Jasså se on sitten 2011.

Toivottavasti vielä edeltäjäänsäkin parempi vuosi. Terve, onnellinen ja uusia mahdollisuuksia täynnä.

Entäs ne lupaukset, oletteko tehneet? Kannattaako niitä tehdä?

Kannattaa ihan varmasti, jos jotain haluaa itselleen luvata. Minä mietin ja mietin. Että millasen uudenvuodenlupauksen voisin tehdä. Mietin, että voisin kai olla parempi sellainen kodinhengetär. Siivota ja pyykätä ja tarjoilla tuoretta pullaa. Sitten mietin, että miten (helkutissa) voisin siivota ja pyykätä enmmän kuin nyt jo teen muuttumatta (siivous)hulluksi ja päätin luvata jatkaa ihan samalla tavalla. Istua ihan yhtä usein sohvalle blogin ääreen kuin ennenkin vapailla hetkillä. 

Ehkä korkeintaan sitten tarjoilla vähän useammin pullaa. Ja suklaakakkua.

Vuoden ekoina päivinä ollaan ruokittu rannan sorsia auringonpaisteessa.

Kävelty hissukseen ja nautittu ilmasta.

Mun pipo Diesel huivi ? takki Benetton neule Monki farkut GT kengät Bianco

Hyvää, onnellista vuotta 2011 IHAN KAIKILLE!

terkuin Norjan sorsat ja lokit <3

Kommentit (52)

Minna
53/52 | 

Siellä on jo kivasti kevättä ilmassa! Anoppi laittoi myös viestiä, että "lämmintä" on ollut, mutta ne varmaan saikin shokin meidän paukkupakkasista jouluna. ;)

Nasu
54/52 | 

Siellä näyttää kyllä minustakin yllättävän keväiseltä ja jopa lämpimältä,kun tarkenee noin ilman lapasiakin ja suurempia varustuksia :)
Minä lupasin Uutena Vuotena syödä terveellisemmin ja jatkaa ekologisimpia valintoja.
Nyt jo koukussa moneen reiluun/luomuun tuotteeseen (:

Rilla
55/52 | 

Onpa teillä kaunista! Täällä paineltu jäällä ihan pienenpienessä auringonpaisteessa, suorastaan arktisen oloista noihin kuviin verrattuna :)
Itse menin lupailemaan jotain (jopa ihan ääneen), mutta omasta mielestäni sellaisia juttuja, joita tekisin joka tapauksessa, ja juuri kuten sanoit, sellaisia, joitan ihan tosissani HALUAN tehdä.
Ihanaa vuotta 2011 sinulle :D

Hipsu
56/52 | 

Ihanaa tätä vuotta teidän perheelle! Minä en tehnyt mitään lupauksia itselleni. Ainoastaan haave ja toive olisi pudottaa painoa perinteiset 5 kiloa :) ja siinä on haastetta mulle. Makeisten kulutusta voisin vähentää huomattavasti. Lisäksi voisin ostaa entistä laadukkaampaa ruokaa. Ja sitten semmonen sääntö "less is more" vaikuttais oikein hyvältä ja tervetulleelta mun elämään. Mitään sen silti uskaltanut luvata :).

maria
57/52 | 

upeita kuvia. oletko jo päättänyt mitä Mulberryn kengille tapahtuu, palautatko vai pidätkö?

Norkku
58/52 | 

Ooh, näyttävät Norjan kelit paljon kivemmilta kuin kotimaiset. Meillä on vain jotenkin niin harmaata, tuntuu että aurinko ei näyttäydy juuri koskaan.

Täällä tuli tehtyä uudenvuoden lupauksia, haluaisin liikkua enemmän ja syödä terveellisemmin. (Aika harvinaiset lupaukset näin joulun jälkeen, eikö?) Lisäksi haluaisin tänä vuonna karsia kaikkea turhaa pois ja yrittää entistä enemmän keskittyä elämiseen.

Larisa
59/52 | 

Hei, mahtavaa, ymmärsit kysymykseni... :) Juuri tuota tarkoitin. Mullakin on pienehkö ranne, mutta en tykkää yhtään, jos rannekorut eivät saa tilaa pyöriä vapaasti kädessä... Ja itse asiassa saattaisin tykätä, jos siitä roikkuisi pieni "häntä". :D

Sanna
60/52 | 

Ihanaa vuoden alkua sinnekin! Oma uuden vuoden päätös oli tehdä enemmän käsitöitä ja ajattelinkin kysyä löytyisikö sinulta vielä ohje vanhan blogin puolella (postaus taisi olla heinäkuussa 2009) olleesta Solveig-bolerosta? Bolero on todella kaunis ja pidemmän ajan paussin jälkeen sopivan oloinen projekti virkattavaksi :)

Lumikko
62/52 | 

Onneksi kaupastakin saa nykyään hyviä pullia, mun kielen ovat vieneet mennessään (Vaasan?) Vaniljakierteet, vaikken ennen niin kaupan pullista perustanutkaan... Hyvää alkanutta vuotta!

Memde
64/52 | 

niin sitä vaan sanotaan että naisista tulee tuulipukuäitejä lapsen synnyttyä, mut ei susta sais semmosta tekemälläkään! ihanat vaatteet. :) ja hyvää uutta vuotta!

St. Brigitten
65/52 | 

Siellä on kyllä upeat maisemat! Vau. Mä en koskaan tee uudenvuodenlupauksia, turhia mielestäni. Tärkeät asiat kyllä muistaa lupaamattakin. :)

Reetta
66/52 | 

Ihania kuvia jälleen kerran, mahtavat maisemat!

Onnellista uutta vuotta teille kaikille! :)

pulleroinen
67/52 | 

Hyvää uutta vuotta!! Mulla (kuten ehkä puolella maapallon naisista) uuden vuoden päätös on aloittaa se laihdutus,niinpä,...olikos sulla joskus joku juttu laihduttamisesta täälä? onko sitä vielä nähtävillä mistään? olis kiva lukea se jos vaikka inspiroituis enemmän ;) muuten kuinkas kenkien kävi???

sissi
69/52 | 

Hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle myös:) Teillä näyttää siellä olevan vielä talvi auringonpaisteella...meillä on täällä auringonpaistetta mutta talvi hävisi jonnekin uudenvuoden yönä.! Tykkään sun asusta tosi paljon, varsinkin noista kengistä.

Lupasin ottaa rennosti tämän vuoden paitsi että toivon että se on kiireinen matkustelun ja työn saralla:D

Meillä oli aika paljon vieraita uutena vuotena yksi pariskunta myös Norjasta ja seuraavan uuden vuoden vietämmekin Norjassa;)

Carmabella
70/52 | 

Höh, jostain kumman syystä en ole pystynyt lukemaan indiedays-blogeja varmaan... about kolmeen päivään. :o Aina kun on jonkun blogin sivun avannut, niin se vain lataa ja lataa, kunnes hetken päästä ruutuun napsahtaa että "Hups! Google Chrome ei pystynyt aukaisemaan tätä sivustoa" tai jotain muuta vastaavaa. Melkeen ehdin ahdistua, kun jäi lempiblogit lukematta. :D

Nyt sitten joutuu tänään lukemaan senkin edestä kun taas pääsi tänne!

Ee
71/52 | 

Hyvää uutta vuotta sinulle! :) Ajattelin laittaa tänne kommenttia, kun mulla on ollut viime aikoina paljon ongelmia päästä lukemaan blogiasi (ja kaikkia muitakin Indiedays-blogeja) Esim eilen ei koko päivänä saatu yhteyttä indiedays-osoitteeseen, ja muutenkin tosi usein ei pääse, eikä ongelma oo mun koneessakaan koska samaa on käyny kolmella paikkakunnalla. Mulla ei siis muuten ole todellakaan mitään Indiedaysia vastaan, mutta voisitko antaa jotain palautetta tästä ongelmasta?

Uuden Kuun Emilia
72/52 | 

Tulin toivottelemaan uusia vuosia! Tänne oli jostakin syystä kovin vaikea päästä tuossa edellispäivänä. Mutta nyt kun onnaa, niin oikein hyväää uutta vuotta ja mitä lupauksiin tulee, itsekin oloen lupaillut jotakuinkin jatkaa vain samaan malliin ja toivoa, että elämä avaa niitä ruusuisia porttejaan :D

Henriikka
73/52 | 

Voi miten kauniita kuvia! Ilmat näyttävät suosivan teitä siellä Norjassa.
Tuntuu että koto-Suomessa on aina vaan harmaata. Ja päivät on lyhyitäkin vielä.
No, eiköhän se tästä pian iloksi muutu!
Ihan parasta uutta vuotta 2011!?

pearls
75/52 | 

vaikuttaa ihanan idylliselle tuo ympäristö missä asutte! oma uudenvuodenlupaus oli että tehdään vihdosta viimein keittiöremontti vaikka sitten viimesillä voimilla! toinen lupaus oli lähteä miehen kanssa rantalomalle, ollaan huonoja pitämään kunnon lomia niin tänä vuonna otetaan se aika ja pihistetään se raha että päästään yhdessä rentoutumaan aurinkoon, se vaan tekee niin hyvää!
ihanaa alkavaa vuotta sinne :D

Bisquits
76/52 | 

Ja hops, tuli väärään kohtaan, kommentoin siis ekalle Larisalle. Ja tarkoitin muuten aiKa pieni ranne. :-D

Bisquits
77/52 | 

Vastaanpa Johannan puolesta, kun olen muutenkin kommentoimassa. :-) Lukon saa kiinni mihin tahansa kohtaan korua, ei ainoastaan siihen päähän. Jos olet epävarma koosta, kannattaa ehdottomasti ottaa se isompi ketju. Mulla on aina pieni ranne, ja mulla on se pidempi ketju.

Sitten kommenttia vähän tekstin aiheeseen eli Johannalle uuden vuoden lupauksesta. Ainakin minun silmini olet jo ihan ''täydellinen nainen'' ja kodinhengetär (ainakin meikäläiseen verrattuna). Monta kertaa olen ihmetellyt, kuinka pystyt ja jaksat kaikkeen. Toisaalta blogi ei tietenkään kerro kaikkea, mutta kumminkin, itsellä kun menee illat tyyliin tekemättä ei mitään, ja täältä ihastelen aina pullantuoksuisia kuvia. Mukavaa uutta vuotta sinne Norjaan!

Marianne
78/52 | 

Hyvää alkanutta vuotta 2011 sinnekin!!
Mäkin ihmettelin tuota lumen ja jään puutetta tai vähyyttä sielläpäin. Vaikuttaa ihan keväiseltä jo aurinkoineen ;-) Täällä Suomen pks:lla kun ihan hukutaan lumeen ja vuoden aloitimme sakeassa lumipyryssä mutta sitkeästi perheen kanssa ulkoillen Korkeasaaressa, pienintä pulkassa vetäen;).
Ja kauniita kuvia, etenkin tuo mustavalkoisuus iski silmään.

Larisa
79/52 | 

Häh, onks siellä meri auki, vaikka (käsittääkseni) ihan yhtä kylmää ja lumista kuin täälläkin?! :D

Ja sitten vielä, oon tilaamassa Thomas Sabon rannekorua, niin jos voisit kertoa, saako sen lukon kiinni itse ketjuun, vai mahtuuko lukko ainoastaan sen pyöreän loppupalan juureen. Yritän miettiä, tilaisinko sen 18,5cm vai 20,5cm pitkän korun... Ja jos sen saa suljettua ainoastaan sieltä päästä, niin sitten on pakko ottaa lyhyempi. Muutenhan sen voisi laittaa kiinni johonkin "papuun" siitä ketjusta niin, että ylijäämäosuus jää silleen roikkumaan. :D

kalastajanvaimo
82/52 | 

Hmm. laihdutusjuttuja mulla ei varsinaisesti oo ollut, mutta ajattelin jopa ihan seuraavaksi tehdä pientä "terveys" -postia näin uudenvuodenlupausten kynnyksellä ;) Kenkulit meni palautukseen :'(((

kalastajanvaimo
85/52 | 

Hmm... onkohan siitä ollut ohjetta...? Täytyypi etsiä... ilmottelen jos löytyy :)))

kalastajanvaimo
86/52 | 

Bisquits, I miss you!!!!! :) Harmitus kun bloggailu on loppu :( Tuu takas <3

kalastajanvaimo
87/52 | 

Meri ei täällä jäädy ollenkaan -ymmärtääkseni golf-virran lämmittävän vaikutuksen johdosta...? Jees Bisquits antoikin jo hyvän vastauksen :))

Wilhelmiina
88/52 | 

Hyviä uusia vuosia tulin toivottelemaan :)
Vallan upea paikka , pidän todella paljon -olisi ihana asua tuollaisen kauniin meren äärellä.

Josefina
89/52 | 

Heips!
Pari viikkoa sitten eksyin jostain sivuillesi, ihastuin ja nyt oli pakko kommentoida.
Blogin ulkoasu on miellyttävä, teksti helppolukuista, kuvat kauniita ja blogisti hyvin viehättävän oloinen :)
Tyylisi sekä pukeutumisessa ja sisustuksessa on ihastuttava. Keep up the good work!

ansku
90/52 | 

Ihania kuvia taasen, on siellä vaan niin kaunista.
Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi! :)

Blues Sax licks
91/52 | 

You actually make it appear really easy along with your presentation but I find this topic to be really one thing which I think I might by no means understand. It seems too complex and very vast for me. I am looking ahead to your next publish, I will try to get the cling of it!

motorcycle kentucky forum
92/52 | 

I?d must verify with you here. Which isn't something I normally do! I enjoy studying a put up that can make folks think. Also, thanks for permitting me to remark!

offshore oil drilling jobs
93/52 | 

I don?t even know the way I stopped up right here, however I believed this put up was great. I do not recognize who you are but certainly you're going to a well-known blogger in case you are not already ;) Cheers!

Janean Bulmer
94/52 | 

Aw, this was a really nice post. In thought I want to put in writing like this moreover ? taking time and actual effort to make an excellent article? but what can I say? I procrastinate alot and not at all seem to get something done.

tote heaters
95/52 | 

We're a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site provided us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our whole community will be thankful to you.

video security systems
96/52 | 

There is noticeably a bundle to learn about this. I assume you made sure nice factors in features also.

dual pane windows
97/52 | 

I and also my buddies appeared to be checking out the best strategies from the blog and all of the sudden got an awful feeling I had not thanked you for those secrets. These women came as a result excited to read through them and already have unquestionably been tapping into these things. Thank you for turning out to be so considerate and also for obtaining this kind of excellent guides millions of individuals are really desirous to understand about. My very own sincere regret for not saying thanks to sooner.

ergonomic chairs
98/52 | 

I cling on to listening to the news bulletin talk about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you tell me please, where could i get some?

cool ipad backgrounds
99/52 | 

I will immediately grab your rss feed as I can not find your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Please let me know in order that I could subscribe. Thanks.

showing on cam
100/52 | 

Nice post. I study something more challenging on completely different blogs everyday. It'll at all times be stimulating to read content from different writers and apply a little bit one thing from their store. I?d favor to use some with the content material on my blog whether or not you don?t mind. Natually I?ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

Love Quotes
101/52 | 

Hiya! I just would like to give an enormous thumbs up for the great info you may have right here on this post. I will be coming again to your blog for more soon.

puls stacja
102/52 | 

Thanks for the guidelines you have provided here. Something important I would like to talk about is that laptop or computer memory requirements generally go up along with other advances in the know-how. For instance, whenever new generations of processors are introduced to the market, there's usually a similar increase in the size demands of all computer system memory and also hard drive space. This is because the software operated by way of these processor chips will inevitably rise in power to make new technologies.

Doncaster baby photographer
103/52 | 

You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I?ll try to get the hang of it!

pokemon 1.sezon izle
104/52 | 

Great one particular weblog owner results blog publish great sharings within this weblog generally have pleasurable

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram