitit jotain second chanceista ja halusit että se hänen kohdallaan onnistuisi vaikka toisaalta halusit hänet myös itsellesi..?

Kulkukatti

Aivan ihana, romanttinen rakkaustarina! Kuulostaa kyllä tosiaan siltä, että sielunkumppanit löysivät toisensa. Olette kaunis pari. Kiitos sydäntä sykäyttävästä Ystävänpäivätarinasta.

Pippuri

Ihan mielettömän ihana tarina ja aivan mielettömän kauniita kuvia!

Ihanaa ystävänpäivää!

Hanna

..ja piti vielä sanoa että todella suloinen kuva Ollista <3 ja hyvää ystävänpäivää sinne Norjaan :)

Mama loves heels

Oi, kuulosti niin kauniilta. Olet osannut pukea sanoiksi jotain sellaista mihin moni ei pysty. Tämä postaus tulee olemaan ihana muisto jota ehkä vuosien päästäkin voi(t) lukea. :)

Terveiset Saksasta näin ystävänpäivänä

Tara

Wau, ihana stoori...kuin elokuvissa:-)
Kauniita kuvia myös.
Ai sinäkin olit Töölöläisiä sinkkuaikana...itse asuin etu-Töölössä, kunnes löysin oman mieheni, saimme pojan ja muutimme Nurmijärvelle.
Oikein ihanaa ystävänpäivää<3

Madeleine

Ihanaihanaihana tarina!! Melkein herkistyin kun luin kuinka tapasitte ja miten kaikki päättyi hyvin! Ihanaa! :)))

hanna

Todella ihana rakkaustarina <3 olisi kiva kuulla sama miehesi näkökulmasta, jos sellainen postaus olisi mahdollista toivoa ;). kuinka kauan olette olleet yhdessä? Ja kiitos kuvaaja vinkistä!

Johanna

Ihana tarina! :) Mielelläni kuulisin minäkin lisää siitä, milloin päätös Norjaan muuttamisesta syntyi ja kuinka sinne kotiuduit? Oliko sinulla jo valmiiksi Norjan tai Ruotsin kielitaitoa?

Itse opiskelen sosiaalialaa ja haaveilen viimeisen harjoittelujakson suorittamisesta ulkomailla, kohde on vielä hakusessa. Voisit kertoa esimerkiksi lisää Norjasta peilaten näkökulmassa sinne muuttajaan.. :) Ja juuri tuosta kielimuurista kuulisin lisää. :)

Hyvää ystävänpäivää! :)

Mrs Munster

Kaunis tarina ja upeat kuvat! Toivottavasti parisuhteissa olevat muistaa tanaan ja joka paiva arvostaa omaa kumppaniaan, vaikka oma rakkaustarina ei valttamatta olisikaan niin elokuvallinen, niin kuin joidenkin muiden. Ja jos oma kumppani ei olisikaan yltioromanttinen ja antaisi upeita lahjoja merkkipaivina. Ehka puhun vain omasta puolestani, mutta meissa naisissa on usein paljon kestamista ja kun siihen rinnalle saa miehen, jonka viereen voi turvallisesti nukahtaa iltaisin ja joka kohtelee naistaan hyvin --- se on taydellista rakkautta <3

Susa K.

Voi että, miten äärettömän kaunista, ihan kävi muakin itkettää tällä puolen ruutua. <3

Minttu

Kaunis rakkaustarina, täydellinen pari olette. :)
Olen seurannut blogiasi jo monta vuotta, joten tarina oli tuttu. Hyvää ystävänpäivää!

Madicken

Herkkä ja toivoa antava tarina, ihana!

Ja taas niin kauniita kuvia. Olet kyllä rohkea jakaessasi elämääsi meidän iloksemme.

Iloista päivää ja viikkoa sinne, nautitaan elämästä!

Katinka

Aivan ihana lovestory.
Olette aivan täydellinen pari.
Toisillenne tarkoitettuja.

Lämpöisiä ajatuksia kaikille ystävänpäivänä!

Jonna

Ihanaa, että tuollaisia tarinoita on oikeesti olemassa!!! Ihanan romanttista! :) Hyvää ystävänpäivää!

Mirabella

Oi miten romanttista! Luin susta kertovan artikkelin jostain lapsilehdestä viime vuonna, kun jo seurasin blogiasi ja luin avokillenikin juuri teidän tapaamisesta.. Sun kertomana tarina sai oikean tunteen ja todisteen siitä, että elokuvarakkautta voi todellakin olla olemassa! Täytyypi lukea tämäkin merkintä miehelle, jos vaikka hänenkin mielipide vihdoinkin muuttuisi romantiikan suhteen. Ihanaa ystävänpäivää!<3

Lora

Vaikka tämän olenkin jo aiemmin lukenut niin on se niin ihana tarina :) Ihanaa Ystävänpäivää!

Ellis

Kiitos taas tästä sykähdyttävästä tarinasta, se lämmittää mieltä joka kerta. Teidän tarina on selvästi tähtiin kirjoitettu <3
Hyvää ystävänpäivää!

Kotikisu

Aina yhtä ihana tarina, vaikka luinkin nyt jo kolmannen tai neljännen kerran. <3

Hyvää Ystävänpäivää! :)

Nanna

Olenkohan jotenkin sekaisin vai mikä nyt on mutta mua rupesi ihan itkettämään tämä tarina.

Minä muistan kun tapasin oman poikaystäväni. Nauroin mielessäni, että minua ei tullutkaan hakemaan prinssi valkoisella ratsulla vaan samanlainen vanha punkkarinrenttu kuin mitä olen itsekin :) Ymmärsin heti jotain mitä en ollut ennen ymmärtänyt, että tässä on minun tuleva paras ystäväni. Tämän edessä minun ei tarvitse miettiä miltä näytän tai esittää fiksumpaa kuin olenkaan. Tässä voi vaan olla ja tämä ihminen antaa minun olla.

Aika upeaa, hah. Toivon teille ihanaa ja pitkää elämää yhdessä. Kiitos blogistasi, olemme hyvin erilaisia mutta minusta on ihana seurata sinun kirjoituksiasi. Ja terveisiä täältä Taka-Töölöstä :)

Heli

Ihana, ihana, ihana tarina. Kiitos niin kovasti kun tämän jaoit meille lukijoille.

Itseäni kiinnostaisi tietää miten nopeasti aloitte puhua yhteen muuttamisesta eli kuinka nopeasti pakkasit kamasi ja muutit Norjaan? Oliko muuttaminen sinulle jännä paikka vai tiesitko automaattisesti, että näin sen pitää mennä?

Olette niin ihana ja kaunis pari. Näin ystävänpäivänä heitän ilmoille toiveen, että tuollainen aito rakkaus osuisi vielä joskus minunkin kohdalleni vaikka neljääkymppiä jo lähestyn kovaa vauhtia :)

Emilia

Voi että kuinka romanttinen oli tuo teidän tapaaminen, aivan ihana! :) Missä maassa olit lomalla, kun tapasit miehesi?

Anneli

Tuli ihan kyyneleet silmiin, ihana tarina!

Oma tarinani ei ole ihan noin ihmeellinen, puoliso löytyi ihan vaan töistä, mutta tunnistan sen tunteen: kun toinen ihminen vaan tuntuu erilaiselta kuin muut ja jollain tavalla oikealta. Naimisissa emme ole vieläkään, paikka ja kirkko ovat olleet varattuna mutta hääpäivän sijasta olimmekin kotona ihmettelemässä pikkuruista sinisilmäistä tyttöä. Jospa joskus tulevaisuudessa kuitenkin, vaikka samanlaisen mahan kanssa :)

Suvi T.

Aah! Ihana tarina <3 Kylmät väreet tuli ja kyynel silmään. Olen ehkä aika tunteellinen ihminen :) Paljon onnellisia päiviä teille!

Annika

Aivan ihana tarina! Luin tämän nyt jo toistamiseen (vuosi sitten ekan kerran). Hienoja kuvia, oikein lämmin tunnelmaisia! :) ja toi puku on superhieno! Sopii niiin loistavasti kampaus ja kaikki pienetkin yksityiskohdat yhteen!

Ainon äiti

Hih, tippa linssissä on taas täälläkin, vaikka olenkin tuon tarinan jo ne pari kertaa aiemminkin kuullut <3. Niin kuin joku tuolla ylempänä toivoi, niin olisi aivan ihanaa kuulla sama tarina myös Asgeirin näkökulmasta ;).

Illuusia

Voi miten kaunista! Istun täällä aamun ruuhkajunassa kyynel silmässä :D juuri niin täydellinen tarina tällaiselle romantikolle jota kyyniset ihmiset yrittää toppuutella :DD niin ja aivan mahtavia kuvia! Hyvin taitava tuo ystäväsi, sellaiset terkut hänelle! :)

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us '0 which is not a hashcash value.

Silkku

I love it!<3
On se vaan niin ihana "tarina". Sä osaat vielä kertoo sen niin ihanasti. Vaikka oon lukenu ton teijän tapaamisen aikasemminki, mut se on aina yhtä ihanaa lukea uudestaan. Ootte ihania. Terkkuja koko perheelle ja rakkaudentäyteistä ystävänpäivää. :)

K

Mä menen nyt hataralla aasinsillalla (mainitsit kirjoituksen alussa lukijoiden postaustoiveet) ihan asian viereen... Muistelen, että taannoin kehuit jalkatreeniäsi ja lupailit jakaa sen meidän kanssa?
Kolmen alle kolmevuotiaan äitinä palauttelen kroppaani siihen kuntoon, mitä se oli ennen raskauksia ja erityisesti vatsatreenille on tarvetta. Tai oikeastaan koko kropan treenille. Ohjatulle tunnille tai kuntosalille ei nyt ole innostusta saatikka aikaa ja mahdollisuutta lähteä, joten olisin enemmän kuin kiitollinen vinkeistä kotona toteutettavaksi.

Tiia

Apua, mä liikutuin täällä ihan kyyneliin! :D On lohduttavaa kuulla että jotkut tapaavat oikeasti toisensa noin "helposti", tuntuu että nykyään kaikilla on jotain vaikeuksia ennen suhdetta, ehkä tässä on itse kullakin siis vielä toivoa. :D

Ja nuo hääkuvat sulattaa mun sydämen, hymyt on yksinkertaisesti niiiin aitoja ja hellyyttäviä! :)

Nipsu

Hei Johanna!
Aivan ihan tarina ja ajattele, mieten elämä ja ihmiset siinä on pienestä kiinni, JOS ette olisi siskosi kanssa menneet sinne baariin ja JOS olisit sattunut olemaan vaikka tanssilattialla kun miesseurue käveli ohi...
Itse tapasin mieheni netissä, kuvittele! Enkä edes meinannut vastata hänen viestiinsä kun se kuva oli niin ihmeellinen ja ylikorni (makasi hotellihuoneen sängyllä ja heilutti kameraan...). Viestintäalalla oleva ystäväni sanoi heti, että ton kans kyllä meet treffeille, näki ilmeisesti kuvan taakse :)
Eilen oli jo 2. hääpäivä.

Ihanaa ystävänpäivää sinulle ja perheellesi!

Sini

Aivan ihana rakkaustarina <3 Muistan tuon pala kurkussa tunteen kun alettiin miehen kanssa seurustelemaan ja toinen asui Ranskassa ja itse Suomessa,lähtö hänen luotaan oli aina niin vaikeaa. Onneksi nyt jaamme kodin eikä tarvitsematkustella edes takaisin ja ikävöidä :)

Ihanaa ystävänpäivää!

Jann

Vaikka oon aiemminkin lukenut tän tarinan, niin on se silti vaan taas ihana! <3 Ehkä onnelliset rakkaustarinat on aina aika ihania, varsinkin ystävänpäivänä.

Munkin mielestä ois mukava lukea siitä, miten päätitte, että muutat Norjaan ja miten kaikki onnistui alussa.

Iloista ystävänpäivää!!

Aino

Oij, ihana tarina tähän ystävänpäivään! Todella kauniita kuvia. Voi kun tuollainen onni kohtaisi minutkin jonain päivänä, ehkä jo tänään, kun tapaamme kaveriporukalla ystävänpäivätreffien muodossa. Tällä hetkellä elän lähinnä kuvailemaasi elämää Taka-Töölö aikoinasi, kaupunginosa vain on eri ;)

-Helsingin Aino

Jenny

Voi miten ihana tarina, ihan kun elokuvasta tai kirjasta. Oikein liikutuin. Kovin kaunis pari olette ?

Ihania kuvia.

Tällä hyvällä mielellä on hyvä lähteä nukkumaan.

SandraHei

Olen ihan hyytelöä täällä! =) Olis tosi ihanaa kuulla sama tarina myös miehesi näkökulmasta, jos tämmöisen toiveen pystyisit toteuttamaan? Ja tietty jatkoa tästä, että miten sitten muutit norjaan yms.. niinku joku aiemmin jo kysyikin :)

Reetta

Oon lukenut tämän tarinan jo joskus aiemmin mutta silti mulle tuli sellanen jännitys päälle että miten se etenee ja miten nopeasti otitte yhteyttä toisiinne jne..

Ihana tarina! Meidän eräs nuori perhetuttumme löysi amerikkalaisen miehen Espanjasta ja se oli just vähän samalla tavalla että "ompas komea mies", mitään varmuutta mistään ei ollut kunnes tämä mies sitten jonkun ajan päästä soitti ja ilmoitti tulevansa Suomeen vierailulle. Nyt heilläkin on kaksi lasta ja ovat onnellisesti naimisissa.

Näiden tarinoiden jälkeen olen sitä mieltä että kyllä sen rakkauden voi oikeasti löytää ihan mistä vain. Ei tälläisiä pelkästään saduissa tapahdu :)

Hihi, mun unelmien prinssi löytyi kuitenkin ihan vaan samasta lukiosta :D

ryppymekko

Ihana tarina ja kiitos, kun avasit sen meille!
Minäkin olisin kovin kiinnostunut kuulemaan lisää:
missä vaiheessa muutit Norjaan,ym.
Kauniit kuvat <3.

Hyvää ystävän päivää Johanna!!
Paras ystävänikin kantaa samaa nimeä..hih ;)

Elisabeth

Aivan ihana tarina! Niisk :,)

Me vietetään hääpäivää ystävänpäivänä. Päivä valikoitui ihan vahingossa kun oli pakko mennä naimisiin, että sain viisumin Jenkkeihin. Ei meillä ollut mitään naimisiinmenoa vastaan, mutta ei oltu suunniteltu sellaista, yhteiseloa oli tuolloin jo 9v takana. No enivei, marssin maistraattiin valitsemaan vihkipäivää ja eka päivä 2 viikon pakollisten "kuulutusten" päässä oli ystävänpäivä. Mies tuumas, että ainakin muistaa hääpäivän ;)

Paula

Rakkaustarinat on ihania! Kiitos kun jaoit omasi <3 Raskaan päivän jälkeen oli ihana päästä lukemaan jotain näin kaunista.

Maria

Hurmaava tarina, jonka olen lukenut aiemminkin, mutta joka oli suloista lukea uudelleen, nyt vieläpä mainioiden kuvien kera. Kiitos pienestä elämyksestä.

mirkku

Voih! IHanasti kerrottu ja ihanaa kun kerroit ja aivan ihananihana tarina!!<3 Minä ainakin herkistyin. Kiitos!

L

Haluatko valaista vähän tarinanne jatkoa? Miten päädyit muuttamaan miehen luokse Norjaan?

Tapasin nimittäin ehkä elämäni rakkauden toisella puolella maapalloa, ja hän on sattumalta ruotsalainen, joten yritän kovasti samaistua .. ;)

Cava

...oli näköjään joku muukin joutunut saman tilanteen eteen eikä saanut sanottua muuta :D ei ollut tarkoitus matkia mitenkään ;)

Kahvitahra

Ihana rakkaustarina ja loistavia kuvia :) Ei sitä koskaan tiedä kenet tapaa ja missä kun lähtee kotoa. Yleensä se iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta yllättäen. Salaman iskua odotellessa! :)

sintomas vaginosis bacteriana

Good day! This post couldn't be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

Colby Sorice

Hey there! I've been following your web site for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Kingwood Texas! Just wanted to mention keep up the great job!

Need Qrops Advice?

Helpful info. Lucky me I discovered your web site by accident, and I am surprised why this coincidence did not happened in advance! I bookmarked it.

landscaper portland oregon

Heya i?m for the primary time here. I came across this board and I to find It truly helpful & it helped me out a lot. I'm hoping to give something again and help others such as you aided me.

holy cow

An impressive share, I simply given this onto a colleague who was doing slightly analysis on this. And he in truth bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you develop into expertise, would you thoughts updating your weblog with more details? It is extremely useful for me. Massive thumb up for this weblog put up!

team building activities

Hi there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any suggestions?

Teofila Regler

What you posted made a bunch of sense. However, what about this? suppose you were to create a awesome headline? I ain't saying your content isn't solid, but suppose you added a headline that grabbed people's attention? You could glance at Yahoo's front page and watch how they create post titles to grab viewers interested. You might add a video or a related picture or two to grab readers interested about what you've got to say. Just my opinion.

kitchenaid parts

Just thought i would comment and say neat theme, did you code it yourself? Looks great.

Gregory Despain

Sorry for the huge review, but I'm really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it's the right choice for you.

whole house water softener

The loveliest faces are to be seen by moonlight when one sees half with the eye and half with the fancy.

Qardoo please

Gaming personal computers are not as challenging as you could possibly assume, and performing your personal gaming individual pc isnâ??t as challenging as lots of persons would make you consider. Seeing that you previously have a distinct software in thoughts when building your very own gaming device, there are really only three principal parts you've to need to feel concerned about, and every little thing else is truly secondary: the processor, movie card, and RAM.

hid

Along with almost everything that seems to be building within this particular subject matter, your viewpoints tend to be somewhat stimulating. Nevertheless, I beg your pardon, but I do not give credence to your whole idea, all be it exhilarating none the less. It seems to us that your commentary are not completely justified and in actuality you are generally yourself not even totally certain of the point. In any case I did take pleasure in reading it.

lane

apparent these financing options in quick time. Finding mortgage loan costs predictions are usually little bit difficult. There are lots of

http://practiceacttest.org/pra...

I definitely did not realize that. Learnt something new right now! Thanks for that.

Arnold California Real Estate

Awesome ... simply awesome. Way to teach us all something that we might not have ever known about. At least I just learned something new. You are so awesome!

movers greenville sc

Today, Palmetto Specialty Transfer is defined as a company that is synonymous with astounding attention to detail as it relates to relocation, delivery, and installation of art and antiques.

Non Status car leasing

It is truly a cool and useful piece of information. Iâ??m glad which you just shared this helpful data with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

data input

Thoughts talk within just around the internet control console video clip games have stimulated pretty skilled to own on microphone as effectively as , resemble the perfect â??tough guyâ? to positively the mediocre ones. Basically fundamental problems in picture gaming titles. Drug Recovery

scat

they?ve dirty any completely wrong. The actual lawyer Bellevue delivers tailored and tailored target

B2B ecommerce

Very informative and outstanding bodily structure of content material , now thatâ??s user friendly (:.

dedicated server

I am not that a lot of a online reader to be trustworthy but your sites really nice, keep it up! I will go ahead and bookmark your site to come back in the future. All the perfect

data capture

What a excellent viewpoint, nonetheless is just not produce every sence by any means discussing this mather. Just about any technique thanks and also i had try and discuss your post directly into delicius but it surely appears to be an concern inside your blogging is it possible you ought to recheck this. thank you just as before.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa