& yksi jälkiruoka

 

Tulen kesällä ihan varmalla käyttämään hattu-poncho yhdistelmiä; molemmat vaatekappaleet ovat kovasti makuuni. Tässä on By Piasilta Amsterdamin reissussa saamani poncho ja huivi, jotka ovat nyt olleet koko viikon päällä... (hattu Accessorize) Ja saattavat muuten mennä vielä pötköön ensi viikonkin jollen jaksa vaihtaa. Tämä viikko on ainakin ollut sellaista kiirusta että samat vaatteet vaan niskaan ja menoksi. Tällainen villa-kashmir -sekoitteinen poncho on kivan lämmin vileillä ilmoilla, mutta sopvivan ohut ja ilmava kesälläkin. Ihku. Helppo, huoleton, tyylikäs. Kiitos. :)

Toinen juttu mistä olen tällä viikolla tykänyt ihan ekstrana on mansikka - ananas - banaani - hedelmäsalatti höystettynä pellavan, auringonkukan ja sesamin siemenillä. Tähänhän voi heittää mitä tahansa siemeniä tai vaikka pähkinärouhetta, mitä nyt näkkärin leipomisesta sattuu olemaan jäljellä. :)

Kolmas juttu, jonka voisin mainita tältä viikolta oli Hidasta elämää -blogin Älä usko ajatuksiasi ja tunteitasi väsyneenä -artikkeli. Tiedättekö sen tunteen kun uni ei oikein tule ja jotenkin alkaa sängyssä vääntämään jotain aika pientäkin (tai jopa olematonta) ongelmaa ihan kuristavan kamalaksi? Kun  lopulta alkaa tuntua siltä, ettei koko elämällä ole mitään merkitystä, jollei ongelma korjaannu? Ja jos nouset sängystä, käyt avaamassa jääkaapin ja juomassa lasillisen maitoa, on ongelma hetkessä kutistunut taas nyrkkiin mahtuvaksi pieneksi harmiksi. Huomaat että jääkaappi on paikoillaan ja elämäkin todennäköisesti jatkuu.

Tai joskus aamuisin kun heräät; ne kaksi ensimmäistä minuttia. Kun mietit että näin aikaisin herääminen on ihan epäinhimillistä. Kun pää on ihan pimeä ja ainoa ajatus on elämän ja kaiken muun kuin nukkumisen turhuus? (Voin siis kertoa että täällä ei juuri harrasteta aurinkotervehdys-aamujoogaa tai mitään muutakaan sätelyä uuden päivän ensimmäisinä hetkinä. :'D)

Se on väsymystä se. Muista se. Ensi kerralla tiedä, ettei elämässä taida mikään olla niin hullusti. Olet vain väsynyt. Tee sille jotain. Tai odota ainakin pari minuuttia ennen kuin ajattelet.

Mutta älä usko itseäsi väsyneenä.

Hyvä neuvo. Ihanan lohdullinen artikkeli.

Hyvää perjantaita ja lähestyviä lepopäiviä! 

Kommentit (25)

26/25 | 

Ihana näköinen asu. kannattaa kokeilla siemenien joukkoon myös chia-siemeniä ja hampunsiemenrouhetta. niisä on runsaasti omega kolmosta, joskin teillä kalaa varmaan syödään hurjasti ettei siitä ole niin puute.

28/25 | 

Mistä olet ostanut poncon alta vilahtelevan pitsipaidan? Ihastelin jo Amsterdam postauksessa.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
29/25 | 

Kiitos; tää on eri. ;) Tämä on vanha Zarasta hankittu (äiti ostanut joskus) ja se toinen oli jostain tanskalaisesta pikkuputiikista... Molemmat vuosia vanhoja. 

30/25 | 

Kauniit vaatteet sinulla! Niin se vaan on, että yöllä murehtiessa olevat ja olemattomatkin asiat tuntuvat niin mahdottoman suurilta ja epätoivoisen ylitsepääsemättömiltä.

32/25 | 

Ihana postaus! Mistä nuo ihanat kengät ovat?

34/25 | 

Apua. Nyt osui ja upposi tuo väsymys ajatus! Täällä väsynyt äiti yrittää itku kurkussa väsätä työhakemusta yhden hampaita tekevän vuosikkaan ja yhden hermoja haastavan 5 -vuotiaan kanssa. Itkua ja nenäliinoja. Ehkäpä nyt myönnän että ensin tarvitaan unet ja sitten vasta toimitaan!

 

p.s. Olet upea!

 

t: Susanna

36/25 | 

Hei mitä nuo kukat on? Ihania, haluan myös :) kiva postaus muutenkin!

38/25 | 

Minusta tuo poncho näyttää teltalta, ihan kamala.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
39/25 | 

:D Ponchot ovat vähän sellaisia. ;) Eihän kaikki tykkää. Sit taas joku toinen ei tykkää minihameista ja kolmas ei baskereista! :D Voi vaan valita että koska se kannattaa sanoa ja koska ei. :)

40/25 | 

Hei,

Luin tän pojalle joka kiukutteli ja toisteli: en oo väsyny, en oo väsyny.

Taitaapa olla vaan väsynyt  ja aamulla ei enää ole huonolla tuulella kun on lauantai.

42/25 | 

Hei Johanna!

Tosi kaunis asu jälleen kerran! Tekisi mieli hankkia itsellenikin poncho tai huivi. Taidan toivoa synttärilahjaksi ensi kuussa.. Sinulle käy tuo hattukin todella hyvin.

Tiina R

48/25 | 

Minulla on sellainen mantra että "yöaivoilla ei voi ajatella", vähän niinkuin tietokone jolla on yöllä päivitys kesken.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010