Heippa, aloitetaan maanantai ja viikko paitsi tärkeillä ja vakvilla asioilla, niin myös sisustusunelmilla. (Te tuutte maanantain ajan huomaamaan jotain erikoista tässä postauksessa, mutta siitä sitten selitystä tiistaina :))

Tässä ois siis mun suuria sisustushaaveita; lähinnä toi keinutuoli ja pitkä simpukkalamppu, jotka hintansa tähden haaveina taitavat tovin pysyäkin ;) Mut taljoilla, hopeajutuilla, luonnollisilla sävyillä ja kynttilöillä saa aina kotiin ihanan viihtyisän syyslookin. Kun vielä laittaa takkaan puut palamaan <3 Niin ja jos tota By Nordin siilityynyä olisi normaalikokoisena eikä vain baby 30x30 cm niin ostaisin sen heti! <3

Kuvat: Day Home / Verpan / By Nord / House Doctor / Graham and Green / Home & Cottage

Kaunista, kimalteista ja niin ylellistä maanantaita kuin se itse kullakin vaan voi olla!

 

Kommentit (33)

Niitty

Mä himoitsen pussilakanoita nordinilta, mutta tuplin valikoima suppea. Stockalle tulee noita myyntiin, mutta vain yhden hengen versioina.
Habitaressa heidän osastolla oli jatkuvasti tungosta, eli taatusti tulee olemasn hitti Suomessa.

Mimmi

Mun suosikkeja oli toi eka rivin lampunvarjostin ja ylempi tyyny. Ja joo, pari ylimääräistä sydämenlyöntiä aiheutit, oon nimittäin mieheni tarkasti varjelemalla läppärillä ja luulin jo aiheuttaneeni katastrofin... :)

Kirsi

Kääk, luulin jo koneeni saaneen tartunnan ja jouduin katselemaan piiitkäääään tuota pyörivää väriympyrää. Onneksi olit kirjoittanut asian, säästyi pahemmilta slaageilta.
Nordin tuotteet on ihania. Samaa ideaa voi tyynyyn soveltaa omilla silitettävillä mustavalkokuvilla.

Sanna

Ihania jutskia!Meillä ollut jo jokusen vuoden pari noita roikkuvia simpukkalamppuja olkkarissa.Paaaljon ennen kuin "nyt tulivat"muotiin.Just jokin aikan sitten sanoin miehelleni,että ovat ainoat ostokset,joihin olen aina vaan tyytyväinen...Ovat ainavaan niin kauniit.Suosittelen!_Sanna_

kalastajanvaimo

Joo tykkään kanssa noista nordinin jutuista. Meillä on täällä paikallisessa pikkuputiikissa myynnissä lakanoita, mut en ookaan katsonut onko tuplia... Veikkaan että täälläkin on vain ykkösiä.

kalastajanvaimo

Kiitti vinkistä Päivi! Niille jotka K-Rautaan pääsevät. Tosi ihana pieni ylellinen sisustuselementti :)

kalastajanvaimo

Joo hyvä että informoitte täällä -luulin itseasiassa et näitä saisi jo Suomesta kun täällä meillä on ollut myynnissä about vuoden, en ajatellut siis että ei ehkä Suomesta saa. No pian tulee varmaan himotuksia sit muillekin :P

kalastajanvaimo

Kalliitahan noi on... :/ Että voi olla ettei meille kotiudu mitään :/ Mut kauniita, onnea uudesta tyynystä siis :))

kalastajanvaimo

Voi ei jos koko netti tilttaa, se ei ollut idea ;) Idea oli havainnollistaa miltä tuntuisi olla lukutaidoton. Ettei pystyisikään lukemaan tätä.

kalastajanvaimo

EIkö... Oon vielä niin siilifani et tää ois lämmittänyt sydäntä. Mut koko 30x30 ei on tosiaan harmillisen pieni normaalikäyttöön, jote ei tarvi tuhlata rahoja ;)

kalastajanvaimo

Niin ne on tosi kauniita...mut totta, vois varmaan yrittäa jotenkin itse... Ainakin taitavimmat tekijät :)) Ei ehkä multa onnistuis!

kalastajanvaimo

Niin no... joskus mun blogissa on himotuksia ja kauniita juttuja, joita ei ehkä voi ostaa itse. Joskus olen mukana vakava-aiheisissa kampanjoissa... En nyt tiedä mitä ajattelit; ilmeisesti näitä ei olisi saanut yhdistää? Tarkoituksena oli kuitenkin tehdä ihan normaali postaus (josta vain häviää teksti) eikä mun blogin normaalipostaukset harmi vaan ole aina hyväntekeväisyysasioita.

Enni

Tyhjänpäiväistä tavaranhimoa satasen maksaviin tyynyihin ja muihin turhuuksiin..ja taustalle pyörähtääkin kampanja naisten oikeudesta lukutaitoon. Olen sanaton.

kati

By nord on kyllä täälläkin suosikki! Siiliä olen mielinyt minäkin,mutta just tuo koko (ja hinta)on jarruna. Karhu on kans ihana...

Seikkailija

Sanat häviää yksitellen ja sen jälkeen koko netti tilttaa niin että joutuu käynnistämään kokonaan uudelleen. Mikä idea tässä nyt oikein on?

Eveliina

By Nord on mun mieleen kovasti: arktisuutta, kauniita kuvia ja eläimiä. Hinnat vaan ovat turhan suuret. Tosi harmi!
(tuleekohan tämä viesti nyt näkyviin, eilen en saanut viestiäni edelliseen postaukseesi...)

Nelli

Mua himottaa pelkästään mun työpöytä jota nikkaroidaan kovalla tohinalla tuossa seinän takana. Oikeastaan eihän se mikään sisustus juttu edes ole mutta se on ainoa asia mitä haluan ja odotan.

-päivi-

"House doktor sophian" tyylistä kynttiläjalkaa myydään täällä korkeampana K-raudassa ja on jotain 20 euroa. Sellainen tarttui tässä tapetteja etsiessäni mukaan.
Ihania ovat kaikki himotukset!
-päivi-

M

Ostin juuri hiljakkoin sen ison By Nord kettutyynyn, mutta siitä saikin sitten maksaa n. 100 euroa. Jos toi siilityyny ois tosiaan ollu isompi kuin 30 x 30 cm niin se olis meillekkin ostettu! :)

Huli/Meanwhile in Longfield..

Törmäsin By nord -tuotteisiin Habitare-messuilla tänä vuonna. Olisin voinut ostaa sieltä aika monet lakanat ja tyynyt. :) Tuotteita ei kuitenkaan vielä tuolloin saanut Suomesta, mutta By nordin edustaja kertoi, että tuotteet tulevat syksyn aikana Stockmannille myyntiin.

Eihän tää tieto toki sua varmaan kiinnosta, mutta ajattelin kertoa jos joku muukin Suomessa asuva näitä tuotteita himoitsee. :)

Mukavaa maanantaita!

Fii

Pieni viesti.. Pienen netittömän lomamatkan jälkeen on mukava tulla kotiin, laittaa pieni lapsi nukkumaan ja lukea blogiisi kertyneet postaukset rauhassa :) Tää on kuin "naistenlehti", joka on pientä arjen luxusta, kun ei jaksa itse ahertaa mitään. :) Mukavaa maanantaita siis!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010