silkkihuivi Beck Söndergaard / paitis Saint Tropez

 

Jatketaan samalla teemalla, otsikoihin ei näköjään meinaa löytyä kauheasti mielikuvitusta. :P 

Ilta on vaan tänäänkin töiden jälkeen ollut varsin tyydyttävä. Ihan helle. Että mikäs näitä iltapäivän hetkiä kuvaillessa. <3 Töissä mulla oli kyllä ihan ohuet vaaleat housutkin jalassa, mutta kotona nuo lähtivät heti pois ja pitkät hihatkin tuntuivat olevan vähän liikaa. Huomaan että paita on illansuussa jo ihan rypyssä, mutta eipä tuo tunnelmaa yhtään haitannut.

Huivi päässä tuntuu muuten aina herättävän iloista hilpeyttä; kaupassakin sain monta hymyä tänään. Ja työkaverit kommentoivat lookiani (tietävät hyvin, että olen keskivertoa kiinostuneempi pukeutumaan, heh) heti aamusta; yksi hihitteli vain että olen palanut 50 -luvulle ja toinen kysyi tulenko suoraan mansikkapellolta. :P Työpäivä koostui siis palavereista, joihin vein heti aamusta virkistykseksi mansikoita. ;) 

Niin ja lapset käänsivät sadettajan päälle heti kotiin päästyään. Ja pomppivat ja pomppivat. 

:)

Kommentit (14)

Kirsi
15/14 | 

Hei Johanna

Aloin tekemään tuota ihanaa Kaisla-neuletta, mutta nyt ei pieni pää ymmärrä että miten nuo kuviot asettuvat tuohon silmukkamäärään. Mulla siis 150 silmukkaa. Olen tuossa 1 kuviossa ja nyt vihreällä langalla aloitin ja en saa sitä menemään tasan millään, eli jääkö nämä kuviot ns. puoliksi toisesta laidasta vai miten?  En ole juuri yhtään neulonut joten en oikein osaa soveltaa nyt tätä kuviota :) Kiitos taas kesäisistä kuvista ja mukavaa viikonloppua :) t. Kirsi

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
16/14 | 

Hei Kirsi, en nyt juuri muista tarkalleen, mutta voi hyvinkin olla että joku kuvio ei mene tasan vaan katkeaa sivusauman kohtaan; työhön tulee ikäänkuin selkeämpi sivusauma. :) Eli älä hätäänny jolleivat kaikki kuviot ole 150:llä jaollisia, sitten ne voi vain katkaista :) Toivottavasti auttoi :))

Kirsi
17/14 | 

Kiitos vastauksesta. Kyllä auttoi :)

mallu
18/14 | 

Aiemmissa blogeissasi olet maininnut ostaneesi jotain kirpparilta Porvoosta, muistaakseni vanhassa kaupungissa. Muistatko kirpparin nimeä ja missäpäin vanhaa Porvoota se sijaitsee? Ihania kesäisiä kuvia. Täällä hytistään edelleen villasukat jalassa. t. Mallu  p.s. Aiempaan kommenttiini näytti tulleen kirjoitusvirhe. Tarkoitin  kirjoittaa kuvauksissasi...

Lotte
21/14 | 

Sinusta oli tehty kirja! :) Huomasin sen vasta nyt kauppareissulla tänään! Onnea :) oletko koskaan edes pienen hetken verran katunut sitä, että olen tavallaan "myynyt" yksityisyytesi blogissasi? Olen harkinnut piiiitkään oman blogin perustamista ja luullakseni elämäni saattaisi monia kiinnostaa. Mutta se tökkää aina siihen yksityisyys näkökulmaan.. Miten häiritsevää se on? Ajatteletko koskaan asiaa? Hirveästi kysymyksiä :) 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
22/14 | 

Jep, tai itse taisin tehdä :P No, kustantajan suurella avulla. 

En ole koskaan ajatellut myyneensä yksityisyyttäni, sillä täällä voi valita ihan just tasan kuinka yksityisiä asioita ja mitä yleensäkin blogiin jakaa. Lisäksi mulla on helpottavana haarana tänä ulkomaalaisuus... Yksityisyys ja oma elämä on paljon helpompi pitää itsellään :) 

Mutta kannattaa tehdä niinkuin itsestä parhaalle tuntuu, toisillekin tällainen blogi olisi iso paljastus, jokainen kokee asiat vähän omalla tavallaan. :) Lukijat varmaan myös huomaavat sen, jollet oikein koe bloggaamista mukavaksi/vapaaksi/ole oma itsesi. 

Mutta suosittelen kokeilemaan :))

neito
23/14 | 

Varmaan jokainen joka blogia pitää, niin on miettinyt kuinka paljon itsestään haluaa paljastaa. Jokaisella on varmaan omat rajansa, joiden sisällä tuntee olonsa mukavaksi. Riippuu paljon varmaan paljon blogin aihepiiristä, kuinka "tarpeellista" tehdä "paljastuksia" itsestään. Asioita pystyy myös toteuttamaan monella tavalla, ja jos on taitava kirjoittaja / kuvaaja, niin pystyy blogissaan säätelemään yksityisyyttäänkin varmasti paljonkin. Jos sen blogin haluaa perustaa, niin siitä vaan kokeilemaan. Kirjoittaja itse saa kuitenkin päättää mitä ja kuinka paljon itsestään paljastaa ja ylipäätänsä aihepiirit, joista kirjoittaa / kuvaa ja lukijat päättävät jaksavatko lukea vai ei. Omasta mielestä hyvästä blogista huokuu intohimo tehdä blogia ja samalla blogilla on hyvähenkinen "sydän".

Sanna
24/14 | 

Ihania kuvia jälleen kerran! Niin raikasta, inspiroivaa, kesäistä <3 Tulee keveä kesäolo ja paljon pastellisia ideoita! Kiitos blogistasi, lempeää kesänalkua Norjaan <3 

Jennieee
26/14 | 

Ihana paitamekko! Onko se tämän vuoden mallistosta/mitä kautta ostettu?

Marjah
27/14 | 

Ihanaa kesää!! Ihania kuvia!! Ihanaa fiilistä!! Nautiskele :-) #marjammaa.blogspot.com

NeitiKesäheinä
28/14 | 

Ihana kesäinen kirjoitus kuvineen kaikkineen! Kylläpä sait kesäiselle mielelle :) Oot kyllä ihan suosikkibloggari!

Hei mistä nuo sun kädessä näkyvät kultaiset feikkitatuoinnit olikaan? 

Aurinkoa, lämpöä ja rakkautta kesään :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010