hiuksissa tai housuissa

Kuka ei muka tarvitse kevyttä pikku huivia? :P 

No, ei ehkä, mutta Beck Söndergaardin O-Macy oli aika vastustamaton; otin senkin mukaan Kuubaan suojaamaan hiuksia aurigolta.

Keksin muuten heti ainakin kaksi muutakin tapaa käyttää tällaista huivia; vyön lenkkeihin pujotettuna vyönä housuissa tai -tietenkin- kaulassa. 

Kesähuivit ovat just siksi hauskoja, että ne ovat niin monikäyttöisiä. Ehkä keksitte vielä lisää tapoja...?

Nähdään taas! :) Meitin loman loppu alkaa häämöttää. :S

Kommentit (6)

7/6 | 

Oi että, minkä huivihaaveilun saitkaan aikaan! Pitääkin kaivaa jotain vanhaa huivia kaapista käyttöön, varsinkin aurinkoisena kevät- tai kesäpäivänä sopis ihan mahtavasti vaikka farkkuhaalareiden ja tennareiden kaveriksi..:) 

8/6 | 

Katselen aina ihaillen naisia jotka "osaavat" käyttää huiveja monipuolisesti, tyylikkäästi ja vieläpä luonnollisen nätisti. Kaupat pursuilevat ihania huiveja joten käyttövinkkejä lisää please.. :)

9/6 | 

Musta ois ihanaa kietoa silkkihuivi just tolla tavalla hiuksiin, ongelmana on vaan se, että mun hiukset on niin ohuet ja liukkaat, ettei huivilla oo tarpeeks pitoa!

Usein kyllä luovun huivista kaulassakin, kun se jotenkin vaan näyttää "väärältä".. En taida sitten vaan olla "huivi-ihminen", tai siis sielultani kyllä, mutta käytännössä en..

10/6 | 

Heippa

Huivi on ihan jees, mut ripsistä asiaa: onko Norjassa nuo ripsijatkeet samoissa hinnoissa kuin Suomessa? 

12/6 | 

Itse en ole huivi-ihmisiä.Kaulassa suorastaan ahdistaa.Sä olet kaunis,vaikka tiskirätti päässä:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram