by DAY

Hei tänään perjantain kunniaksi mulla on kaulassani ihka ensimmäinen statement necklace! Tiedän, ettei tää oo mikään uusi juttu, mutta tarpeeksi kivoja ei vaan oo tullut vastaan jotta olisin viitsinyt trendivillitykseen lähteä mukaan. Ja sithän se ei enää edes oo trendivillitys kun vaan löytää jonkun omaan tyyliin vuosiksi sopivan jutun -vai mitä? ;) No, tähän DAY Birger&Mikkelsenin boheemiin kangaskoruun ihastuin heti ensinäkemältä ja reilu viikon siitän haaveiltuani kävin ostamassa. Onneksi. Love it. Samaan Totenic -sarjaan kuuluu myös iiihana rannekoru. Ehkä jos senkin raaskis... Ja tota YSL:n Rouge Volupten lohenpunaista sävyä 30 jaksan sit hehkuttaa -raikkaampaa kevät- ja kesäpunaa ei voi löytää

Vähän off topic, mut entäs sit lastenohjelmat? ;) Tuleeko Suomessa BBC:n Baby Jake? Meidän perheen pikkusten (jopa Ollin, joka tavallisesti haluaa vain pelottavia Scoopy Doo -juttuja) suuri suosikki on Baby Jake. Lille Jak. Sitä odotetaan täällä joka ilta, koska se on niin koselig :) Parasta Lille Jakissa on joka jaksossa toistuva tanssi, jossa Jak heiluttaa pyllyä:

Hyvää viikonloppua! :D

Kommentit (15)

20/15 | 

Hei meillä Ranskassa suomalais-norjalaiset lapsemme myös rakastavat Baby Jakea... Tulee meillä cbbs eli bbc-kanavalta. Lapsellinen, mutta meilläkin 31/2-vuotiaat rakastavat. Netistä löytyy myös Baby Jake-peli - tuolta cbbs saitilta! Vinkvink! Kiitos ihanista kuvista ja tunnelmista taas ja tsemppiä paranemiseen!

 

 

22/15 | 

Canalilta näkyy meillä ja taitaa olla ainoa, jota meidän 2-vuotias sieltä katsoo. Tykätään!

26/15 | 

Hei!

Kävin tänään Helsingin Stockmannilla ja halusin kokeilla tuota huulipunaasi. Mutta kas, tämä sävy oli lopettettu! Vieläkö siellä sitä siis saa? Kerroin että luin yhdestä blogista... Myyjä sanoi, että moni muukin oli tänään kysellyt samaa huulipunan sävyä:) Ja kysyi blogisi nimeäkin (terveiset myyjälle, jos nyt luet tätä:)). Teki vaan mieli kertoa, että näköjään päivityksesi on saanut monet aktiiviseksi ko. huulipunan suhteen.

 

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
27/15 | 

Oi ei oi ei kriisi!! Nyt täytyy olla säästeliäinen tän kanssa jollei uutta enää saa :S Olen siis ostanut tän viime keväänä ja innolla käyttänyt etenkin kevät/kesä -kauden ja nyt taas aktivoitunut.... Ja voi kriisi jollei sitä enää saa lisää. Miten ne voi lopettaa tällasia. Huoh.

28/15 | 

Moikka Vierailija,

Se "stokkan myyjä" oli ihan oikeessa, eli ko. sävy on ainakin suomen valikoimasta lopetettu (tosin pienemmistä myymölöistä, joissa kierto ei ole stokkan luokkaa, saattaa vielä muutama löytyä)

Nimim. Brändillä töissä :)

30/15 | 

Jahas.. tarkistin, Eli ko. sävy on KANSAINVÄLINEN LOPETUS :( harmistus!! Näin se Ranska meitä heittelee :) Eli käy välittömästi hamstraamassa pikkuputiikkien varastot TAI hae uutta ja hehkeämpää värimaailmaa, keskustan Stokkalla YSLNational Make-up artist Janita löytää varmasti sävyn josta tulee uusi kestosuosikki.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012