~arvonta~

Tai oikeastaan kaikki mikä tuntuu mukavalta, voi olla luksusta. Sen verran mun ajatukset eroavat tuosta Cocosta. :)

Tämä viikonloppu (tai koko viikkokaan) ei todellakaan ole mennyt sängyssä löhöillessä tai pitkistä yöunista nauttien, mutta sitäkin ylellisemmältä tuntuu kunnon sänky ja peitto kunhan nukkumaan vihdoin pääsee! Nimim. Työviikon päälle kaksi yövuoroa viikonloppuna a neljän tunnin unet aamulla...

Beach House company on ollut mun yhteistyökumppanini jo vuosia eikä meillä nykyään juuri muuta käytetäkään -näitä alkaa olemaan aika monta settiä! :)) Itse en siis uusia tarvitsisi, mutta teille haluan toki arpoa taas vähän syysuutuuksia.

Arvon yhdelle voittajalle parisängyn vuodevaatesetin eli pussilakanat ja tyynyliinat ja toiselle voittajalle Beach House kylpytakin ja yöpaidan.

Koska beachhouselaiset aina tykkäävät laittaa teidät hommiin, pitäisi nyt kurkata Beach Housesta että mitä te sitten oikein saatte! Eli vastata kommenttiboksissa kysymykseen:

Mikä on Beach Housen A/W -14 uutuusväri?

 

Vinkki: se ei ole tuo valkoinen, teille arvon syksyn aivan ihanaa uutuusväriä.

Arvonta on avoinna pari päivää, varmaankin tiistaina tai keskiviikkona julkaisen voittajat. joten pitäkää huoli että kommentti ehtii mukaan! :)

See you tomorrow, heitän sitten teille sen kampaamoilta-arvonnan ja kertoilen vähän lisätietoja! :))

Rentoa sunnuntai-iltaa ja hyvää yötä!

Kommentit (1545)

Pakko osallistua, uudet lakanat tulisi kyllä tarpeeseen! Ja uutuusväri näyttäisi olevan sellainen harmahtavan sininen ja vaaleanruskea ("coffee and smoke").

 

- Martta

 Coffee ja Smoke ovat nämä kauniit uutuusvärit. Jospa onni suosisi minua ja saisin omakseni.

- Suvi-

Jos en ihan väärin ymmärtänyt niin uutusvärinä olisi savunsininen/kahvi...

Arvonnassa todellakin mukana!!!!

 

Teija

Beach Housen sivujen mukaan he ovat tänä syksynä tuoneet yhteen pehmeät värit; kahvi ja savu (coffee and smoke). 

-Kati-

Coffee ja smoke. Arpaonni kiertää kaukaa, mutta aina pitää yrittää :).

Olisi ihana kietoutua uusiin lakanoihin syksyn pimeydessä!

-Heidi

Noissa kahvin ja savun värisissä (coffee and smoke) lakanoissa ei kai voi nähdä muita kuin kauniita unia...Mukana arvonnassa!

 

-KK-

Uutuusväri Coffee & Smoke. Jo sieluni silmin näen ne pedissäni ja minä siellä suloisissa unissa :)

Oih, mitä söpöläisiä! Coffee ja smoke. Nämä uudet tuttavuudet sopisivat täydellisesti vanillan ja pinkin ystäviksi makuuhuoneeseeni.

-Nia

Syksyn uutuusvärit coffee ja smoke vuodevaatteet aikaansaisivat luksusta minun Bell coffee yöpaitani kanssa :)

"Kaikin soluin, sydämin usko, tahdo jotakin, niin se kerran tapahtuu." Lauri Viita

Maija

Noista lakanoista olen kuullut hehkutusta usealta taholta. Olisi kyllä kiva saada testiin! Coffee ja Smoke siis ne uutuusvärit.

*Riikka*

Uuutuusvärit coffee and smoke, enkä edes kurkannut muita vastauksia vaan oikeesti kävin Beach Housen sivuilla! t.Anna

Mukana. Juuri löytiin asuntokaupat lukkoon ja uudet petivaatteet olisivat enemmän kuint tervetulleet uuteen kotiin. Toi on totta, että kun vihdoin sänkyyn pääsee niin ihanan tuntuiset petivaatteet on niin luxia. Kaffe ja smoke :) kalamuija

Uutuusvärit ovat coffee ja smoke. Joten mukana arvonnassa, sormet ristissä toivon onnettaren suosivan minua tällä kertaa :)

 

Anreea

Oi, mikä luksusarvonta! Mukana olen! Veikkaukseni on, että Beach House olisi yhdistänyt värit coffee ja smoke.

- Cessi

Coffee and smoke ovat uudet värit. Sun kuvat on niin kauniit, että voisivat ottaa ne Beach Housen sivuille suoraan! Mukana arvonnassa.

-M

Ihanat pienet varpaat ne sieltä kurkistaa :-). Uutuusvärit coffee ja smoke kelpaisivat minullekin! T. Heli

Coffee and Smoke!!! Oih..Rakastan Rakastan Rakastan!! Vielä en ole raaskinut Beach Housen kauniitakin kauiniimpia lakanoita itselleni hankkia, mutta josko nyt onnetar suosisi.

- Unelmoija

Uutuusvärit ovat coffee/ smoke. Suloisennäköinen väriyhdistelmä. Olen arvonnassa mukana. Onnea kaikille arvontaan..! :)

Herkulliset coffee & smoke! Niin täydellisen ihanat tuotteet ja värit meidän omaan rantataloomme. Kyllä uusi lakanasetti toisi mukavan luksuslisän syksyn odotukseen. Ihanaa syyskuuta kaikille!

Heli

Oi, kuinka ihana arvonta! Tahdon minäkin koittaa onneani. Coffee ja smoke näyttävät olevat uutusvärit.

Tiina S.

Coffee and Smoke!!! Oih..Rakastan Rakastan Rakastan!! Vielä en ole raaskinut Beach Housen kauniitakin kauiniimpia lakanoita itselleni hankkia, mutta josko nyt onnetar suosisi. <3 

- Unelmoija

Kahvia ja savua ( ne uutuusvärit siis ) kun saisi tänne ikivanhojen petivaatteiden tilalle. Olen niiiiiin kyllästynyt luumun väriseen makuuhuoneeseen, vaikka aina olin siitä haaveillut. Kisulit aina nukkumassa kanssani ja varmasti osaisivat arvostaa palkintoa erityisestikin...miau!

KirsiMaria

Smoke gets in your eyes... Eli coffee & smoke, sitkeästi yritän taas tätäkin arvontaa :)

Ihana Beach House <3

Kauden uutuusväri on Coffee and Smoke. Pientä luxusta olisi kiva saada harmaantuvaan syksyyn. Kiitos ihanasta blogista.

 

Vaarojen tyttö

 

Hei,

Mukana arvonnassa, vaikka tuskin tästä mitään tulee, aina kun sulla on arvonta, niin jostakin ilmestyy satoja kommentoijia, olispa ne aina yhtä aktiivisia...

Mutta uutuusvärit ovat coffee ja smoke, olis nuo kivat lakanat rintamamiestalossa ja vanha merkin yöpaitakin alkaa olemaan jo aika kulahtanut ;0))

terv, Taru

Uutuussävyillä, kahvi ja savu, on kyllä kuvaavat nimet. Esityisesti pidän tuosta savunsinisestä :) Osallistun arvontaan ja toivon parasta!

Hei, ihanaa saade olla arvonnassa mukana ja vastaushan on: Uutuusväri on "Coffee and smoke" Arpaonnea toivoopi Helena från Ekenäs!

Kiitos mukavasta ja iloisesta blogista. Jutut ovat ihanan myönteisiä ja otat kauniita kuvia, niitä on ilo katsella.

Ihanaa olisi sukeltaa uusiin, pehmeisiin lakanoihin ja uutuus värit ovat coffee ja smoke. :)

T.Sarita

Sun arvonnat on niin suosittuja että alkaa mahdollisuudet olemaan yksi tuhansista mutta pakko silti kokeilla onnea! Coffee (me like!) ja smoke näyttävät uutuuksina olevan :)

-Tiia

Coffee & smoke

Olisi niin ihanan sopivat sävyt tuonne meidän alkeelliselle pienelle kesämökille :)

-Minna

Coffee ja Smoke ovat uutuusvärit  :)  Voi että olis ihana saada Beach Housen pussilakanat, kun en vielä omista sellasia <3

Syysterkuin Heidi

smoke & coffee :-) meillä nukutaan kovin huonosti yhä vaan vaikka vanhin tytär on jo neljä. Ensin oli koliikki, sitten 12 korvatulehdusta ja nyt diagnosoitu toisenlaisia juttuja, jotka kaikki tuovat haasteita niin päiviin kuin eritoten öihinkin. Kylläpä olisi siis muikean ilahduttavaa päästä näihin lakanoihin uniin, jospa niiden pehmeys vaikka rauhoittaisi aistiyliherkkää tytärtänikin <3

Coffee and Smoke on uutuusväri! Ihania tuotteita Beach Housella, toivottavasti onni suosii :) Kiitos arvonnasta Johanna!

terv. Mira

Coffee ja smoke ovat uutuusvärit! Beach Housen tuotteista olen haavaillut pitkään mutta en ole raaskinut ostaa. Kokeillaan siis onnea :)

Terveisin Kirsi

 

 

 

Olisipa aivan ihanaa uinahtaa syksyn pimeinä iltoina pehmoisten Beach Housen coffee and smoke vuodevaatteiden poimuihin. Näistä näen varmaan unta ensi yönä... <3

Coffee & Smoke on uutuusväri. Ihanaa syksyä!

T: Neito Järvenpäästä

P.S Kun julkaiset voittajan, laita myös viestin laitto päivä + kellonaika, niin ei tule epäselvyyksiä laittajasta.

Ihana uutuus, Coffee & Smoke. Sopisi hyvin meidän makkarin väreihin, katsotaan natsaako arpa- onni kohdilleen.

t:Anita

Ihanat Coffee ja Smoke!  

Erika

                                                                                                   

Coffee ja smoke uutuusvärit, aivan ihana väriyhdistelmä. Sopisi niin juuri uudistuneeseen makkariimme :)

T. Nina

Uusi tuttavuus tämä Beach House, kuulostaa hyvältä :) Uusilla vuodevaatteilla olisi todella kodissani käyttöä eli toivottavasti onni suosii. Syksyn uutuusvärit ovat coffee ja smoke.

Mianni

Uutuusväreinä upean syksyiset Coffee & Smoke! Meillä kaivattaisiin ylellisiä parisängyn lakanoita, joiden väliin voi sukeltaa ja nukahtaa pitkän työpäivän jälkeen

Merkkinä minulle vieras, mutta jos kuvailusi on kuin pehmeä käytetty t-paita - niin toivoisin voivani solahtaa niihin joskus, pehmeyttä ja arjen luxusta ei ole koskaan liikaa :-))!

Coffee and smoke ovat uutuusvärit

uutuusväreinä coffee ja smoke. Luksusta yöuniin, edes niihin muutamiin, olis kiva joo saada, näin kahden pienen lapsen äitinä nuo yöunet ovat nimittäin vähissä.

 

-Annika

Uutuusvärit ovat coffee & smoke. Toivottavasti pian meidän vuodetta koristamassa ja ennen kaikkea mukavoittamassa :)

T. Liisa

Jälleen mukaan arvontaan. Coffee ja smoke ovat uutuusvärit, hyvät värit ovatkin.

Syksyä kohti.

Pauliina

Coffee & smoke näyttäisivät olevan uutuusvärit. Aijai, toivottavasti voitan! Olen kova lakanafiilistelijä ja nämä ovat olleet haavelistalla pitkään. ❤️

Hyvää syksyä Johanna!

Muutin juuri poikaystäväni luokse ulkomaille. Muuton vuoksi jouduin karsimaan paljon tavaraa pois. Nyt laitamme uutta kotia yhdessä poikaystävän kanssa. Olisi ihanaa saada Beach Housen pussilakanat tai kylpytakki ja yöpaita. Mukana arvonnassa vastauksella coffee & smoke :)

Coffee & smoke ovat uutuusvärit. Voi ihania tuotteita, peukut pystyssä arpaonnea ja ihanaa syksyä toivoen! Piude

Ihania kuvia taasen; kaunista, ylellistä ja kyllä, Beach Housen tuotteet houkuttelevat. Toivon, että vihdoin ja viimein arpaonni suosii ja coffee ja smoke -väriset vuodevaatteet löytävät meille - sopisivat erinomaisesti! Taidan joutua joka tapauksessa harkitsemaan hankintaa

Terkuin Susanna Sipoosta

Uutuusvärit ovat Coffee ja Smoke... lakanat sopisivat ihanasti meidän makkarin väreihin. Mukana arvonnassa!

-Marianne

Ihanat kauniit A/W-14 värit ovat coffee ja smoke. Jälleen mukana arvonnassa, jos tällä kertaa tärppäisi.

 

Sina

Uutuusvärit ovat coffee ja smoke. Jos vain budjetti antaisi myötä niin nämä vuodevaatteet lähtisi heti mukaani. Pakko siis yrittää epätoivoisena arpaonnea ;)

t. Laura S

Coffee ja smoke on uutuusvärit Beach Housella (:

Oon vasta hetken seurannut Blogia Kalastajan Vaimo ja tykkään ihan hirveesti sinun tavasta kirjoittaa ja ihanista kuvista.

Olen itsekkin asunut Oslossa muutaman vuoden ja tykkäsin, mutta kohtalo heitti mut takaisin suomeen (:

 

 

Värit ovat coffee & smoke. Kolmatta päivää kipeenä makoilleena, oispas tervehdyttävää uinua noissa ihanuuksissa.

 

Ulla-Maija

Ihanat Coffee&smoke. Tulin heti paremmalle tuulelle kun kurkkasin sun blogia. Oli nimittäin vähän pinna kireellä tossa työhakemusta rustatessa kun mies ei ilman rykimistä ymmärtänyt hoitaa lasta yöpuulle. Kiitos ja anteeks;)

No coffee ja smoke :) osallistun joka kerta, kun arvot beach housen lakanoita. Josko tällä kertaa tärppää!! :)

Näytä kaikki kommentit (1545)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.