& syksyn tapahtumista!

 Good Morning kaunottaret -ja keskiviikko! :)

Eilen kävelimme kaupungin läpi Omppua hakemaan ja napismme  sitten matkan varrella vähän kuvia kun noin kaunis ilta-aurinko lämmitteli. Tyyni, pehmoinen ilta. 

Kuvissa on taas mukana ChillNorwaylta saatuja syysuutuuksia. Tätä mun oikeastaan piti vain kokeilla päälle, mutta neule oli kyllä niin pehmoinen ja kevyt, että jäi päälle, ehdottomasti.  Ei kutise yhtään vaikka villaa vähän sisältääkin. Tässä on sitäpaitsi matskun lisäksi ääreistsöpö leikkaus. Tykkään siis. (Saa vinkata, jos joku tietää mistä näitä voi ostaa.)

Mut hei, on mulla ihan tärkeääkin asiaa! Joku teistä on ehkä jo saattanut bongata tämän ja reilu kuukauden päästä on suunnitteilla toinen tapahtuma, johon nyt kysynkin jo alustavasti teiltä apuja. Kyseessä on nimittäin vakikampaamoni Inochin  järjestämä ilta noin 10 lukijalle (plus mulle); tilaisuus, jossa Inochin taitavat tytöt laittavat hiuksiamme ja neuvovat kaikkia niksejä ja me juomme shamppanjaa. :P  Mun probleema on vain se kamalan vaikea valinta....millä valitsen ne 10 tilaisuuteen haluavaa? Oletus on nyt ilmeisestikin, että halukkaita on enemmän kuin kymmenen...;) Ehheh. Eli siis saa ehdottaa jos tulee mieleen joku hyvä arvontatapa! Onko kymmenen ensimmäistä kommentin jättänyttä tarpeeksi hyvä?

Joka tapauksessa: kiva nähdä teitä tässä syksyn mittaan! :) Kiva että te käytte täällä, tykkäätte ja saatte inspiraatiota ja edes jotain pieniä ilonpoikasia elämäänne. Niin minäkin; kiitos! :D Tulen iloiseksi jokaisesta ja tykkäyksestä ja kommentista ja kaiksta teistä, joille tää antaa jotain, vaikket mitään koskaan sanoisikaan.

Palaan vastailemaan vielä ed. kommentteihin päivän aikana, suuri kiitos taas niistäkin! Kiva että jaksatte käydä jättämässä omia juttujanne ja herätätte keskustelua (vaikkapa suolan käytöstä)... Olipas kiitollisuuspuuska tähän heti aamuun, mutta ihan hyvää se teki kyllä. :D Näin nää aamut kai pitäis aloittaa. Olemalla kiitollinen. Taidankin mennä nuuhkimaan meidän sänkyymme yönaikana rantautuneita kultakimpaleita ennen kuin ne heräävät; kiitollisuudesta puheenollen... :)

See you! 

Kommentit (110)

111/110 | 

Moikka Johanna,

 

Jos kymmenen ekaa pääsee, niin HEP, täällä yksi innokas! Blogisi on ihana ja inspiroiva, oon ollut hengessä mukana jo ajasta kun osoite oli johannanuusi.blogspot.fi :D

 

Anna

112/110 | 

Minä olen messissä myös :) Toisaalta olisiko myös sellainen aika hyvä kriteeri, ne jotka ovat postauksia pidimpään seurailleet, kiitoksena heille siitä? Tuo oli heitto :)

Satu

113/110 | 

Varmaan vaikeaa tehdä valinta kun halukkaita riittää :) Kiitos ihanasta blogista! Olen seurannut tätä nyt kesästä asti ja tykkään! :)

Terveisin "yks Kymiläinen" :)

114/110 | 

ILMOITTAUDUN!!!! Mä kans NIIIIIN haluisin mukaan "kampaamokeikalle" ja mun hiukset erit.olis kiitollisia moisesta huomiosta :) mutta ymmärrän kyllä mitä pohdit, ei ole helppoa valita sun lukijajoukosta, joka taitaa olla nykyisin jo aikamoinen.

Mutta jos toi tuuli ei tunnu liian kylmältä, niin kiitti päivän pukeutumisvinkistä ;)

115/110 | 

Oi, minäkin osallistuisin erittäin mielelläni ko.tapahtumaan! :D

 

Vakkarilukijasi E

116/110 | 

Oi, minäkin osallistuisin erittäin mielelläni ko.tapahtumaan! :D

 

Vakkarilukijasi E

117/110 | 

Moikkamoi Johanna, samoin minä tulisin enemmän kuin mielelläni Inochia ja Kaisua suosittelusi myötä kokeilleena. Olen ollut enmmän kuin tyytyväinen ja todella kiitollinen vinkistäsi! <3

 

118/110 | 

Huomenia,

olisi kiva päästä mukaan ja paikkakin on lähellä, mikä sattuma! ;)

Tuve

 

121/110 | 

No ei varmaan käy niin hyvä mäihä, että mukaan pääsisi, mutta aina voi silti yrittää :) Olishan se kivvaa!

Tuikku

122/110 | 

Heips!
Hassua miten just tä'nä aamuna mietin kuinka olen osallistunut jos jonkinlaisiin arvontoihisi kommentoiden, mutten koskaan ole ollut se onnekas, joksa jotain voittaisi. Mä olisin tuohon kampaamokeikkaan onnenomiaan - tukka on kuin lehmän nuolema ohut luiru, joka ohenee silmissä - ja tuntuu että ihan alan kaljuuntua. Ehdottomasti olisin siis vinkkejä vailla. Eikä se skumppakaan pahitteeksi olisi ;) Niin ja kai vaaássa painaa se, että asun Kotkassa?! :)
Sanna

124/110 | 

Varmasti halukkaita on enemmän kuin 10. En tiedä, oma mielipiteeni on että random arvonta on reilumpi kuin että 10 ekaa pääsee mukaan.. meillä kun kaikilla on niin omat rytmimme ja joku voi innolla seurata blogia työpäivän jälkeen ja silloin onkin jo liian myöhäistä..

Itsekin osallistuisin mielelläni arvontaan vaikka en 10 ekan joukkoon ehtinytkään :)

terkuin TerhiKoo

125/110 | 

Kuulostaa aivan mahtavalta jutulta, joten osallistun ehdottomasti. Kiitos taas kauniista kuvista ja piristävästä kirjoituksesta :).

Jonna

129/110 | 

Reiluinta ehkä olisi vain arpoa kommentin jättäneiden kesken? Toisaalta siinä vakilukijat, jotka kommentoivat usein voivat kokea jäävänsä paitsi. Mä luulen, että päädytpä "valitsemaan" nämä kymmenen miten vain, jollekin tulee aina paha mieli. Siltä ei voi välttyä tälläisen tilaisuuden ollessa kyseessä.

Minä tulen, jos onni suo ja kutsu käy.

Kati E

131/110 | 

Onpa todella kiva idea:) Mäkin olen ehkä sen kannalla, että arvottaisiin kommentin jättäneiden välillä, olis ehkä reiluin tapa...?

-Joski-

133/110 | 

Heippa! Kuulostaa aivan ihanalta tyttöjen illalta! Mielestäni yksi kiva tapa olisi arpoa mukaanpääsijät niistä lukijoista, jotka käyvät Inochissa kampaamossa. Toisaalta vaikeaa kai sitä olisi selvittää? Tai sitten mukaan 10 ekaa, jotka käyvät nyt Inochissa ennen tätä iltaa :) No, suoritettiimpa arvonta miten tahansa niin kuulostaa huipulta. Olisipa mahtia olla mukana<3

134/110 | 

Hei Johanna,

Olet tainut kohdata positiivisen 'Mission Impossiblen' :)

Kannatan arvontaa, vaikkei arpa olekkaan kohdalleni vielä kertaakaan tässä blogissa osunut. Omat puolipitkät hiukseni kaipaisivat kesän jälkeen kosteutusta ja hoitoa ja uutta sävyä auringonvaalentaman latvan ja värjäämättömän tyven värieron tasoittamiseksi.

Toivottavasti pääsisin mukaan!

-Sofia

135/110 | 

Entä jos tulee samalla sekunnilla kirjoittaneita jo parikymmentä? Tai joku raasu, kenellä on vaikka käsi kipsissä eikä pystykään kirjoittamaan nopeasti jääkin sen vuoksi ilman? Tai vaikka koliikkivauva itkee sylissä eikä pääse osallistumaan.. Arvontaa ehdotan siis minäkin, reiluinta kaikille :)

 

Kati

 

Omalla arvallani MUKANA! :) Tukka kaipais niiiin kovasti päivitystä!

137/110 | 

Itselkeni paikka on kaukana. Eikä skumppakaan maistu :)

Lukijoita niin paljon, että 10 ensimmäistä jotenkin tylsä valinta...

Mielestäni voisit valita vaan parhaiten perustellut vastaukset. Ilmoitat päivämäärän ja kellonajan. Ne jotka oikeasti pääsevät paikalle silloin niin kirjoittavat hyvät perustelut, että miksi juuri hän haluaa kampaamoon. Sen jälkeen joko sinä tai lukijat tai joku muu voivat ehdottaa kuka on ansainnut voiton. Tietenkin mahdollista jos perusteluja on suht koht vähän. 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
138/110 | 

Kiitti kaikille tähänastisista :) Tämä^ oli hyvä ehdotus; itsekin mietin että jotain tän tapaista täytyy keksiä... Mut älkää turhaan vielä osallistuuko arvontaan, en arvo tästä boksista ketään :)

Eli laitan pystyyn sen "arvonnan" kunhan ensin keksin miten! :D

Phuuh, ei tosiaan oo helppoja hommia nää :/

139/110 | 

Hei, mukana arvonnassa. Niin kuin joku tuossa aiemmin jo kommentoi, että miten tahansa päätätkin tulijat arpoa/valita, niin aina joku pahoittaa mielensä. Minä en pahastu. Kiitos ihanasta blogista! Luen kirjoituksesi usein päivän päätteeksi ja aina on hyvä mieli nukkumaan mennessä, kiitos :)

Kristiina

140/110 | 

Hei Johanna!

Ensiksi haluan KIITTÄÄ. Olin viime viikon sairaana ja luin aikani kuluksi blogisi alkaen vuodesta 2010. Mukaan liityin "virallisesti" noin vuosi sitten. Sain valtavasti inspiraatiota niin kodin sisustamiseen kuin parisuhteeseenkin ;) Blogisi tuo todella hyvää mieltä ja sinusta välittyy aitous ♥

Olen joka arvontaan osallistunut, mutta vielä ei ole onni osunut kohdalle.  Olisi hienoa päästä Inochiin mukaan ha nähdä samalla muitakin lukijoita ja sinut livenä ;)

 

Mukana siis ehdottomasti!  Lämmintä syksyn alkua!

Sanna

141/110 | 

Voihan jepulis, tää on mahtava tilaisuus. Kampaamo keikka hieno juttu joo, mutta sun tapaaminen olis tosi kivaa :)

Kannatan minäkin arvontaa. Se antaa kaikille mukaan haluaville saman mahdollisuuden. Halukkaita on varmasti paljon. Perustelujen läpikäyminen ja keskenään arvottaminen on sulle Johanna ihan valtava urakka.

Ymmärsin, ettei tämä ole vielä se arvonta tai mukaan haluavien tsekkaus. Jään innolla odottamaan minkälaisiin"valintakriteereihin" lopulta päädyt ja että onnistuisin olemaan mukana itse tapahtumassa :D

*Pipari

142/110 | 

Varmasti superkiva ilta sinulle ja 10 onnekkaalle! Omat hiukseni ehdottomasti kaipaisivat uusia tyylivinkkejä ja Inochista olen kuullut pelkkää suitsutusta :) Lähden letit suorana mukaan mikäli arpaonni kolahtaa kohdalleni! Arvontaa siis kannatan.

Syysterkuin Riikka S

143/110 | 

Kyllä se 10 ensimmäistä on varmaan monen mielestä vähän tylsä ratkaisu, kun ne kymmenen kommenttia tulevat niin äkkiä, että suurimmalla osalla ei ole sitten mahdollisuutta ollenkaan. Siinä vaiheessa kun Bloglovin ilmoittaa uuden postauksen ilmestyneen, on muutama kymmenen kommenttia tullut jo aikoja sitten. Perinteinen arvonta olisi varmasti ihan hyvä. On kiva kun on edes pieni toivo päästä mukaan, vaikkei sitten lopulta pääsisikään. :) Tulisi sitten myös sattumanvaraisesti vähän erilaista porukkaa.

Joku kuvakilpailu tai paras perustelu palkitaan -tyylinen arvonta on myös ihan perinteinen, mutta ehkä vähän liian kilpailuhenkinen, kun kyseessä on kuitenkin rento tyttöjen ilta. ? Kiva tapahtumaidea kyllä! Kiva kun blogien myötä on tullut ihan erilaisia juttuja ja tapahtumia maailmaan. Ihmisläheisempiä. Harmi, että kaikki eivät mahdu mukaan.

Ihanaa kun on syksy! Vuodenajoista voi myös olla kiitollinen. :) <3 Mukavaa ja kaunista syksyä.

- AK

144/110 | 

Äärimmäisen hankala valinta. Yleensä arvontoihisi on osallistunut miltei/yli 1000 innokasta ja monilla on ollut todella hyvät perustelut. Reiluuden nimissä ehdotan myös perusteluilla olevaa arvontaa, mutta jotenkin Johannan laittaminen lukemaan kaikki vastaukset on kohtuutonta.

Kaikkien lukijoiden kesken äänestäminen olisi haastavaa, koska esim. 1000 vastauksesta jaksaisi lukea ehkä alun ja lopun vastaukset. Ehkä perustelupohjainen vastaus, varmistus pääsemisestä ja random-arvonta?

Hyvää keskiviikkoa kaikille!

145/110 | 

Arvonnan kannalla minäkin olen. Kommenttiin perustelut, miksi oma tukka kaipaisi laittoa olisi hyvä, mutta voin kuvitella kuinka työläs valintaprosessi voisi sulle olla. Olisiko kommentiksi sopiva nimi + paikkakunta, näin sullekin selviäisi mistä päin lukijasi/kilpailuun osallistujat ovat. Olettamuksena se, että kilpailuun osallistuvat vain ne, kenelle päivä ja aika sopivat.

Anna-Maija

147/110 | 

Tervehdys Johanna!

Antaa arpaonnen suosia kaikkia!

Mukavaa syksyn odotusta teidän ihanalle perheelle!

Anni:)

148/110 | 

Laita arvonta vaan. Näyttää olevan Inochi Helsingissä, muistan että joskus sulla oli Turussakin joku juttu joten jään sitä odottamaan...:) Eli en osallistu arvontaan!

149/110 | 

Moi

Random-arvonta olisi paras, siten kaikilla olisi yhtä hyvät/huonot mahdollisuudet voittaa.

-Miia

150/110 | 

Arvonta varmaan on ainoa tapa. Mulla on kyllä niin vaikeat hiukset eli jos se olisi kriteeri niin olisin vahvoilla. Niin ihania kuvia taas kotikaupungistasi....ja odotan innolla aina uusia päivityksiäsi!

t: Pia

151/110 | 

Pakko "ilmoittautua" arvontaan mukaan, jos nyt siis vielä päädyt 10 onnekasta valitsemaan muuten kuin kommentointinopeuden perusteella:) Kuulostaa superkivalta!

- G

152/110 | 

Huh huh! Haastetta sulla riittää, Johanna! Tietty ajankohta arvonnalle olisi yksi hyvä lähtökohta ja ehkä reilupeli on vaan "nimet hattuun" ja arpomalla. Pääset itse helpommalla ja kaikille reilua, arpionni sitten suosii ketä suosii. Näin ehkä itse toimisin.

Tsemppiä tähän ;).

P.S. Blogisi ON inspiroiva. Joka päivä käyn kurkkaan, onko jo uusi kirjoitus tullut :). Se on päivän piristys.

-Tanja L

153/110 | 

Miten olisi kaksivaiheinen järjestely? Kaikki halukkaat kirjoittavat perustelut, miksi juuri heidän tulisi päästä mukaan. Näistä kaikista ensin arvotaan esim. 30 vastaajaa, joiden joukosta valitset mielestäsi parhaat 10 perustelua - nämä siis pääsevät mukaan :)

154/110 | 

Voi ehdottomasti olisin Inochin arvonnassa mukana, vielä ei ole ikinä tärpännyt näissä, mutta kerta se olisi ensimmäinenkin. Saisin valoa ja iloa haasteelliseen syksyyn. Uusi elämänvaihe on tuonut mukanaan yllättäviä ongelmia, mutta ne on tehty voitettaviksi. Iloa pimeneviin iltoihin, muista hamstrata kynttilöitä varastoon <3

Vakkarilukijasi Pia

155/110 | 

Itselkeni paikka on kaukana. Eikä skumppakaan maistu :)

Lukijoita niin paljon, että 10 ensimmäistä jotenkin tylsä valinta...

Mielestäni voisit valita vaan parhaiten perustellut vastaukset. Ilmoitat päivämäärän ja kellonajan. Ne jotka oikeasti pääsevät paikalle silloin niin kirjoittavat hyvät perustelut, että miksi juuri hän haluaa kampaamoon. Sen jälkeen joko sinä tai lukijat tai joku muu voivat ehdottaa kuka on ansainnut voiton. Tietenkin mahdollista jos perusteluja on suht koht vähän. 

156/110 | 

Kymmenen ensimmäistä, joka kymmenes sadasta.. Hankalaa varmasti joka tapauksessa. Kuinka kenenkään perustelu voi olla parempi kuin jonkun toisen? Me kaikki haluaisimme tulla mukaasi Inochiin!

-Jutta

ps. Minkä merkkiset ovat kenkäsi? Ovatko ne Bunkerin?

158/110 | 

Minustakin arpominen kaikille reiluinta !

Olishan se aika kiva synttäriylläri, synttärit ihan ovella :).

KIITOS Johanna aina niin mukavasta blogista!Ihanaa syksyä sun perheelle.

-Sari

159/110 | 

Ihana arvonta!! Ilman muuta osallistun,kun pistät arvonnan virallisesti pystyyn :) Ehdotan, että 10 osallistujaa arvotaan kommentin jättäneiden kesken. Se kuulostaa reilulta, kaikilla tasavertainen mahdollisuus voittaa riippumatta siitä koska blogissa on kommentin käynyt jättämässä tai onko kuinka lahjakas "runoilemaan" perusteluja :) 

Tikru

161/110 | 

Tuli muuten mieleen että silloin kun olet antamassa lukijoille jotakin, niin kuin tällaisen upean elämyksen, loistaa kaikki "keski-ikäistä pärstääsi näkyy täällä likaa" kommentit poissaolollaan :) Ollaan me ihmiset aika kaksinaismoralisteja :)

Ehkä sun pitäisi valita osallistujat kaikkien aikojen ilkeimpien kommenttien lähettäjien keskuudesta. Saisivat nekin ihmispolot elämäänsä jotain kaunista ja muuta sisältöä kuin muiden blogien haukkumisen :)

 

käyttäjä-8684
Liittynyt20.8.2014
162/110 | 

Nyt olisi hyvälle kampaajalle ja hänen neuvoilleen todella käyttöä, kun hiukset harvenevat ja latistuvat iän myötä entisestään. Olen siis mukana arvonnassa heti, kun se järjestetään. Eikä missään nimessä 10 ensimmäistä kommenttia, pitäisi roikkua ihanassa blogissasi koko ajan :) Iloista keskiviikkoa! Anne-Maria

163/110 | 

Tietenkin mukana arvonnassa, jos sellaisen päätät järjestää. Omat hiukset katkeilee ja ovat muutenkin huonossa kunnossa kesän jäljiltä. Oih, olisipa kiva päästä!

164/110 | 

Tosi hauska ilta tiedossa niille, jotka mukaan pääsevät! Innolla arvonnassa mukana tällainen  itse lettinsä leikannut :)...

165/110 | 

Inochin iltaan haluaisin niiiin kovasti mukaan...kuvailen aina kampaajalleni  Kalastajan vaimon värjäyksiä ja kampauksia. Tämä olisi mahtava tilaisuus nähdä ja oppia alan ammattilaisilta! 

166/110 | 

Heips Johanna! Kiiiitoooos sinulle ihanasta blogista. Oli ihan pakko päästä kesällä keinumaan Kotkan meripuiston keinuun, kun sinulla oli niin ihania kuvia sieltä! Kannatti käydä! 

Kannatan myös arvontaa...

Kaunista syksyä toivoen ja toivotellen,

- Tiina

167/110 | 

Viitaten noihin kommentteihin: todellako sinun lisäksesi 10 saa värin, leikkauksen tai mitä nyt kukin katsoo tarvitsevansa? Itse ymmärsin kirjoituksesi niin, että ohjelmassa on lähinnä kampauksia ja hoitovinkkejä.

168/110 | 

Voi, oliskin ihana päästä porukalla kampaajalle! Luen ahkerasti tätä sun blogia. Sulta saa hyviä vinkkejä ruoanlaittoon ja hiusjutuista pidän kans tosi paljon. Olet jotenkin tosi elämänmyönteinen ja löydät iloa pienistä asioista elämässä. Yritän myös itse olla kiitollinen siitä mitä on ja löytää aina ne positiiviset puolet asioista. Ihanaa syksyn alkua!

169/110 | 

Olisiko esimerkiksi niin, että valitset/arvot kymmenen eri ikäistä lukijaasi mukaan? Olisiko lukijoissasi kuitenkin sen verran eri ikäisiä. 

171/110 | 

Jotenkin tuntuisi, että olisi reilua arpoa vastanneiden kesken osallistujat...

Kaikki lukijat varmaankin toivovat pääsevänsä mukaan :)

Ulla

172/110 | 

Hei!

 

Laita lapsesi "onnettariksi" eli lapset sanovat numeroita 1-60 väliltä ( tai siis siltä väliltä kun on osallistujia). Kummallekin tulisi viisi numeroa, jotka kumpainnenkin saisi arpoa. :) Siinä olisi arvonta, jossa kommenteilla ei olisi osaa eikä arpaa, vain arvottuja numeroita. Lopputulos kymmenen onnekasta saa mahtvan illan ja kokemuksen.

Marika

174/110 | 

En nyt tiedä missä tuo kampaamo sijaitsee (vaikka arvaan että Hesassa), mutta tykkäisin hirmuisesti ja olisin ilman muuta lähdössä ihan mihin kaupunkiin tahansa, jos vaan joku loihtisi tämän jokapäiväisen "badhairdayn" pois tästä elämästä :) Eli mukana arvonnassa.

Ihana blogi, pakko joka päivä kurkkia!

t.SS

175/110 | 

Olen vielä koittanut sinnitellä kesäisillä vaatteilla, mutta tuo neule on niin kaunis, että haluaisin heti laittaa sellaisen itsellenikin päälle! Ehdottomasti arvonnassa mukana, tuo olisi niin mahtavaa luksusta.

T. Elina

176/110 | 

Siis ei yhtään mitään väliä miten arvot, kunhan minä kuulun niihin kymmeneen:) mulla olis just sopivan haastava hiuslaatu tähän tarkoitukseen, ja pääsisin kerrankin hemmoteltavaksi. Ei sillä, kaikki tuon toki ansaitsevat.

Pia

177/110 | 

Lapset arpomaan:) olis reilua ja hauskaa! Ikuisten tukkaongelmien kanssa painavana olisi ihanaa päästä pakoon arkea ja saada vinkkejä niin osaisi sitten itsekin piristää itseään hiusten osalta:)

 satu

180/110 | 

Kuulostaapa ihanalta.Minulle, raihnaiselle kotimamulle kelpaa kaikki tällähetkellä! Tänne vaan onnetar.Suosi minua!

Miamari

181/110 | 

Olisipa ihana päästä mukaan ja ottaa tytär mukaan.Olisi kiva ylläri hänellekkin näin opiskelujen alettua,hemmottelua syksyyn =).Eli mukana ollaan arvonnassa joka olisi siis paras tapa ja tasapuolinen.

183/110 | 

Kuulostaa upealle hemmottelupäivälle, haluan niiiin mukaan!!! :) Toivottavasti löydät mukavan tavan arpoa 10 onnekasta! Kiva kun jaksat kirjoittaa blogia usein. Olet erittäin sympaattinen nainen! Mukavaa syksyn alkua.

184/110 | 

Ilmoittaudun arvontaan!

Raskauden, äitiysloman ja hoitovapaan aikana hiukset kasvaneet kohta metrin pituuteen, enkä enää saa niitä edes kiinni kunnolla. Saksia vaan!

186/110 | 

Kiitos itsellesi kauniista ja inspiroivasta blogista! Olen vaikiolukijasi jo muistaakseni vuodesta 2007 alkaen ;). Olen saanut blogistasi paljon pukeutumis-, kampaus- ja sisustusideoita. Olet selvästi taiteellinen, sinulla on hyvä tyylitaju ja olet niin älyttömän kaunis nainen, joten nautin aina erityisesti kauniista kuvistasi. Harvoin mitään kommentoin, mutta viikottain tätä blogia edelleen seuraan. Ja toivottovasti voin olla mukana arvonnassa, vaikka 10 ensimmäisen kommentin jättäjän mukaan en mahtunut. Vastasynnyttäneenä, nykyään siis kolmen lapsen äitinä tuollainen kampaamohemmottelu tekisi niin hyvää ;)

Kaikkea hyvää sinun syksyysi ihana Johanna!

T: Anna E

 

187/110 | 

Olisi kyllä upea päästä tapaamaan sinua ihan kasvotusten ja vielä näin mukavissa merkeissä! Tukka hyvin, kaikki hyvin vai miten se menee ;) vois tämänki kuontalom parempaan kuntoon laittaa.. Olet upea esikuva monelle meille, jopa meille parikymppisille elämästa nauttiville naisille :)

189/110 | 

Tää on mun lemppariblogi, ja sä, Johanna, oot terveellä tavalla ihanan inspiroiva <3 Kiitos <3

190/110 | 

Lukekaa nyt toi postaus ja KV:n kommentti huolella ennen kuin jätätte niitä osallistumisviestejä arvontaan. KV sanoi, että hän EI arvo tästä boksista ketään, vaan tekee sitten ihan oman arvonnan...malttakaa nyt! 

191/110 | 

Chill norway-neule on kiva, vielä ei netissä näy myynnissä, Hinnat ovat melko suolaiset cn-vaatteissa joten taitaa jäädä ostamatta.
Toivottavasti kesää on vielä jäljellä, neuleiden aikaa saa olla myöhemmin:) Ainakin Kokkolassa taitaa Sköna Clara-niminen pikkubutiikki myydä merkkiä.

192/110 | 

Moikka!

En jaksanut kahlata läpi kaikkia kommentteja (vaikka oletan tämän kommentin jättämisellä sinun jaksavan, hih :) ) , joten en tiedä toistanko jonkun toisen idean. Otat arvontaan mukaan kaikki kommentit, jotka on tulleet arvontapostaukseen ennen klo kahdeksaa illalla tms. Olettaen että niitä on valtava määrä, voit sitten antaa miehellesi ja lapsillesi valtuudet valita niiden kommenttien numerot, jotka voittavat. Tyyliin "valitse kolme numeroa väliltä 1-1438". Saatte aikaan koko perheen bingon :D

Mukavaa torstaita!

-M

193/110 | 

Hei, kommentteja tullut jo valtavasti ja minä vasta nyt ;)....kannatan arvontaa, olisi ehkä kuitenkin tasapuolisin kaikkia kohtaan. Kohtalo ratkaisee :)

196/110 | 

Wau, oot tosi upee tuossa neuleessa, ihana väri ! Ootko käynyt kampaajalla ? tosi nätisti tukka sulla ! Onko sulla pelkkiä vaaleita raitoja hiuksissa vai muutakin väriä ? Kiitti muuten vinkistä siitä Absolution voiteesta, sain omani tänäin. On kyllä ihan paras värivoide ikinä, silkkimäisen kevyt ja ihana tuoksukin <3

Ihanaa päivänjatkoa terkuin Heidi

 

 

197/110 | 

voi, tuollainen hemmottelupäivä olisi ihan mahtavaa voittaa :)

eli arvonnan kannalla minäkin.

-s

199/110 | 

Ihana idea tuollainen tyttöjen hemmotteluhetki! Syksyyn tarvitaan aina jotain piristämään pimeyttä ja mikäs sen parempi kuin itsensä hemmottelu ja vielä hyvässä seurassa! Olen lukenut sun blogia nyt puolisen vuotta enkä ole vielä kertaakaan kommentoinut mutta nyt oli pakko. Arvontaa kannatan minäkin on sitten kaikilla kommenttinsa jättäneillä samanlainen mahdollisuus. Olen käynyt muuten lukemassa sun vanhempiakin postauksia ja ihaillut noita pitsibootseja vanhemmissakin kuvissa! Tsemppiä kaikille syksyyn! /Ellu

200/110 | 

Johanna! Olen nyt juuri 21-vuotta täyttänyt nainen ja vihdoin oman ensimmäisen asuntoni ostanut. Olen aina ihaillut teidän olohuoneessa komeilevaa tapettia ja niinpä kaivoin itseni tähän: http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/kalastajan_vaimo/tapetti_ja_takkakuulumisia postaukseen ja hämmästyin kuinka kauan olen sinun blogisi kelkassa jo mukana ollut!! Aivan kuin te olisitte juuri ostanut talonne ja sä olisit sisustus- ja remonttikuulumisia blogiin kirjotellut, mutta siitä onkin jo NELJÄ VUOTTA?! Mitääääääh? Mutta kuitenkin, löysin mitä tapettia teidän olohuoneessanne nyt on ja sitä (jos sitä vielä saatavilla on, tarvinnee selvitellä..) luultavasti tulee myös minun uuteen kotiini <3 Kiitos mahtavasta blogista :*

201/110 | 

Minulla olisi mielestäni hyvä syy päästä mukaan: syöpähoidot veivät hiukseni viime vuoden lopulla, nyt uusi tukka kasvanut tällaiseksi peikkomalliksi, joka sojottaa joka suuntaan tek sille mitä tahansa. Koko aikuisiän olen ollut pitkätukksinen. Nyt tässä uudessa tilanteessa olisi hyvästä kampaajasta apua...

muuten arvonta olisi reilu tapa.

203/110 | 

Kiitos Johanna blogistasi, joka on lähes päivittäin tuonut hyvää mieltä mukanaan! Eritoten inspiroidun kauniista valokuvistasi <3 Tärkeä on ollut huomata myös, että vaikka suosiota olet saanut, vaikutat maanläheiseltä ihmiseltä. Toki sitä glamouriakin saa elämässä olla, jos se tuo hyvää mieltä :) Harvemmin pääsen kommentoimaan, kun kännykässäni ei jostain syystä avaudu kommenttiboksi. Kiitos siis niistä blogikirjoituksista joita olen vuosien aikana lukenut! Lämmintä syksyn aikaa sinulle ja perheellesi! Terveisin. Ukka

204/110 | 

Heippa Johanna! Voisinko minä päästä, kun olen jakanut sivuasi kavereille tietoon jo vuosien ajan, paljon ja asun Espoossa, pääsisin kätevästi paikanpäälle. :)

205/110 | 

Heip! Blogisi "keltanokka" ilmottautuu arvontaan mukaan, jos sellainen järjestetään. Olen koukussa ;)

206/110 | 

Nyt ihan vaan pyydät perustelut miksi kukin tuntisi ansaitsemansa pääsevänsä mukaan tuohon juttuun. Itse ainakin tietäisin kymmenen syytä miksi voisin ehkä tuntea olla onnellisesti kerrankin oikeutettu tällaiseen hemmotteluun. Oi, kun pääsisikin oikein surkuttelemaan kohtaloani ja kerrankin olisi onni myöten...

207/110 | 

Yritin katsoa kommenteista oletko vastannut kysymääsi ja samaan liittyen minun kysymään kommenttiin. Ei löydy, tai sitten en osaa käyttää tätä kommentointisivua. Taisi olla kommentti n. 59, tai 60 ja liity neulepaitaasi.

RK

208/110 | 

Kiitos kutsusta, tulossa ollaan ;) Mukana siis avonnassa! Toivoisin arvontaa, joka ottaisi tasapuolisesti huomioon halukkaat osallistujat ja innokkaat lukijat. Hemmotteluhetkiä ehdottomasti tarvitaan piristämään alkavan syksyn pimeyttä, keskellä flunssakautta ja arjen kiireitä.

211/110 | 

Oih, olisipa ihanaa päästä mukaan! Olen loppuvuodesta palaamassa töihin hoitovapaalta, hiukset huutavat hemmottelua ja mamma pientä irtiottoa arjesta! Peukut siis pystyyn ;-)

t. Auringonkukka

212/110 | 

Kuulostaapa kivalta! 

Arvonta olis varmaan se reiluin tapa (vaikka mulla ei arpaonnea koskaan ookkaan ;)). 

Uhmaan kohtaloa ja ilmoittaudun halukkaaksi 10 joukkoon ja toivottavasti juuri arvonnan kautta.

t.Suski

213/110 | 

Hei, ja kiitos ihanasta blogista. Aiheuttaa ihastusta ja välillä vähän toki kadehtien olen kampauksia yrittänyt matkia. Toki tiedän, ettei tukkani ihan samanlaiseksi tule, mutta että edes sama kampaaja...

Arvonta on mielestäni ainoa oikea tapa. Kommenttien kesken vaan arvonta pystyyn. Jokaisella omat hyvät syynsä ja niitä vaikea arvottaa.

juhlakuvien tarinaa odotellessa.

hiuksia kasvattava äiti

214/110 | 

Ehdottaisin että sadannesta kommentista eteenpäin seuraavat kymmenen pääsis mukaan :) :D :) :D Nooo vitsivitsi ;) Arvonta on hyvä, kaikille reilu.

terkuin Katariina

215/110 | 

10 ensimmäistä ei ole  mielestäni reilu :( kannatan mielummin että 10 satunnaista kaikista kommentin jättäneistä? aina ei ehdi, mutta intoa ja halua olisi osallistua.

/minttu

216/110 | 

Oih, kaikki hiusvinkit on tarpeen, joten tämä arpajaispalkinto olisi niiiin mahtava voittaa :). AH

217/110 | 

Minustakin arvonta olisi tosi mukava juttu. Kahden pienen lapsen äitinä ja työputkessa uurastavana en ole käynyt kampaajalla puoleen vuoteen, sipaisen vain pinneillä kiinni tuonne jonnekin jottei niin näkyisi että olen itse latvoja leikellyt :/ tai sitten laittaminen kestää jotta hiukset asettautuisivat ja pysyisivätkin jotenkin.. Kampaajallakäynti on kyllä aina niin ihana oman itse huolehtimishetki. Mieluiten menen yleensä kivalle kampaajalle viihtyisään kampaamoon, kuin että menisi hätäisesti minne vain. Joskus käyn ekokampaajalla, joskus "tavallisella". Nyt kaipaisin todella jotain naisellista kohentumista jälleen. Olen mielelläni mukana arvonnassa! t. Jenni

218/110 | 

Mielestäni oikeudenmukaisin olisi, jos itse valitset 10 numeroa vaikka 1-300 ja kommentoineista he pääsevät mukaan kenen kommentti sattuu olemaan joku niistä. Varmaan aikamoinen tunku mukaan.... ;)

219/110 | 

Voi upeaa! Ne jotka pääsee Inochiin Johannan kanssa ovat onnekkaita. Olisipa tosiaan ihanaa päästä mukaan! Ehkä tästä illasta saadaan ainakin kuvamateriaalia ja vinkkejä blogin puolelta jos ei ole niin onnekas että pääsee mukaan

220/110 | 

Oih, kuinka hieno tilaisuus olisi päästä näkemään sinua livenä! Täällä yksi innokas arvontaan osallistuja siis myös! Toivotaan, että arvonta tehdään kaikkien kommentoijien kesken ;).

Ihania syksyisiä ilmoja odotellessa ja odotan oikein aikaa, että pääsen pitämään neulepaitoja ja -takkeja!

T. Marjo

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram