Dagens ulkoasu

Taas tuli hyvin huomattua, miten valittaminen lisää sitä negatiivista energiaa; mulla on ollut ed. postauksen jälkeen ihan höhlä olo. En oikeestaan oo koskaan ymmärtänyt mitä hyötyä siitä yleensäkään on; purra omaa kättä ja kukutella itselleen. Jos joku homma on huonosti, täytyy asialle tehdä jotain. Ei valittaa. Jos asialle ei voi tehdä mitään, täytyy sen kanssa vain suostua elämään sovussa. Kiukuttelematta. Kääntää asia hyvin päinSillä optimisti ja pessimisti voivat olla ihan yhtä oikeassa, mutta ei ole epäilystäkään kumman kanssa on mukavempaa.

Niin se vaan on. Ja valittaminen loppu.

Sisko lähetti mulle (itselleen liian ison) takin, aika kivaa! Kiitos kiitos kiitos :) Uuvuttavalla IKEA -reissulla oli myös aika hauskaa löytää taskusta muutama karkki ja huulikiilto hih :))) Paras sisko.

IKEA -reissusta puheenollen... Miehet, arvatkaa mikä on simppeli tapa suututtaa vaimo? Työpäivän jälkeen, levottomien lasten kanssa IKEAn tungoksessa voitte sanoa vaimolle, että se näyttää siltä kuin olisi raskaana. (Tämä johtui mun vaappuvasta tavasta kävellä kantaessani painavaa laatikkoa.) Kiiitooos.

Takki Odd Molly, huppari Chill Norway (froteinen, kyllä :)) leggarit H&M ja huivi Mulberry

Ja kyllä vain... Jollei mun tukan väristä oo vielä tarpeeksi jooooka päivä puhuttu niin...  Tänään aamuzumbailujen (!!) jälkeen kävin luottokampaajalla fiksaamassa väriä. Ihquu olla taas blondi ;)

Viikko näyttää kaikin puolin alkavan oikein hyvin. Aurinkoa, vitamiineja ja omegakolmosta teillekin! Ja haleja <3

Kommentit (175)

Essu
176/175 | 

Näytät tossa keskimmäisessä kuvassa ihan Julia Robertsilta! Ja tukka on nyt hyvä ;)
Mä oon tuosta valittamisesta täysin samaa mielstä sun kanssa.
Mukavaa ja energistä syksyn jatkoa!!

Ninni
177/175 | 

Hei miten hiukset saa tuolleen sykerölle? tarkat ohjeet, kiitos :) Mukavaa syksyn jatkoa!

Pandice
179/175 | 

Just oikea asenne valittamisen suhteen! Asioille tosiaan täytyy tehdä jotain, jolleivät miellytä itseä.

Tykkään hurjasti noista Chill Norwayn vaatteista, ovat vaan aika hintavia :(

kalastajanvaimo
180/175 | 

Kiitti! Jeps, tukka on hyvä ja siis toistaiseksi loppuunkäsitelty aihe heh. Juuri sitä samaa sulle!! :)

Hanna
181/175 | 

Miten ihana positiivinen asenna täältä aina tulee vastaan!
Se ihan tarttuu lukijoihinkin!! :)
Sun blogi on ihana, kiitos kun jaksat sitä kirjoitella :)

Mukavaa syksyn jatkoa!! :)

kalastajanvaimo
182/175 | 

Hih, tää on tehty aika samalla kaavalla kuin mun sotkunutturat/sykeröt yleensäkin... Olen tässä syksyn aikana kerran sen kuvilla havainnollistanut, mutta siis ensin kiepautetaan tukka kuin ponkkarille, mutta viimeinen kiepautus jätetään puolivaiheeseen lenksun alle. Sitten se pyöräytetään oman akselista ympäri. Et varmasti tajunnut tästä? ;D

kalastajanvaimo
184/175 | 

No näin on! Niin ne on hintavia..meillä täällä just myytiin -30 % niin kävin ostamassa kun kaikki muut vaatteet on pahvilaatikoissa ;)

kalastajanvaimo
185/175 | 

No kiitos samoin! :D Positiivisuutta ei liikaa voi jakaa, eikä energiaa. Etenkään näin syksyllä! Samoin <3

Madicken
186/175 | 

Ihana vuori tuossa takissa, wau! Ja ihana sisko, kun lahjoilla muistelee :)

Iloo sinne syksyiseen viikkoon!

Kaitaliina
187/175 | 

Tuon mietelauseen olen kirjoittanut ylös sen jälkeen kun sen blogistasi bongasin, niin se vain on! Ja juuri tuota olen koittanut itsekin, kääntää kaikki jollain tavalla positiiviseksi, niin se elämä on paljon mukavampaa:)

"Helmi"
188/175 | 

Hei! Valittamisesta en tiedä mutta kyllä harmit minun mielestäni pitää jotenkin purkaa. Varmaan on parempi jos on taito ajatella ne positiivisella tavalla, kaikelle ei aina itse voi mitään ja se on hyväksyttävä. Riittävän väsyneenä positiivisuus vaan tahtoo olla vähän hakusalla.. Väsymyksesi ymmärtää, paljon kaikkea tapahtumaa samaan aikaan. Ihminen ei ole kone, joka vain loputtomasti jaksaa kaiken, aivot ja kroppa tarvitsevat välillä lepoa (ihan tieteellisesti todistettu juttu, ei minun höpinöitäni). Tee vain kaikkein välttämättömin, kaikki muu saa odottaa. Ja kun oikein ajattelee niin sitä todella välttämätöntä on tosi vähän, lähinnä perustarpeet itsellä ja lapsilla. Hih,ukot hoitakoon itsensä miten parhaimmaksi näkevät. Loput muuttotavaratkin löytävät paikkansa aikanaan, niillä ei loppujen lopuksi ole mikään kiire. Otatte sitten joskus laatikon kerrallaan. Ja yhdessä, eihän sinun tarvitse sitä muuttoa yksin tehdä. Isäntä voi hyvin laittaa omat vaatteensa kaappiin, ellei vielä osaa niin nyt on aika opetella. Miehesi kommentti siellä IKEA:n reissulla oli muuten varmaan lausuttu jotenkin huumorimielellä tai ainakin olisit varmaan suhtautunut siihen toisin jos et olisi väsynyt ja sen takia pinna kireällä. Ukot osaavat olla joskus tosi pahveja. Eivätkä edes ymmärrä ottaa opikseen olla vast' edes lausumatta moisia kenkkumaisuuksia väärällä hetkellä.. Täällä mielikuvissani annoin hänelle moisesta typeryydestä potkun takamuksille (sori).
Asuisitpa lähempänä, voisin tulla auttelemaan sinua ja leikkimään lasten kanssa.
Lämpimin ajatuksin, pidä huolta itsestäsi.
"Helmi"

Minna
190/175 | 

Olet Johanna kaunis ja ihana! Saat aina hyvälle tuulelle!

Teillä on mielettömän kaunis uusi koti, on ollut hauska seurata projektia :)

Minna
191/175 | 

Ihanat hiukset ja ihana nuttura! Adjektiivit on tänään lopussa, mutta ihana saa kelvata.

Heidi
192/175 | 

Oi sun tukka näyttää nyt aivan ihanalta!! Kyllä sä vaan oot oikeasti blondi. =)

Nna
193/175 | 

minä olen juuri sellainen rasittava optimisti, paitsi miehelleni näytän joskus myös pessimistipuolta :) olen yrittänyt opetella olemaan "hiljaa optimisti" silloin kun muilla ei ole niin hauskaa, etten olisi epäaidon tuntuinen hehkuttaja, joka saa muiden olon tuntumaan vain entistä kurjemmalta.

Paula
194/175 | 

Ihana tukka ja takki ja huppari/tunika!:)
Kiitos niitä tarvitaan!:)

Ihanaa viikon jatkoa!

Misty
195/175 | 

Kyllä se niin on, että olet tosiaankin blondi =D Siis sulle sopii taivaallisen hyvin nuo vaaleat hiukset. Kampaajasikin on tosi taitava!
Täytyy vielä kerran sanoa, että tykkään hirmuisesti blogistasi. Ihkua viikon jatkoa =D

sissi
196/175 | 

Kiva asu ja kyllä tuo vaalea nuttura sulle sopii paremmin.:) Jokaisella on oikeus olla joskus vähän huonolla tuulella ja toivottomana vaikka asiat muuten olisikin ihan hyvin, pienten lasten kanssa on ajoittain rankkaa. Teillä on rankin osuus muutosta takana, meillä edessä huomisesta lähtien...oon nyt jo ihan poikki pelkästä rautakaupoissa kävelemisestä...

fuego
197/175 | 

ihanaa että jaksat kirjoitella! täältä sateisesta suomesta on ihana seurailla tätä sun aurinkoista blogia! :) yksi kyssä mulla olisi, miten sä ja sun miehesi tapasitte? olen jostain kuullut että takana oikee rakkaus stoori ;) tykkään hirveesti sun blogista jaksat aina olla niin pirteenä :) ei voi muuta sanoa kun että paras blogi mihin olen tähän mennessä törmännyt :) olet kertakaikkiaan ihana <3

ryppymekko
198/175 | 

Minä katsoinkin,että onko tuo muka se sama väri.Haa, et sitten malttanutkaan olla tekemättä sille mitään ;)
Jotenkin taisi pieni aavistus käydä mielessäkin.. Kiitos Johanna piristävästä postauksesta ankeahkoon mielialaan.
Voimia ja hymyjä sullekin!

Niina
199/175 | 

Moi,
ei liity tämän päivän postaukseen, mutta mietin, että hankitteko muuten sen Secton Octo -valaisimen? Jos, niin mitä olette tykänneet? Ja minkä värinen? Itse haaveilen mustasta olkkariin.
Kaunis väri tukassa!
N

Cal Girl
200/175 | 

Ihana tukka, ihana takki, ihana sisko. Hyva asenne. Ja kiva horhelo ton puseron helmassa. Mika merkki?
Iloa & jaksamista syyspaiviisi!

Helena
201/175 | 

Teillä on kyllä täydellinen koti ja täydelliset lapset (ja perhe) ja täydelliset vaatteet - ja aatteet. Miten voi olla mahdollista? :-D Satunnainen valittaminen on vain inhimillistä.

Meri
202/175 | 

Moi! Voi hitsi, et on ihana takki!!!:))) Ja totta on, et positiivisuus pelastaa päivän! Kaikkea hyvää sinne!:)

Maatu
203/175 | 

Minä itse olen unohtanut vissiin kokonaan miten olla positiivinen ja iloinen, sen verran ärsyyntynyt tunnun olevan koko ajan kaikkiin ja kaikkeen. Hienosti olit kyllä kiteyttänyt sen, että jos joku asia on huonosti niin asialle täytyy tehdä jotain.. mutta mitä? Ehkä mä vaan varaan itselleni rentoutumisristeilyn Ruotsiin ja lainaan matkalle miehen VISAA ja laitan haisemaan ;o)

Ihanat vaatteet. Oi oi. Minäkin haluan! Katsoin Old Mollyn hintoja ja auts, ei niitä näillä huonoilla kotihoidontuki-sääli-senteillä ostella :o/ Sitä lottovoittoa yhä odottelen..

Mukavaa viikkoa teillekin!!

Kikka
204/175 | 

Hei, uteliaisuudesta olisi kiva tietää että miksi tosiaan et käytä maksullista lapsenhoitopalvelua silloin kun oikein väsyttää? Tai että kun Olli on siellä tarhassa niin miksi ei Ainoakin voi sinne viedä? Ratkaisuja on monenlaisia kuten sanoit, niitä kannattaa käyttää.

kalamuija ja lappilifestyle
205/175 | 

Mutta pessimisti ei pety;)
Ei vaan:) Mutta eikö joku viisas ole sanonut:
Anna minulle voimia muuttaa elämässäni se, minkä voin, anna rohkeutta hyväksyä se, mitä en voi muuttaa ja anna viisautta erottaa nämä toisistaan".
Ihana toi takin vuori tosiaan!

Hanna
206/175 | 

Asenne on kyllä niin tärkeä. Luin just eilen paljon positiivisesta psykologiasta ja katsoin BBC:n ohjelma aiheesta. Jos sinulla on positiivinen elämänasenne niin olet samalla onnellisempi, terveellisempi ja eläät kauemmin :-) Tässä linkki jos kiinnostaa: http://www.positiv-psykologi.se/

Korppu
207/175 | 

Tuosta miehesi raskauskommentista: pitääkö hän enemmän tuollaisesta superlaihasta sinusta vai prefeeraako kun olet lähempänä normaalipainoa? Ü Jotenkin vaan on vaikea käsittää miten sua voi pitää raskaana olevan näköisenä tuossa lähes nälkiintyneessä lookissa.

Helena
208/175 | 

Heh, mulla on luonnostaan juuri tuon sävyinen tukka, eli hunajanvaalea. Kiva että jotkut värjäävät hiuksensa sen värisiksi :). Sopii sulle hyvin!

Rags
209/175 | 

Voi kauhea. Mikä kumman oikeus ihmisillä on sanoa jotain kenenkään laihuudesta, eihän lihavuudestakaan sovi sanoa mitään. Itse olen kärsinyt laihuudesta nuoruudessani, ja kommentit siitä satuttivat.
Muutto ja remontti on rankkaa aikaa, itsekin laihduin samassa tilanteessa. Lisäksi Johannalla on kaksi pientä lasta, jotka varmasti vievät voimia (plus reissaava mies) ja ehtiikö syödäkään aina. Ihan varmasti hän jossain vaiheessa palaa takaisin normaaliin painoon. Tsemppiä Johanna ja kiitos kivasta blogistasi!

ryppymekko
210/175 | 

Palasin lukemaan...Nälkiintyneessä lookissa.Hahaa. Kaikellaista! Olen itse pieni ja "nälkiintyneen näköinen" varmasti monen mielestä,
ajattelin etten ehkä lasten jälkeen olisi,itseäni asia ei niin vaivannut,joitain muita välillä tuntui vaivaavan.No,kolme lasta aika peräperää ja sama on ulkomuoto,hoikka ja nälkää näkevä :D Ruoka kyllä maistuu..Siitä ei pelkoa. Sellaisia ne joidenkin geenit on.On hassua,miten ihmiset halyää toisten painoista,pysyköön omissa aitauksissaan.Niin kauan kun ihminen voi hyvin, hel--ttiäkö se muille kuuluu.

Korppu
211/175 | 

En "hälynnyt" Johannan painosta, hänhän itse on kertonut haluavansa ainakin 5 kiloa lisää joten laihana taitaa itsensäkin nähdä. Kysyin vain että miten kummassa semmoinen tulee miehelle edes mieleen että vaimo näyttää raskaana olevalta kun on niiiiin äärihoikka kuin vain nainen voi. Ü Taisipa siipan kommentti silti liittyä kokonaan kävelytyyliin eikä olemukseen.

Henriikka
212/175 | 

Kyllä sulle sopii blondit! Tosi kiva tukka. Ja takki kanssa, kauniin näköinen. En tiedä miksi, mutta jostain syystä en itse onnistu kovinkaan usein löytämään oikeen todella kauniita takkeja. Semmosia peruskivoja pelkästään.

Niin ja miehesi kommentista sen verran että minua se lähinnä nauratti, oli niin kovin hellyyttävästi sanottu. (ainakin näin ulkopuolisen näkökulmasta) Mikäli mieleesi nousi kysymys 'näytänkö todella raskaana olevalta' niin vastaus kuuluu että et todelakaan näytä! ?

anna
213/175 | 

moikka! ihana blogi. luen tätä lähes päivittäin. :) kysyisin, mistä olet hankkinut uuteen kotiinne seinäkellon (ihana, josta puhuit jossain postauksessa) ja paljonko se mahtoi maksaa? osaatko sanoa tai aavistaa, voisikohan niitä olla myynnissä Suomessakin? olen romantikko ja siksi haluaisin kuulla lisää ja useammin miehestäsi ja teidän suhteestanne. ymmärrän, jos olet tietoisesti valinnut välttää ko. aihetta, tms, niin henkilökohtainen kuin se onkin. saatko kertoa, paljonko tienaat blogin pitämisestä? kiva enivei, että sellaista pidät. näihin jää koukkuun. hih.

Didi
214/175 | 

Ihanat hiukset! Miten kiinnität ne hiuksesi sen viimeisen kiepauksen jälkeen? Voisiko saada vielä hiukset auki kuvan, sellaisen, jonka voin näyttää kampaajalle, että leikkaa ja värjää noin, kiitos :)

Syyskukka
215/175 | 

Ihanat hiukset. Tykkään nyt taas entistä enemmän.
Miten ihmeessä olet tuon ihanaisen huivin kaulaasi kietonut, kun se näyttää niin ihanan kuohkealta?

Jatka samaan malliin!

AnnuMamma
216/175 | 

Hei mistä tuo edellisen postauksen Bread-laatikko on?? Oon etsinyt jo pari tuntia nettikaupoista ja en löydä tuollaista? Kiiitooos! :)

kalastajanvaimo
218/175 | 

Näin on, ja ihan vaan oman itsen takia, jottei energiaa turhaan kulu negistelyyn kun sen voi käyttää parempaankin!

kalastajanvaimo
219/175 | 

Totta, liian väsyneenä positiivisuutta on vaikeampi löytää, mutta sitten on vaan pakko tehdä jotain sille väsymykselle ;) Nim. nukuin tänään puoli yhdeksään asti, wuhuu!
Isäntä on ihanasti tehnyt muutossa hommia, se on vaan niin paljon poissa kotoa.... :/ Ja kommentti oli ihan huumorilla, mutta siinä mielentilassa tosiaan ihmettelin vaan, et miten se viittii laukoa tollasta vaikka olen valmiiksi jo kireä :D
Kiitosta Helmi <3

kalastajanvaimo
224/175 | 

Hih, tiedän mitä tarkoitat ;) Joskus on pakko sopeutua porukkaan, "maastouduttava" :D

kalastajanvaimo
226/175 | 

Kiitos, toooosi kiva kuulla <3 Se on kyllä kumma juttu, mutta tummaa tukkaa en vaan saa sopimaan itselleni millään :/ Muilla aina ihailen...

kalastajanvaimo
227/175 | 

Oi sissi, nyt paljon paljon voimia ja jaksamisia! Teilläkin on sitten talveksi pesä kunnossa <3

kalastajanvaimo
228/175 | 

Hahaa, olen itseasiassa kirjoittanut kys. stoorin kahdesti blogihistorian aikana kun siitä aina niin kovasti on kyselty ;) En nyt nopsaan löytänyt sitä, jossain ikivanhoissa arkistoissa on vieläkin on ihan julkisesti luettavissa.... Mutta siis lomamatkalla Kanariansaarilla ;)
Thanks fuego :))

kalastajanvaimo
230/175 | 

Kiitti Niina :) Ei me olla hankittu -kuten ei mitään muutakaan mun kalliista haaveista ;D Se on nyt tyydyttävä Ikeaan hihhih. Haavelistalla se on edelleen, että katsoo nyt kun remppabudjetti lopullisesti on kontrollissa....

kalastajanvaimo
232/175 | 

Haha :D Toi sun naurunaama oli hyvä lisä tohon loppuun hih. Totta, joskus on pakko pikkasen huokaista....

kalastajanvaimo
234/175 | 

Joo teepä se :D Älä turhaan kuluta energiaa ärsytykseen, rima matalemmalle ja ruuvit löysälle niinkuin täällä niin jo menee paremmin ;) Jep, lottovoitto kelpais....

kalastajanvaimo
235/175 | 

Mmm, ei mulla varmaan oo tarpeeksi suurta tarvetta ollut kuitenkaan. Tai haluaisin jonkun tutun ja luotettavan vahdin. Tai yksinkertaisesti juuri silloin kun tarvisi, ei ole mitään vaihtoehtoa. Tarhaan ei täällä voi viedä, jollei ole "paikkaa", Ollillakin on vain ennelta määrätyt viikonpäivät... Paikkaa on siis haettava puoli vuotta ennen aloitusta ja se on kallista, joten sitä ei voi ottaa vain että "joskus" veisi. Täällä lyseltiin myös MLL:n tapaisista palveluista; noup, meidän kaupungista ei löydy... Eli siis pakko asennoitua niin, että lasten kanssa oleminen on ihanaa ja mukavaa -ei väsyttävää ;))

kalastajanvaimo
236/175 | 

Haha, en muuten ollut edes kuullut tota :D Ja hyvä miete oli tuo vakavampikin, oikein viisas.

kalastajanvaimo
237/175 | 

Vau, uskon niin tohon! Elääkin kauemmin, sitä en ois tiennyt, jee!! ;D

kalastajanvaimo
238/175 | 

Hmm... en muuten tiedä. Ei se varmaan huomaa minussa mitään suurta eroa niin kauan kun psyykkisesti voin hyvin :P

Niina
240/175 | 

Sama vaiva... Mulla haavelistalla muutama muukin investointi. Pari kivaa juttua olen viime aikoina hankkinut (ollaan siis rakennettu talo muutama vuosi sitten) upeansävyisen sisalmaton olkkariin sekä uudet laskosverhot keittiöön. On ihanaa laittaa kotia!

kalastajanvaimo
241/175 | 

Juu ihan varmasti kiloja vielä tulee lisää jossain vaiheessa ;D Nyt on vaan superkuluttava elämänvaihe päällä kuten sanoit. Ja ihan totta; laihaa voi ihan yhtälailla satuttaa kommentit painosta kuin lihavaa.

kalastajanvaimo
242/175 | 

Hih, huomaan että aihe on lähellä sydäntä ;) Me ollaan kaikki erilaisia, toiset on laihoja melkein haluamattaan. On tosiaan kurjaa, jos joku luulee, että "me laihat" yritetään pitää itsemme laihoina ja nähdään nälkää ulkonäön vuoksi... Ei se aina oo niin. Itse en mielestäni mikään nälkiintyneen laiha ole, vaikka oma ihanteeni pikkasen runsaampi onkin ;)

kalastajanvaimo
243/175 | 

Joo se taisi olla vaan siitä kävelytyylistä... :) Ihmettelin vaan kuinka se uskaltaa laukoa jotain noin ärsyttävää sillä (kireällä) hetkellä ;D

kalastajanvaimo
244/175 | 

Hih, mun on helppo löytää takkeja ;) Liiankin...
Ei pelottanut raskaana olevalta näyttäminen, mutta kiitos kumminkin, hih <3

kalastajanvaimo
245/175 | 

Moikka anna, kello on Riviera Maisonin, ostettu täältä... Kyllä sitä kuulemma Suomestakin saa, hinta oli just alle 200 euroa Suomessa...
En saa kertoa, sorry :)
Kiitos kivasta kommentista :)

kalastajanvaimo
246/175 | 

Kiitos Didi! En kiinnitä nutturoita millään! Tykkään, että ne vähän "lörpähtää" ajan mittaan :)
Saat pian kunnon tukka-kuvan :D

kalastajanvaimo
247/175 | 

Kiitosta <3
Huivi on ihan vaan jätetty aika löysäksi, vain kahteen kertaan isosti kaulan ympäri ja solmukin ihan löysästi :)

kalastajanvaimo
248/175 | 

Voihan hitsi... me ostettiin se täältä jostain ihan pikkukaupasta, mutta yksi kaveri sanoi, että myös Elkjøp eli suomeksi GIGANTTI olisi niitä myynyt, en tiedä sit, mut voit ainakin tarkistaa, jos sellasessa pyörit :)

vaakakuppi
249/175 | 

Ihana, ihana, ihana...hohoijaa

joko niitä bussimatkoja järjestetään sinne? Sitä sun keittiötä kattomaan?

LouLou
250/175 | 

Ihan positiivista ja kivaa, mutta mutta... jotenkin merkityksetöntä ja tyhjyyttään kolisevaa? Silti. Jotenkin.

anna
251/175 | 

kyllä nyt johannan olematon nuttura ja huivisitominen saa nyt aikaan kysymystulvan, ihan kuin jokainen täysipäinen ei nyt osaisi kauluhuilia "silleen ihanan huolettomasti" kaulaansa laittaa tai tukkaansa ponkkarille, että pitää teille taliaivoille nyt ihan havainnolliskuvia laittaa. Siis ihan oikeesti jengi varmaan kysyy sulta J piruuttaan jotain tyhmiä neuvoja tyyliin: miten ruskettusin yhtä ihanasti kun sä ja sä väkerrät illat pitkät havainnolliskuvia itseruskettavista. No ihan jos aikaa riittää niin mikäs siinä

Madicken
252/175 | 

Täällä yks taliaivo ilmoittautuu!

Olen huivien aktiivikäyttäjä, kaikkina vuodenaikoina! Ilman huivia on alaston olo. Oon aika tumpelo ja varmaan huono muutenkin hienomotoriikassa, kun ohuemmat huivit ei millään "istunu" eikä näyttäny hyvältä. Johannan huiveista sain vinkkejä ja nyt myckebra.

Eli rehellisesti ainakin yks taliaivo on olemassa. Ja hmmm, bussimatka Norjaan kuulostais aika kivalta. Vaikka sitä keittiötäkin katsomaan.

ryppymekko
254/175 | 

Ok, niin vähän ajattelinkin :) Mutta siis kun oikeasti tiedetään ihmisiä joilla on suuria ongelmia painonsa kanssa päänsä sisällä,nimenomaan,niin,,en puhuisi niinkään nälkiintyneen näköisestä silloin,kun homma on hanskassa,juu nou :) Siis itteä monesti ärsyttää kun vaikka joku koko ajan epäilee että syönköhän kunnolla,tai isäni joka aina sanoo "yhtään ei saa kyllä paino sulla pudota".Eri asia jos yrittäisin pudottaa vähäistä painoani entisestään,ehei,enempiki päin vastoin.Hyvää tarkoittavia kommentteja mutta se paino tuntuu itsellä olevan vakio,teki mitä teki :) Ja olo on omassa ruumiissa kuitenkin ihan hyvä.

Laura
256/175 | 

Hei kuule! Sinähän aina neulot kaikkea kivaa. Ootko koskaan neulonu Bombom langasta? Mulla menee hermot sen langan kanssa, kun en saa sitä ollenkaan alkuun. Langassa siis on semmosia pampuloita muutaman sentin välein. Tekisin siitä ihan perus kaulahuivin, vaan eipä ookkaan niin helppoa mitä aattelin. Oisko sulla mitään ohjetta taikka vinkkejä, miten saisin helposti neulottua siitä? Olisinpa kiitollinen.:)

Ps. Sinun blogi on aivan mahtava kaikkine kuvine ja juttuine. Kiitos siitä!:)

kaitaliina
257/175 | 

Heippa Laura. Mä tein viime jouluna bombom-langasta tyynynpäällisen. Muistaakseni tein silloin jokaisen kahden pampulan väliin kaksi silmukkaa. TAI sitten tein yhdet silmukat, mutta neuloin yhden silmukan etu- ja takakutta. Jouduin silloin soittamaan ensimmäistä kertaa Novitan palvelunumeroon:) Aluksi se saattaa näyttää vähän hassulta, mutta hetken aikaa neulottuasi se alkaakin muistuttaa kuvassa olevaa.

anna
258/175 | 

hihi, ole hyvä. ps. tiedoksesi, että tähän "viestiketjuun" tai mikälie saman postauksen alle on kommentoinut ainakin kaksi eri annaa ja meistä annoistakin on moneksi.. :) toisaalta näet sen varmaan s-postiosoitteistakin, tms..

sini
259/175 | 

Aivan ihanat hiukset! edelleen, ihan millä värillä vaan ;) onko sinulla muuten joku malli (kuva) jonka mukaan olet leikkuuttanut hiuksesi? otsatukka ja kaikki, aivan ihanat. Mietin että miten saisin vähän tuohon malliin leikattua hiukset, luottokampaajani on kaverini mutta välillä tulee kielimuuri (ranska) eteen ja kuvan kanssa olisi parempi mennä ;) otan sinun kuvasi mukaan? :D

Laura
260/175 | 

Joo mä alotinkin neulomaan kaksi silmukkaa pallojen väliin. Vähänhän tuo oudolta näyttää. Pitää kokeilla tuota toista, josko se sitte onnistuis. Tai sitten soitan vaan itekkin tuonne numeroon!:D
Kiitoksia kuitenki hirveesti.:)

sc
261/175 | 

Oot kyllä kaikin puolin hurmaava! En seuraa montaakaan tän tyylistä blogia mutta tästä ei voi oikein olla pitämättä :) Paahtavan aurinkoisia terveisiä Bangkokista.

sophie
262/175 | 

Mä en ole sun kanssa millään tapaa samassa elämäntilanteessa ja taitaa meillä olla ikäeroakin aika reilusti, mutta silti tykkään tästä sun blogista aivan mielettömästi! Ihanaa lukea blogia missä elämä itse on pääosassa vaatteiden sijasta ja valokuvat on ihanan raikkaita ja lämminhenkisiä.

Vonda Mccoyle
263/175 | 

I'm going to be brutally honest so that I'll go over almost every detail pertaining to.

does revitalash work?
264/175 | 

As a newcomer in this field I am constantly on the lookout for insightful content on the subject. Your blog has filled my need to a great extent.

Evangelina Disbrow
265/175 | 

Great post and right to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you people have any thoughts on where to get some professional writers? Thx :)

Samantha Johnson
266/175 | 

Thanks for the handy information! I wouldn't have obtained this by myself!

scholarships for college students
268/175 | 

I discovered your blog web site on google and examine just a
few of your early posts. Continue to maintain up the superb operate.
I simply extra up your RSS feed to my MSN News Reader.
Looking for forward to reading more out of you later on!

video security systems
269/175 | 

Hi, Neat post. There is a problem with your site in internet explorer, would test this? IE still is the market leader and a good portion of people will miss your excellent writing due to this problem.

Francis Mcleland
272/175 | 

My spouse and I stumbled over here by a different web page and thought I might check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to looking at your web page again.

FABRICA DE BOLSAS DE TEJIDO SI...
273/175 | 

Espero que no te enfade mucho, agradezco las posibilidades que nos estas dando con estos posts.

KY Sportbikes
274/175 | 

Wow! Thank you! I always needed to write on my blog something like that. Can I implement a fragment of your post to my blog?

Restaurant Monroe CT
275/175 | 

The very heart of your writing while sounding agreeable in the beginning, did not sit perfectly with me personally after some time. Somewhere throughout the paragraphs you actually were able to make me a believer unfortunately only for a while. I still have a problem with your jumps in assumptions and one might do well to fill in those gaps. In the event that you actually can accomplish that, I will undoubtedly end up being fascinated.

offshore oil drilling jobs
276/175 | 

Hi there, You've done a great job. I?ll certainly digg it and personally recommend to my friends. I am confident they'll be benefited from this web site.

Combat Fight Sim
277/175 | 

Hi there just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Safari. I'm not sure if this is a format issue or something to do with web browser compatibility but I thought I'd post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem fixed soon. Thanks

magazine
278/175 | 

I do believe all of the ideas you have introduced on your post. They're really convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are very short for novices. May you please extend them a little from next time? Thanks for the post.

Nam Finklea
279/175 | 

An outstanding share! I have just forwarded this onto a colleague who has been conducting a little research on this. And he in fact bought me lunch due to the fact that I stumbled upon it for him... lol. So let me reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to discuss this topic here on your web site.

Pearl Eisenbeisz
281/175 | 

Does your site have a contact page? I'm having a tough time locating it but, I'd like to shoot you an e-mail. I've got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over time.

engine blanket heater
282/175 | 

Heya! I'm at work browsing your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!

metal fabrication bellingham wa
283/175 | 

Hey would you mind stating which blog platform you're using? I'm going to start my own blog soon but I'm having a hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for something unique. P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

gurgaon unitech
285/175 | 

You will have to consider aspect inside an important challenge for one from all of the most beneficial blog sites for all of the net. I actually can suggest that web site!

Ignacio Yankovitz
286/175 | 

After watching Lemonade Mouth, I was inspired to start a band of my own! My friends and I wondering if there were music competions (with record details) in the state of Washington!.

Elizabeth Mcfarren
288/175 | 

I was wondering if you ever considered changing the structure of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 pictures. Maybe you could space it out better?

best deals on home decor
289/175 | 

Good info and straight to the point. I am not sure if this is really the best place to ask but do you folks have any ideea where to hire some professional writers? Thx :)

holidays
290/175 | 

I will immediately clutch your rss as I can not find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Please allow me understand in order that I may just subscribe. Thanks.

holy cow
291/175 | 

Hey! I just wish to give a huge thumbs up for the nice information you've got here on this post. I might be coming back to your blog for more soon.

Blues Sax licks
293/175 | 

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a leisure account it. Look complex to more delivered agreeable from you! However, how can we keep up a correspondence?

You're Beautiful
294/175 | 

Good one particular webpage operator good results blog site submit excellent sharings in such a web site often have enjoyable

Deliverance
295/175 | 

I'm not sure exactly why but this blog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I'll check back later and see if the problem still exists.

Noe Frisbey
296/175 | 

Hi, you have a nice blog but occasionally I see a problem whereby the right nav toolbar cannot be seen. It is mainly on the default webpage Best wishes

Medical Assistant Resume Examples
297/175 | 

Yesterday, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

background ipad
298/175 | 

Thanks , I have just been looking for information about this topic for ages and yours is the best I've discovered till now. But, what about the bottom line? Are you sure about the source?

Medifast
299/175 | 

I'm not sure exactly why but this blog is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll check back later on and see if the problem still exists.

showing on cam
300/175 | 

Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful info specially the last part :) I care for such information a lot. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and good luck.

assistance for single mothers
301/175 | 

It looks like which i have been concerned about my own personal
information, not necessarily an extra inividual in my minor analysis.

friv
302/175 | 

Good a single blog site manager triumph blog site post great sharings within this webpage continually have enjoyable

Samhain
303/175 | 

Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

cell phone lookup
304/175 | 

Excellent data here. This interesting submit made me smile.
Maybe whenever you throw in a couple of footage it's going to make the whole thing more interesting. Anyway, in my language, there arent a lot first-rate supply just like this.

Nashville roofer
305/175 | 

Excellent post however I was wondering if you could write a litte more on this subject? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit more. Thank you!

Michael Jordan Quotes
306/175 | 

Thank you for another informative site. Where else could I get that kind of info written in such a perfect way? I've a project that I'm just now working on, and I've been on the look out for such information.

microwave convection oven reviews
307/175 | 

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Shelly Farlin
308/175 | 

Genuinely educational thanks, It is my opinion your trusty readers could quite possibly want considerably more articles similar to this carry on the excellent content.

magnesium
309/175 | 

I adored your rich article. awesome stuff. I hope you produce many. I will carry on subscribing

reverse cell phone lookup
310/175 | 

It can be really a great and useful piece of info.
I am glad you to shared this useful info with us.

Please keep us existing such as this. Thank you for sharing.

puls stacja
312/175 | 

One more thing I would like to state is that instead of trying to accommodate all your online degree courses on days and nights that you conclude work (because most people are fatigued when they go back home), try to receive most of your instructional classes on the saturdays and sundays and only 1 or 2 courses in weekdays, even if it means taking some time away from your weekend break. This pays off because on the weekends, you will be more rested as well as concentrated with school work. Thanks a bunch for the different suggestions I have figured out from your weblog.

baju batik
313/175 | 

I?m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back down the road. Many thanks

hamilton beach hand mixers
314/175 | 

Hey there! I've been following your blog for some time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Houston Tx! Just wanted to tell you keep up the excellent work!

Gagner Argent
315/175 | 

Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch as I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thank you for lunch!

Doncaster baby photographer
316/175 | 

Magnificent web site. Lots of useful info here. I am sending it to some friends ans also sharing in delicious. And naturally, thanks for your effort!

best rated toasters
317/175 | 

Howdy would you mind sharing which blog platform you're working with? I'm planning to start my own blog soon but I'm having a tough time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

Roger Craig
319/175 | 

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?

Bing SEO
320/175 | 

Of course, what a great site and informative posts, I will add backlink - bookmark this site? Regards, Reader.

left
321/175 | 

house owners may also use a home alarm system, generally a high priced monitored system using

Fingerhut64@ymail.com
322/175 | 

Hey! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it difficult to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm thinking about making my own but I'm not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Thanks

BOLSAS DE TST
323/175 | 

Entre todos debemos hacer mucho mas y este post me parece un paso importante. Se ve que conoces de ese tema y ademas lo sabes transmitir

hvac
324/175 | 

You completed numerous good points there. I did a search on the concern and located almost all folks will have the same opinion with your blog.

Glenn Kastler
325/175 | 

I have to express my respect for your kind-heartedness for persons that really want help on this subject matter. Your special commitment to passing the solution throughout turned out to be surprisingly practical and has regularly allowed folks much like me to reach their desired goals. Your warm and friendly tips and hints implies a lot a person like me and somewhat more to my mates. Best wishes; from everyone of us.

car accessories
328/175 | 

Hey There. I found your weblog the usage of msn. That is an extremely well written article. I?ll be sure to bookmark it and come back to learn more of your helpful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

RS Schmitt Raises Money
329/175 | 

I see something truly fascinating about your internet internet site so I saved to bookmarks .

Rubin Wassenaar
330/175 | 

why are you people say "is it real?" or "its fake,right?"of of course it? isn't...its parody...nothing is real on youtube...come on guys,be less dumber

galliera louis vuitton
331/175 | 

Awsome site you have here? Just what i was looking for. Thanks alot.

xenon kits
333/175 | 

Hey! I'm at work browsing your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the outstanding work!

blank
334/175 | 

technical engineers regarding network, who?re certified with CCIE. Constantly pick pertaining to this kind of form of Cisco certified network associate Textbooks for examination

Qardoo please
336/175 | 

I feel this internet site has got some quite exceptional info for everyone : D.

Arnold California Real Estate
337/175 | 

Fabulous ... simply fabulous. Way to deliver us all something that we might not have ever known about. At least I just learned something new. Thanks!

Family photographers
338/175 | 

Hi there, You have done an incredible job. I will definitely digg it and for my part suggest to my friends. I am sure they'll be benefited from this web site.

how does a man last longer in bed
340/175 | 

Cool. Do you then have a subsciber list? This really I was interested in. Much appreciated! ;)

INTIN
341/175 | 

consultant in order to possess centered on something or to also show you he or she is particular, a single person must

Transencams
342/175 | 

I only wish that I had the ability to convey what I wanted to say inside the manner which you have presented this information. Thanks.

Eze Group
343/175 | 

Aw, this was quite a excellent post. In concept I have to place in writing related to this moreover - spending time and actual effort to make a exceptional articleâ?¦ but what / things I sayâ?¦ I procrastinate alot and no indicates often get something carried out.

fax server
345/175 | 

I like the valuable information you supply inside your articles. Iâ??ll bookmark your weblog and check once again here regularly. Iâ??m quite certain Iâ??ll learn several new stuff right here! Good luck for the next!

Son Stania
346/175 | 

Useful info. Fortunate me I discovered your internet site by probability, and I'm surprised why this coincidence didn't took place in advance! I bookmarked it.

cosmetic dentistry gold coast
348/175 | 

Exceptional post even so , I was wanting to know should you could write a litte a lot more on this topic? Iâ??d be extremely thankful should you could elaborate a bit bit much more. Thanks!

Bethel Swoopes
349/175 | 

That's exactly what I thought. Not enough Queen Ravenna. I would've? loved to have seen more scenes with the Queen. She was the best part of the movie!

data capture solutions
350/175 | 

I love your blog.. quite nice colors & theme. Did you create this web site yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as Iâ??m seeking to create my own blog and would like to know exactly where u got this from. thanks

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla