Huh, tänään on taas varsinainen tuplasteppipäivä -eli kirjaimellisesti yksi step-tunti aamulla, yksi illalla. Sitäkin paremmalla omallatunnolla (tai itseasiassa ihan pakotettuna!) käyn päivän toisella steppireissulla hakemassa jotain todella nammaa Criminal Mindseiksi... :P

Tänään on kuulkaas ihan uutta tummansinstä Henkkamaukkaa päällä! Vain takki (jackpot) ja kekulit (pieces) ovat joko vanhoja tai ikivanhoja :D

***

Jumppapäivinä sotkunuttura on arvossa arvaamattomassa. Tänään mulla on pohjalla yön yli nukutut kiharat. Jumppasin aamutunnin kahdella raskalaisella letillä, kävin suihkussa kastelematta tukkaa, avasin letit ja vetäsin sotkunutturalle -koska en jaksanut pestä ja kastella tukkaa illan toista tuntia silmälläpitäen. Siksi tukka näyttää nyt miltä näyttää ;) 

Sotkunutturanhan voi tehdä moooonella tavalla, tässä mun:

*Ponkkarilenkki yhden kerran tukan ympäri. *Kolmannessa kuvassa näkyy, miten tukka jätetään viimeisellä lenksulla puoliväliin eikä vedetakään poninhännäksi. * Neljännessä kuvassa otetaan sormilla kiinni hiusten latvoista... ja aletaan kiepsauttamaan nutturaa "oman akselinsa ympäri" kerran. *Jos jää kuudennen kuvan mukaisesti töröttämään jotain hiustuppoja, otetaan niistäkin kiinni ja jälleen kiepsautetaan! Sitten vaan annetaan olla niin kauan kuin mahdollista -nuttura vain nätistyy vanhetessaan :))

Letit pohjalla luo kuohkeutta, mutta toinen hyvä konsti on isot paplarit ja kolmas oikein hyvä konsti hiuspuuteri -joko jauheena tai suihkeena.

Toivottavasti ohjeesta oli apua sitä tarvitseville! Oli muuten vaikea tehdä. 

Kommentit (156)

Bee
157/156 | 

Heippa!

Tuon tyyppinen nuttura toimii, kokemusta on :)
Sun kuvia ei saa enää klikattua suuremmiksi?

Bee

Johanna
158/156 | 

Hei! Mitä tykkäät hiuspuuterista? Luin siitä juuri tänään lehdestä ja ajattelin, että olisikohan hyvä tuote?

Tuatara
160/156 | 

Itse pidän paljonkin tuollaista nutturaa ja kotioloissa harvoin kasaan latvoja mukaan. Nopea ja näppärä.
Tosi kauniit sun uudet siniset!

Hanna
161/156 | 

Ihanaa tummansinistä! Ihan mun lempparia nykyään :) Hieno nuttura, en koskaa onnistu väkertämän tuollaista vaikka kuinka yritän.

p.s Musta on kiva lukea minkämerkkisiä vaatteesi ovat. Vaikka ne olisivat itsetehtyjä tai niitä ei saisi Suomesta.

iduska
162/156 | 

hyvä ohje! sotkunutturassa on se huono puoli, että se onnistuu vain silloin kun ei yritä liikaa. eli silloin kun on se hieno visio rennosta, mutta tyylikkäästä sotkunutturasta niin ei tule mitään :) hiuspuuteria ja kuivashampoota oudoksuville suosittelen kms makeover spraytä, aika hintava mutta toimii. antaa volyymiä ja poistaa rasvaisuutta, toimii myös nutturan pohjana.

Maatu
163/156 | 

Sotkunuttura :oD

Juuri hetki sitten Ikean parkkipaikalla seurasimme mieheni kanssa tyylikästä (rikasta) rouvaa ja kerroin miehelleni, että kyseinen rouva on niin vimpan päälle muotitietoinen sotkunutturoineen. Ja mies ihmettelee, että mikä ihmeen sotkunuttura.. nyt voin näyttää hänelle oikein kuvasarjan kuinka kyseinen kampaus tehdään ;o)

Tyylikäs asu!!

Mirjam
164/156 | 

Kiva kampaus!

Hei mua kiinnostaisi kuulla miten siellä Norjassa (tai sulla ylipäätään) järjestyy toi lastenhoito. Missä sun lapset on kun vedät jumppatunteja, siis silloin kun mies on töissä? Onko hoitoa hankala järjestää? Ihan vain uteliaisuuttani kyselen.

-Yhden lapsen äiti :)

The Serendipity
165/156 | 

Tyylikäs asu ja nuttura. Eikä se jälkimmäinen edes ole mikään sotku.. ;)

Hiuspuutereista; Mulla on ollut käytössä Osis -merkin dust-it mattahiuspuuteri. Ja on kampausten teossa aika ässä. Sillä saa käsiteltävyyttä ja pitoa jopa mun liukkaisiin ja lasimaisiin hiuksiin, ja nutturat ja muut viritykset kestävät hyvin. Ja on tukassa huomaamattoman näköinen - verrattuna ainakin vahoihin tms.

Monissa hiusammattilaisten kampausvinkeissä suositellaan kuivashampoota samaan tapaan käytettäväksi.. Kumpiko parempi..?

Nanna
167/156 | 

Eh, toi on mun jokapäiväinen kampaus. Vähän parempaan menoon suihkaisen siihen jopa hiuslakkaa :D

Mutta totta on se, että siitä ei tule hyvää, jos liikaa yrittää. Lisäksi edellisen päivän sotkunutturan pohjalta syntyy seuraavana päivänä aivan loistava sotkunuttura, kun tukka on mennyt sotkunutturassa pörröiseksi.

En ikinä leikkaa lyhyttä tukkaa, koska silloin joutuisi luopumaan sotkusta ja sen helppoudesta!

Uuden Kuun Emilia
168/156 | 

Mulla taitaa olla jokapäivä sotkunutturapäivä. Ihan oikeesti. Omin sormin (yksi käsi riittää) voi laskea ne päivät vuodesta kun kampaukseni on jotain muuta :)

Voi kun ehtisi criminaaliksi sohvalle!

Ai niin, koitin kans tota paitaa, mutta mua häiritsi, kun pystyin näkemään varpaani kaula-aukosta. Ei sopinut mulle :)

Saila
169/156 | 

Heips!
Mulla on ollut käytössä pian kaks vuotta (Osiksen) hiuspuuteri ja voin kyllä lämpimästi suositella! Sillä saa juuri tuollasiin sotkunutturoihin kivasti kuohkeutta kun ensin ihan vain vähän tupeeraa ja sen päälle tupsauttaa himpun verran hiuspuuteria ja sitten sutturalle! Ja mikä parasta niin tuo kuohkea suttura kestää jumpat ja tuulen tuiverrukset, eikö tyvikään näytä edes likaiselle jumpan hikoilun jälkeen. Kaiken lisäksi jos on paha tyvikasvu niin minusta tuntuu, että se jopa vaalenee hiuspuuteria käyttäessä.

Ihana tuo sinun uusi paitakin, minun tulee käytettyä tuollaisten vesiputouskauluksellisten paitojen kanssa aina alla toppia, jottei töissä kurotellessa näy oppilaille aivan "kaikki" ;)

Anne P.
170/156 | 

Mun mielestä tässä postauksessa on kivointa toi "valmis!", niin kaunis käsiala;)

Marika
171/156 | 

Minä aina ihailen muiden hienoja, sopivasti sekaisin ja huolettomia sotkunutturoita. Muut taas ihastelevat mun lettikampauksia. Erilaisia lettejä ja hauenleukanutturoita saan kyllä tehtyä, mutten ihan simppeliä sotkunutturaa?!? Valitettavasti ei sunkaan ohjeistus auttanut.. :(

Kiva, vaihteeksi tummaa vaatetta! Miten toiset osaavatkin näyttää noin tyylikkäiltä ihan simppeleissä vaatteissa samalla kun joku muu näyttäisi samoissa tylsältä.. :)

Saara
172/156 | 

Tosi hyvä tuo ohje oli ite sain ainakin nutturan toimimaan:) Ootko kuinka pitkä, kun näytät kumminkin superlaihalle!:O
PS. vaatteet on super ihanat ja tyylikkäät. :)

Lady
173/156 | 

So chic so chic, tuo sinun sotkunutturasi ohjeineen, merci beaucoup :) !!!
Harjoitus tekee mestarin näköjään...

Kiva oli lukea kuivashampoo- hiuspuuteri vinkeistä myös täällä. Toivottavasti niitä saa täältä Brysselistä, täällä kun on vain lähinnä Lorealin ja Kerastasen tuotteita kampaamoissa (tietääkö joku onko heillä näitä kyseisiä tuotteita?).

Mukavaa viikonloppua!

Malenami
174/156 | 

Huiput kuvat ja ohje! Tiedäthän että huomenna kaikilla sun lukijoilla on sotkunuttura, haha!:) Niin kuin monet muutkin sun lukijoista myös minä käytän Osiksen hiuspuuteria.. lämpimästi suosittelen minäkin! :) Toivotan sinulle ja perheellesi ihanaa viikonloppua! Haleja! <3

Taina
175/156 | 

Kiitos nutturaohjeesta, heti huomenna kokeiltava. Ja kiitos myös kommentoijalle tuosta hiuspuuterivihjeesta.. toivottavasti tepsii myös mun lasimaisiin ja liukkaisiin hiuksiin =)

Mari
177/156 | 

Sulla oli joskus vanhassa tai vielä vanhemmassa blogissa ohje sellaiseen huolettomaan nutturaan, joka oli vähän erilainen kuin tämä. Pystyisikö sitä linkittämään sieltä vielä, kun se kiinnostaisi kovasti nyt, kun tukka on kasvanut sen pituiseksi, että sellaisen pystyisi tekemään.

Kiitos piristävästä blogista. Haen usein töissä kupposen kuumaa ja rentoudun tämän parissa.

MissB
178/156 | 

Äääh..juuri tuota sotkunutturaa kaipaan pitkistä hiuksista. Nykyiset lyhyet hiukset on tosi tylsät laittaa mitenkään nätisti, vaatii ainakin suoristusraudan ja ylimääräiset 15 minuuttia.

Niin ja vielä..mulle henk.koht. on tosi suuri plussa että siirryit Indiedayssiin bloggaamaan,
jostain syystä en pääse bloggerin blogeihin.

kirsikka
179/156 | 

Kiitos postauksesta, juuri tällaisia mielelläni lueskelen! Itse laiskana hiusten laittajana päädyn useinkin vetäisemään epämääräisen sotkun pääni päälle. Huvittavinta on se, että usein saan kommenttia, että sähän jaksat näpertää hienoja nutturoita. Ja nutturan tekoon menee pari minuuttia ja kampaus pysyy koko päivän(vuosien treenaus tosin takana). Eli on meillä aamu-unisillakin toivoa näyttää huolitelluilta. ;)

Lilac
180/156 | 

Nainen, olet aivan liian laiha! Näytät kauniissa asussasi aivan kirkonkellolta, jalat kuin vetonarut! Posket kuopalla ja kaikkea....et kai ole sinäkin mennyt mukaan tähän laihuushullutukseen nyt kun lukijamäärät ovat aina vain lisääntyneet, kokenut pakkoa olla mallin mitoissa?? :(

Anu
181/156 | 

Voi tota hiuspuuteria on varmaan pakko koittaa on siis pitkään jo pitänyt! mulla aika liukas ja raskas hius mutta pysyyköhän silti?

ja kiva todella toi sun nuttura ja omiin kans vääntäny mutta ei kyllä tule suoriin hiuksiin noin kiva ja en millään jaksa usein laittaa rullia!Mä laiskimus;D

Lillipii
182/156 | 

Yhdyn Lilacin sanoihin, huh huh miten kaposet jalat, tumma hoikistaa sut sori vaan Victoriabeckhamin kaltaiseksi kuivuneeksi rusinaksi. Älä ihminen tapa itseäsi 2 x päivässä jumpassa

Hippu
183/156 | 

Onkohan mitään saumaa saada noita sivupalkin suosikkiblogeja takaisin niin että aukeaisivat omaan ikkunaansa?

Soccermom
184/156 | 

Lilac ja Lillipii. Huomautteletteko ulkonäöstä noin ilkeästi myös muutaman lisäkilon omaavalle? Miksi on täysin okei nimitellä hoikkaa/laihaa kuivuneeksi rusinaksi, kirkonkelloksi vetonaruineen jne.? Ymmärrättekö, että laihuus ei ole kaikille se tavoiteltu tila, vaan tiettyjen tekijöiden summa, josta laiha ihminen voi kärsiä hyvinkin pahasti. Ylipäätään toisen ihmisen ulkonäköä ei saa noin ilkeästi käydä läpi, oli hän sit lihava tai laiha, tai mitä nyt vaan. Ihan törkeän tahditonta, toivottavasti olette vaan joitain ajattelemattomia teinejä..sen voisi jotenkin ymmärtää, mut ei aikuiselta ihmiseltä. T. tahtomattaan laiha rinnaton riuku. Eli ilmeisesti lyhykäisyydessään vaan ruma :P

Outi
185/156 | 

Ihana lörttöneule, ja lörttökampaus :) Ja wau! Ihailen että sinulla riittää energiaa pariinkin steppituntiin päivässä....nimimerkillä tarttis alkaa urheilemaan :)

kalastajanvaimo
186/156 | 

Bee, joo ei oo tarkotus... kokeilen jatkossa toisenlaisia asetuksia... mun taidoilla en lupaa mitään ;)

kalastajanvaimo
187/156 | 

Tykkään! Mulla on tällä hetkellä suihkemaista, mutta myös puuterista olen kokeillut, hyviä ovat (kannattaa lukea muidenkin kommentteja)!

kalastajanvaimo
188/156 | 

Hih, sellasta muotoilua helpottavaa suihketta tai puuteria. Kivasti tuuhentaa ja auttaa tukkaa myös pysymään paremmin nutturoilla, leteille ym. :)

kalastajanvaimo
190/156 | 

Tummansininen on kyllä munkin lemppareita. Musta ainakin mulle on usein vähän liian kova, sininen korvaa hyvin. Sun täytyy sit kehittää oma nuttura! :))

kalastajanvaimo
193/156 | 

Moikka, meidän salilla on älyttömän hyvä "lapsiparkki", joka toimii oikeestaan aina kun ryhmätunteja on. Ihanat vannhemmat naiset lastenvahteina, tosi kiva systeemi.

kalastajanvaimo
194/156 | 

Joo toihan taitaa olla kehuttu monissa paikoissa. Itse vain kokeillut, eikä mitään huonoa sanottavaa todellakaan. Varmasti huipputuote! Varmaan kuivashampoota nemmän antaa pitoa?

kalastajanvaimo
195/156 | 

Onhan se :) Hiuspuutereilla ei sit aina kuitenkaan ole sitä shampoon "likaa ja rasvaisuutta" poistavaa vaikutusta, et se ero niillä voi olla.

kalastajanvaimo
196/156 | 

Heh, oikein hyvä jokapäiväinen kampaus! Ja toisiaan huonoina tukkapäivinä saattaa onnistua paremminkin!

kalastajanvaimo
197/156 | 

Hahaa, ihan paras kampaus tää onkin!
Ja hih, on mullakin täällä toppi alla ;)

kalastajanvaimo
198/156 | 

Totta, tota kovasti kehuttua puuteria tosiaan olen vain pikaisesti kokeillut, mutta siinä oli ihanasti tota pito-ominaisuuttakin; kestää kyllä vaikka mitkä tuiverrukset eika lässähdä!
Ja juu, toppi tosiaan mullakin oli alla ;)

kalastajanvaimo
200/156 | 

No niin, täällä yksi lettikampauksia ihaileva!!!! Kuka opettais niitä... Tai siis, pitäis vain joskus ottaa aikaa opetellakseen... Ne on niiiin ihania, onnen pekka! :)

kalastajanvaimo
202/156 | 

Thanks lady, kuulostipa oikein chiciltä noin ulkomaaksi kirjoitettuna ;) Ihana :)
Voi ei, en osaa auttaa noissa merkkiasioissa, mutta ihme jollei Lorealilla ole....
Kiitos, samoin!

kalastajanvaimo
203/156 | 

Kiitos Kaunis Malenami, jos sullakin sitä on, niin uskon, että se on loistavaa! :D Kauniimpaa tukkaa saa hakea <3 Ihanaa viikonloppua teillekin, halit! :)

kalastajanvaimo
205/156 | 

Ja, det er nettop naturligt! :) Lykke til med ventetiden, håper det gåt fort! :))

kalastajanvaimo
206/156 | 

Kiitos Mari kivasta kommentista, taidan tietää mitä haet takaa ja lupaa koittaa etsitä sen postauksen... Tämän päivän aikana ja liittää linkin... Älä suutu jos unohdan, mutta lupaan yrittää ;))

kalastajanvaimo
207/156 | 

Noh, lyhyemmissä on sit niin monia muita kivoja juttuja. Just näin taas niin upean polkan kaupungilla, et kyllä teki mieli..... :) Hyvä et ID:sta on tollanenkin plussa kaiken muun kivan lisäksi! :)

kalastajanvaimo
208/156 | 

Joo hehe, tosiaan väännetty hieno kampaus tänään... :P No mut sehän on just parasta, jos joku helppo näyttää hienolta! Kyllä, on meillä toivoa!

kalastajanvaimo
209/156 | 

Yes Lilac, I know.... olen vähän liian laiha tällä hetkellä. Mutta pakko oli naurahtaa pikkasen, joo... lukimäärien mukaan laihuuspakko kasvaa... Ei Lilac, mulle on aina ollut pikkasen vaikea kerätä kiloja ihan niinkuin jollekin on vaikea päästä niistä eroon. Olen täällä joskus sanonutkin, että menetän ruokahaluni ihan ekaksi kun on stressiä ja kun olen paljon lasten kanssa yksin -se on kai imetyksen lisäksi suurin syy tähän laihuuteen if you need to know.

kalastajanvaimo
210/156 | 

Juu, luulenpa että hiuspuuteri on sullekin oiva, se Osiksen juttu tuntui niin tukevalta, että riittää varmasti vaikka minkälaiseen tukkaan!

kalastajanvaimo
211/156 | 

En tapa en.... ;) Eilinen 2x jumppa tapahtuu about kerran vuodessa. Siihen ei varmaan kuole hih.

kalastajanvaimo
213/156 | 

Niin... voisko sanoa, että "Nainen olet aivan liian lihava" ?:D Tai "paisunut pullaksi" hih. Laihduttanut en ole koskaan elamässäni ja voin vannoa etten sitä ainakaan imetysaikana tekisi. Että aina ei vaan mee niinkuin haluaisi. Joskin näissä kuvissa näytän ihan varmasti laihemmalta kuin mitä oikeasti olen, että sen puoleen ymmärrän moitteet -vaikkei ne nyt koskaan kovin fiksuja ole... Hih hyvä että meitä rumia riukuja on muitakin! :D

kalastajanvaimo
214/156 | 

Hih, kuule ei mullakaan oikeasti ole kuin yksi tunti viikossa ja sen lisäksi käyn max. kerran viikossa zumbailemassa ja lenkkeilemässä jos ehdin ja jaksan. Eilinen step-sijaistunti oli todella poikkeus. Mut kyllä urheileminen ihanaa on ja aina kannattaa :))

Minttu
215/156 | 

Niin, kyllä Johanna taidat niitä kilojasi hiukan tarkkailla. Kun kerran tarvitsee jumppatunnin voidakseen syödä karkkia sen jälkeen "hyvällä omallatunnolla".

Mikä ihme monta naista vaivaakin, kun herkuttelemisesta pitää tuntea huonoa omaatuntoa? Kuulostaa pikkuriikkiseltä syömishäiriöltä minun korvaani. (Et siis ole ainoa - hyvin monelle naiselle niinkin normaali asia kuin syöminen tuottaa päänvaivaa.)

Hyvää viikonloppua!

Minna
216/156 | 

Tosi kaunis tuo sininen väri! Tänä syksynä on upeita, voimakkaita värejä vaatteissa. Kunnon lilaa ja sinistä, eikä pelkkää mustaa, harmaata ja ruskeaa.

Oikein kivaa viikonloppua!

kalastajanvaimo
217/156 | 

Hei kuka puhui karkeista mitään? :D Niitä syön harvasen päivän ;)
Syömishäiriöstä sun ei myöskään tarvitse olla huolissasi...
eikä itseasiassa mun huonosta omastatunnosta, sitä mulle ei oo tainut koskaan mistään syömisestä tulla... Eli ihan rauhallisesti vaan siellä ;)
Hyvää viikonloppua!

kalastajanvaimo
218/156 | 

Niin on, sininen on mun suuri suosikki -myös ruskean kanssa aivan tosi kaunis <3
Kivaa viikonloppua :)

kalastajanvaimo
219/156 | 

Sini, tarvit varmaan juurikin tota hiuspuuteria ;)) Sileässä tukassa tätä on vaikea -ehkä mahdoton saada pysymään! Mulla ei mikään sileä/liukas tukka oo lähtökohtaisestikaan, siksi luonnistuu helposti :)

sini
220/156 | 

Terkkuja Ranskasta!

Oon varmaan ihan hölmö,mutta tuon sotkunutturan teko .. tarviiko siihen pinnejä? Yritin vääntää tukkaa sotkuun mutta se on niin liukas ettei millään pysy nutturalla jos vaan kierrän hiuksia ympärille . Apua? :)

Madicken
221/156 | 

Ihana ohje pirteine kuvineen!

Mä olen ihan tajuttoman huono laittamaan hiuksia, oikeasti. Nelivuotiaani toivoisi ranskanlettejä ja ties mitä väkerryksiä, huh. Vaihtoehtona olisi ostaa ihan omaan käyttöön sellainen lasten kampauspää :)

Mukavaa viikonloppua, sotkutukilla ja siistimmillä versioilla!

Dagmar
222/156 | 

Kivat rennot vaatteet, vaikkei sininen oma lemppari olekaan. Luin eilen myöhään postauksen ja heti piti iltapesua varten kokeilla nutturaa :D Pysyi ok ja oli tosi huoleton! Mutta tänään lisäsin nutturan "juureen" pari sellaista mini mini kokoista hauenleukaa, jotka hiusten sävyisinä eivät oikeastaan erotu ja niin pysyy kunnolla. Ilman niitä mulla on liian pitkät ja liukkaat hiukset ja pinnitkin ovat hankalia musta. Vinkiksi Sinillekin.

white lily
225/156 | 

Tuollainen nuttura mullakin on päivittäisenä kampauksena;tänäänkin ,lyhyemmällä hiuksella kun on joskus ollut niin se lettinuttura toimii paremmin:) Nykyään laitan välillä meidän isommalle tytölle myös "sotkunutturan" jos tulee kiire eikä ehdi ponnaria väsätä kunnolla.

Ihmettelen kyllä jos sulla on aikaa syödä välillä lainkaan niiden kahden pienen kanssa siellä yksikseen. Silloin kun mun mies on työmatkoilla niin saatan huomata seuraavana aamuna ettei tullut eilen syötyä mitään. Joskus sitä ajattelee että mä teen itselleni jotain sitten kun lapset on nukkumassa mutta herääkin sitten aamuyöllä yllättäen jostain sohvalta jonne on nukahtanut "epähuomiossa"...siinä voi sitten kilot karista ilman mitään dieettejäkin.

Katja
226/156 | 

Tiedän kyllä, että Johanna ei halua mitään riitelyä tänne kommentteihin, mutta mun täytyy nyt kyllä sanoa, että ärsyynnyin noista painokommenteista :( Oli sitten minkä kokoinen tahansa, niin aina taitaa olla jonkun mielestä väärän kokoinen.

Itsekin sain kotiäitinä ollessani kuulla vaikka mitä kommentteja painostani,kuten esimerkiksi: "Eikö mies jättänyt sulle raukalle rahaa ruokaan kun lähti reissuun kun sulla noin lut töröttää?" tai "onko teillä mennyt rakennus budjetti tiukille, eikä oo rahaa ruokaan kun oot noin laiha" Tosi kivaa. Ei ylipainoisillekaan saa tuolla tavalla huomautella.

Mutta jos Johanna kaipaa lihotus vinkkejä, niin suosittelen alan vaihtoa toimistotöihin. Kun ihminen joka on tottunut olemaan jatkuvasti liikkeessä laitetaan istumaan 8 tunniksi paikalleen, 5 päivänä viikossa, niin kyllä alkaa painokin nousta :D

Ollaan kaikki sellaisia kuin ollaan ja nautitaan olostamme omissa vartaloissamme juuri sellaisina kuin olemme, Helle jo näyttikin norjalaisille hyvää esimerkkiä!

Heinis
227/156 | 

Olen itsekin joskus saanut kuulla kommentteja (olin silloin about 56 kg / 167 cm), että "vooooi raukka, kun oletkin riutunut!!" ym. ja se ei todellakaan tunnu hyvältä, jos itse tuntee olonsa tosi hyväksi! Välillä sitten tuli huonoja hetkiäkin ja yritin melkein stressin partaalla syödä enemmän, jotta lihoisin. Nykyisin painan n. 62 kg ja olo on tosi hyvä <3 Hmmpph, ihmiset on kummallisia. Minäkin huomasin, että näytät tosi hoikkaselta, mutta aivan varmasti se paino siitä taas karttuu. Viimeistään kun imetys loppuu :] Asusi on (TAAS kerran) tosi kaunis!!! Tummansininen on aina ajaton ja rennon chic <3 Ihanaa viikonloppua!

esmeralda
228/156 | 

Mun perinteinen arkikampaus tuo sotkunuttura. Mutta mutta... mulla se ei koskaan näytä ollenkaan niin hyvälle kuin sulla. :/ Täytyy varmaan kokeilla sitä puuteria, kun on niiiin liukas tukka!
Tummansininen näyttää upealle! :D

Mari
229/156 | 

Eka kertaa kommentoin... ihana blogi, jäin koukkuun ensiklikkaisusta (joskus viime keväänä) :-) Käykö tuo hiuspuuteri tummahiuksisillekin? Kiinnitätkö latvoja kieputuksen jälkeen mitenkään?

plaa plaa
230/156 | 

spraykuivashampoo/ sprayhiuspuuteri ei näy tummassa tukassa, kunhan suihkuttaa sen tarpeeksi kaukaa jatkuvalla liikkeellä tyviosiin ympäri päätä, ja hetken kuluttua "hieroo" alueet. aina ei tarvitse edes hieroa, jos suihkii tarpeeksi kaukaa.

kalastajanvaimo
231/156 | 

Hyvää viikonloppua! Sullahan on tosi hyvä pää siellä millä opettelee -jos pysyy paikallaan :P

kalastajanvaimo
232/156 | 

Kiitti vinkistä! Mulla on niin karkea hiuslaatu, että kyllä pysyy miten vaan :/ Ei siksi tullut mieleen tollaset kiinnitysjutskat...

kalastajanvaimo
233/156 | 

No täytyy myöntää, ettei se oma syöminen mullakaan aina tärkeysjärjestyksessä eka oo... :S Huomaa sit just illalla et jaa oiskos mulle jotain ruokaa :P Oon yrittänyt aina syödä samaa kuin Olli syö yhtaikaa, sillai se ainoastaan onnistuu :)

kalastajanvaimo
234/156 | 

Hehee, aika ärsyttäviä kommentteja on sullekin juu tippunut ;)
Hih, ihana toi vinkki, varmasti tehokas ;D Luulen kyllä, että muutama kilo tulee takasin viimeistään kun imetys loppuu, tää on nyt vaan tätä pahinta aikaa :)
Totta vie, nautitaan olostamme ja hyvä Helle!! :))

kalastajanvaimo
235/156 | 

Heinis, mullakin joskus on toi olo et yrittää syödä enemmän kuin tekis mieli :( Lahinnä siis silloin kun olen yksin kotona lasten kanssa eikä se mun syöminen kiinosta oikeesti ketään meistä kolmesta ;)) En kärsi tästä hoikkuudesta (mikään sairaalloisen laiha en missään nimessä olekaan), mutta en ole ollenkaan vastaan lisäkilojakaan. Ovat siis oikein tervetulleita tosiaan viimeistään kun imetys loppuu :)
Kiitos, sulle myös ihanaa viikonloppua! <3

kalastajanvaimo
237/156 | 

Kiva kun kommentoit Mari <3 En kiinnitä latvoja millään lailla, ponkkarilenkki on ainoa mitä kaytän. Katso alta myös pla plaan hyvä vastaus! :)

sini
240/156 | 

Kiitos kiitos, täytyy noita hauenleukoja ostaa! ja raapia tukkaa vähemmän liukkaaksi ;)

fuego
241/156 | 

Ekaks täytyy kyllä sanoa että on ihana nähdä kun joku bloggari on noin ystävällinen niillekkin ihmisille ketkä ovat ei-niin-ystävällisiä sulle!! moni muu bloggari alkaa heti mötisemään jos saa vähänkin huononpaa palautetta, täytyy siis nostaa hattua sulle siitä :) olen jäänyt koukuun blogiisi heti kun löysin tän! erityisesti plussaa nyt tästä hius-jutusta! tällaiset on ihania koska ne auttaa ihan omassa arkipäivissä ja antaa välillä vaihtelua munkin hius tyyliin ;)

trade supplements
242/156 | 

My concern is with Android as a gaming platform. Yes, Angry Birds plays well - but I bought Reckless Racing on both my iPhone 4 and Nexus One specifically to test out performance and I'm sad to report that where the iPhone is fast and fluid the Nexus One is sometimes slow and choppy. I even overclocked the Nexus but I didn't notice a big difference. This being Sony I'm sure they'll have their own store with games specific to their hardware so hopefully it'll be a better experience than on my Nexus One. I would still prefer a proper slide out keyboard with alternate gaming buttons (think BlackBerry number keys over the letters).

power balance bänder
244/156 | 

This is a extremely interesting post, thank you for sharing! There are many blogs on this topic but this one states exactly what I think as well.

Arnoldo Stickel
245/156 | 

The most popular model is in order that they have your cause from all the top brand names around the world.

Great Tips
246/156 | 

Most suitable boyfriend speeches, or else toasts. are almost always transported eventually by means of the entire wedding party and are nonetheless required to be really fascinating, amusing and even enlightening together. finest man

My Homepage
248/156 | 

Cool text dude, maintain up the excellent function, just shared this with the mates 922651

Electricians Melbourne CBD
249/156 | 

I actually appreciate your piece of function, Excellent post. 49643

electrician
250/156 | 

I enjoy reading write-up. Hope i can discover much more articles like this one. Thanks for posting. 68660

??????
252/156 | 

hey there i stumbled upon your internet site looking about the internet. I wanted to say I enjoy the appear of items about here. Maintain it up will save for confident. 879085

how to copy xbox 360 games
253/156 | 

We keep your page. Watch it offline once more soon. Extremely fascinating write-up. 958967

Restaurant Monroe CT
254/156 | 

Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

sma
255/156 | 

hey I was quite impressed with the setup you used with this weblog. I use blogs my self so very good job. definatly adding to bookmarks. 849350

sma
256/156 | 

Spot on with this write-up, I actually suppose this site needs significantly a lot more consideration. probably be once a lot more to learn way a lot more, thanks for that information. 153377

snel afvallen
257/156 | 

I think your suggestion would be helpful for me. I will let you know if its work for me too. Thank you for sharing this beautiful articles. thanks a lot 343262

Electrician Melbourne CBD
258/156 | 

Thank you for the auspicious writeup. It in truth used to be a amusement account it. Glance complex to much more added agreeable from you! Nevertheless, how could we be in contact? 928529

city mini double stroller review
259/156 | 

In case you have been injured as a result of a defective IVC Filter, you must contact an experienced attorney practicing in medical malpractice cases, specifically someone with experience in these lawsuits. 964848

web design Nairobi
260/156 | 

Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So good to search out somebody with some authentic thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is one thing that's wanted on the internet, somebody with a little bit originality. useful job for bringing something new to the web!

sintomas vaginosis bacteriana
264/156 | 

The crux of your writing whilst sounding agreeable in the beginning, did not sit well with me after some time. Someplace within the paragraphs you actually managed to make me a believer unfortunately only for a while. I still have a problem with your leaps in logic and one would do well to help fill in all those breaks. In the event that you actually can accomplish that, I will undoubtedly end up being fascinated.

Carman Biagini
265/156 | 

The following time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my option to learn, but I actually thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could repair for those who werent too busy looking for attention.

WOW Bot
266/156 | 

I drop a comment when I especially enjoy a article on a site or I have something to valuable to contribute to the conversation. Usually it is triggered by the passion communicated in the post I looked at. And on this article Sotkunuttura | Kalastajan vaimo. I was actually excited enough to drop a comment :-) I actually do have a couple of questions for you if you usually do not mind. Is it just me or does it look like like a few of these responses come across as if they are written by brain dead people? :-P And, if you are posting on other places, I would like to keep up with you. Would you list the complete urls of all your shared pages like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

????? ????
268/156 | 

Quite very good written post. It is going to be valuable to anybody who usess it, including myself. Maintain up the very good function - can

melissa and doug toys
270/156 | 

I am not sure where you're getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this information for my mission.

Organic Skin Care
271/156 | 

An attention-grabbing discussion is price comment. I feel that it is best to write more on this matter, it might not be a taboo topic however generally people are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

flyttstädning stockholm
272/156 | 

I gotta bookmark this web site it seems extremely helpful extremely useful 158465

Blues Sax licks
273/156 | 

The core of your writing while appearing reasonable in the beginning, did not really settle well with me personally after some time. Somewhere within the paragraphs you actually managed to make me a believer but only for a short while. I nevertheless have a problem with your leaps in logic and you would do well to help fill in all those gaps. In the event you actually can accomplish that, I will undoubtedly be impressed.

Internet software
274/156 | 

IE still is the marketplace leader and a large part of other folks will leave out your great writing due to this problem. 411576

madden 13 review
275/156 | 

You can definitely see your skills within the paintings you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who aren't afraid to say how they believe. At all times follow your heart.

team building
276/156 | 

Thanks on your marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you may be a great author.I will remember to bookmark your blog and will eventually come back sometime soon. I want to encourage that you continue your great work, have a nice holiday weekend!

cigarette electronique
277/156 | 

You designed some decent points there. I looked online for the concern and identified a lot of people could go as effectively as employing your internet internet site. 968540

android game
278/156 | 

What a lovely weblog page. I will surely be back once again. Please maintain writing! 522188

cigarette electronique
279/156 | 

I extremely happy to discover this web site on bing, just what I was searching for : D too bookmarked . 566276

Brenton Megrabyan
280/156 | 

This is some great info and was well worth the read. I hope to read more stuff from you in the future that is as well written as this post

Gagner Argent
281/156 | 

In this great design of things you actually secure a B+ just for effort. Exactly where you actually misplaced us was in the details. You know, as the maxim goes, details make or break the argument.. And it could not be more accurate at this point. Having said that, let me say to you just what did deliver the results. Your article (parts of it) is actually rather convincing and that is possibly why I am taking the effort in order to opine. I do not really make it a regular habit of doing that. 2nd, despite the fact that I can see a jumps in reason you make, I am not confident of exactly how you appear to unite the ideas which inturn produce the final result. For now I will subscribe to your point but wish in the foreseeable future you actually link the facts much better.

auto insurance lynden wa
282/156 | 

Magnificent goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you are just too excellent. I actually like what you have acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it smart. I cant wait to read much more from you. This is actually a tremendous web site.

Gladis Mells
284/156 | 

F*ckin' tremendous issues here. I'm very happy to see your post. Thank you a lot and i'm looking forward to contact you. Will you kindly drop me a mail?

http://www.quickandeasydinners...
286/156 | 

You need to be a part of a contest initial of the most effective blogs online. Let me suggest this weblog!

car hid kits
287/156 | 

Howdy! Would you mind if I share your blog with my zynga group? There's a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thanks

Bankruptcy Discharge
288/156 | 

If you can?t ride two horses at once you shouldn?t be in the circus.

Modele tatouage
289/156 | 

Decorous indite-up, I?m usual visitor of single?s site, avow up the fair manage, besides It is going to be a usual company for a ache interval. ?Good rot is benevolent perceive in costume.? by Kid Billings.

RS Schmitt
290/156 | 

aggressive as males when they are driving. They are a lot less likely to be the instigator in a road rage incident, for example. It's also

Sors
291/156 | 

excellent concept of how to choose the very best high quality Bathing suit Regarding Guys. A lot of industry is

FABRICA DE BOLSAS DE TEJIDO SI...
292/156 | 

Confío que no te moleste mucho, agradezco las posibilidades que nos estas dando con estos articulos.

water filter Austin
294/156 | 

If Candlemas day be sunny and bright winter will have another flight if Candlemas day be cloudy with rain winter is gone and won?t come again.

moving sc
295/156 | 

Palmetto Specialty Transfer was founded and created based on the principle that individuals in our area and surrounding areas deserved a much higher level of client services

Arnold California Real Estate
296/156 | 

Astounding ... simply astounding. Way to teach us all something that we might not have ever known about. At least I just learned something new. Thank You!

Vannesa Nill
297/156 | 

yesss!!! it really brings back memories at that age, fishing at? gurney drive,cycling,past girl friends,puppy love and yes,we do even call up radio station to make and dedicate request to friends, those great days......now only memories deep within

Thai Transen
298/156 | 

This web page is often a walk-through its the internet you wanted about this and didnâ??t know who to question. Glimpse here, and you will totally discover it.

whole house carbon water filte...
300/156 | 

A bird in your hand is worth more than 100 in the forest.

tricks for lasting longer
301/156 | 

I value this informative blog. Im searching on engines like google with this form of info last of all got worth keeping. This will assist using what I am considering regarding my research for my own college task.

water ro systems austin
302/156 | 

Some who will not speak against another in the end does them harm.

Mikel Jillson
303/156 | 

Thanks a great deal for discussing this with anyone you truly notice precisely what you're talking roughly! Bookmarked. Kindly additionally speak to my internet site =). We might have a link change contract among us!

Recover data mac
304/156 | 

Thanks for some other informative site. Where else may I am getting that type of info written in such an ideal means? I've a mission that I'm just now operating on, and I've been at the look out for such info.

cosmetic dentist gold coast
305/156 | 

Thanks for the writeup. I certainly agree with what you might be saying. I've been talking about this subject a whole lot lately with my brother so hopefully this will get him to see my point of view. Fingers crossed!

Anton Dennard
306/156 | 

Thank you for a very interesting web site. What else could I get that kind of information written in such a perfect method? I've a mission that I am simply now working on, and I've been on the look out for such info.

bluff
307/156 | 

easily track down as many this kind of shops providing the eye glasses throughout number of price ranges based upon

Eze Group
308/156 | 

Oh my goodness! an remarkable article dude. Thanks Nevertheless I am experiencing concern with ur rss . Donâ??t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody finding an identical rss downside? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

Isobel Wayts
309/156 | 

me too! after reading all these? comments i feel a little dumb for needing to watch this vid but it wasn't workin on my tv and now i feel better that someone else needed a how to as well:)

Deon Sandberg
310/156 | 

I dont know if you're comment is serious or not, but i promise you hes not sad. Hes emotional, i mean he? just had the biggest breakthrough of his life.

Carroll B. Merriman
312/156 | 

I'll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla