Hei, ihan ekaksi kun muistan, niin sanon että TÄSTÄ pääsee katsomaan mun vanhoja käsityöjuttuja -niistä on tullut sen verran kyselyjä kun ei toi mun DIY-linkki oikein toimi. Yritän saada senkin kyllä kuntoon.

Mutta sitten ihan asiaan. Kyseessä on nimittäin -ei todellakaan mitkään Ray Banit vaan- remonttireiskat. Kämppä alkaa olemaan jo sen näköinen, että siellä remontoidaan...

Mun piti tänään vain toimittaa reiskoille termoskahvia ja omenapiirakkaa (kuten asusta saattaa päätellä), mutta kuinkas ollakaan, hommiinhan tuolla joutui.

Niin, nyt tulee yksi surkea nyyh ja mun loistavan keittiöplanin lopullinen hylkäys :(  ^Tältä näyttää keittiö nykyään. Ei sitää vanhaa vaan saanut mitenkään järkevästi säästettyä -etenkin kun koko lattia pitää laittaa uusiksi. Että uusi se on otettava. Tosin tää nyt on taas just sellainen luksusproblem, ettei saa valittaa. Kun on vain hyviä vaihtoehtoja.

Keittiön ja olohuoneen väliselle muuriseinälle tulee uusi takka. Toivottavasti joku kaunis valkoinen, jossa on iiiiiso lasiluukku.

***

Sellasia remppakuulumisia tänään :) Oikein hyvät on fiilikset ja usko tulevaan kova. Alla olevassa kuvassa yritin sitten niinku kauhistella remonttikaaosta, mutta aika ihaileva ja onnellinen ilme siihenkin tuli :D Ei tässä nyt vaan voi muuta olla kuin innoissaan!

Kommentit (53)

Madicken
54/53 | 

Muuttuvia remonttisuunnitelmia, huh. Iso tsemi sinne uuden ja vanhan keskelle!

Suunnittelu, muutos, toteuttaminen, muutos ja ihailu - ja lopuksi piste iin päälle. Siinä näkee ja kokee varmaan koko elämän kirjon värejä ja tunteita.

Nauttikaa ja jaksakaa!

Besser Wisser
55/53 | 

Heippa,

Onko Norjassa helppo saada ammattitaitoisia remonttireiskoja ja ovatko tuntitaksat siedettävät? Suomessa ainakin pääkaupunkiseudulla remonttien teettäminen on ylihintaista. Tosin Suomessa on (toistaiseksi) käytössä verotuksellinen subventoiva kotitalousvähennys, mutta saattaa olla, että sen tuottama hyöty on karannut siihen, että remonttireiskat ottavat tuon kuluttajalle koituvat hyödyn hinnoittelussaan omaan pussiinsa. Ja rakentamisen laatu on niin huono, että jotkut uudiskohteet on käytännössä rakennettu uudestaan rakennusvirheiden takia.

Tanja
56/53 | 

Hyvässä vauhdissahan teillä on jo remppa. Varmasti olet innoissaan, ihana päästä sisustamaan kaikki justiin niinku itse haluaa!

Tanja

todellajossain.blogspot.com

kalastajanvaimo
57/53 | 

Suunnitelmat muuttuu aina, ainakin mun kohdalla ;) Onneksi kuitenkin parempaan suuntaan.
Tämä on kieltämättä tosi mielenkiintoista puuhaa!
Kyllä me nautitaan :)

kalastajanvaimo
58/53 | 

Moi vaan. Täällä on todella paljon (ja yleistä käyttää) puolalaisia työntekijöitä. Norjalaisten reiskojen tuntitaksat on meidänkin mielestä ihan hirveitä; jopa tuplat puolalaisiin verrattuna.
Me ollaan kaikki tää repimistyö tehty itse kavereiden avulla ja puolalaiset reiskat aloittaa vasta ensi viikolla kun päästään aloittamaan ne varsinaiset kunnostustyöt. Ovat tehneet todella hyvää jälkeä ainakin niille tuttaville, jotka meille kyseistä firmaa suosittelivat. Eli aikas turvallisin (ja helpottunein) mielin jätetään rempat ensi viikosta ammattilaisille :) Vastaavaa kotitalousvähennystähän täällä ei taida olla...

kalastajanvaimo
59/53 | 

Kyllä vain :) Jännitää myös kovasti että millaisia niistä omista valinnoista sitten tulee kun kaiken on suunnitellut itse :S

Nanna
60/53 | 

Just ajattelin, että alan ulvomaan, jos noissa vetimissä oikeasti remppaat. Itse kun olen tehnyt samaa mitä viehkeimmissä vermeissä ja tukka sellaisella kivalla pikku-myy -nutturalla.

Heh, rempoilla on lumipalloefekti. Sen minkä suunnittelet pitävästi, vaihdat ennemmin tai myöhemmin. Ne vaan tuppaa paisumaan, halusi tai ei :-)

Henriikka
61/53 | 

Heissan!?
Suunnitelmat avoinna? Suorastaan ihanteellinen tilanne. Voit huoletta maalailla mielessäsi mitä erilaisimpia sisustuksia joutumatta kuitenkaan valitsemaan mitään pysyvästi!
Olen sitä ihmistyyppiä, joka muuttaa mielensä useammin kuin todella usein. Viime kesänä inspiraatiopuuskassani tapiseerasin kaikki seinät tumman harmaaksi, yhtä lukuunottamatta, joka sekin on musta hopeilla köynnöksillä. Melko räväkkää ja voit uskoa, että tämä sisustus on saanut minut repimään hiuksia päästäni useammin kuin kerran. Mutta silti muistan miten ihanalta tuntui ensi kertaa katsella valmista huonetta. Silloin olin "onnellinen unelmahuoneessaan". Jos nyt olisi aikaa ja mahdollisuus muuttaa sisustusta, valitsisin vaaleat seinät, jotta voisin surutta muuttaa sisustusta sen hetken mieleni mukaan, esim tyynyillä, peitoilla, valokuvakehyksillä, verhoilla jne.
Mutta täytyy puolustuksekseni sanoa vielä, että tyylikäs valinta tämä silti on, Laura Ashleyn tapettia
(HAWTHORN WALLPAPER niminen) ;)
terkuin Henriikka
ps. viime postauksesta vielä että tuo numero 1. sai minut todella kiinnostumaan! Ja tuo lamppu myös, se on upea! Rupesin heti googlailemaan lisätietoja... Kiitos!

Outi
62/53 | 

Moi!
Kiva nähdä remppakuvia ja kuinka remppa etenee hienosti.
Ei tässä taida kauaa mennäkään, kun päästään kuolamaan teidän valmista kotia :) Pakko vielä kysästä, että mikä koko sulla on noissa Toryissä?

Lettu
63/53 | 

Heippa! Kyllä, edelleen nään että tulossa on sun ja teidän näkönen koti! :) Omakotitalohaave vaan pahenee täälläkin..(Katotaan osaanko kommentoida tähän uuteen juttuun..)

Paula
64/53 | 

Mukavaa paasta seuraamaan remonttianne, toivottavasti itsekin paasen ennenpitkaa remppapuuhiin. :-) Teille tulee varmasti kaunis koti.

bee
65/53 | 

hih! remonttihommilta on tuossa kohtaa varmaan vaikea välttyä! tosi mielenkiintoisesta seurata remonttinne edistymistä! oi sitä tunnetta kun saa aina jonkun nurkan kuntoon...- tsemppiä!!!

Olivia
66/53 | 

Kiva taas päästä kommentoimaan ilman kirjautumista :)Mä en nimittäin muista koskaan mun tunnusta, niin en oo voinut aikoihin kommentoida.
Mielenkiinnolla ootan teidän remontin edistymistä. Me itse tehtiin viime syksyn ja talven aikana yläkerta taloomme ja nyt on vielä alakerrassa tytön huoneen remontti edessä.
Millä konstilla otitte vanhat tapetit pois? Meillä neidin tulevassa huoneessa on niin pesunkestävät tapetit, ettei niitä tahdo saada millään pois. Hulluksi meinaa tulla homman kanssa.

Nnnn
67/53 | 

Hei,

Olen lukenut blogiasi pitkään mutta en ole paljoakaan kommentoinut....Ihana blogi ja sulla on todella hyvä maku, kaunis tyylitaju ja olet mielettömän taiteellinen, wow!

Sellaista piti tulla mainitsemaan kokemuksesta, että kannattaa ottaa 'alakaapeiksi' vain vetolaatikoita, jos mahdollista. Ne on käytössä niin kovin paljon kätevämpiä ja ergonomisempia, kuin kaapit. Tästä kokemusta useammasta keittiöstä, joissa ollut joko tai.

Sitten haluan myös kertoa, että meidän perheen kokemuksen mukaan Ikean keittiöt ovat olleet todella toimivia, siis käytännöllisiä ja myös kestäviä. En tiedä pohditteko edes Ikeaa yhtenä vaihtoehtona, mutta halusin tämän kokemuksen välittää, sillä itse olin aluksi hyvinkin epäluuloinen ko. firman köökkejä kohtaan. Mieli sittemmin muuttui.

Tsemppiä remppaan! <3

Ninni
68/53 | 

Heips!

Kiva päästä seuraamaan teidän remonttitouhuja. Meillä(kin) vanhempi omakotitalo jota ollaan rempattu osissa. Jossain vaiheessa oltiin korvia myöten täynnä remontointia, mutta taas se on hiipinyt mieleen ja pitäis tulevana syksynä/talvena jatkaa... Kiva nähdä kuinka remontoitte/sisustatte lasten huoneita. Itse nautin suunnittelu vaiheesta kun saa tutkia eri materiaali vaihtoehtoja ja pyöritellä mielessä miten haluaa asiat toteuttaa;)

Tsemppiä remontointiin ja voimia!

Sanna-Riikka
69/53 | 

Jeee!!! No niin, nyt pääset vauhtiin:) Tai olettekin jo näköjään hyvässä sellaisessa. Toi on ihan hirmu kiva vaihe, kun saa repiä kaikki vanhat jutut pois ja alkaa luomaan uutta oman näköistä kotia. Voi harmitus, että keittiölle kävi noin, suunnitelmasi, kun oli niin loistava! Mites muuten kävi niiden "kamalan" hienojen tapettien? Mä tein, mein vanhoista tapeteista sellaisen voisko nyt sanoa, että tapettitaulun muistoksi, en vain raaskinut heittää kaikkia pois, koska olivathan ne tämän talon seiniä kuitenkin jo liki 70v koristaneet.

Remonttivoimia toivotellen ja uusia postauksiasi odotellen!

Marika
70/53 | 

Hei!

Ihanaa, teillä jo remontti etenee! Toivottavasti me lukijat saadaan nauttia runsaasta kuvasadosta. :)

Vetolaatikoita suosittelen minäkin ala-kaappien sijaan. Kotikotonani on niitä ja ovat huomattavasti kätevämpiä kuin omassa vuokra-asunnossamme olevat kaapit. Omaan tulee sitten ehdottomasti vain vetolaatikkoja. Toki makunsa kullakin, mutta vaihtoehtona sitä kannattaa harkita. :)

mizyéna
72/53 | 

Heippa pitkästä aikaa. Paljon muutoksia teillä tapahtunut sitten viimeisen kerran kun ehdin blogeja seurailla. Uusi koti ja uusi blogi :D Onnee!!

Elena
73/53 | 

Ihanaa! Olen niin innoissani puolestanne! Onnittelut uuteen kotiin ja voimia kodin remontoimiseen, vaikka aika tanssien tuo menee, kun on noinkin innoissaan!

Viivu
74/53 | 

Voi jestas kun näyttää HYVÄLTÄ! Meillä remppa vaan seisoo ja odottaa, kun asutaan tässä samaan aikaan ja rahat on aikalailla loppu... Kiva :) Tekis mieli räjäyttää seinät auki samaan malliin, mutta meillä mennään nyt vuota kerrallaan. Ehkä kymmenen vuoden päästä tää kämppä alkaa muistuttaa meidän kotia. Noh, ehkä me ennen sitä löydetään vielä se oma unelmien talo. Sitä odotellessa... Innolla täälläkin odottelen kuvia siitä, miten teidän koti tuosta alkaa pikkuhiljaa rakentumaan. Iloista reiskamieltä sinne!!! <3

Helmi
75/53 | 

Heippa :). Lueskelin kommentteja ja mietin omia ajatuksiani tämän Indiedaysiin muuton jälkeen. Itselläni päällimäisenä taitaa olla huoli siitä, että (ennen) niin ihana blogi, keidas arjen keskellä, saattaisi muuttua. Olisi kiva kuulla, miksi halusit mukaan tänne Indiedaysiin? Ehkä ihan avoin kertominen vierittäisi epäluuloja ;) myös monen muun vanhan lukijan kohdalla :). Olet kirjoittanut siitä, ettet muuttanut ilmaisten tuotelahjojen tms perässä, mutta tokihan muutoksella täytyy joitakin hyviä puolia olla, eihän sitä muuten varmasti tulisi muutettua.

Itse yritän kovasti lukea blogia kuten ennenkin, mutta niin se vain silti muutto ja muutos vaikuttaa helposti omiin huomioihin. En muista, että olisit aiemmin tehnyt pelkkiä toivetavarapostauksia mainoskuvilla, niin kuin nyt tuo keittiöjuttu. Sikäli ymmärrän, että jostakin sellaiset voivat tuntua ilmaislahjojen kalastelulta. Itse huomasin, että tuollaiset postaukset eivät ole minusta kivoimpia ihan sen tyylin ja fiiliksen takia, minkä koen niistä välittyvän. Nopeasti lätkäisty muutama valmis mainoskuva netin syövereistä, ja juttu on siinä. Harmittavan monien blogien kohdalla suurin osa postauksista on muuttunut tuollaisiksi. Silloin blogista katoaa mielestäni se ihana persoonallisuus, mikä siinä aiemmin on viehättänyt. Sun blogissa parasta antia on aina ollutkin fiilis, ajatuksella tehdyt tekstit ja henkilökohtaiset kuvat. Niistä on välittynyt juuri se Johanna, jonka takia blogia on ollut niin ilo lukea.

Toivottavasti kirjoitustyylisi pysyy samanlaisena kuin ennenkin, ja kuvittelemani uusien postauksien nuorisovivahde olisi vain omassa päässäni :). Omalla linjallasi toisit ihanaa raikkautta ja persoonallisuutta tänne massablogien keskelle!

Elina
77/53 | 

Oon ihan kade :) ihania remppajuttuja. Seuraan todennäköisesti vieläkin innokkaammin blogiasia jatkossa ;)

Helena
78/53 | 

Kiva, kun laitot linkin vanhoihin käsityöjuttuihin, ihania neuleita ja selkeät ohjeet. Suunnittelin tekeväni ihan tavallisen tuubimallisen kaulurin kunnes näin kaulurisi. Saa nähdä minkänäköisen onnistun tekemään. Onnea ja kärsivällisyyttä rempan kanssa! Oletko muuten ehtinyt neuloa Asgerin villapaitaa (kirjoitit aiheesta heinä-elokuussa)?

Coco
79/53 | 

Ihanaihana! Teidän kodista tulee ihan unelma! Mulla on aina mielessä uusi koti ja sen remppaaminen. Takka olisikin toivelistan kärjessä, just sellanen valkoinen isolla lasiovella!!

Osapäiväkalastajan avovaimo
80/53 | 

Onnea talosta ja onnea remontista, remontoitavassa talossa on aina etu, että saa tehdä oman näköisensä.
Me ollaan avokin kanssa katseltu tonttia ja se oikeestaan löydettykin. Siihen että talo meren rannalle valmistuu on pitkä matka, varmasti vuosia. Katselin talopaketteja täällä Norjassa ja ne on niin persoonattomia, mieluummin valitsisin vanhan talon kuin uutta.
Täällä missä me asutaan vaan ei yksinkertaisesti ole taloja muutenkaan kamalasti, saati sitten myytäviä ja ne muutamat mitä myyntiin aina kerran kaksi vuodessa tulee, ei ole edes harkinnassa. Merinäköala pitää olla. Mä olen ainakin täällä pohjoisessa kummastellut ilmiötä, missä hyvin usein talon terassi on vuorelle päin vaikka talo olisi merenrannassa, niin kuin täällä suurin osa on.
Toinen asia mikä harmittaa jo etukäteen, on norjalainen lainsäädäntö savupelleistä. Ei saa olla, eli varaavat takat ovat täällä pelkkää unelmaa. Oikein sielua riipii, kun katselee Suomessa käydessään talojen ihania suuria varaavia takkoja, leivinuuneja etc. Täällä hankinta olisi aivan turha. Sillähän täällä yleisiä ovat valurautakahinat, hienoja, mutta lämmitys teho lähinnä muutamia neliöitä ja hyvin hetkellinen.

Kiitos oikein mukavast blogista!!!

hamilton beach contact grill
82/53 | 

whoah this blog is magnificent i love reading your posts. Keep up the great work! You know, a lot of people are looking around for this info, you could help them greatly.

Willodean Homyak
83/53 | 

howdy, I came here through Mister Wong. Very perfect article and great comments. Very much appreciated!

ready fly
84/53 | 

feasible to believe it? I study it twice. While I am not as achieved during this problem, I tally along with your conclusions because they be the better choice. Thanks and goodluck to your.

Laverne Goecke
85/53 | 

What a great post. looks like all the information is up to date and very well researched, not surprise since it is coming from a great institution like this one.

building muscle
86/53 | 

It indeed does take bit to find great information such as this. Thanks so much.

simple ira contribution limits
87/53 | 

It surely does take bit to find great info. such as this. Thanks a lot.

bra panty
88/53 | 

The huge amount of high quality content on this site has certainly made me realize the huge authority your site carries. Great posts and articles all 'round. Carry on with it.

Ajan henki
89/53 | 

Cool post . Cheers for, writing on my blog man. I shall message you soon! I didn't know that!

Noel Wolbert
90/53 | 

You made some clear points there. I did a search on the subject matter and found most persons will consent with your site.

how to write a childrens book
91/53 | 

Foremost, permit me to commend your uncloudedness during this topic. I am not an expert during this matter, but after reading your write-up, my understanding has created substantially. Please allow me to snap up your nourish to remain in contact with any potential updates. Authentic career and can extend it on to supporters and my fans.

crear correo electronico
92/53 | 

The mind-blowing recent posts keep me coming here time and time again. Thank you very much.

Samual Anthony
93/53 | 

I dont usually comment and post on blogs but since I saw all these other comments I decided that I had to leave one too just to say keep up the good work, I like what you have had to say until now.

college works painting pyramid...
94/53 | 

I have been searching just about everywhere on information about this. Really thanks a ton.

family guy episodes
95/53 | 

Wonder why Google sent me here when I was looking for coffee beans ?!

RS Bandos Godsword
96/53 | 

well this is excellent but for me its difucult im attempting to obtain rid of my dilemma b4 tomarrow simply because its winter formal. any sugestions?

pheromones
97/53 | 

Can you message me with any tips on how you made this blog look this cool , I'd be appreciative.

Raleigh Dentist
98/53 | 

Frantically been searching just about everywhere on info regarding this. Thanks a lot.

Ma Quashnock
100/53 | 

Scores of several thanks ! Hi Blogger! I came across your net web site utilizing Yahoo and google in order that as search engines optimizer

Maisie Beukelman
101/53 | 

Continue!!!! Every little thing you've completed are remarkable!! You're creating our purposes proud!!!

Wesley Zygmont
102/53 | 

Hi,I am your brand-new devoted viewers,thank you with regard to discussing delicious feuilleton!

Margot Frasure
104/53 | 

This details has been great for the actual "instructions" I used to be looking for.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla