zumban jälkeen :D

Kevät tuli niin yllättäin tänä vuonna, että tajusin vasta tänään teiden olevan kuivat. Ettei mun tarvi enää kävellä salille vaan voin lähteä fillaroimaan!

Raahasin siis sykkelin autotallista kaikkien muiden tavaroiden alta ja lähdin sotkemaan. Vähän tyhjillä kumeilla, mut mitä tuosta. Ihan samanlainen ilo se oli tänä keväänäkin... :)

Vasta melkein perillä tajusin ihmetellä, miten helposti kaikki ylämäet oli mennyt. Ne ihan mahdottomat mäet, joita mustaakseni viimeksi pyöräillessäni taluttelin. No joo seisten, mutta silti, ihan kevyesti silti. Mistä tää energia on tullut?  :D

Kävin siis taas zumbailemassa. Joskus multa on kyselty zumbamusiikkeja, joten laitan pari hauskaa jutskaa tähän:

 

Eka on mun zumba-lämppäri Jennifer Lopez feat. Pitbull: Ven a Bailar (On the Floor) 

 

Tokana mun suosikki, jota en varmaan koskaan pudota pois zumbaohjelmasta, Santana feat. Jorge Moreno: Satellite (Spanish version)

 

Ja kolkkina ihan katsomisen arvoinen zumbailuvideokin, Dj Mam's feat. Soldat Jahman & Luis Guisao: Zumba He Zumba Ha

***

Ei muuten ois kannattanut ihan niin kovasti revitellä sen pyörän kanssa. Ei vissiin vanha kroppa enää kestä kaikkia temppuja :P Niinhän siinä nimittäin kävi, että reväytin pikkasen pakaralihasta (hyvä et niitäkin on sentään eh) ja hitsii että pyöräily takasinpäin oli kipeää ;D

Energistä alkuviikkoa!
Ps. Mulla on niin paljon blogienergiaakin, et huomenna nähdään taas ainakin yhden postin verran! :)

Kommentit (95)

PUSSAUSKOPPI
96/95 | 

Aivan ihania kuvia! Niin pirteitä :) ja kiitos hei paljon noista kappalevinkkauksista :)

Mirjami
97/95 | 

Zumbailu on kyllä niin mukavaa, ihan ehdottomasti paras harrastukseni tällä hetkellä :) Taitaa pakaralihasten venäyttely olla ammattivaiva, kun meidänkin zumbaope (espanjalainen uros) oli poisssa jokunen aika sitten kyseisen syyn takia. Meistä zumbaajista se oli hiukkasen hauskaa, öhöm...

Kivoja kevätpäiviä sinne Norjaan!

SSSsss
98/95 | 

Mua oli pitkään vaivannut, kuka esittää tuon ekan biisin, johon on "lainattu" Lambadaa, mutta nythän se selvis. Kiitos Johanna. Aurinkoista kevättä! :)

champagne
99/95 | 

Ihanan energinen postaus vaikka itse en olekaan zumbasta niin kovin innostunut niin iloiselle tuulelle tulin... ennenkuin siis aloin lukemaan tätä kommenttiboksia :)

Eiköhän jokainen hoitele omat finanssiasiansa ihan itse. Toisilta se onnistuu ja toisilta ei. Menkää nyt ihmeessä ulos haukkaamaan vähän happea jotta se kiree rengas löystyy vähän sieltä ohimoilta.

DI:n vaimo
100/95 | 

Jatkan vielä, että sinänsä lukijoiden vastaukset ovat varmasti suuntaa-antavia. Mikäli perheessä ei ole kuin yksi auto, asuvat halvalla pikkukaupungissa, eivät omista kesämökkiä, venettä tms ja eivät lainkaan lomaile ulkomailla. Toki näiden poisjättämisessä säästää ja voi niillä säästöillä ostaa vaatteita ja sisustustavaraa, jos pitää sitä mielekkäämpänä.

kalastajanvaimo
102/95 | 

Hihi :) Harmillista tosiaan toi ettei meillä ole ohjaajina noita espanjalaisia uroksia :P
Kivoja kevätpäiviä!

eea
103/95 | 

Hei olis joskus siistii nähdä videolta pieni pätkä kun vedät zumba tuntia :)

DI:n vaimo
104/95 | 

Hyvä Missu. Ei sun tarvitse vastata mun kysymykseen. Kysymys oli tarkoitettu blogin kirjoittajalle.

Täällä kaikki kovin spekuloi ja vastailee, että miksi bloggaajalla on varaa ostaa sitä sun tätä vähän kalliimpaa. Hyvähän se, mutta ajattelin ihan teidän kaikkien muiden etua, että Johanna voisi vinkata ja kertoa, että miten onnistuu moisessa yhtälössä. Ihan vain ohjeeksi muille.

MissuS
105/95 | 

Kaiken tuon lisäksi mitä oon tästä blogista ymmärtänyt on että Johanna on hyvin taloudellinen mitä tulee arkipäiviin. Käytetään oman miehen kalastamia kaloja ruoanlaitossa, lihatkin saatiin naapurin eläinfarmilta....

Kyllä sillä säästää aika rutkasti!

Ihmiset käyttää aika erilaisiin asioihin rahaa. Kaikki tuhlaa siihen mihin itse haluaa ja minkä näkee parhaaksi :)
Toisten rahat menee matkusteluun, toisten ulkona käymiseen, toisten laadukkaisiin vaatteisiin.

Esimerkiksi minä olen tehnyt mieheni kanssa ihan tietoisen valinnan että laitetaan yleensä säästöt matkusteluun ja sitten taas vaatteista yritän pihistellä sen verran että mitään turhia en ostele ja jos jotain laadukasta on halvemmalla mahdollisuus saada niin kyl sit valitsen sen, ja kirpputoreiltakin paljon vaatteita löydän.

Oma siskoni taas käyttää palkkansa kauniin kodin sisustamiseen, osti juuri (minun korvaan kuulosti aika kamalalle hinnalle) riviera maisonilta sohvan ja tykkkää ostella kauniita merkkivaatteita. Hän taas ei pidä matkustelua kovin tärkeänä joten käyttää rahaa siihen mihin haluaa.
:) kaikki omalla tyylillään!

Ymmärrän DI:n vaimo että halusit taas vähän provosoida kommentilla ja tuntuu vähän naurettavalta vastailla tällaiselle trollille, mutta vastasin nyt vaan :)

Saana
106/95 | 

Kommenttini meni vahingossa tuohon alapuolelle, piti tulla tähän sun tekstin alle.

Saana
107/95 | 

Asun itsekin Norjassa ja kommentoin jo tuolla yläpuolella kertaalleen. Esim. sillä että ei ole autoa säästää monta tuhatta euroa joka vuosi! Kyllä sillä rahalla ostaa jo ihan oikeasti aika läjän vaatteita.

Norjassa on myös ihan oikeasti hyvät palkat ja ei voi ajatella, että eläminen täällä maksaa tasan saman verran enemmän kun, mikä on ero hintatasossa. Esim. asunnot ja vuokrat ovat täällä missä asun halvempia kuin Helsingissä, mutta tienaan vuodessa n. 15000e enemmän kuin Suomessa.

En oikein ymmärrä mitä ajat takaa? Onko esimerkiksi siinä jotan väärää, että on yhteinen pankkitili miehen kanssa? Eikös nämä ole ihan jokaisen omia asioita? Jos itse ei käy täysipäiväisesti töissä tarkoittaako se sitä, että saa kuluttaa pennilleen tasan sen verran, mitä tuo itse talouteen rahaa? Esim. nyt mieheni opiskelee ja minä maksan suurimman osan meidän kuluista.

DI:n vaimo
108/95 | 

Ihmettelin kirjoittajan mahdollisuuksia ostaa kalliita vaatteita ja sain vastaukseksi, että hoitajien palkat ovat niin kovat Norjassa. No jaa, toki varmasti ovat korkeammat kuin meillä , mutta hintataso yleisesti on yhtälailla korkeampi tuolla Norjassa. Eli summa summarum ostovoima hoitajan palkalla ei ole juurikaan sen kummempi kuin täällä Suomessa. Sopii käydä paikanpäällä Norjassa noita hintoja ihmettelemässä, jos ei muuten halua uskoa. Niin, että yhä vain ihmettelen, että miten (osa-asikainen) hoitaja ja jumppaohjaaja pystyy ostamaan Valentinot ja Burberryt? Onko siinä nyt jotain kummallista, kun moista ihmettelen?

Linda
109/95 | 

jeejee, ihana piristyspostaus! voin hyvinkin kuvitella sut sellasena mukaansatempaavana zumbaajana! mulla on NIIN ikävä zumbaa ja sitä rentoa fiilistä kun saa hikipäässä nauraa ittelleen kun kielikeskellä suuta keskittyy lanteenkeikutukseen - joka on muuten YLIvaikeeta vannoutuneelle bodypump'aajalle. :D

MissuS
111/95 | 

Norjassa hoitajat tienaavat aika huomattavan paljon kuin Suomessa.

Oma äitini asui 20 vuotta Norjassa ja teki pelkästään muutaman yövuoron viikossa sairaanhoitajana ja pärjäsi loistavasti ja oli ylimääräistä pätäkkää säästettynä matkailuun ja pieniin arjen luksuksiin.

Ja ihan Suomessakin sairaanhoitajan tuloilla voi ostella odd mollyja jos vaan pistää rahaa joskus säästöön ;)
Esimerkiksi kokeileppas vaikka olla puolivuotta ilman autoa tai katso vähän millaista ruokaa lapat ostoskärryyn ja kyllä siinä jo yksi oddmollyn villatakki on saatu säästettyä :)

Saana
112/95 | 

Jos ei ole autoa on aika helposti varaa ostaa vaikka mitä muuta! Uuden auton hinta laskee vuodessa monta tuhatta euroa, Norjassa on vielä Suomea paljon kalliimmat vakuutusmaksut ja autot. Parilla kolmella tonnilla ostaakin sitten jo helposti sen Burberryn takin ja parit Valentinot ;)

Toinen fakta on se, että Norjassa on vain yksinkertaisesti paljon paremmat palkat. Ei tarvitse olla kirurgi tai rakettitieteilijä, että palkasta jää ketään aika paljon enemmän kuin Suomessa.

Tosi ihanan energinen postaus! Jee Tromssassakin paistaa taas vihdoin aurinko! Ehkä se kevät tulee tännekin sitten joskus kesäkuussa :)

sissi
113/95 | 

aika epähienoa kysyä millä sulla on varaa. JOllain on - jollain ei. Norjassa hoitsujen palkat on aika kovemmat kun täällä suomessa. Jos olet seurannut vähääkään tätä blogia ei johannan mies ole "kalastaja"... yksityisyrittäjä joka testaa vappuja ym... korjaa jos olen väärässä. Norjassa tulotaso on muutenkin vähän toista kun täällä. Uteletko naapureiltasi, että millä sulla on varaa noihin vaatteisiin ja toisessa lauseessa kehut Gantin tyynyjä, ne jos mitkä ovat kalliit - ylihintaiset maksaa ns. merkistä, jossa mm. loppunkulutetut tähti-kuosit. Hankkikaa nyt ihmiset oma elämä älkääkä enää ääneen ihmetelky jonkun varallisia. Jotkut ajaa Ladalla toiset Mersulla. Heh mitä suomijuntteja!

Victoria
114/95 | 

Täällä toinen, joka aikoo pian kaivaa pyörän esille kuivien teiden kunniaksi! Kiitos piristävistä kipaleista, näitä kuunnellessa lenkkipolut taittuu hymyssä suin :)

Elkku
115/95 | 

Ihana tuo viimeinen kuva, niin energinen! Mä taivuin kans noin joskus 10 vuotta sitten - valitettavasti olen vähän päästänyt itseni - en rupsahtamaan mutta kankeamaan :) (nuorena harrastin aktiivisesti joukkuevoimistelua). En enää veny ja taivu niin kuin ennen. Zumba olis varmaan tähän "vaivaan" oivallinen ratkaisu, olen miettinyt. Osaatko sanoa, onko zumba millään tasolla sama asia kun yökerhossa tanssiminen tai ylipäätään jossain tanssiminen zumbamusiikin tahtiin? Eipä sillä että tanssisin yökerhossa (viimeksi käynyt ehkä sama 10 vuotta sitten) mutta mietin sitä aina kun katson zumbavideoita.

sani
116/95 | 

ihana kuva tuo viimeinen :) tuli heti sellainen fiilis, että pitää päästä liikkumaan töiden jälkeen!

MissuS
117/95 | 

Mikä siinä on että vaikka kuinka yritän niin en voi kuvitella sua zumbaamassa, onko se sitten se kun olet niin seesteinen valkoinen nainen...

Siis musta tosi hyvä ja kivaa että zumbaat :) Itse en ole edes vielä kokeillut ja kuvitelmissani kaikki ohjaajat ovat jotain lattareita mutta eihän se niin mene ja hyvä vain!!!! :)))

Ja nyt kun luin edellisistä kommenteista ettei sulla ole ajokorttia, Mä nostan hattua sille!!!

Itselläni on ajokortti mutta olen jättänyt autoilun nyt kokonaan koska väistämättä sitä pientä kauppareissua ja pikkuympyrää tulee ajettua aivan liian paljon kun siihen on mahdollisuus
Jos ei oikeesti ole järkyttävää tarvetta autoon niin suositttelen auton lykkäämistä.

Tosi ajokortti voi olla kyl ihan kätsä koska jos mies vaikka sairastuu ja pitäis jotain tärkeää asiaa varten ajaa naapurikaupunkiin, mut sit kyl junatki liikkuu ja naapureiltaki voi kyytiä kysellä :D

sissi
118/95 | 

vastaan J:n puolesta. Hänellä ei ole tietääkseni ajakorttia. Kannattaa ajaa ennen kun täyttää 50v (vitsi), meidän äiti ajoi meinaan sen ikäisenä ja vieläkin on meno aika nykivää. Tosin siellä ei varmaan paljon autoja liiku, kun on pieni kylä? jossain kuvassa ammoinaan vilahti mini jos en väärin muista

heidi
119/95 | 

Ihanan energisiä kuvia, jospa energia leviäisi tännekin...=)

Sulla on kivan monipuolinen blogi, tykkään tosi paljon!

DI:n vaimo
120/95 | 

Tuohon edelliseen postaukseen. Suosittelen noita GANTin tyynyjä jne, jos ei mene liian kalliiksi budjetillenne. Mä olen tykännyt. Olen muuten myös ihmetellyt, niinkuin varmaan kaikki muutkin, että miten sulla on varaa pukeutua Odd Mollyyn sun muihin merkkivaatteisiin, mitä nyt tuolla huutiksessakin myit? Meillä Suomessa hoitajat ja kalastajat ovat aika pienituloisia, eikä tulisi kuuloonkaan mitkään Odd Mollyt, Burberryn trenssit ja Valentinon kengät?

Kunhan ihmettelen, niinkuin me kaikki muut. Ehkä voit raottaa salaisuuttasi?

Uuden Kuun Emilia
121/95 | 

Kiitos tästä, nyt sitä energiaa tuli tännekin! :) Aamulla heräsin mahdottomassa flunssassa, ja masennus iski. Mutta nyt sitten sun avulla kohti parempaa mieltä :D

Teillä on siellä jo niin ihana kevät! Ihan mahtavia postauksia ja ihania kuvia! Meilläkin jo kruopsutetaan pihaa ja katsellaan puutarhakalusteita. Ihan mahtava fiilis, vaikkakin kaikki tää tapahtuu vielä paksussa vaatekerroksessa :)

Energistä viikon jatkoa!

saara
122/95 | 

Et ole koskaan kertoillut autoilustasi. Millä autolla ajat? Et varmaan ihan millään perusvolkkarilla?

Hipsu
123/95 | 

Mä en oo uskaltaunut vielä kokeilemaan zumbaa, kun oon niin kehno kaikissa liikesarjoissa, että en yleensä pysy perässä. Kiva nähdä millaista se zumba on tuosta alimmaisesta videosta :).

kalastajanvaimo
124/95 | 

Voi ei... pikaista paranemista Emilia<3
Juu nyt se kevään ja kesän fiilistely on aloitettava, ettei mene ohi ;)
Kuullaan ja nähdään blogeissa :))

kalastajanvaimo
125/95 | 

Olen varmaan joskus maininnut itseasiassa. En juu aja perusvolkkarilla, en yhtään millään ;)) Mulla ei oo ajokorttia eikä autoa :) Miehelläkin on firman auto eli liisari eli me ei oikeastaan omisteta autoa laisinkaan.

kalastajanvaimo
126/95 | 

Zumbassa varmaan liikesarjat vaihtelee paljon ohjaajasta riippuen, mutta se hyvä puoli siinä on, että kukin liikesarja kestää vain sen yhden kappaleen ajan! Sitten on taas uudet mahikset seuraavassa biisissä XD

kalastajanvaimo
127/95 | 

Moikka moi, MissuS:n vastaus olikin jo aika sama mitä itse olisin sanonut. Tota nyt en tiedä, jotteiko hoitajat ja kalastajat suomessakin voisi ostaa merkkivaatteita... Riippuu usein kauheasti miten rahaa käyttaä muuten. Tosiaan mun mies ei ole ihan se mitä tarkoitat nyt kalastajalla DI:n vaimo, siinä mielessä harhaanjohtava nimi tällä blogilla... Ja itseasiassa minäkin teen tälla hetkellä kolmea "työtä", josta jokaisesta saan ihan merkittävän osan kuukausipalkkaani, että kyllä niitä hommia tulee paiskittua Odd Mollyjen etteen ;)
Gantin tyynyt on ihan varmasti hyviä, klassisia ja tyylikkäitä, mun maku taitaa vaan kallistua pikkasen boheemimpaan :)

tiia
129/95 | 

pisti silmään, että firman auto ei olisi oma... sehän on ihan yhtä lailla oma kuin esim. lainarahalla ostettu talo tai auto. Ainakin mun mielestä. Meidän äiti jauhoi aina kaikille, että meillä joskus kun toinen auto oli myös leasing "että se ei ole niitten oma, se on firman auto". Ärsytti ihan suunnattomasti. Mitä se edes kenelekkään kuuluu, onko firman, pankin tai itse maksettu.

kalastajanvaimo
130/95 | 

:D HAhaa, voi hjelp, mun pitäisi todella ajaa se kortti ASAP :D
Kyllä täällä tuntuu kaikilla autot olevan, ei vaan kiinostaisi niinku yhtään *huoh*

kalastajanvaimo
131/95 | 

Hih... Niin no, on täällä pohjoisessa varmaan meitä valkoisia enemmistö, mutta toki "unelmaohjaaja" olisi mullekin sellanen kunnon latino :)
Totta, autoon hypätään nykyään aivan liian helposti ja oikeastaan olen ihan iloinen kaikesta pikku hyötyliikunnasta, jota tulee tehtyä näin ilman autoa. Etenkin talvisin, lasten -JA VAUNUJEN kanssa oli kyllä joskus aikas turhauttavaa :S Että kyllä se suunnitelmissa olisi, jos jostain saisi siihen hommaan energiaa ;)

kalastajanvaimo
132/95 | 

Kerran jossain juteltin voiko zumbamooveja käyttää yökerhossa... :) Kyllä ne naiset sanoi käyttävänsä... Ja tuleehan yökerhossa tanssiessakin hiki hyvänen aika! :D Kyllä kai niitä voi verrata, kulutus molemmissa kova ilman että huomaakaan ;)

kalastajanvaimo
134/95 | 

Juu mun mies ei tosiaan ole ammattikalastaja, eli blogin nimi jo johtaa harhaan ;) Mun mielestä oli vaan hauskempaa nimetä se näin kuin vaikkapa "tuotekehittelijän vaimoksi" :D
Tekee tosiaan ihan muita kalastukseen liittyviä juttuja kuin kalastusta, ihan totta :)

kalastajanvaimo
135/95 | 

Olepa hyvä, kiitos kommentista :)

kalastajanvaimo
136/95 | 

Oi tuhannet kiitokset!! *alkaa heti suunnittelemaan kuvioita*
Uudet kappaleet on _niin_ tervetulleita!

kalastajanvaimo
137/95 | 

Hihi, bodybump ei ookaan koskaan ollut mun laji ;) Ei riitä kärsivällisyys siihen paikallaanoloon :D

st.brigitten
138/95 | 

Sä olet kyllä hoikistunut tasaiseen tahtiin, melkeen pelottavan hoikaksi jo :o En kyllä ihmettele tolla jumppamäärällä yhdistettynä kahteen pieneen lapseen ja ajokortittomuuteen :D Luulin olevani ainoa yli kakskymppinen, joka ei omista ajokorttia. Mulla ei ole aikomusta hankkia sitä ikinä, onko sulla? On mukava kun tulee liikuttua niin paljon, kuljen joka paikkaan apostolin kyydillä rattaita työntäen. Pysyy ainakin hyvässä kunnossa ;)

Voisitko tehdä taas videoo? :)

(En oo ihan varma tuliko se aiempikin kommentti, kun sähläsin tän näppiksen kanssa. Jos tuli niin poista jompi kumpi)

kalastajanvaimo
139/95 | 

Noh noh noh ;) DI:N vaimo, ei täällä kyllä mun mielestä niin kauheasti kukaan (muu) spekuloi ;)
Mutta toki annan mielelläni vinkkini sulle esim. vatteiden suhteen (nehän ne taisi olla se suurin pointti): ostan loppujen lopuksi aika vähän vatteita ja käytän samoja monia vuosia. Koska ostan usein hyvälaatuisia vatteita, kestävät ne käytössä ja voin jopa myydä eteenpäin. Tärkeää on myös mainita, että ostan tosi paljon vaatteita käytettyinä. Melkein aina tarkistan ensin myyntipalstat ja vasta jollen löydä haluamaani sieltä, ostan kaupasta. Jos se sit niin välttämättömältä tuntuu ;)
Me tykätään kovasti myös monista muista jutuista kuten matkustelusta, joskin viimeaikoina on mun matkat suuntauneet lähinnä Suomeen ;D Ruoan suhteen pyritään tosiaan olemaan mahdollisimman omavaraisia (missä olisi ruuuutkasti parantamisen varaa...). Sellaista :)

kalastajanvaimo
140/95 | 

Juu vanha kunnon Lambada :D

kalastajanvaimo
141/95 | 

I know... ;D mut tuskin :))

kalastajanvaimo
143/95 | 

:D heh, mun mielestä se ei siltikään oikein oo meidän ;) vaihdetaan aina kolmen vuoden välein haluttiin tai jne. Mut ymmärrän toki ton sunkin ajatuksen. Täällä on sitäpaitsi monilla tutuilla liisari: halutaan uusi kiva auto, muttei ottaa (enempää) lainaa. Ja näissä tapauksissa sen voi lunastaa itselleen aika edullisesti kolmen vuoden käytön jälkeen. Niin tuntuuhan se jo ihan omalta !

kalastajanvaimo
144/95 | 

HIh, tosiaan ajokortittomuus on aika tehokas laihdutus ;)
Olen kai pikkasen laiha, mutta oikeastaan minusta tuntu,että ennen ihmiset oli tällaisia... Ihan oikeasti kun kävin miettimään 50-luvun naisia ja aikaa, jolloin autot ei ollut niin yleisiä (naisilla etenkään)... Voipi olla joku yhteys.
Mun täytyy ehkä tehdä video juu koska A) sitä pyydetään paljon B) mun kamerasta loppuu akku ihan just eikä laturi tule ennen pääsiäispyhiä (-unohdin sen Suomeen ja saan sen nyt pääsiäisvieraiden mukana tänne) eli kameraakaan ei voi käyttää bloggaamiseen :D Videokuvaa siis!

Jannika
145/95 | 

Ihana toi espanjankielinen on the floor :D

heidi
146/95 | 

sun postauksista tulee aina niiiin energinen ja hyvä fiilis! Sain itsekin ihan uudenlaista energiaa tähän päivään kun luin kirjoituksiasi ja katselin kauniita kuvia :D ISO KIITOS!

Johanna
147/95 | 

Hei, kiitos piristävästä postauksesta! Kivan väriset pöksyt? Minkä merkkiset? Uusia zumbailu vaatteita oon etsiskellyt ja noi näyttäisi aikas kivoilta, väri ainakin ois eri kuin se ainainen musta. Ja tästä innostuneena kaivan tänään pyörän sieltä autotallin nurkasta ja viimeistään pääsiäisen jälkeen alkaa töihin pyöräily! Mukavaa kevään jatkoa!

Estela
148/95 | 

I was born in South America, so that is why I can speak spanish too. :)

kalastajanvaimo
149/95 | 

Thanks Estela, wow you seem to master all languages? ;) The important ones at least -wish I could spanish!
These are my actual zumba songs, love them too :)

kalastajanvaimo
150/95 | 

Tää on varmaan nyt monen ohjaajan soittolistalla ollut. Aika tuore ja helppo kappale :) Zumba on niiin hauskaa :)

kalastajanvaimo
151/95 | 

Joo nää on just hyvät zumbaan! Merkki on Puma ja ostin Suomessa Sokokselta! :)

kalastajanvaimo
152/95 | 

Oih kiitti tosi paljon kivasta kommentista. Se on vaan niin kiva kuulla että saa oikeasti annettua jotain tän "kylmän internetin" kautta ;)) Kiitos sulle! <3

kalastajanvaimo
153/95 | 

Niin on, paljon parempi kuin originaali! En vain löytänyt tähän kunnon videota :(

Estela
154/95 | 

Unas canciones muy lindas (spanish)

Some lovley music songs.

andrea
155/95 | 

Mä oon tässä muutama kuukausi sitten innostunu zumbasta ja tutulta kuulosti tuo vika kappale! Mulle urheilu on ollu tähän asti "pakko", mutta zumban kautta se on myös hauskaa. ;)

mimma
156/95 | 

Ihana saada linkkejä noihin zumba- biiseihin!! Lisää, kiitos!!! Just viimeksi kaverin kanssa zumbatessa mietittiin, mistäköhän näitä ihania biisejä osaisi hakea..kun ei nimiä tiedä..Joten lisäääää!!!!!!!! =D

Ja toi vika kuva on niin hauska!!

Heli
157/95 | 

OHHH coupé décalé !! täälläkin kiitellään biisivinkkauksesta, rakastan afrikkalaista musiikkia! :)

puls stacja
158/95 | 

It?s actually a nice and helpful piece of info. I am glad that you shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

a2437399
159/95 | 

I've said that least 2437399 times. SCK was here

a3611856
160/95 | 

I've said that least 3611856 times. SCK was here

a4675507
161/95 | 

I've said that least 4675507 times. SCK was here

a3050348
162/95 | 

I've said that least 3050348 times. SCK was here

a1553641
163/95 | 

I've said that least 1553641 times. SCK was here

a3446619
164/95 | 

I've said that least 3446619 times. SCK was here

a1744000
165/95 | 

I've said that least 1744000 times. SCK was here

Air jordan 6 Olympic
166/95 | 

i am happy to read your article

Foot
167/95 | 

Your woman should be because of the identical opportunities to pursue her goals around any kind of man. Yes, presently there

Air jordan 6 Olympic
168/95 | 

thank you for so nice blog

Burton Haynes
169/95 | 

Hands down, Apple's app store wins by a mile. It's a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I'm not sure I'd want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

ebay scarpe hogan
170/95 | 

Really informative blog.Thanks Again. Really Great.

borsa louis vuitton prezzi
171/95 | 

Very interesting subject , appreciate it for putting up. ?The friendship that can cease has never been real.? by Saint Jerome.

hogan outlet online
172/95 | 

Good! Wish everybody wrote so:DD

water problems
173/95 | 

Lift a stone only to drop on your own feet.

monta&#380; drzwi warszawa
174/95 | 

Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading? I'm trying to find out if its a problem on my end or if it's the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

water treatment systems austin
175/95 | 

Partir cest mourir un peu. To leave is to die a little.

BOLSAS DE TELA PERSONALIZADAS
176/95 | 

Es muy sorprendente que los internautas todavia quiera compartir sin mas

water purification systems Austin
177/95 | 

Of everything else the newest of friends the oldest.

micron solid carbon block filt...
178/95 | 

Rain before seven fine before eleven.

household water filtration sys...
179/95 | 

A kings son is no nobler than his company.

ultrafiltration water bottlele...
180/95 | 

Kings have many ears and eyes.

Rod Jolls
181/95 | 

You don't get it, do you? You never will. You keep ranting, I? have better things to do than save the mentally-damaged from themselves. Have A Nice Day.

whole house water filter sedim...
182/95 | 

Too many cooks spoil the broth.

Marlon Garica
183/95 | 

????????????. ????????????. ?????????????. ?????????????. ????????????. ??????????? ? I?

austin reverse osmosis systems
185/95 | 

A year of snow a year of plenty.

does
186/95 | 

which a man or woman uses should really additionally not have any type of negative effects in addition. The particular acne

Wilton Guadagno
187/95 | 

its the nolan? batman, and nolan wanted a realistic take on batman.. . hence, the throat cancer voice because seriously, if ur gonna go around and beat criminals at night you would do the best you can to hide ur real identity.. . unlike superman and his magical "you cant tell its him glasses"

Modesto Friar
188/95 | 

As from what you said up there it isn't just your daughter getting left out its his also??? So why are you trying to make it out like he doest want to do for yours only? Ok there will always be an unfairness in a situation like this. Especially when you don't have kids together. Let me ask you this if given the chance would you spoil your daughter rotten like he is doing with his sons? Also how are you suppose to get your daughter things like he is doing for his kids if she already has them?? She cant just never come around and then complain cause he is always with or doing for his kids. They are younger then her. Like you said she has her own life... if she would include y'all in her life maybe he would do for her also! I think that you need to get the whole family ( his kids, your kid, him and you) to sit down and discuss how it is making everyone feel. you might be surprised as to how the other daughter feels also. Plus if he listens to what all the kids have to say it might change somethings that you and your daughter feel are unfair.

COMPRAR BOLSAS DE PAPEL
189/95 | 

Me gustaria poder hablar contigo personalmente. es una maravilla.

Maurine Hille
190/95 | 

Helpful info. Lucky me I discovered your internet site accidentally, and I'm stunned why this coincidence didn't came about prematurely! I bookmarked it.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013