Pientä sneek peakia siis uudesta väristä; etsittiin siihen kampaajan kanssa mahdollismman luonnollinen ruskea (mun oma ruskea) ja raidoitettiin sillä koko tukka. Päällimmäisiin hiuksiin tuli vielä muutama vaalea raita niin että yläosa on pikkasen alimmaisia hiuksia vaaleampi ilman mitään suuria kontrasteja -aika luonnollinen lopputulos siis mikä tärkeintä. Mullahan oli pientä yritystä kasvattaa ihan vaan oman väristä hiusta ja lakata kokonaan värjäämästä, mutta. Ei se sit vaan mennyt. Mut tää tässä on oikein, oikein hyvä korvikeratkaisu. Oikein hyvä syystukka. Parempaa kuvaa tuleepi varmaankin huomenissa :)

Ja sit vielä yksi jota nauratti tää hiusten valokuvaaminen... Voi että tästä kuvasta voi tulla iloiseksi <3

Iloa sinne :))

Kommentit (24)

st. brigitten
26/24 | 

hih, ihana ilme ainolla :) Mä kans kyselen tosta puserosta, että mistä olet löytänyt? Näyttää ihanan väriseltä, saisko parempaa kuvaa vielä? :) Ja hiuksetkin näyttää kivalle, "kokonaiskuvaa" (hahhaa voiko noin sanoa?!) odotellessa...:)

Snow*
27/24 | 

Wau, mikä ilme viimeisesä kuvassa!

Ei kai sulla vaan satu olemaan päällä vaaleansininen Marc' o Polon neule, jossa 40% merinovillaa? Pakko kysyä kun neule näyttää samalta kuin omani.

Kiskis
28/24 | 

Ihana nauraja ja hiuksetkin näyttää (niinkuin aina) kauniilta. Oli pakko tulla kiittämään muinaisesta Rentoutus-postauksestasi. Käytin tekstiäsi tänään hätävarana jumpassa ja kovasti tuli kehuja tunnin jälkeen. Iso KIITOS siis.

Tina's
29/24 | 

Mikä pieni ruttunaama :D Kivalta näyttää hiukset näin pikkusen vilautettunakin. Hyvää yötä sinne, täällä kukkuu eräs, jonka nukkumatti on tänään unohtanut.

Madicken
30/24 | 

Ihana pieni ryppynenä :)

Kivan väriset hiukset sinulla. Itselläni odottaa värjäys perjantaina, jotakin syksyisensuklaista luvassa kenties.

Ilosta keskiviikkoa sinne!

Alexandra
31/24 | 

Tosi hyvältä näyttää väri! olen itse yrittänyt sen sata vuotta päästä takaisin luonnolliseen vaaleaan mutta aina onnistun lykkäämään liian vaalean värin kaupan hyllystä, kun kampaajalla aikaansaatu luonnollinen väri alkaa kyllästyttää. Olen tullut siihen lopputulokseen, että kun kampaajalla laitetuista raidoista lähtee paras terä pois ja värit alkavat haalistua niin oma silmä haluaa vaaleampaa ja raikkaampaa...

Suloinen tyttö sinulla:D

Mukavaa keskiviikkoa!

iisa
32/24 | 

hihhii, kiitos aamun nauruista, ainon kuva on ihan mahtava! ja sun tukka on hieno!!! mulla menee yleensä aina niin, että kevättalvella vaaleita raitoja ja syksyllä ruskeita. :) onnea uudelle tukalle!

Marie
34/24 | 

Hey there!

Love the new colour, it really suits you! I think it's always nicer to go a little darker in the autumn winter months, so I had low lights put in too!

Hugs to you, love the new jumpers!

Mxx

Mari
35/24 | 

Hyvä väri sulla tukassa! Mulla yritys palata täysin omaan väriin loppui keväällä kun totesin yhdessä kampaajan kanssa ettei se mun oma väri niin kiva ollutkaan ;) eli aikanaan aika vaalea, nyt vaalea maantie ;). Eli vuoden kasvatuksen ja vaaleiden raitojen jälkeen aloimme lisätä kerta kerralta enemmän ruskeita raitoja. Nyt näyttää lopputulos jo aika hyvältä ja ruskeaan taittuvat raidat ovat kuitenkin tosi lähellä omaa väriäni (ainakin lähempänä kuin se ihan vaalea väri), joten nyt juurikasvua tuskin enää huomaa ja silti tukassa kiva väri eikä niin tiukka orjuus värikäsittelyyn 5vkon välein. Pitkän tukan kanssa pitää näemmä olla vaan kärsivällinen... Ja eikä se nyt niin vakavaa sen tukan värin kanssa koskaan ole kuitenkaan ;)! Tukka kasvaa ja värejä saa aina purkista lisää! Jään odottamaan tarkempia kuvia uudesta väristäsi...

kalastajanvaimo
37/24 | 

Joo ylle vastailinkin jo paidastani :)) Juurikin ton ihanan värin vuoksi säilytin paidan kutistumisesta huolimatta ja huomasin sitten vähitellen, että sitä voi hyvinkin käyttää! Yritän laittaa pian ihan kunnon asukuvan sen kanssa!

kalastajanvaimo
38/24 | 

Haha, kyllä vain! Ed. vastauksistani voit tosin lukea mitä tolle mun neuleelle on käynyt... ;))

kalastajanvaimo
39/24 | 

Oioioi rohkea veto! En varmaankaan uskaltaisi just nyt, mutta todella tehokas keino saada se oma väri kunnolla alkuun! Tosta on hyvä kasvatella sit eikä sorru näin helposti houkutuksiin ;)

kalastajanvaimo
42/24 | 

Meinasinkin kirjoitella puserosta... Se on nimittäin sellanen monta vuotta vanha Marc O'Polon merinovilla-cashmir- neule, joka kerran kutistui pesussa :S !!! Onneksi neule oli alunperin kokoa L ja kutistui siis oikeastaan vaan sellaseksi vyötärömittaiseksi ja kapealinjaiseksi ;) Se on nykyään tosi lämmin kun on niin tiivistä -lähes huopamaista villaa ;D Aina ei siis kutistuneetkaan jutut mene ihan täysin pilalle...

kalastajanvaimo
43/24 | 

VAU, hyvä :) Moni on tykännyt siitä munkin tunneilla. Kiva ylläri aina joskus kun on aikaa.

kalastajanvaimo
46/24 | 

Näinhän se taitaa mennä... Syksyllä on jotenkin ihan sietämätöntä se juurikasvu ja kuivat valkoiset raidat :S

Maria
48/24 | 

Kaunis väri! Muistan sun edellisen oman värin palautusyrityksen. Siitä sain itse inspistä omaan projektiin. Pitkät hiukset ovat todella kauniit ja pukevat sinua, enkä osaa kuvitella sinua yhtä radikaaliin tekoon, kuin itse tein: eli hiukset pätkäksi ja puhtaalta pöydältä uusi kasvatusoperaatio. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram