Mulla oli saunaseurana tänään vain tollainen pieni Ollin askartelema kynttilä. Joskus päiväkodissa violetiksi maalattu soseruokapurkki. Valot pois ja löylyä.

Kasvojen kuorinta ja naamio naamaan. Ja mikä ehkä ihaninta; kun kasvot on puhdistettu oikein perinpohjin, kaivan esiin pienen pyyhkeen. Kastelen pyyhkeen saunalämpimässä vedessä (vadissa), johon on lisätty muutama tippa laventeliaromia (mulla on toi Jurliquen calendula- lavender hydrating essence*) ja pyyhe kuorintojen ja naamioiden virkistämille kasvoille. Silmät kiinni ja lauteille. Pyyhe tietenkin kasvojen päälle ja paitsi että saunassa nuuhkii ihanan rentouttavaa laventelia pyyhkeestä, tarttuu rentouttava aromi ihoon vähintäänkin loppuillaksi. Tähän käsittelyyn mieskin on suostunut kerta toisensa jälkeen ;) Todellinen home spa.

Ei melkein uskoisi että tästä joutuu raahautumaan yövuoroon... No, "vanhoja" työkavereita moikkaamaan, tulee varmasti tosi hauskaa :P Näkyillään kommenttiboksissa huomenna kun jossain vaiheessa kykenen heräilemään... Pikkasen liian rentoutunut fiilis just nyt ;) Hyvää yötä! :D

 

Kommentit (14)

CarpeDiemEllu
3/14 | 

Mä ihailin tuossa saunakuvassa että onpa kauniin värinen Iittalan Kivi-tuikku!! Hienon ja erittäin kauniin värisen tuikun teidän Olli on taiteillut:)

Kuulostaa tosi hyvältä tuo laventeli. Täytyy itsekin kokeilla. Itsensä hemmottelua ei ole koskaan liikaa!!!

Tina's
4/14 | 

Pitääkin joskus kokeilla tuota pyyhejuttua! Kuulostaa ihanalta :) Ensin pitäis vaan saada se sauna jostain :P Rauhallista sunnuntaita, Johanna!

Sini
5/14 | 

Oi, kuulostaa aivan ihanalle! Kaipaan saunaa niin paljon, pääse vain kun käy kotona suomessa.

LPP
6/14 | 

Meillä lämpeneekin tänään sauna, täytyykin kokeilla samalla tuota pyyhejuttua!
Mä ostin laventeliöljyä silloin, kun pienin syntyi, rauhoittamaan hänen kylpyhetkiään ja sitä onkin jäljellä :)

Jos vielä vettä ja vaikka sitruunaa sinne lisäksi!
Teillä on kaunis sauna!

Madicken
7/14 | 

Ihana rentoutus ja sitten valvomaan?! Uuuush ;)

Miten olet viihtynyt uudessa työssä? En ole edes ehtinyt onnitella, siis ONNEEE!!

Iloisia hetkiä sinne!

Nea
8/14 | 

Voitko kertoa enemmän tosta pyyhejutusta? Kuulostaa tooosi mielenkiintoiselta, varsinkaan kun en ole koskaan missään Spa hoidoissa käynyt :) Laitatko pyyhkeen koko kasvoille? Myös suun/nenän eteen? Onko pyyhe siis vain kasteltu laventeliaromi vedessä?

kalastajanvaimo
9/14 | 

Joo se ei ollut taas ihan paras mahdollinen suunnitelma ;) Mut olo oli kyllä ihmeen virkeä koko yön. Kiitos kovasti <3

kalastajanvaimo
10/14 | 

Joo tätä voi tehda varmaan vaikka millä aromilla, laventeli on mun mielestä ihan superihana ja rentouttava.

kalastajanvaimo
11/14 | 

Hih, voi tän tehdä ilman saunaakin toki, kostuttaa pyyhkeen lämpimässä vedessä ja sohvalle maate :)) Kiitos, ihanan rauhallista sunnuntai-iltaa täällä vietetään, huomenna vihdoin vapaata niin voi ihan hyvällä omallatunnolla rentoutua!

kalastajanvaimo
12/14 | 

Huh, meilläkään ei ollut saunaan about kolme-neljä ekaa vuotta täallä.... terv. ikionnellinen saunan omistaja!

kalastajanvaimo
13/14 | 

Joo Olli on maalaillut oikein hienon tuikun ;) Siellä on vielä jotain sellasta koristehiekkaa pohjalla, et tuikku istuu hyvin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram