kashmir-villahuivi by Pias, housut Denim&Supply

 

Hitsi, nyt jo tulee mieleen monta asiaa mitkä tekisin toisin. Ja teenkin.

Mutta idea oli juuri se mitä olen seinälle hakenutkin. Yksinkertainen tussipiiros ikimuistoisesta paikasta, muistoja herättävästä kadusta, rakkasta matkakohteesta. Tässä tapauksessa Havanna. Ihan vapaalla kädellä luonnostellen. Sellainen mahdollisimman huoleton piiros valokuvien rinnalle. Mutta mun täytyy ostaa vielä yksi ihan vähän paksumpi tussi, yrittää pitää viivat vielä yksinkertaisempina. Toi on nyt sitten vain harjoitus-Havanna.

Piirsin Ainonkin balettipuvussaan. Se saa olla.

Ja Ikeasta hain vihdoin Hemnesin vaalean peilin olohuoneeseen; se on ollut ajatuksissa jo kauan. Peilistä paikallaan on muuten selkeämpi ja suurempi kuva instassa; te, jotka siellä seuraatte olette jo nähneetkin! Ja instaseuraajat ovat ehkä huomaneet senkin, että olemme jo jossain ihan muualla kuin kotona Norjassa. 

Isin luona nimittäin. Odottelemassa josko sisko saisi vauvan. <3

 

 

Kommentit (5)

Anonyymi
6/5 | 

Ihania tussipiirroksia olet taiteillut. Olet varsinainen monilahjakkuus. Upeaa. Eikö tuo huivi ole niitä normaaleja toisen maahantuojan Italiasta tuomia huiveja, joihin on vain pyydetty ompelemaan By Pia's tägi jälkikäteen? Design ei taida olla ko brändin, mutta kukapa näistä enää tietää...

Ihanaa jännityksen hetkiä teillä vauvan syntymää odotellessa.

Katariina
7/5 | 

Olet kyllä upea taiteilija! Nyt kun sinulta tuli uusi käsityökirja markkinoille (lukijoiden toiveesta), keksisitkös jonkun kanavan, josta voisi ostaa taidettasi? :) Tiedän, että maalaat ja piirrät vain omaksi iloksesi, mutta tuon tyyppisiä kuvia en ainakaan kaupassa ole nähnyt. Herkkiä tussipiirrustuksia ja muitakin maalauksia mitä olen nähnyt blogissasi vuosien varrella. Varmasti moni haluaisi ostaa taidettasi. Saisit hankkeesta tekemisen iloa ja rahaakin. :)

Tiina R
8/5 | 

Voi että! Paljon onnea ja iloa myös tulevalle tädille ja serkuille ♥ .

Satu
9/5 | 

Innostuin heti ideasta kiinnittää hartiahuivi vyöllä noin, mutta miten hyvin se pysyy paikoillaan, siis blogikuvauksen päätyttyä? ; ) Toisin sanoen tosielämän tiimellyksessä. Mun kokemukset erilaisista huiviviritelmistä ja kietaisupaidoistakin on sellaisia, että niitä pitää koko ajan olla justeeraamassa, ellei halua yhtäkkiä huomata, että on ties kuinka kauan jo kulkenut täysin repsottavassa asussa..

Bambilara
10/5 | 

Yritin joskus alkaa sua, Johanna, instassa seuraamaan, mutta tilisi ilmeisesti on salattu? Vai onko sulla joku toinen tili blogille, jota en ole löytänyt? Ja miten täällä kommentoidaan? Nyt sain kommenttini liitettyä jonkun toiseen kommenttiin vastaukseksi, mutta missä voisin kommentoida ihan itse? :D Auttakaa osaamatonta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010