hiuksissa tai housuissa

Kuka ei muka tarvitse kevyttä pikku huivia? :P 

No, ei ehkä, mutta Beck Söndergaardin O-Macy oli aika vastustamaton; otin senkin mukaan Kuubaan suojaamaan hiuksia aurigolta.

Keksin muuten heti ainakin kaksi muutakin tapaa käyttää tällaista huivia; vyön lenkkeihin pujotettuna vyönä housuissa tai -tietenkin- kaulassa. 

Kesähuivit ovat just siksi hauskoja, että ne ovat niin monikäyttöisiä. Ehkä keksitte vielä lisää tapoja...?

Nähdään taas! :) Meitin loman loppu alkaa häämöttää. :S

Kommentit (6)

Vierailija

Oi että, minkä huivihaaveilun saitkaan aikaan! Pitääkin kaivaa jotain vanhaa huivia kaapista käyttöön, varsinkin aurinkoisena kevät- tai kesäpäivänä sopis ihan mahtavasti vaikka farkkuhaalareiden ja tennareiden kaveriksi..:) 

Vierailija

Katselen aina ihaillen naisia jotka "osaavat" käyttää huiveja monipuolisesti, tyylikkäästi ja vieläpä luonnollisen nätisti. Kaupat pursuilevat ihania huiveja joten käyttövinkkejä lisää please.. :)

Vierailija

Musta ois ihanaa kietoa silkkihuivi just tolla tavalla hiuksiin, ongelmana on vaan se, että mun hiukset on niin ohuet ja liukkaat, ettei huivilla oo tarpeeks pitoa!

Usein kyllä luovun huivista kaulassakin, kun se jotenkin vaan näyttää "väärältä".. En taida sitten vaan olla "huivi-ihminen", tai siis sielultani kyllä, mutta käytännössä en..

Vierailija

Heippa

Huivi on ihan jees, mut ripsistä asiaa: onko Norjassa nuo ripsijatkeet samoissa hinnoissa kuin Suomessa? 

Vierailija

Ripsijatkeet? Ei taida allergiselle olla yhtään hyvät. Liekö kenellekään.

Vierailija

Itse en ole huivi-ihmisiä.Kaulassa suorastaan ahdistaa.Sä olet kaunis,vaikka tiskirätti päässä:)

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään norjalaisen kalastajan vaimona ja kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram