Sellanenkin pieni juttu kuin polkupyörän vaunu voi tehdä tosi iloiseksi. Pääsen nykyään vaikka minne -  vaikka miten nopeasti kun on toi kärry ja molemmille pikkusille tilaa! Paitsi ehka jyrkkiä ylämäkiä... toi on yllattävän raskas ylämäissä. Puhumattakaan hauskuudesta. En tiedä tajuavatko ne kuinka paljon me muistutetaan sirkuskulkuetta tuolla liikenteessä, mutta lapset suorastaan kiljuvat innosta.

"Kovempaa mamma!"

"Mamma polje! ...  Mamma mikset polje?" (ylämäissä)

"Jee, mamma klarte det!" (ylämäkien huipuille saavuttaessa)

Sadepäivän pyöräilyasuja^

Tänäaamuna lähdettiin tosiaan kaatosateessa kohti aamujumppaa klokken 8.20. Det finns ikke dårlig vær -bare dårlige klær -Ei ole huonoa keliä, on vaan huonoja vaatteita. Juu juu ;)

Minua haastettiin tässä jo tovi sitten mukaan kuvaamaan pyöräilyvarustustani ja osoittamaan lukuisten muiden joukossa miten pyöräillessäkin voi olla tyylikäs. Mullahan on jokaikinen päivä pyörä käytössä, joten tyylikkäämmänkin asun (kuin sadevaatteet ;)) olisin voinut tähän yhteyteen valita. Sillä pyöräily on tyylikäs laji ja sitä voi tehdä missä vaatteissa tahansa! ;D Mutta tänään nyt tällaista.

...ja Ainonupulla tällaista! :)

Jee :)

Kommentit (106)

emmi
1/106 | 

Onpas hauskaa, että kirjoitit aiheesta. Juuri tänä aamuna kun pyöräilin töihin näin kun isä kahden lapsensa kanssa oli lähdössä matkaan vastaavalla ja jotenkin innostuin itsekin. Vielä ei ole tarvis, kun pärjätään yhden kanssa pelkällä istuimella, mutta sitten muutaman vuoden päästä. Pyöräily on ihanaa :)

Mary
2/106 | 

Ostimme myös juuri viime viikolla kärryn ja tarkoitus olisi sillä kuljettaa lapsia pitkin kesää. Ainakin kunto kohenee! :)
Esikoinen viihtyi testikierroksella mainiosti!

Alisa
3/106 | 

miten saat kuviisi tollaiset reunat, photoscapeahan käytät ?
ps. sun blogi on ihana! :)

jurristi
4/106 | 

Jotenkin sitä osaa sielunsa silmin nähdä tuon tilanteen, kun sä poljet hikipäässä sadetakissa (varmaan ei hirveesti hengitä se takki) mäkiä ylös ja lapset kannustaa ja kommentoi kärryssä. Mä luulen, että lasten lisäksi myös ohikulkijoilla on ollut hirmu hauskaa...:D

Malou
5/106 | 

Minä haluan tietää kaiken kärrystä! Meillä nimittäin päivän kuuma kysymys on: peräkärry vai laatikkopyörä? Molemmissa puolensa! Täällä ei ole edes mäkiä, joten polkeminen ei käy turhan rankaksi. Onko teidän kärry sellainen minkä voi irroittaa polkupyörästä ja käyttää "rattaina" eli työnnellä lapsia kärryssä ympäriinsä ilman fillaria? Entä voko kärryn kiinnittää mihin tahansa pyörään vai pitääkö fillariin asentaa joku kiinnitysosa? Takk, takk! :o)

Lilli
6/106 | 

aivan mahtava tuo kärry ja liikuntaa tulee kyllä! muuten tuli mieleen, puhutko lapsille suomea vai norjaa? :)

Heini
8/106 | 

Mä olen myös tosta kärristä haaveillut! Meillä tosin on yksi poika vain, mutta itellä ei ole ajokorttia ja pyörällä olisi niin paljon helpompaa ja nopeempaa liikkua kuin kävellen aina. Harmi kun kärrit ainakin vielä maksaa aika paljon, ehkä ne tässä halpenee :) tyylikkäästi ootte liikkeellä olleet! :)

Noora
9/106 | 

Meillä sama kokoonpano + 1, eli myös tuo takapenkki on lapselle käytössä. Usein kyllä yhdellä yks ja toisella kaks. Pisin retki tällä kokoonapnolla ja 1,2,3-vuotiailla lapislla tehtiin taannoin. 46 kilsaa eestaas, ja ihanaa oli! Sun pyöräilyasu on aika chic! Mulla kyllä usein paljon teknisempi. Myös työmatka on niin pitlä (21 kilsaa) että eri vaatteet reitille ja töihin on oltava.

moonie
10/106 | 

Joo mua kiinnostais hirveesti sama juttu! Norja on jostain syystä mulle sellanen päähänpinttymämaa, jossa kaikki on hyvin ja miehet komeita. Miten sä pääsit sinne? :D

Niina
11/106 | 

Heippa, olen uusi lukija ja luonnollisesti kiinnostunut, oletko joskus kirjoitellut yksityiskohtaisempaa kertomusta siitä, kuinka päädyit Norjaan? :) Miehesi perässä, sen olen jo selvittänyt, mutta kuinka tutustuitte yms.? Olen lueskellut vanhempiakin tekstejäsi, mutta ei ole vielä sattunut ainakaan silmään :) Niin, ja vielä loppuhuomautuksena, että mukava blogi sulla :) (joka on varmasti helppo tulkita myös lukijamäärästä :D)

Suvi
12/106 | 

Hei, mikä tuo sinun ihana sadetakkisi on? Terkkuja kollegaltasi, minulla on kutakuinkin Ollin ikäinen poika :) Ihailen tyyliäsi! <3

Madicken
14/106 | 

Mä melkein kuulen teidät tänne asti ;D

Täällä yksi kevään parhaista jutuista on ILMAN apupyöriä ajaminen. Oujee! Sitä jaksais pieni neiti tehdä joka ilta. Satoin tai paistoi. Onhan se hienoo. Pitäis itsekin useammkin muistaa iloita niistä asioista, joita jo osaa. Vaikka sitten pyöräilystä.

Täällä kantakaupungissa pyöräily on kyl pop. Nopeempi kuin julkinen liikenne (mikä kyl sekin on pop).

Kivoi kuvei, taas.

Petra
15/106 | 

Toi peräkärri on niiiiiiiiiin maaliman paras keksntö -- meillä se on myös. Me vasta Kiljusen herrasväkeä muistutetaan kun tuolla turuilla kuljetaan.. isä perässään tuo kärry kyydissään kaksi kiljukaulaa ja omien pyörien selässä sitten kolme muuta enemmän ja vähemmän kiljuvaista sekä äiti (kovin kiljuvainen, usein )
Mutta viis siitä -- hauskaa on !

Wille
16/106 | 

Heissan!

Ajahan varovasti alamäessä peräkärrun kanssa. Viimeisellä äitiyslomalla laitoin auton seisontaan ja kuljin vallan pyörällä. Vauva nukkui kärryssä turvaistuimessa ja viereen mahtui isompien treenikamat.
Kun poika oli reilu vuoden ikäinen ja istui jo hyvin kärryn istuimessa; huristelin mäkeä alas omaan pihaan ja metsästä hyppäsi peura eteen. Hilkulla oli etten ajanut peurakolaria polkupyörällä. Tilanne meni nopeasti ohi vain sydän hakkasi tuhatta.
Monet reissut tuli kärryn kanssa tehtyä.

kalastajanvaimo
18/106 | 

Haha hyvä kuulla, että vielä hassumman näköistä menoa löytyy ;) Ei vais, tyylikästä liikennettä tämä on -ja kuten sanoit hauskaa tottakai :))

kalastajanvaimo
19/106 | 

Hyvä kuulla, että pyöräily on pop. Etenkin kantakaupungeissa uskon todella sen olevan jopa julkisia kätevämpi!

kalastajanvaimo
22/106 | 

Kiitos kommenteista ja kyselyistä, lovestorya löytyy tosiaan alla olevasta linkistä, jonka ystävällinen lukija laittoi :D

Kiva kuulla MissuS, samoin teille :))

kalastajanvaimo
23/106 | 

Kiitos ystävällinen lukija ;)) Kiva kun jaksoit etsiä ton mun puolesta :)

kalastajanvaimo
24/106 | 

Yhden kanssa pärjää toki hyvin tolla istuimellakn, osta sellanen alkuhätään :) Kiitos <3

kalastajanvaimo
25/106 | 

oi jøss, ois munkin asu teknisempi jos me tollasia matkoja pyöraitäis!! ;D Eli aika hyviä matkoja vedätte!

kalastajanvaimo
28/106 | 

Joo Photoscapessa ihan siinä kuvien muokkauksessa voi valita erilaisia kehyksiä. Hitsi kun mulla on se ohjelma norjaksi niin on vaikeaa selittää mistä, mutta muokkausosiossa on vasemmassa alaraunassa kehysvalikko aika isona. Toivottavasti löydät :)
Kiitos :)

kalastajanvaimo
30/106 | 

Mikä on LAATIKKOPYÖRÄ? :D
Tää kärry on ainakin tosi hyvä. Voi irrottaa pyörästä tosi helposti ja just eilen Aino nukahti käryyn, jolloin irroitin sen ja työntelin takapihan terassille nukkumaan! Työntely (ja kärryn vetäminen) onnistuu siis tosi kivasti :) Pyörässä täytyy olla kiinni se kiinnitysosa juu, eli ei voi kiinnittää pyörään ilman kiinnitysosaa.
Toivottavasti helppasi vaikka vähän myöhään tuli vastaus :))

kalastajanvaimo
33/106 | 

Juuri kutakuinkin noin toimii meidänkin kärry, olen kanssa ollut tosi tyytyväinen!
Ihanat noi loppukommentit :D
Kivaa viikonloppua <3

kalastajanvaimo
34/106 | 

Totta... sain tän synttärilahjaksi ekana Norjan vuonna appivanhemmilta -ja olen tosi kiitollinen että panostivat nän hyvään pyörään. Siitä on ollut todella hyötyä! :) Mutta vanhoissa räppänöissä on oma charminsa ;)

kalastajanvaimo
36/106 | 

Itseasiassa kyllä! Tässä juuri yhtenä päivänä täytyy myöntää turhamaisuuksissani hienon kampauksen takia pyöräilin ilman kypärää -ja kyllä pelotti! :D Eli ihan tapa on kypärästä tullut lasten myötä :)
Ihanaa kesää!

kalastajanvaimo
37/106 | 

Å ja, voin kuvitella, että vaikeampaa on kun ei enää saakaan pidettyä "kulkuetta kurissa" vaan kaikki menevät omiaan... :S

kalastajanvaimo
38/106 | 

Juu sellanen "tyylikäs eurooppalainen pyöräilykulttuuri" puuttuu täältäkin; se on treenia ;)
Mullakin on kypärä aina käytössä, tosiaan kerran tänä keväänä menin ilman ja kuten sanottu: pelotti :D
Kivaa viikonloppua!

kalastajanvaimo
39/106 | 

Jee hyvä kuulla et meitä on monia! Auton vois korvata varmasti moni.. :) Kivaa viikonloppua Lisa!

kalastajanvaimo
40/106 | 

Munkin pyörä muuttui ihan toiseksi kulkupeliksi kun vain sain pumpattua renkaisiin ilmaan ;D Suosittelen ;)
Ihanaa vikonloppua Emilia <3

kalastajanvaimo
41/106 | 

Mun pyörä on aika suosittua norjalaista merkkiä "Trek" ja tosi hyvä, mutta viidakko on tosiaan valtaisa! Rentoa viikonloppua!

kalastajanvaimo
42/106 | 

Juu, tai Aino ei puhu vielä mitään, mutta eiköhän sekin kohta molempia :D
Kiitos <3

kalastajanvaimo
43/106 | 

Kiitti Siru!!
Tosi kiva kuulla :)
Pidän mielessä.
Kivaa viikonloppua <3

kalastajanvaimo
44/106 | 

Sadetakki on Ilse Jacobsen :) Neuletakki ei kuulu mitenkään takkiin, se on muistaakseni merkkiä Soaked in Luxury. Saappaat on Tretorn. Kiitos :)

kalastajanvaimo
45/106 | 

Ei kastunut lahkeet :) Housut on ihan tavalliset farkut, mutta jotenkin säästyin :) Ei me niin kauan/ pitkiä matkoja menty kai...

kalastajanvaimo
46/106 | 

Oooooo :) Nää laatikkojutut on mulle IHAN uusia :D Kuulostaa hauskalta!

kalastajanvaimo
47/106 | 

Joo täällä on ihan kauheita mäkiä :D Ylämäetkin menee, mut paremmin sanottuna "jyrkät ylämäet" täytyy taluttaa, niissä on vissi ero ;)

kalastajanvaimo
48/106 | 

Siis toi on kyllä vielä parempi kuin meidän!! Me ostettiin nää niin myöhässä, et kaikki muut malli oli jo loppunmyyty, joten en oikein pääsyt tutkimaan valikoimia! Ton oisin kyllä ihan satavarmasti ottanut, vautsi! Kiva kun vinkkasitte muita.

Sini
49/106 | 

Ihanat asut teillä kaikilla :) Kunnon pyörä on kaiken a ja o, mulla on niin kamala rämä ostettu kirpparilta kympillä ettei takamus kestä kuin pienet lenkit keskustassa. Jos haluaisi vähänkin enemmän pyöräillä niin pitäisi ostaa uusi, jos hyvä tarjous tulisi eteen.

Elisa
50/106 | 

Mun mielestä toi sun sadekelin pyöräilyasu on todella hieno ja tyylikäs ihan oikeasti! :) Näyttäisinpä itsekin sadetakissa tuolta :D

tiinanen
51/106 | 

Ihanaa että lapset tykkää, ja fillari on muutenkin niin mahtava menopeli! Kai se mammakin sitten käyttää kypärää..? Joku viisas sanoi joskus että "ei lapsia paljon kypärä lämmitä, jos äidillä on pää halki".

Mukavaa kesää sinne!
Ps. Love your blog! :)

Kristiina
52/106 | 

Jeps! Just tuo pyöräkärryn kans pyöräily on mahtavaa kuntoilua. Meillä oli myös kärry ja kyllä se helpotti kuskaamista,mutta kovaan vauhtiin en se perässä päässyt muuta kuin alamäissä. Enää ei ole kärryä,kaikki polkevat jo omilla pyörillään ja se vasta kaaosta onkin...

TiinA
53/106 | 

Hih, itse poljen kesät talvet niin töihin kuin vapaa-ajan matkat ja en ole kertaakaan ajatellut, että haluan ajokortin. Pyöräily vain niin kuuluu mun elämään. Asun Keski-Euroopassa, polkupyöriä on täällä ihan valtavasti. Tyylikkäitä pankkiireita pyörän selässä näkee paljon :) Kypärän käyttö vain näyttää olevan todella vähäistä... Itselläni on kypärä aina, jopa 100 metrin matkalla :) Miten sulla? Käytätkö kypärää? Hyvää alkavaa viikonloppua :)

Lisa
54/106 | 

Todella käytännöllinen tuo pyöräperävaunu! Itsekin kuskaan kauppakasseja lastenistuimessa. Pyöräily todellakin on trendikäs laji ja kilometrejä kertyy yllättävän äkkiä. Mukavaa päivää! :)

Terkuin Lisa

Uuden Kuun Emilia
55/106 | 

Hih, onpas teillä ihana kokoonpano! :)
Mä odotelen, että mies sais remontoitua hiukan mun pyrää, kun tuntuu olevan hiukan kankea talven jäljiltä. Fillarointi on ehdottomasti kesän mukavin kulkumuoto!

Ihana tuo lettinuttura video! Vitsit!
Itsekin letittelen hiuksiani tuohon tyyliin, mutta tulos on aina vähän niin ja näin kun tukka taitaa olla himpun liian lyhyt. Mutta kasvatellaan :)

Ihanaa viikonloppua sinne!

johanna
56/106 | 

Hei

Mukavalta kuulostaa, kätevää että personal trainerit kulkee mukana ;) Täällä olis uusi pyörä hankintalistalla ja pyöräviidakossa meinaa mennä pää ihan sekaisin. Minkä merkkinen sun pyörä on? Onko ollut hyvä? Ilmeisesti kuitenkin paljon pyöräilet niin olisi mukava kuulla kokemuksia/näkemyksiä. Kiitos taas kerran ihanasta ja inspiroivasta blogista! Rentouttavaa viikonloppua!

MissuS
57/106 | 

En tiedä onkohan sitä tässä uudessa blogissa mutta ainakin joskus Johanna kertoi aivan ihanan rakkaustarinan hänestä ja miehestään vanhassa blogissaan. Voi voisitko kertoa sen uudelleen? :)

Muistelisin että jossain Kanarian lomakohteessa tapasitte ja olitte aivan rakastuneita?

Näytät kyllä integroituneen Norjaan ihailtavan hyvin :)

Ja yks asia (ei nyt varsinaisesti liity tähän asiaan) mut tykkään hirveesti tästä blogista sen takii että vaikka tämä on ulkosuomalaisen blogi niin se ulkomaalaisuus ei ole se kantavin voima tässä blogissa, voisin kuvitella että vaikka asuisit Suomessa niin kirjoittasit hyvin paljon oman tyylistä ja samanlaista blogia :)

Ihania kevätpyöräilyjä sinne teille :)

Jennalynn
58/106 | 

Puhuuko sun lapset siis sekä suomea että norjaa ? :)
todella,todella söpöjä muksuja,saat olla ylpeä !

Siru
59/106 | 

Heippa Johanna!
Ihan aiheeseen liittymättä heitän yhden toiveen... jos sinulla on jatkossakin hyviä ruokaohjeita (terveellisiä mielellään), niin laita taas postauksia! Sun näkkäriohjetta olen hyödyntänyt jo varmaan 30 kertaa ja aina on yhtä hyvää. Ja kaikki vieraat kinuavat reseptiä! :) Tällaisia lisää!! Mukavaa viikonloppua!

ruuth
60/106 | 

Tosi ihastuttava asu! Osaat kaatosatteessakin näyttää todella tyylikkäältä! Mistä tuo sadetakki on ostettu? Kuuluuko tuo alla oleva "villa"-takki siihen sadetakkiin? Niinkuin vuoreksi? Nuo sadesaapikkaat ovat kanssa kivat. En ole nähnyt Suomessa valkoisia. Minkä merkkiset ne on?

champagne
62/106 | 

Kivan näköistä:) Täällä lapset istuvat usein pyörän eteen asetetussa puisessa hommaan tarkoitetussa "laatikossa" . Bakfiets-nimellä löytyy:) Kyllä tuossa pohkeet ja reidet saa kyytiä :)

Minna
63/106 | 

Ihana kokoonpano! Ja siellä teillä päin on vähän korkeuserojakin, eikä pelkkää tasaista maata kuin täällä, joten kuvittelisin, että saat polkea ihan tosissasi. ;) Rentouttavaa viikonloppua!

Onneli
65/106 | 

Meilläkin on juuri hankinnassa siirryttäisiinkö perhemalliin peräkärryn vai laatikkopyörän myötä. Mies pääsikin yhden mallista laatikkopyörää kokeileen tossa pihalla, oli Bullit. Toinen mahdollinen on bakfiets http://bakfiets.nl/eng/

Ehkä enemmän himottaa tuommonen laatikkopyörä ja mies toivoisi saavansa sellaisen jo ennen kuin lapsi syntyy jotta voisi kärrätä mut siinä synnytyssairaalaan 1,5 km päähän :D

Katriina
66/106 | 

Meillä on myös tullainen kärry: croozerit kahdelle. Kyseinen merkki toimii myös juoksurattaina. Etupyörä vain napsautetaan irti kun pistetään pyörän perään. Molemmista ominaisuuksista on ollut hirveästi iloa: kun ei ole auto käytössä niin olen vienyt pienemmän lapsen kanssa vanhempaa kerhoon koko talven (isot renkaat eivät hätkähdä lumesta) sekä tehnyt juoksulenkkiä lapsi tai molemmat lapset mukanani. Nyt keväällä on ollut ihana vaihtaa vaunu pyörän taakse!

http://www.varuste.net/tuotetiedot2.asp?_prodid=31276&nimi=Croozer+Kid+f...

Rattaisiin on saatavilla oma pussukka vauvalle istuimen päälle asennettavaksi, on ollut meillä 1 kk ikäisestä asti käytössä.

:) Katriina

Petra
67/106 | 

Hauska keksintö toi kärri! Itse olin kans tosi vapautunut, kun esikoinen oli senverran "iso", että pysyi jo pyörän turvaistuimessa. Ihana tunne, kun pääsi kulkemaan kävelyvauhtia reippaammin (ja pidempiä matkoja). Nyt pikkuveikka on senverran mini, joten odotellaan hänen kasvamista... Josko tuollaisen kärrin sitten hankkisi!? :) Kunnolliset tollaiset ilmeisesti aika hintavia?

anrinko
68/106 | 

Hih, hauskoja noi lasten kommentit!
Mulla aikas sama kokoonpano.
En omista ajokorttia ja kuljen pyörällä. Mulla on Croozer kid for 2 kärry ja on kyllä aivan MAHTAVA!
Tuon saa näppärästi irti pyörästä ja työnnettyä kauppaankin, kun klikkaa kauppapyörän eteen.
Iso pyörä on mahdollista laittaa kanssa, jos haluaa juosta, tai kävellä työntäen kärriä maastossa.
Sisälle mahtuu 6 vuotias poikakin mahtavasti istumaan. =) Eli tilaa on!
Sä olet kyllä tosi reipas kun jaksa jumppailla tuohon aikaan. Mä en jaksais. Hyvä kun olen koskaan edes herännyt tuohon aikaan...hiukan aamu-uninen olen pienen poikani kanssa.
Kivaa viikonloppua!

Sanni
69/106 | 

Hienoa, että liputat pyöräilyn puolesta! Se on ekologista ja kohottaa kuntoa. Kypärä vain pitää aina muistaa olla päässä! Se kuolonkolari sattuu kuitenkin just silloin kun kypärän jättää kotiin...

Det finns ikke dårlig vær -bare dårlige klær on niin totta! Äitinikin aina sanoi, että ulkoilu on varustekysymys, ei sääkysymys :)

Mukavaa kesää sinulle ja perheellesi!

Cesar Pilkins
71/106 | 

Normally I do not learn article on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thank you, very great article.

photographers
73/106 | 

Just want to say your article is as astonishing. The clarity on your submit is just cool and that i can assume you're a professional on this subject. Fine along with your permission let me to grab your feed to stay updated with impending post. Thanks 1,000,000 and please carry on the gratifying work.

Non Status Car Lease
75/106 | 

Echt tolle Seite. Rubbish bin eigentlich nur per Zufall hier gelandet, aber ich bin jetzt schon complete von der tremendous Seite beeindruckt. Gratuliere dazu!! Viel Erfolg noch durch der sehr guten Home-page mein Freund.

holy cow
76/106 | 

Someone necessarily assist to make severely articles I might state. This is the first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the analysis you made to make this particular submit extraordinary. Excellent activity!

Organic Anti Aging Skincare
77/106 | 

Excellent post. I was checking continuously this weblog and I am impressed! Very useful info specifically the closing section :) I deal with such information a lot. I used to be looking for this certain information for a very long time. Thanks and best of luck.

team building activities
78/106 | 

With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My site has a lot of unique content I've either written myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any techniques to help reduce content from being stolen? I'd certainly appreciate it.

Nashville roofer
79/106 | 

Hey there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to prevent hackers?

roofer Nashville
80/106 | 

Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

puls stacja
83/106 | 

I?d need to examine with you here. Which isn't one thing I normally do! I take pleasure in reading a put up that may make folks think. Additionally, thanks for allowing me to comment!

Kimberlie Balowski
90/106 | 

In the great design of things you'll secure a B- just for hard work. Exactly where you lost everybody ended up being on the facts. You know, as the maxim goes, the devil is in the details... And that couldn't be much more accurate at this point. Having said that, permit me say to you just what did give good results. Your writing can be very powerful and this is possibly why I am making the effort to opine. I do not make it a regular habit of doing that. 2nd, although I can notice a jumps in reasoning you come up with, I am definitely not confident of just how you seem to connect your ideas which produce your conclusion. For now I will yield to your issue but wish in the near future you link your facts better.

insulation repair
91/106 | 

Basically received my 1st cavity. Rather devastating. I would like a super smile. Searching a great deal a lot more choices. Many thanks for the write-up

Mocassins homme
92/106 | 

Yet a smiling visitant here to distribute the tenderness (:, btw prominent form . ?Forget qualm, or animation is yours to want.? by Jonathan Larson.

Arnold California Real Estate
95/106 | 

Fabulous ... simply fabulous. Way to offer us all something that we all might not have ever known about. At least I just learned something new. Nice job!

new technology site
96/106 | 

I actually appreciate this post. I¡¦ve been searching everywhere for this! Thank goodness I located it on Bing. You've produced my day! Thanks again

article submit
98/106 | 

I want to start a weblog written by a fictitious character commenting on politics, current events, news etc..How?.

recover data mac
99/106 | 

There is evidently a bundle to identify about this. I believe you made various nice points in features also.

Patti Genas
100/106 | 

I?ve recently started a web site, and the information you provide on this site has helped me tremendously. Thanx for all of your time & work.

amateur transen
101/106 | 

I dont leave lots of comments on plenty of blogs each week but i felt i had to here. Do you need to have many drafts to make a post?

pest control athens ga
102/106 | 

Hiya, Iâ??m truly glad I have identified this information. Today bloggers publish just about gossips and net and this really is really frustrating. A excellent internet internet site with intriguing content material, that is what I need. Thank you for keeping this web internet site, Iâ??ll be visiting it. Do you do newsletters? Canâ??t locate it.

Eze Group
103/106 | 

Good post. I learn something tougher on distinct blogs everyday. Most commonly it truly is stimulating to see content off their writers and use a little there. Iâ??d want to use some with all of the content material on my blog whether you donâ??t mind. Natually Iâ??ll offer you a link on the web weblog. Many thanks sharing.

fax server
104/106 | 

A person necessarily lend a hand to make severely posts Iâ??d state. This is the very first time I frequented your internet page and to this point? I surprised with the analysis you made to make this particular submit extraordinary. Magnificent procedure!

lean hybrid muscle reloaded
106/106 | 

Your weblog is among the much better blogs Iâ??ve came across in months. Thank you for your posts and all the best along with your function and weblog. Seeking forward to reading new entries!

exerciseroutines.biz
107/106 | 

I surely did not realize that. Learnt some thing new these days! Thanks for that.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla