Todellisen kesäfiiliksen saa aina pienen pienissä rantakylissä. Mennään veneellä ja syödään jätskit. 
(Tänään mentiin autolla, höh.)
Sørlandsidyll, sanoisi norjalainen. Sørlandet  ("etelämaa") on alue, jossa me asutaan ja joka mielletään koko Norjan kesälomanviettopaikaksi. Sørlandet = kesä ja meri!
Naantalissa on mun mielestä vähän samaa tunnelmaa kuin täällä.
Pari pikku kauppaa löytyy, jotta jätskiä ja juotavaa saa -ja tuoreita katkarapuja!! :D
MMMM :)
Mikä voi olla niin kaunista ja kesäistä kuin kimalteleva meri?

Ja söpöt pikku puutarhat ruusuineen. Kyllä siitä meidänkin talosta tulee tällanen nätti! :P

Oikein ihanaa kesäviikonloppua, nauttikaa nauttikaa <3

Kommentit (17)

emmi
18/17 | 

On kyllä niin kaunista! Ah ja tuo keltainen talo puutarhan kera. Juuri hieman väsyneenä haaveilin tuollaisesta puutarhasta, jonne saisi riippumaton ja voisi ottaa päiväunet :) Onnea tuhannesti asuntokaupoille!

Olivia
19/17 | 

Aivan mielettömän kaunista siellä :) Ja voin vain kuvitella, kuinka ihana teidän kodista tulee!

Olivia

nanna
20/17 | 

Kyllä teillä etelänmaalaisilla on sitten ihanat idyllit!
Voi kun meidän naapureilta puskisi tuollainen ruusupuska tälle puolelle, kuin alimmassa kuvassa on! En todella pistäisi pahakseni :)

Koska me saadaan ulkokuvaa teidän talosta?

Vera A.
21/17 | 

Ihanaa kesäidylliä tosiaan! Kyllä me sinne vuonojenkin maahan vielä tulemme lomalle, pakko näiden kuviesi jälkeen.
Olen oppinut rakastamaan Pohjoismaiden vehreitä kesiä oikeastaan vasta Italiaan muutettuani. Meri on kyllä osa myös omaa sielunmaisemaa, kakkoskodissa kimaltelee horisontissa kirkkaina päivinä pilkahdus sinistä, jo se houkuttelee ajamaan 20 km rantaa kohti! Mutta totta puhuen vasta aloitettuani laitesukeltamisen tuntui siltä, että nyt meri on vihdoin kesyyntynyt omaksi elementiksi. Vielä kun saisi miehen suostumaan purjehduslomaan, niin omakin meri-idylli olisi täydellinen. Mutta kyllähän tämä rantavedessäkin polskiminen ihanaa on...

Cherry
22/17 | 

Teillä on siellä ihan uskomattoman kaunista niin kesällä kun talvellakin. Ajatuksissa pyörii edelleen autoreissu Norjaan. Ehkä sitten häiden jälkeen joku kerta suunnataan sinne. Tuohan on nähtävä ihan omin silmin :)

pinglan
23/17 | 

Ååh så vackert ni har det där! Det är så roligt att ta del av din blogg med alla härliga bilder! =)

Paula
24/17 | 

Todella kauniita maisemia! Ja ihanaa, tuoreet katkaravut sun muut, mekin ostamme paljon tuoreita merenelavia rannikkokaupungeista taalla Englannissa. Yummy!

Anniinan
25/17 | 

Voi kuinka kaunista! :) Mä menetin sydämeni Norjalle pari kesää sitten, kun kävin siellä ensimmäistä kertaa. Autoiltiin Pohjois-Norjassa muutama päivä ja ollaan puhuttu, että seuraavalla kerralla tullaan sitten Etelä-Norjaan. :)

Kääpiö
26/17 | 

Voi miten ihania kuvia! Ei sitä melkein edes uskoisi että tollasia maisemia on, ja että joku todellakin asuu noin kauniissa paikassa. :)

Ollaan menossa perheen kanssa Naantaliin tossa viikon päästä, joten pitää vissiin nauttia "kakkos-Norjasta" sillä reissulla, kun ei lähitulevaisuudessa oikeata Norjan matkaa ole tiedossa. :D

Anu
27/17 | 

Onneksi saa kurkkia edes tätä kautta näitä uskomattomia maisemia :)
Ei kesä vois paljon kauniimpi olla!
Nautitaan...me mennään tiistaina Vanhaan Porvooseen ja sukulaisiin + kummipoikaa moikkaan.

Rilla
29/17 | 

NO on kyllä idyllistä. Mulla on jäänyt kaikki tällainen puoli Norjasta tajuamatta. Näitä kuvia katsellessa tekee mieli lähteä reissuun! Tämä koto Etelä-Suomi on jo aikas kaluttu... :D

Tänään tänne luvattu 26!

Anniina
30/17 | 

Pienen tauon jälkeen täällä taas:)
Kivoja postauksia ja kauniita kuvia! Ja kyllä teillä siellä todella on upeat maisemat!

Tsemppiä asuntokauppaan!

Tuuli
31/17 | 

Kauniita maisemia.
Toivon että piirtäisit tulevan talonne pohjapiirroksen tänne. :-)
Sellainen asia harmittaa, että blogisi "aavepäivittyy". Aikaisemmin jätin blogisi aina viimeisenä luettavaksi, mutta nykyään en jätä koska Blogilista näyttää sen päivittyneen eikä se ole kuitenkaan päivittynyt. :-(
Mitähän sille voisi tehdä?

Johanna
32/17 | 

Tuuli, olen jättänyt palautetta blogilistan ylläpidolle. Ovat lomalla nyt, mutta muistaakseni palaavat ensi viikolla ja toivottavasti hoitavat asian kuntoon :)

hammasa
34/17 | 

Well person was looking for facts, a lot treasured, although i wouldn't believe yourself several words.The reason why could someone still find it feasible to destroy the foundations so effortlessly.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram