Kerrankin sunnuntailenkkikuvia Suomen luonnosta! :) 

Vielä jäät kestävät. Kuulinpa yhden vuoden huhtikuun kuudennestakin, jolloin hyvät hiihtojäät kantoivat kauas merelle. Että ei tää ihan tavatonta ole. 

Nää skandinaviset -ja ehkä etenkin suomalaiset luontovärit on muuten niin parhaita sisutusvärejä. Valkoista lunta, vaaleaa ruskeaa kaislaa ja sinistä taivasta... Pärjäisin niillä. :)

Rauhallista sunnuntain jatkoa <3

Kommentit (17)

Marjukka

Käsittämättömän hienoja kuvia, ja tunnelmassa on jotain ihan erityistä. Jotenkin kuvastaa tätä suomalaista sielunmaisemaa (ei siitä sen enempää; kotimaa on rakas vaikken sokea sen huonoille puolille olekaan -- toisaalta en myöskään sen hyville puolille).

Aurinkoa odotellen!

Sofiina

Ihania kuvia! :)
Vähän harmaa ja vetinenhän tämän päivän ulkoilu on ollut, mutta muuten nautitaan rauhallisesta sunnuntaista :)

Ihanaa sunnuntain jatkoa teille myös <3

mizyéna

Meinasinkin kommentoida nimenomaan ihania värejä kuvissa :))

Uskomatonta, että jossain on vieläKIN talvi ja noin lumista.

champagne

Hrrr...mulle tulee kylmä kun katselen näitä kuvia ja jotenkin askeettinen olo:D Jos jotain en ole Suomesta kaivannut niin kevättalvi! Sen sijaan kävin onnellisena viikonloppuna ostamassa palmun meidän terassille:)

Heli

Ihania kaislakuvia! Toinen luontoväritys, mikä on minusta oikein toimiva sisustuksessa, on valkoinen lumi ja harmaa taivas. Miehelle aina sitä esittelin talvemmalla, että katos kun kivat värit.. tarkoitus on nimittäin saada se tajuamaan miten hieno on harmaa maalattu puulattia valkoisten maalattujen paneliseinien kanssa.. ;-) Joka tapauksessa luonnosta tulee todella hienoja värisävyjä myös sisustukseen, kun vaan alkaa kattelee sillä silmällä.

pohjoisentyttö

no ei todellakaan ole tavatonta että jäät kestää, on sitä erään kerran käyty toukokuun viimeisinä päivinäkin vielä kelekalla rantasaunavedet;)

naana

Kaunista! <3

Ehditkö vastaamaan siihen fb viestiin siitä paidasta... Ettei taas venähä vuosi. ;D

Sini

Aivan mahtavia kuvia! Miten pitkä loma teillä on Suomessa? itselläkin tekisi mieli mennä käymään kotona, mutta taidan odottaa että ois kesäisempää sielläkin ;)

saara

Vaikka ei täällä 20-asteisessa Itävallassa hirveästi lunta tule ikävä niin kyllä noista kuvista aika hyvän koti-ikävän saa aikaan! Jotenkin olet saanut niihin just sitä Suomi-tunnelmaa! (Etenkin kun olen merenrannalta kotoisin...)

Kultsin Kämppä

Suomen luonto on upea ja näissä kuvissasi se pääsee todellakin oikeuksiinsa! Ihana postaus!

Heidi-Helena

Voi kun näyttää kivalta! Harmi, että ainakin täällä meillä on niin kauheassa loskassa tiet tai sitten niin liukasta ettei oiken pääse ulkoilemaan.. ;s mutta ei se mitään, koska sehän on vaan kevään merkki. :)

kalamuija

Hyvin suomalaista:) Norja su retkillæ blogissasi paistaa aina aurinko ja valo on sen myøta eri... tama oli ihana suomalainen postaus ja hyva niin. Taalla pohjoisessakin tanaan loska p...a keli, niin kuin huhtikuussa tuleekin:)

Teljänneito

Ihanan oloisia kuvia, täällä Vaasassa on vaan harmittavan harmaa keli :/ Aurinkoa ja kevättä odotellessa :)

Juttis

Ei saa mennä enää jäille!! Ovat aivan liian sulia, joten hyvät ihmiset älkää menkö. Kevät jää voi pettää, auringon paisteen vuoksi vaikka olisi yli 30cm vielä jäätä, joten nyt oikeasti ihmiset ei enää heikoille jäille.

Paula

Missä olette lenkkeilleet? Näyttää niin ihanalta, että tahtoo myös!:D Ei toki tarvitse kertoa, jos on esim. teidän mökki rannassa tms. Joo, jäille ei mennä, kuten Juttis tuossa edellä mainitsi. En taitaisi uskaltaa muutenkaan, vaikka ei olis sula.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014