Mulla ChillNorwayn suklaanruskea Jannicke poncho / leggingsit Lindexiltä ja  Ainolla CN Pipi coat

Viime päivät ovatkin taas menneet töissä ja zumbaillessa -tai uusia tuntiohjelmia kehitellessä. Miten mulla on näin aikaavieviä harrastuksia? Niin zumbaan kuin bloggaamiseenkin voisi käyttää ihan normaalin päivätyön verran aikaa. No toki pelkkä zumba tai blogi päätyönä voisi olla aika rentoilua tämä elämä, mut kuitenkin. Täytyy nyt tietysti myös sanoa, että jollen ihan hurjasti pitäisi molemmista harrastuksista, niin homma olisi tuhat kertaa hankalampi. Eli siis aikaa ja energiaahan löytyy vaikka mille, mistä pitää. Mistä saa jotain takaisin. Eikä tavallisesti tietysti edes huomaa  miten paljon aikaa harrastukset oikein vievätkään. Varmaan siksi, että ne eivät jonkun turhan tai tylsän tehtävän tavoin syö aikaa, ne tuovat iloa ja energiaa.

Nää kuvat on muuten otettu noin 50 metriä meidän pihalta. Näyttää siltä kuin oltais jossain pitkälläkin vaellusretkellä, en melkein itsekään tunnista maisemia ;) Ehkä se on vaan toi kaunis syksy, joka tekee maisemat niin erilaisiksi.

Huomenna ois ihan, ihan vapaata. Katsotaan mitä tekemistä pikkusten kanssa keksisi... Odotan ainakin nyt jo innolla hidasta heräämistä ihan kaikessa rauhassa... <3

Hienoa syyskeskiviikkoa!

Kommentit (27)

Madicken

Syksyn värit muuttavat maiseman täysin! Ihanalta näyttää sielläkin.

Jotakin ihanaa tässä syksyn tulossakin on, itselläni elämä jotenkin hidastuu. Kesän rientojen jälkeen voi vaan käpertyä omaan tai ystävien kotiin, yhteiseen lämpöön.

Iloisia värintäyteisiä päiviä!

Kirsi

Kivat on maisemat sielläpäin ja syksyn värit on rauhoittavia! Mullakin on huomenna Zumbatunti ihan oppilaana kylläkin =)

Mukavaa vapaapäivää!

Markki

Kaunista katseltavaa. Sun blogi on ihan ykkösenä listalla päivittäin, kun avaan koneen. Se pitää tarkistaa, koska olet mun mielestä parhaiten ajan hermolla ja ihan todella monesti on käynyt niin, että olen jotain juttua pienesti jo miettinyt mielessäni ja sitten se putkahtaa esiin täällä sanoiksi ja kuviksi, mikä tuntuu aivan hienolta. Tosin nyt on mielessä ollut viime päivinä vain omenamehun puristaminen, mitä olen eilenkin tehnyt lähes 20 litraa ihan omalla pienellä sähköpuristimellani... Hyvää Syksyä!

Katja

Syksy on paras vuodenaika, se kaunein!
Saanko kysyä, mistä tuo lapsesi takki on ostettu? Tuo CN ei sano minulle mitään :)

kirsimilja

oi ihania kuvia. saa niin hyvälle mielelle. ja minä tahdon kans tuollaisen ihanan jannicke ponchon. miten muuten saat sun hiukset näyttämään noin ihanan kuohkeille? :)

Lauriczek

Kaunista syksya Johanna! Siella on todella kauniit maisemat! Tuli muuten mieleeni jo aiempiakin postauksia miettiessa, etta teidan lapsukaiset nayttaa ihan kuin ne oisivat suoraan jostain Astrid Lindgrenin sadusta ;) Aika sulosta!

Mama loves heels

Upeat kuvat ja erittäin kaunis neule Ainolla. Rentouttavaa vapaapäivää sinulle!

Tiina

Hei kiitos Noora! :) Juuri kotiutin itseni nykyisestä pääkaupungista tänne entiseen, mutta pitää tehdä visiitti ihan pian!

Tiina

Heippa!

Olen ihastellut noita sinun aurinkolasejasi siitä asti, kun ne ensimmäisen kerran esittelit.. Olen yrittänyt katsella niitä täältä Suomesta, mutta ei ole vielä osunut silmään. Mistä olet ostanut omasi? :)

Kiitos todella piristävästä, inspiroivasta, ihanasta, kivasta ja aurinkoisesta blogistasi :)

Johanna

Tuleepahan nyt vielä viimeinenkin osa asusta tiedusteltua, kun kaikista muista ehdittiin jo kysyä :D Mut ootko tosiaan miten kauan sitten hommannut nuo legginssit Lindexiltä? Näenkö oikein, et ovat käärmekuosia? Menis niiin hyvin mun syksyn gaederobiin! <3

Kaunis asukokonaisuus muutenkin, i like it a lot! Mukavaa syksyä :)

Noora

Heippa Tiina!

Just sovittelin noita aurinkolaseja Kampin Synsamilla (Kampin kauppakeskuksen 2. kerros) ja ne oli vieläpä -20% alessa! Malli ei kuitenkaan näyttänyt allekirjoittaneen päässä yhtä hyvältä kun Johannalla, joten kotiutin toisen Raybanin mallin itselleni :) Mutta kipin kapin sinne katsomaan jos Helsingin keskustassa liikut!

kalastajanvaimo

Hihi yritin olla nopea ja lyhentää ChillNorwayn CN:ksi ;)) Se on siis myös ChillNorwayn :)

kalastajanvaimo

Kengät on niin hirmuisen vanhat ettei niissä näy enää mitään merkkiä :( En tiedä siis, pahoittelen!

kalastajanvaimo

Voi vitsi mun pitäis tehdä hiuspostaus pikimmiten! Lupaan ja vannon et se tulee pian!

anna

onpa suloiset kengät! :) mistä kaupasta ne on kotoisin, ku oon vähän tuon tyyppisiä katellu?:)

Tina's

Kauniita syysmaisemia! Ihanat nuo kumpuilevat rantakalliot heinien ja kanervikon kera. Ainolla on vähän hiustyyli muuttunut, tomera polkkatukka hänellä :) Ja aika tomera on myös villatakin look, lähinnä noiden ronskien nappien ansiosta. Aika ihku. Oikein rentouttavaa ja mukavaa vapaapäivää, nukkukaa pitkään!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010