= keskikesä

mekko Filippa K / rannekoru Indiska / sandaalit Roots

 

Meidän pihassa kasvaa jos jonkinmoista ja -väristä (ja -kokoista) ruusua. Vanhoja pensaita pitkin talonviertä niin että kellarin suuret ikkunat peittyvät heinakuun lopulla ruusuista. Täytyy joskus ottaa oikein parempiakin kuvia koko pihapiiristä, nyt saatte vaan vähän ruusuja :)

Piti jo eiliseen postiin kirjoittamani että teen pian postauksen johon kerään kaikki vastaamattomat kysymykset kesän kommenttibokseista. Sen verran on lomamodus alkanut kääntymään normaalielämään että tällainen ajatus ja suunnitelma on jo sentään tullut mieleen ;) Vielä en ole malttanut koneella niin kauan istua että tollaista olisin saanut aikaiseksi, mutta suunnitelma on hyvä alku :)

Hienoa kesäpäivää, lämpö kuumentaa taas aivoja liikaa, täytyy mennä

Kommentit (7)

8/7 | 

Ihanat sandaalit sulla, mistä olet hankkinut?

9/7 | 

Hei, sinä ihanuus :)!

Mun on nyt sulle ihan avauduttava koko kansan kuullen, että olen aivan hurmioitunut tästä blogistasi sekä sinun positiivisista, ihanista elämäniloa täynnä olevista postauksistasi jumalaisen kauniine kuvineen. On ollut äärettömän mielenkiintoista ja ihanaa tutustua sinun maailmaasi sekä elämänarvoihisi, katsoa tätä elämää sinun silmin - kuinka paljon kauniita asioita meitä onkaan tässä ympäröimässä, ihan jokaista :). Kiitos sinulle monista herättävistä näkökulmista sekä tuosta kantavasta ihanasta asenteestasi, iloisuudestasi - se tarttuu :)!

Ihanat sandaalit oletkin löytänyt, ja niin sinun oloiset :). Edeltävän postauksen sandaaleita myös ihastelin, kauniin väriset nekin. Ja mikä ihana korallinvärinen mekko <3! Väri pukee sinua todella!

Nautinnollisia kesäpäiviä teille kaikille runsaiden ruusujenne keskelle :),

Tanja

 

10/7 | 

Olen myös ihastunut blogiisi ja nimenomaan kuviin Norjan luonnosta.Missä päin Norjaa asut, ainakin ihan rannikolla kuvista päätellen.

11/7 | 

Vielä lisäkysymys vastattavaksi asiasta joka on ollut jossain postauksessa aikoja sitten. Nimittäin liittyen sun Hipanema-koruun. Mitähän kokoa kyseinen koru mahtaa olla?

Himottais tilata Hipaneman koru ja katselinkin jo brasilian bikinishopista kyseisiä koruja mutta tuli tänkapå siinä kohtaa kun olisi pitänyt valita koko. Varsinkin kun niissä joista eniten pidin oli enää jäljellä kokoa L. Onkohan se liian iso. Mulla on kuvista päätellen samalla tavalla sirot ranteet kun sulla niin luulen, että sama koko mikä sulla on ois mullekin tod.näk. oikea.

12/7 | 

Tästä blogista ja erityisesti kuvista tulee aina niin hyvälle mielelle. Oikein odottaa että koska taas tulee uutta tarinaa.

Ja muuten, pian olen minäkin Seiko Sporturan onnellinen omistaja. :)

Kiinnostaa vielä tuo ranneketju joka sinulla usein on samassa ranteessa kellon kanssa. Onko se jonkun merkkinen??

t. Seija

 

13/7 | 

Aivan ihanan upea mekko Sinulla! Sopii täydellisesti hiustesi ja ihosi väriin! :D Saat lukijasi aina niin hyvälle tuulelle! 

 

Onko Norjassa Sosiaali -ja terveysalalla muuten työvoimapulaa? Onko sinne houkuteltu Ruotsin tapaan sairaanhoitaja jopa 5700 €:n kuukausipalkalla ? :D

http://vbelieveinyourdreams.blogspot.com

14/7 | 

Olisin kiinnostunut yllä olevan vierailijan tavoin Hipanema rannekorusi koosta? Jostakin luin, että koot saattavat vaihdella +/- 0,5 cm, joten olisin kiitollinen, jos vinkkaisit oman kokemuksesi kokoon liittyen!

t. Magi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram