Nyt on taas se aika vuodesta kun lauantai-illat ovat aika rankkoja. Skal vi danse on nimittäin alkanut. Ja lasten kanssahan on pakko osallistua. Tanssia lähes joka quick step ja valssi olohuoneen lattialla joka lauantai. Öö, sanoinko tanssia? Siis hyppiä, heiluttaa käsiä ja pyöriä. Pyörittää lapsia pyöryksiin. Älkääkä toki ihmetelkö kuvien epäselvyyttä, näin hurjasta vauhdista ei olisi voinut muuta saada :D

Oli muuten superkiva tulla kotiin pitkän tyttöjen kaupunkireissun jälkeen -kastuttuamme ihan likimäriksi yllättävässä kaatosateessa! Lämmin takkatuli, omat pikkuset ja kuivat vaatteet odottamassa, päivän kohokohta.

Lämmintä viikonlopun jatkoa <3

 

PS. Skipatkaa tää loppukirjoitus jos haluatte pysyä pelkästään kivoissa tunnelmissa ;) On vaan ihan pakko jakaa tässä viikonloppuna havaitsemani asia kommentoinnista. Ainakin viimeisen vuoden aikana tulleista kommenteista nimittäin kaikki ikävät kommentit ovat tasan kahdelta eri koneelta tulleita. Aika uskomatonta; nimimerkkien määrän perusteella kommentoijia olisi voinut kuvitella olleen kymmeniä. Viime postaukseen tuli kolme aika tylsää kommenttia samalta ihmiseltä -eri nimimerkeillä.  En ole aiemmin oikein jaksanut perehtyä asiaan, mutta nyt mietin kyllä hetken mitä näiden kavereiden kanssa teen... Teillekin lohdutukseksi, jotka olette peäänkuuluttaneet ihmisten käytöstapoja, huonostikäyttäytyviä on noin vähän! ;)))

Kommentit (90)

MissuS
91/90 | 

Lasten tanssiminen on ehkä hauskinta maailmassa, niin vapautunutta hyppimistä ja heiluntaa että ei voi muuta kuin hymyillä ja nauraa :))

Piia
93/90 | 

Oi se on ihana ohjelma! Norjalaistakin versiota seurasin siellä asuessa, mutta ei se ollut niin jänskää kun en tunnistanut sikäläisiä julkkiksia :)

Huhhuh, kyllä ihmisten pahantahtoisuus pistää ihmettelemään... mutta tuostahan paistaa niin selvästi läpi kateellisuus, että kyllä päällimmäisin tunne näitä ihmisiä kohtaan on sääli. Käsittämätöntä silti.

Hauskaa viikonlopun jatkoa :)

Elisa
94/90 | 

Meillä käytetään sanoja: läpimärkä, likomärkä ja litimärkä ja mitä milloinkin. ;)

Ihanaa tanssia lasten kanssa. Tuo on meilläkin lempipuuhaa. ;)

Ja noille törkysuille terveiset: Hankkikaa oikeasti oma elämä! Jos itse en tykkää jostain blogista tms en kyllä haaskaa aikaani siellä roikkumiseen saati ilkeiden kommenttien jakeluun. Rakentavaa palautetta voi tietenkin antaa, mutta tuommoinen jatkuva naputus on todella todella lapsellista ja kertoo antajastaan aika paljon!

Laura
95/90 | 

Olen vakiolukijasi ja superlaiska kommentoija. Luen blogiasi, mutta en usein ollenkaan kommentteja, joidenkin ihmisten töykeys on niin kummallista (=huonoa käytöstä). Pidän kovasti blogisi tunnelmasta.

Vielä yksi kysymys aiemmasta palmikkoneuleohjeesta. Miten tehdään se iso palmikko? Ei onnistu minulta ilman neuvoja... Ihanaa syksyä!

MouMou
97/90 | 

Parhaassa tapauksessa ne kaksi ihmistä ovat vielä yksi ja sama tyyppi, joka häiriköi sekä työ- että kotikoneelta. Voi näitä ihmisiä.;)

Susanna
98/90 | 

Moi!

Olen lukenut ihanaa, päivääni piristävää blogiasi jo tovin, mutta kommentoin nyt ekaa kertaa. Tällaisilla mainitsemillasi ilkeilijöillä ei ole omaa elämää. Ajattelepa, kuinka paljon nämä kaksi jaksavat käyttää aikaansa blogisi sabotoimiseen ja mollaamiseen! Ilmeisesti kateus tai oman elämän puute on niin suurta, että heiltä löytyy aikaa kommentoida useilla nimimerkeillä, jotta he saisivat pahoitettua mielesi. Jokainen järkevä ihminen tekee niin, että jos blogi ei miellytä, he eivät enää seuraa sitä. Ja näiden kahden toiminta kertoo kyllä jonkinlaisesta terveen järjen puutteesta :) Normaalien, kilttien ja toisistaan hyvää uskovien ihmisten on vain hyväksyttävä se tosiasia, että tuollaisia sairaita ihmisiä on olemassa ja näiden henkilöiden kommentoinnit on yritettävä jättää omaan arvoonsa. Vaikeaahan se varmasti on, mutta kommentoijat paljastavat sinulle oman heikkoutensa, pienuutensa ja kateutensa. Et voi mitenkään vaikuttaa heidän mielipiteeseen, sillä he ovat sen jo valinneet katkeroiduttuaan omassa elämässään. Tämä kateus näkyy usein myös muilla elämän alueilla ja ihmissuhteissa. Tai paremmin sanottuna niiden puutteena :) Jos heidän elämänsä olisi hyvää ja tyydyttävää, he käyttäisivät aikansa varmasti muuhun, kuin sun blogin mollaamiseen useilla eri nimimerkeillä...

Minna
99/90 | 

Heh heh, kylläpä oli noloa niille/hänelle, joka paljastui ;) Luuliko tosiaan, ettei ip-osoite jää näkyviin...

Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

Maatu
100/90 | 

Meillä lauantai-iltaa vietettiin hauskojen kotivideoiden parissa. Nauru täytti koko olohuoneen ;o)

Hauskaa sunnuntaipäivää!

minni
101/90 | 

Apua, miten surkuhupaisaa, että kaikkien niiden kommenttien takana on vain kaksi (tai jopa vain yksi, joka käyttää vaikka koti- ja työkonettaan) omituista ja elämätöntä.

Jatkakaa vain tanssia ja naurua niistä hölmöistä huolimatta :) !

maj
102/90 | 

heipsansaa ja ihanaa sunnuntaita sinne !
kateellisten panettelua, sanon minä.
en yleensäkään ymmärrä, miksi pitää blogeja lukea saati niiden sivuilla käydä, jos ei tykkää mitenkään päin kirjoittajasta tai kirjoituksista.
hölmön hommaa, mutta älä ota itseesi !

olet ihana ja upea, muiden sanomisista viis. :-)

Pomppu
103/90 | 

Ihanan rauhallisia lauantai-iltoja :)
Mä olen puolestani lähdössä nyt ensimmäistä kertaa kokeilemaan zumbaa. Liikkumiseni on pääosin ulkona tapahtuvaa, vaunujen kanssa tai ilman. Metsässä karta kanssa ja talvella kenties suksien. Nyt tuli tarve kokeilla jotain muuta ja katotaas tiistaina millaista oli.
Rauhallista sunnuntaita!

Pienet Ilot
104/90 | 

Meillä samanlaisia tunnelmia. Innostus tanssiin alkoi Tanssii tähtien kanssa - ohjelmasta. Nyt tyttömme aloitti kilpatanssi - harrastuksen. Harmi,että poikia vaan on niin vähän ryhmässä..
Jospa teillä kasvaakin lupaavia tanssitaitureita. Oikein rentouttavaa sunnuntaita.

Sasha
105/90 | 

Totta, en kyllä tiiä, mikä on oikea sanonta ja kuka eniten oikeassa. Omaan korvaan läpimärkä kuulostaa järkevimmältä, mut alempana mainittu likomärkä kyllä ihan yhtä järkevältä.
Eikä sillä oo mitään väliä, miten se sanotaan. Kuitenkin tulee ymmärretyksi!
Hauskaa vaan, miten eri puolella Suomea se sanotaan niin eri tavoin. Erilaisuus on rikkautta! ;)

satu
106/90 | 

Noinhan se on, kaksi tai kolme ikävää ihmistä saavat itsensä näyttämään sadalta. Mukavia kommentteja ihmiset laittavat vain omalta koneeltaan yksin kappalein, noin tuo negaation määrä kertautuu hassusti epäaidolla tavalla.

Mutta toden totta, nuo ilkeilijät (heitä voi olla vain yksikin, jolla on työ ja kotikone käytössään) Heillä ei ole elämää, paitsi ilkeillessään. Jos elämän ainut ilo on ilkeillä osuvasti, voi kuvitella miten surullista muu elämä on.

(Itse olen sortunut kerran vastaavaan ilkeilyyn erään toisen ihmisen blogissa, mutta jälkeenpäin voin myöntää kysymyksen olleen pelkästä kateudesta ja sen tuomasta katkeruudesta.)

Niina
107/90 | 

Pakko sanoa tuohon loppukommenttiin, että on jotenkin lohduttavaa kuulla, että niitä huonosti käyttäytyviä perus-negatiivisia muiden alaspainajia ei olekaan tuon enempää :) Toivon näille negatiivisia ajatuksia viljeleville ihmisparoille jotain hyvää tapahtuvaksi, jotta voivat keskittyä omaan elmäänsä ja onnellisuuteensa sen sijaan, että muita morkkaavat :)Muiden onni kun ei ole keneltäkään muulta pois :) oikein hyvää sunnuntaita kaikille!

-Sanna
108/90 | 

Kylläpäs jotkut jaksaa tehdä töitä sen eteen, että saisi pahoitettua mielen : (

Edelliseen postaukseen: mun mielestä hyvän väriset hiukset! En pidä liian tummina : )

Ihanaa sunnuntaita! Täällä paistaa aurinko : ))

tyttö 19- vuotta
109/90 | 

Maailmassa osaa olla kyllä niin outoja ihmisia. En voi lakata ihmettelemästä miten aikuiset ihmiset jaksaa ja haluaa aiheuttaa toisille mielipahaa. Luulen, että nämä ihmiset ovat kateellisia sulle! Kannattais miettiä vähän sisältöä omaan elämään jos jaksaa nähdä sen kauhean vaivan, että eri nimimerkeillä vielä kommentoi haukkuja..

P.s. oot ihana ja aito ihminen, todella kaunis ja tyylikäs. En yhtään ihmettele jos joku tuntee kateutta! :)))

elsa
110/90 | 

Kateus sen ikävän kommentoinnin saa aikaan. Sinulle on helppo olla kateellinen, olet kaunis, upeakroppainen, taiteellinen ja sinulla on vieläpä ihana koti ja perhe! Älä välitä, blogisi on ihana ja vaikutat todella symppikseltä ja mukavalta tyypiltä. Jätä kateelliset omaan arvoonsa, heillä on ilmeisesti aika pieni ja kehno elämä...

pirjo
111/90 | 

Kateellisia ne kaksi kommentoijaa. Älä välitä! Aurinkoista viikonlopun jatkoa.

minni
112/90 | 

Älä välitä noista, ilkeitä tollaset kommentoijat :( Millonka ois tulossa zumbavideoo? =DD täällä odotettu jo pitkään :)

Noora
113/90 | 

Veikeetä menoa teillä. :) Alkopa oikeen huvittamaan tuo kommentointi juttu, mahtaa olla kateellinen ihminen kyseessä. Mutta voi että olet ihana! Itsellä on ollut kauhean vaikeaa aikaa nyt, mutta aina kun istahdan blogisi ääreen tulee jotenkin parempi mieli ja jaksan taas uskoa parempaan! Kiitos siitä <3

ansku
114/90 | 

minä pohjanmaalaisena sanoisin noista ensin litimärkä ja toinen ois läpimärkä ;)

Irmeli
115/90 | 

Heips!

Sinua 15v vanhempi äiti-ihminen eka kertaa kommentoimassa. Tapasi kirjoittaa on kivan positiivinen ja juttusi jälkeen on mukava mieli. Puuhaat lasten kanssa, pidät itsestäsi huolta ja nautit elämästäsi, näinhän sen pitää mennäkin.. mutta kun näitä kateellisia mahtuu joka junaan. Tälläinen läpeensä kateellinen ihminen on luonteeltaan varsinainen pikkusielu, ei ole kaikki kaikki matot yläkerrassa suorassa tai kaikki muumit laaksossa, vai miten se meni:). Itse ottaisin tällaiset kommentoinnit varmaan melko raskaasti, siksipä pitäydyn pelkästään lukijan näkökulmassa. Kateudesta saa varmaan lähes jokainen jossain vaiheessa elämässään osansa, omallekin kohdalle sitä on sattunut. Luulisi että ihmisillä ei ole aikaa tällaiseen, mutta joillakin sitä näköjään riittää muitten kyttäämiseen asti..huokaus. Älä välitä Johanna, hyvä kun otit asian puheeksi, ehkäpä jo pelkästään tämä hillitsee näitä kiusaajia.

Tiitu
116/90 | 

Joo itsellekin tuli blogiin joskus pari ikävää kommenttia eri nimimerkeiltä, mutta samasta ip:stä. Kylmän viileästi laitoin ko. ip:n mustalle listalle eli viestit menee suoraan roskiin ilman, että edes näen niitä. :)

Apuli
117/90 | 

Mitä ihmettä, jokuko ihan tosi viitsii käyttää aikaansa ikävien kommenttien kanssa eri nimimerkeillä? :D Kolkuttelee elämättömän elämän virtuaalisia rajoja, mutta siinähän se selvis näiden kommentaattorien oma ongelma... Jotenkin vaan typerryttävää mutta samalla huvittavaa.

Helmi
118/90 | 

No hyvä, että noiden ikävien kommenttien takana on vaan ihan muutama tai ehkä jopa vain yksi ihminen :) ei me suomalaiset ehkä ollakaan niin kateellista ja ilkeää kansaa, vai? :D

Voi kun tykkään sinun blogistasi ihan hirmuisesti, niin aito, raikas ja lämmin! Jatka vaan samaan malliin!

Bisquits
119/90 | 

Kertoo tosiaan aika paljon ihmisestä, jos jaksaa keksiä kerta toisensa jälkeen uudet nimimerkit ja aina ikävää sanottavaa. :-(

ryppymekko
120/90 | 

Meilläkin "tanssitaan" usein ja se on huippua!Lapset tykkää!Ja äiti.

Uskomatonta.Miten joku jaksaa?Miten jollain on niin pieni ja tyhjä elämä että vaivautuu moiseen? Mitä kateus saakaan aikaiseksi.Huh.

Heinis
121/90 | 

Voi, onneksi selvitit!!! Tuo oli ihan huikea uutinen :--D Nämä kaksi ihmistä ovat varmasti tosi onnettomia elämässään <3 Oikein harmittaa!
Hihi, ihanalta kuulostaa lauantai-iltanne ^^ Odotan niin sitä aikaa, kun itsekin saan nauttia omien lapsien seurasta... toivottavasti sellainen aika koittaa!
Nautinnollista sunnuntaitakin, ihana Johanna :)) <3

p.s. Terkut summerille ym. xDDD

satu
122/90 | 

Heippa! Olen neulomassa sitä palmikkoneuletta ja isot palmikot tuottavat ongelmia. Olisitko voinut vääntää sen vielä rautalangasta niin pääsen neuleessa eteenpäin? Kiitos. Oikein leppoisaa sunnuntaita!

May
123/90 | 

Tsemppiä sulle noihin kommenttijuttuihin! Ajattelepa, kyllä blogisi vaan aika paljon kiinnostaa (hyvässä ja pahassa) kun ne keljutkin palaavat aina päivä päivältä uudelleen :) Ja kaunis sun blogi onkin. Olisi mielenkiintoista kuulla joskus sun päivärytmistä lasten kanssa. Kuinka ihmeessä saat aikasi riittämään kaikkeen?

Kirsti
124/90 | 

Kauhean ikävää jos pari kirjoittaa jatkuvasti pelkästään tölvintää mutten minäkään kyllä mihinkään fanilaumaasi kuulu vaikken kumpikaan noista kirjoittajista ole. Uskallan laittaa mielipiteeni vaikka se ei oisi sama kuin sadalla muulla ennen mua, onko se täällä väärin? Voisiko kommentoinnin ohjeet siinä tapauksessa laittaa heti bannerin alle koska ainakin minä oon ymmärtänyt idean väärin. Tää ei siis tarkoita ettenkö pitäisi blogistasi enhän muuten kävisi öskään muttei se myöskään tarkoita että olisin maailman makuasioista sun kanssa aina samaa mieltä.

LiisaH
125/90 | 

Lienenkö vanhin lukijasi, saatanpa olla sillä olen kohta 60v. Pidän tosi paljon blogistasi ja siitä että avaat meille elämääsi, ajatuksiasi ja sitä mitä pääsi sisällä liikuu. Olet kertakaikkisen kadehdittava energisyydessäsi. Tämän sanon ilolla, ja tarkoitan sitä. Jatka samaan malliin ja jätä ne yksi-kaksi kummallista tyyppiä ihan huomiotta. Ne eivät ansaitse saada hymähdystä enempää, tuskin sitäkään.

kalastajanvaimo
126/90 | 

Haha :D Joskus tykkää, joskus sanoo et "lopeta mamma" kun tulee vähän liikaa ;)

naana
128/90 | 

Ihanat! <3

Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne teille. :)

Psst... Laittele s.postia niistä vaatteista kunhan ehdit. ;)

Sasha
129/90 | 

Oih, lasten kanssa on niin ihana irrotella! Nauru on ainakin aina taattua!
Hauskaa muuten, miten tuo sanonta vaihtelee kovasti eri puolella Suomea. Sinä sanoit likimärkä, jotkut sanoo litimärkä olen myös kuullut jonkun sanovan lipimärkä. Oikea sanonta taitaa kuitenkin olla läpimärkä. :D

Suloista viikonloppua teille!

SaraMama
131/90 | 

oi ei mitä söpöliinejä! tuli niin hymy naamalle näistä kuvista :) tykkääkös pienet myös zumbasta? mun poika vain nauraa rätkättää, jos hänen näkyvissään zumbailen. et kiitti vaan :D

Marita
132/90 | 

Meillä sanotaan likomärkä...Tanssii tähtien kanssa on alkamassa täällä ja sehän tietää valtavaa tanssi-innostusta! Ja det skall vi göra!

Hanna
133/90 | 

Heippa! Näyttääpä hurjan hauskalta puuhalta nuo teidän tanssahtelut! :)

Kiva yksityiskohta tuo miten vähän kuitenkin ikäviä kommentoijia on. Blogisi on kuitenkin hurjan suosittu..

Kivaa viikonloppua:)

Jenni
134/90 | 

Hei Johanna! Älä välitä niistä kahdesta! Ajatella, miten säälittävää jaksaa väkästää feikkejä sp-osoitteita ja nimimerkkejä ihan vain päästäkseen haukkumaan jonkun blogia! Tanssitaan me muut vaan ja nauretaan :D :D :D Ihanaa viikonloppua Norjaan!

Vakiolukija Poron kääntöpiiriltä
137/90 | 

Ihanaa tanssin hurmaa :)

Mutta tuohon jälkikirjoitukseen: Kateellisia ja pikkusieluisia ihmisiä löytyy aina - valitettavasti.

Sinä olet saanut nämä pari stalkkeria kimppuusi, mutta anna heidän jäädä omaan arvoonsa. Blogisi suosioon nähden heitä on yllättävän vähän! Voipa olla, että stalkkauksen takana on vain yksi henkilö, joka kirjoittaa sekä koti- että työkoneelta.

Joka tapauksessa jatka vain hyväksi havaitulla tyylilläsi, minä ainakin pidän blogistasi kovin :)

Mukavaa syksyä koko perheellenne!

sonja
138/90 | 

säälittäviä nuo tollaset anonyymit! en tajua miten joku jaksaa vaivautua ja haaskata aikaa tuommoseen, pilata toisen päivän! ei varmaan elämää ole, jos jostain kumman syystä sattuu olemaan, on se varmasti pahasti pilalla:D

Ingrid
139/90 | 

Joo tätä taisin kommentoida joskus aikaisemmin... Kun jo alkoi jopa mulle pistää silmään täysin identtinen kirjoitustyyli, vaikka nimimerkkejä oli useita. Että sen lisäksi, että kyseessä on täysin typerät kommentit, ne on vielä huonosti kirjoitettujakin! Hehe, double fail indeed :).

Ne jätetään siis alhaiseen arvoonsa ja me kivat nautitaan viikonlopusta!

Elisabeth
140/90 | 

Kuulostaa mahtavalta la-illan ohjelmalta! Meillä teinit on molemmat lukkiutuneena omiin huoneisiinsa omien kavereiden kanssa :P

Jotenkin yhtään ei yllätä tuo ilkeilijöiden vähäinen määrä. Samaa on nähty muissakin blogeissa. Miten jotkut jaksaa, onkohan niillä elämää ollenkaan??

No enivei, hyvää viikonloppua!

kalastajanvaimo
142/90 | 

Joo muistan kyllä jonkun epäilleen tällaisia, mutta itse en ole oikein "ehtinyt" miettimään. Eli oikeassa olit :)

kalastajanvaimo
143/90 | 

<3 Kiitos kivoista sanoista, en ota itseeni :)
Kurjaa vaan kirjoittajan itsensäkin puolesta... :(

valkea kuulas
144/90 | 

Kiva ja positiivinen blogi sinulla on ja ajattele jos sinulla tosiaan vain kaksi ihmistä kirjoittaa negatiivista niin olet päässyt todella vähällä täällä blogimaailmassa, onnittelen! :) Jatka samalla mallilla vain äläkä välitä jos joku ei aina kestä sinun joskus liian täydelliseltä vaikuttavaa elämääsi. ;)

kalastajanvaimo
145/90 | 

Kiva kuulla Satu :) siis että olet pääsyt asian yli ja myönnät sen! On mullakin joskus tullut juuri blogeja lukiessa kateellinen ja kurjakin olo, mut silloin häippäsen nopeasti sivuilta ettei tule enemmän kurja olo ;D Eli mulle henk.koht olisi vain kurjuudessa pyörimistä jäädä sivuille kirjoittelemaan :D
No, ihmiset ovat erilaisia enkä tiedä millaisia tunteita näillä kirjoittelijoilla on minua kohtaan. Varmaan ihan erilaisia kuin mitä mulla joskus on ollut.

kalastajanvaimo
147/90 | 

Joo ei nää oikeastaan olekaan tummat; huomasin juuri verratessani kahteen kaveriin joiden kanssa olin kaupungilla. Heillä on ns. tavallisen pohjoismaisen ruskeat hiukset (ei mitään "ulkomaalaisen tummia" hehe) ja mun tukka näytti vaaleanruskeilta niihin verrattuina; melkein blondeilta ;)
Täällä sataa tänäänkin kaatamalla :D

kalastajanvaimo
148/90 | 

Muistan et sulla on ollut jotain samantapaista...? Mun kaverit ovat aika kesyjä kyllä, ne kirjoittelee ihan kivojakin välillä ja välillä vain vähän niiinku piilokettuilua ;))

kalastajanvaimo
151/90 | 

Niinpä, ei me olla! Suomalaisten maine pelastettu :DDD Me ollaan oikeasti todella mukavaa, toisia tsemppaavaa ja kehuvaa kansaa. Ihan oikeasti näin sanoisin ainakin mun blogin perusteella. Kyllähän tänne olisi helppo useammankin kirjoitella miten pönttö/itserakas/rupsahtanut olen ja silti NIIN monet jaksavat jättää NIIN mukavia kommetteja.
Hyvä me!!!!

kalastajanvaimo
152/90 | 

Lähes uskomatonta... pahoittelen että olen vienyt jonkun aikaa noin paljon ja aiheuttanut noin paljon turhaa kyräilyä :(

kalastajanvaimo
154/90 | 

Täytyy yrittää joskus tehdä sellanen "päivä meidän kanssa" -postaus, jos aika riittää ;D

kalastajanvaimo
155/90 | 

Hei Kirsti! Tuskin kovin moni täällä sanoo kuuluvansa mihinkään fanilaumaan... Kysyt onko sun mielipide täällä väärin; ei ole. Miksi olisi, tarkoitatko tällä kenties etten kestä eriaviä kommentteja? Toi ettei bloggaaja kestä eriäviä mielipiteitä/kritiikkiä on ehkä pikkasen kulunut juttu ja ohjeet kommentointiin ovat ihan samat kuin yleensäkin netissa; älä sano mitään mita et voisi sanoa omalla nimelläsi kasvokkain. Erittäin ok olla eri mieltä mun kanssa, saa sanoa kunhan pysyy näin asiallisuuden rajoissa :)

Hanna
156/90 | 

Heippa Johanna! Pitkään olen jo blogiasi lueskellut ja kovasti tykkään. Kirjoitat hyvistä arvoista ja elämän pienistä iloista (ja suruistakin) valloittavalla tavalla. Sun blogisi saa hyvällä tuulelle kerta toisensa jälkeen, blogissasi teet elämästä kaunista ja inspiroit positiivisuudella.
Ihanaa sunnuntaita teidän perheelle!

Ps. Laita ihmeessä mustalle listalle moiset, tulee lukijanakin paha mieli sun puolesta kun asiattomuuksiin mennään. Uskallus ilmaista omaa mielipidettä ja blogikiusaaminen ovat kuitenkin täysin eri asioita. :)

kalastajanvaimo
157/90 | 

:D
Niinpä ihan totta...
Voihan perse jos mun elämä vaikuttaa joskus liian täydelliseltä, ei se oo ;D Mut en välitä, ymmärrän jopa.......

Siny
158/90 | 

Täällä todettiin eilen, että syksy on tullut.
Nimittäin syksyn ensimmäiset kynttilät laitoin palamaan illasta tunnelmaa tuomaan :) <3

kalastajanvaimo
159/90 | 

Nimenomaan Hanna, tosta blogikiusaamisesta mun on joskus tehnyt ihan mieli kirjoittaa, sillä sitä esiintyy niiiiin paljon. Sit kuitenkin on tuntunut että jos kirjoittaisin, tuntuisin vain "hemmotellulta pikkuasioista valittajalta"... saan kuitenkin niin paljon positiivista kommenttia et miten kehtaan valittaa jostain kiusauksesta jne. Joten en ole ottanut asiaa esiin vaikka se varmaan monen etenkin nuoren tytön kohdalla ihan todellinen kurjuus onkin! Pitäisi ottaa vakavasti, koska se voi tuntua tosi kurjalta (niin bloggaajasta kuin lukijoistakin) ja etenkin nuorempiin tyttöihin jättäa ihan samalla tavalla jälkiä kuin vaikkapa koulukiusaaminen. Sun viimeinen lause oli siis TOSI ASIAA :)

Hanna
160/90 | 

Puhut niin asiaa. Luulisin, että bloggarit kyllä suodattaa blogikiusaamisen sisällön, mutta kokee sen ylipäätään ilmiönä niin huolestuttavaksi että jo siksi haluaa puuttua asiaan. Kiusaaminen ei ole ok ikinä, ei missään paikassa eikä missään muodossa. Ja syöhän se varmasti motivaatiota kirjoittaa blogia, jos jo etukäteen tietää että kuraa sataa niskaan samoilta tietokoneilta riippumatta siitä mistä kirjoittaa ;)

champagne
161/90 | 

Onpas menevän näköistä touhua!

Olihan se vähän arvattavissa että samat kirjoittelijat siellä kiusaavat;)

Omaan blogiini tuli hieman samantapaisia "eri" nimimerkeiltä jotka kuitenkin kirjoittelivat aina samoista osoitteista, tai välillä kyllä myös eri osoitteesta mutta unohtui sitten vaihtaa nimimerkkiä;) En julkaissut kommentteja. Yhden kirjoittelijan tiedänkin, hän kun joskus oli laitellut aiemmin kommenttia omalla julkisesti käyttämälläänkin nikillä.

Ellis
162/90 | 

Meilläkin alkaa varmasti taas tanssit kunhan täälläkin tanssiohjelmat starttaa!
Ja laita ihmeessä näiden hätriköiden kommentit menemään suoaan roskiin. Onhan toistuvat ilkeilyt ihan eri asia kuin oman eriävän mielipiteen esittäminen joskus. Vaikka liikaa noita eriäviä mielipiteitäkin jotkut muka ystävällisesti jättävät. Tyyliin, ethän nyt loukkaannu, mutta... Siis onko pakko kommentoida mitään jollei mielipidettä ole erikseen kysytty, eikä ole mitään oikeasti rakentavaa kommenttia esittää.
Voi muuten olla, että nyt kun olet nämä häiriköt löytänyt, ja myös asiasta täällä kertonut niin nämä tyypit vaihtavat maisemaa. Eipä tule ikävä:)
Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Maj
163/90 | 

Mä olen kirjoittanutkin aiheesta :) Ihmettelen vaan, että missä on ihmisten käytöstavat... Ainahan voi ajatella kaikenlaista, mutta on eriasia kirjoittaa se julkisesti vaikkapa toisten blogeihin... Ihmettelisin tosi paljon, jos joku mun työkavereista tulisi kyseenalaistamaan mun kasvatustapoja tai haukkumaan mua tai läheisiäni rumaksi, mutta netissähän se on ihan ok, perusteluksi riittää, että "itsepä tuot elämäsi julkiseksi, joten koitappa kestää..." :/

Katariina
164/90 | 

Kantsis laittaa mun mielestä mustalle listalle ne kaks kommentteineen, niin sinun kuin meidän lukijoidenkin vuoksi. Kaikkien fiilikseenhän se vaikuttaa jos joku täällä nälvii. Oot kiva ja piristät valoisalla voitollaan, kiitos siitä :) Tsemppiä ja mukavaa sunnuntaita!! :)

Katr
165/90 | 

Pistä suoraa mustalle listalle. Turhaa tuollaisten on antaa jatkaa "huvituksiaan" kun siitä ei tosissaan ole iloa kuin heille.

Katariina
166/90 | 

Siis valoisalla " blogillasi " kirjoitin, en voitollaan.. Hohhoijaa :D automaattinen tekstinsyöttö ;)

Laureli
167/90 | 

Blogisi on ihana ja saa minut aina hyvälle tuulelle!
Kotisi on kaunis ja perheesi idyllinen. Itse arvostan ja rakastan perhettäni ja elämääni, niin kuin sinäkin omaasi ja tuotkin ihanalla tavalla sen esiin blogissasi.
Luen päivittäin kirjoituksiasi ja saan niistä kivoja idoita omaan kotiini ja muutenkin ajattelen elämästä ja perheestä samoin, kuin sinä.
Kateellisia ja pahansuopia ihmisiä löytyy aina eikä heistä kannata välittää saati pistää painoarvoa heidän kommenteilleen.
Jatka ajatuksiesi kirjoittamista koskivatpa ne sitten vaatteita, perhettä tai elämää yleensä, niitä on mukava lukea :)

Kainomieli
168/90 | 

Ihailen tapaasi ilmaista suhtautumisesi ilkeisiin kommentteihin.

Hyvä!!! Pysy aina yhtä herttaisena :)

Siru
169/90 | 

Kateellisia ovat ne. Ja lapsellisia. Tätäkään blogia ei ole pakko lukea, jos ei huvita ja jos on aina jotain nurisemisen aihetta. Skippaa roskapostiin vaan suoraan!!

Siru
170/90 | 

Niin, eihän suinkaan siitä ollut kyse, etteikö saisi omat mielipiteet ja kommentit olla eriäviä Johannan omien suhteen. Se vaan, että jos jatkuvasti sama/samat ihmiset nillittävät turhasta ja tulevat ehdoin tahdoin "pahat mielessä" pilaamaan blogikeskustelun ilmapiiriä ja pahoittavat ennen kaikkea bloggaajan mielen, niin miksi ihmeessä sellaista olisi katseltava?
Kyllä Johanna varmasti tietää, mihin on lähtenyt tässä bloggaajan touhussaan. Kaikki eivät pidä millään kaikista, monen mielipiteet ja ajatukset eroavat toisistaan ja se on täysin hyväksyttävää. Erilaisuus on rikkautta. Mutta aina: rajansa kaikella. Ystävällisyys/asiallisuus pitäisi aina pitää mielessä. :)

36-and-fabulous
171/90 | 

Heip!

Kateellisuus imee ihmisestä ihan uskomattomasti energiaa. Positiiviset ajatukset ja niiden jakaminen toisten kanssa taas kerryttävät hyvää mieltä ja oloa.
Jatka samaan malliin! Ihailen rentouttasi ja suomalaista suorapuheisuuttasi. Hyvä päivä on hyvä päivä ja huonojakin päiviä on. Se on normaalia elämää ja se välittyy blogistasi tosi mukavalla tavalla.

Kyseisten ihmisten kommentteja ei mielestäni pitäisi lainkaan julkaista, koska tarkoitus näyttää olevan vain ja ainoastaan mielipahan aiheuttaminen.

Tsemppiä!

Pauliina
172/90 | 

No onpa tylsää. Kuinka jotkut viitsivät... Mustalle listalle vaan, älä julkaise niitä kommentteja.

Iina
174/90 | 

Voiko olla et tää ip mistä ne tulee ni on jonku yrityksen, jossa useempi ihminen käy kommentoimassa ilkeyksiä?

Oot loistava ja sun blogista tulee hyvälle mielelle, oot niin aito ja OIKEE ihminen <3 kiitos!

madde
175/90 | 

sulla on aivan ihana blogi, heitä vaan mustalle listalle ne ip-osoitteet. :)

oon lukenut sun blogia alusta asti, ja mun mielestä tää on vaan parantunut ajan saatosta. kiitos siis mukavista jutuista, jatka samaan malliin!

Tiina
176/90 | 

Voih, tällaisten postausten myötä kaipaa sitä omaa perhettä kovasti. Ikää mulla on 36 ja status sinkku, saa nähdä vieläkö ehtii :(

suvi
177/90 | 

ei luoja taitaa olla jollakulla tylsä elämä jos jaksaa laitella monilla nimimerkeillä haukkumiskommentteja, surullista.

Just Me
178/90 | 

Kateus on ihmeellinen asia! Kadehtia toista, on energian tuhlausta. Mutta ikävä kyllä, aika moni on valmis tuhlaamaan siihen aikasmoisen määrän energiaa. Milloin mistäkin ja milloin mihinkin liittyen. Ja olen huomannut sellaisen asian; mitä enemmän olet sinut itsesi kanssa, mitä enemmän elät omaa sinulle hyvää elämää ja puhdasta linjaa, sitä enemmän löytyy kadehtijoita, jotka ovat sitten tavalla tai toisella valmiita sen ilmoille tuomaan. Ja yllättävän läheltä niitä kadehtijoita ilmaantuu. Loputtomiinhan ei tarvitse sellaista sietää, on olemassa vaihtoehtoja ja jotkut niistä voivat olla hyvinkin radikaaleja. Samalle tasolle tuskin on halua mennä ja olla samanlainen(arvostelija, seläntakanapuhuja tai muuten vain toisen elämästä enemmän kiinnostunut kuin omastaan), mutta kaikkea ei mielestäni tarvitse vastaanottaa. Toisia ei voi muuttaa, vain itseään. Mutta voi päättää ketä lähelleen päästää ja miten. Ja mielipiteiden ilmaiseminen rakentavalla tasolla on aivan eri juttu kuin tarkoituksella loukata-mielipideilmaisu...

Ihana on blogisi ja onneksi suurin osa on aidosta lukemassa tätä ja saavat iloa postauksistasi!
Syksyä kaunista!

kiira
179/90 | 

Sekin on mahdollista, että kyseessä on yksi ainoa häiriintynyt ihminen, joka lähettelee viestejä sekä koti- että työkoneelta käyttäen kymmeniä eri nimimerkkejä. Mitä tuollaisen ihmisen päässä sitten liikkuu, jää ainakin minulle epäselväksi..

Kiva tuo rannekoru! Onko alla koko matkalta liimaa, vai miten saat langan pysymään renkaan päällä?

kayu
180/90 | 

Good a person weblog operator good results blog site post great sharings in such a blog site constantly have exciting

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla