- ja yksi jumpsuit

 jumpsuit Filippa K / pupupumps Minna parikka (saatu FABista) / neuletakki ChillNorway (saatu)

 

Noi meidän varpuset. Ne ovat vaan niin ihania. Piipittävät sireenipuussa ja terassin kaiteella ihan taukoamatta. 

Mun täytyy kohta ostaa tähän kameraan joku luontokuvaajalinssi. Tai siis lintukuvaaja. Kun tässä ei nyt ollut edes zoomia. Eikä meinanut asukuvailuistakaan tulla mitään kun tipusia vaan tiirailin. :P

Rohkeimmat ja suurimmat tiput tulevat ihan tohon rappuselle, tuijottavat sisälle -kohti ruokapöytää- ja piipittävät vähän intensiivisemmin jos ruoantulo lakkaa.

Kohta ne tulevat sisälle. Ja syövät varmaan kädestä.

Musta jumpsuit on muuten jo vuosia ollut mun kesäklassikko. Siis sellainen takuuvarma vaatekappale, jonka voi aina laittaa päälle ja olo on aina hyvä. Tämän Filippa K:n ostin käytettynä, tosin ihan uudenveroisena. Ja parikan pupuset viihtyvät hyvin ulkona yrttien ja salaattien seassa. :) Ne ovat just täydelliset tällaisten muuten yksinkertaisten asujen kera.

Mun on muuten pakko sanoa pari sanaa taas bloggaamisesta... kun nyt just tuli mieleen. Siitä, miten usein mietin, että mitä Te saatte blogeista, mitä Te odototatte saavanne, mitä minä itse saan. Mietin joskus, että voiko näillä asukuvilla olla jotain annettavaa -ja aina palaan siihen omakohtaiseen kokemukseen ja mielipiteeseeni, että kyllä. Mulle blogeissa hauskinta on juuri asukuvat ja niitä blogeja on hauskin seurata, joissa on asukuvia. Piste. Maailma on täynnä kaikkea muuta vakavaa, kaikkea muuta, jolla pitäisi olla jotain annettavaa, jotain siivistävää sisältöä. Kyllä täällä tarvitaan kevyempääkin ravintoa aivoille. Ja ennen kaikkea sielulle, mielelle. Kaiken ei tarvitse eikä kannata ruokkia aivoja. Eikä aina ja kaikkien ole pakko yrittää tuottaa jotain vakavaa sisältöä -vain koska se tuntuu ajan hermolla olevan ainoa älyllisesti hyväksyttävä vaihtoehto.

Ja mietin hirmu usein Teitä. Tiedän, että teitä on aika iso joukko ja että siellä on ihmisiä, joilla olisi varmasti jollain tavalla enemmän annettavaa kuin mulla. Tai monella tavalla. Joku on aina kaunimpi, fiksumpi, parempi sanomaan oikeita asioita, pukemaan tunteita sanoiksi, välittämään tunnelmia, kuvaamaan, pukeutumaan... Yritän nyt siis sanoa, että älkää vaan kuvitelko mun ajattelevan olevani maailman ihmeellisin olento, jota on vaan pakko esitellä koko maailmalle -kuten bloggajista ehkä joskus tulee mieleen ajatella. Ja yritän sanoa, että oikeasti arvostan Teitä paljon. Siis tiedän, että siellä on fiksuja ihmisiä ja olen todella otettu ja kiitollinen siitä, että luette mun blogia. Luulen, ettei kovin hyvää blogia voisi edes tehdä, jollei arvostaisi lukijoitaan. Kyllä sen vaan huomaisi, jos kirjoittaja pitäisi itseään jossain korokkeella ja kuvittelisi kirjoittavansa aivottomalle muurahaisjoukolle... :P Muurahaisia mitenkään loukkaamatta. Ne ovat hirmu ahkeria ja uskomattoman taitavasti järjestäytyneitä.

Sit se ois edessä viikonloppua :) Kaunista perjantaita alkuunsa Teille kaunokaiset!

Kommentit (87)

88/87 | 

Osuit juuri naulan kantaan - sun blogi on juuri ihana tällaisenä. Sinusta välittyy kuva herttaisesta ja sydämellisestä ihmisestä.

Kun työelämässä on rankkaa ja informaatiota tulee ylituotantona, päivän ehdottomasti parhaimpia hetkiä on lukea sun blogi. Kuppi hyvää teetä ja rentoutua. Pala tummaa suklaata. Kuviasi on ihana katsella ja antaa mielen levähtää hetki. En todellakaan rentoutuisi yhtä hyvin, jos pitäisi lukea tiukkaa, asiapitoista tekstiä mun teehetkeni aikana.

Koska niin moni seuraa blogiasi, olet löytänyt oman kohderyhmäsi ja blogin sisältö toimii.

Seuraan itse n. 5 blogia päivittäin ja sinun blogisi tuo ehkä eniten päivääni hyvää mieltä. Just se on se juttu - olet hyvän mielen lähettiläs.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
89/87 | 

Kuulostaa hyviltä rutiineilta! :)) ihanaa, että mun blogia voi -ja että osaat rentoutua noin sitåa lukiessa. Ettei se vaan oo joku nettisivu jonka selaa nopeasti bussissa. Kuulostaa siltä, etta tästä voi oikeasti nauttia ja saada hyvää mieltä- -Ja toivottavasti toki jos selaa bussissakin niin rentoutuu pikkasen ettei kaikki mee vaan pikakelauksella ohi :))

Kiitos!

90/87 | 

Itsekin seuraan usein takapihallani varpusten touhuiluja. Mielenkiintoisia siipiveikkoja kerrassaan :) Ja miten niillä voikaan olla niin paljon asiaa toisilleen koko ajan! Hyvää viikonloppua sinulle Johanna!

-Laura

92/87 | 

Asukuvat on kivoja, mutta en seuraa blogeja, jossa on vain asukuvia. Tykkään blogistasi juuri siksi, että se on monipuolinen. Asuja, sisustusta, ruokia, liikuntaa, hiusjuttuja...käsitöitä en itse tee, mutta mielelläni ihailen muiden taitavuutta. Ja blogin pitää olla kokonaissävyltään positiivinen, juuri sellainen kuin tämä onkin.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
93/87 | 

No totta, kyllä munkin täytyy jotain muutakin saada blogilta kuin vain asuja. Ihan totta, tärkeä juttu mullekin ja ehkä siksi täällakin vähan muutakin ravintoa ja sisältöä on :)

94/87 | 

Blogisi on ihana ja asukuvat ovat ihanan inspiroivia ja tuovat hymyn huulille. Mistä tuo kaunis matto on? :) Ihanaa kesänalkua!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
95/87 | 

Kiitos :) Älä välitä alaspäin peukutuksisa, ne tulee varmaan siitä, että kerroin ed. postista mistä matto on :D Ostin sen Tanskasta jostain pienestä päivittäistavarakaupasta! :)

96/87 | 

Pidän blogistasi tälläisenä kun se on. Täältä löytyy asiaa ja ennen kaikkea tulee hyvälle tuulelle. Tuskinpa rentoutuisin raskaan/vakavan tekstin ääressä. Kuvia on aina yhtä mukava katsella. Mukavaa viikonloppua.

t:Maarit

 

98/87 | 

Hei Johanna! Minulle blogisi on ollut todella tärkeä. Takanani on pitkä toipumistaival kaltoinkohdellusta lapsesta +40v. naiseksi. Hitaasti, hyvin hitaasti olen alkanut ymmärtää, että orastavaa itsearvostusta voi tukea myös satsaamalla kauneuteen, varaamalla ajan kampaajalle, ostamalla kauniin vaatekappaleen (vaikka kysymällä sisälläni yhä olevalta sisäiseltä lapselta, mistä sinä tykkäisit :)), poimimalla kukkia kotiin. Olet ollut minulle suuri opettaja ja esikuva tällä tiellä, blogisi huokuu ennen kaikkea itsearvostusta, sitä itseeni täältä tankkaan. Surulliseksi mieleni tulee pahoinvoivista ihmisistä, jotka täällä(kin) projisoivat pahan olonsa sinuun ilkeilemällä. Aavistelen, että jotain kaltoin kohtelua sielläkin voi olla taustalla, ja se on surullista, monin tavoin. Sydämestäni Kiitos ja kaunista kesää! On suuri lahja että annat kauneutesi (sisäisen ja ulkoisen) sädehtiä. t.Kirsi

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
99/87 | 

Huh mikä teksti Kirsi :') 

Aika sanattomaksi vetää. Ja kyllä nousee vedet silmiin (ja poskille :))). Eikä ihme että noin moni on tykänyt sun kirjoituksesta; ei siksi että ajattelisivat juuri samoin minusta ja blogista, vaan siksi, että siitä henkii kaunis tarina ja kaunis persoona <3 

Vahvuus lähtee sinusta, mutta parempaa kiitosta en voisi saada kuin että olen pystynyt auttamaan ja saamaan jotain noin tärkeää aikaiseksi. Itsensä arvostaminen ei aina oo niin helppo juttu ja sen oppiminen vielä vaikeampaa... Joten onnea Kirsi, sinussa sitä vahvuutta on kun olet halunut ja pystynyt pääsemään eteenpäin -ja kyky nähdä kauneutta ja positiivisuutta! :)

100/87 | 

Sun blogi on ihana piritys/kurkistus sinne päin maailmaa ja mukava nähdä miten elämä sinua yllättää. Ideoitahan sinulta löytyy myös tosi paljon ja silmää, aika kahdehdittavaa. ;) Mutta onneksi on tämä blogi mistä voi lainata ideoita, kiitos. :) Ihanaa kesän jatkoa.

-Kati-

102/87 | 

Kiitos Johanna tästä blogista, en seuraa juurikaan muita blogeja mutta tähän olen aivan koukussa! Parasta on monipuolisuus, eli kaikkea sopivassa suhteessa. Saan valtavasti inspiraatioita näistä ihanista kuvista ja kannustavista teksteistä.

Oman itsensä arvostaminen on niin tärkeää, tsemppiä Kirsi sinulle ja kaikkea Ihanaa elämääsi! Pää pystyyn ja Aurinkoista kesää sinulle! nimim. Tuulahdus

104/87 | 

Kiitos sinulle, että jaksat nähdä vaivaa ja pitää näin ihanaa ja positiivista blogia. Oikea hyvänmielenblogi :) Minulle ei asukuvat ole koskaan ollut se juttu blogeissa, mutta koen silti saavani blogistasi (asukuvilla tai ilman) paljon. Kiitos siis sinulle ja aurinkoista viikonloppua! :)

-Sohvi!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
105/87 | 

No, asukuvat eivät ole se ainoa juttu tässä blogissa ja varmasti tätä lukeekin aika moni joka ei niistä kauheasti välitä -muiden asioiden tähden. Ja hyvä niin, en itsekään jaksaisi pelkkiä asuja :P

106/87 | 

Meikäläisenkin lemppari aiheita on juurikin näiden asukuvien seuraaminen, ja sun blogisi on yksi parhaimpia siihen hommaan :) Rupesin juuri miettimään, että todella pitkään oon sun blogisi perässä "roikkunut", aika aikaisesta vaiheesta kuitenkin :) Ja allekirjoitan täysin näkemyksesi, että on tärkeää olla kevyempääkin luettavaa, koska nyt tuntuu todellakin olevan trendinä se, että mahdollisimman paljon vaan liian asiapitoista ja vakavaa asiaa kirjoitetaan. Itse haluan pitää myös oman blogini sellaisena rentona paikkana, jota ihmisten on mukava ja helppo lähestyä. Toki joskus tulee avauduttua vakavamminkin, mutta harvemmin kuitenkaan. Kiitos Johanna ihanasta blogistasi jälleen kerran! :) <3

 

T:Anna Karoliina / http://oonjuurillain.blogspot.fi

110/87 | 

Voi Johanna! Sun blogia seuratessa minusta on tullut enemmän esteetikko ja nautin kaunissta asioista. Olen bongannut sinulta jopa sen, että ruusuista voi leikata varret pois ja ne näyttävät vielä pitkään kauniilta. Ja laittaessani vielä lasipurkkiin sisälle, siitähän tuli oikea taideteos!
Sinulta olen saanut paljon hyviä ideoita asuihin, sisustukseen, ruuanlaittoon (tomaattikeitto oli taivaallisen hyvää!), matkailuun jne. Minä ainakin saan paljon ja nautin lukea blogiasi. Odotan aina uutta kirjoitusta todella innolla!
Kiitos, Johanna, tästä kevyestä ja virkistävästä blogistasi! Ihanan aurinkoista viikonloppua!
-Tanja L

112/87 | 

Aivojen ravintoa se on kauneuskin ja monille (itsellenikin) nämä asuasiat piristää hurjasti päivää, sekä blogeissa että kun itse valitsee kivan asun päälle. Sun kuvissa on todella ihanat värit ja muutenkin silmänruokaa.  Ethän ota liikaa paineita vaikka blogi on paisunut isoksi jutuksi - jatka vain omalla tyylillä ja persoonalla ja tuolla ystävällisellä ja hyväntahtoisella asenteella! :)

114/87 | 

Hei Johanna, sanonpa sanasen minäkin: Olen seurannut blogiasi aika säännöllisesti vähän yli 2 vuotta, virkistyn ja tulen hyvälle tuulelle joka ikinen kerta kun istahdan kahvi-tai teekuppini kanssa koneen ääreen ja kurkistan, millaisia postauksia olet tehnyt viime päivinä. Todella usein saan kivoja ideoita asuista, ruuanlaitosta, liikunnasta,sisustuksesta, kauneudenhoidosta, terveydestä, hyvinvoinnista, kampauksista, koruista, DIY-jutuista.. Voi tietenkin olla, että maailmassa on kaunimpia, fiksumpia, parempia sanomaan oikeita asioita, pukemaan tunteita sanoiksi, välittämään tunnelmia, kuvaamaan, pukeutumaan... Mutta sinä olet tasan varmasti ihan paras Johanna! :D  Sitäpaitsi olet jotenkin tosi raikas ja luonnollinen. Vaikka usein puhutkin kauneuteen liittyvistä asioista, et ole mikään paklattu muovinen "feikkikaunis". Pidän siitä, että jalkasi tuntuvat olevan tukevasti maan pinnalla ja arvosi kohdillaan. Sinä tuotat valtavasti hyvää mieltä lukijoillesi! Luulen, etten suinkaan ole ainoa, joka ottaa sinun blogisi "seuraksi" lämpimänä, aurinkoisena kesäaamuna, kun voi istahtaa rauhassa itsekseen puutarhaan, kukkivan omenapuun alle, maistella raparperipiirakkaa kermavaahdolla ja juoda kupposen vaikkapa cappuccinoa. Virtuaalinen rutistus ja kaunis kiitos!!!

116/87 | 

Minä pidän blogistasi juuri tällaisena. Saan blogistasi itsevarmuutta, inspiraatiota hoitaa kotia ja itseäni ja alan miettimään elämää positiivisemmin, kun luen juttujasi. Minusta tämä on yksi harvoista blogeista, joissa nimenomaan ei yritetä olla parempia ja nokkelampia kuin muut. Pidän myös asukuvista. Olen itse huono keksimään kauniita sisustusratkaisuja puhumattakaan ihanista vaateyhdistelmistä. Saankin täältä paljon ideoita. Ihanaa viikonloppua! T. Hanna

118/87 | 

Blogisi on ihana ja hyväntuulinen. Kuvat ovat kauniita ja jutut kivoja. Blogin välityksellä olen saanut sen kuvan, että olet hyvin herttainen ja lämmin ihminen. 

Mukavaa kesää teille ja kaikkea hyvää! :)

120/87 | 

Ihana kirjoitus. Molempia tarvitaan, sekä kauniita kuvia ja leppoisaa tekstiä- just sitä hyvänmielen sisältöä, jota erityisesti haen sun blogista. Jotenkin mulla tulee harmoninen ja hyvä olo, myös inspiroitunut, kun luen sun blogia. Mut kyl aina välillä sitä kaipaa jotain enemmän "asiaakin" ja sitä sulla on aina välillä, sopivissa määrin. Jatka just näin, teet tosi hyvää blogia! Aurinkoista viikonloppua Johanna!  

-Emppu

122/87 | 

Ihana! Raikkaat kuvat ja jutut ilahduttavat kovasti! Sinulla on kiva ote elämään, kaikkia juttujasi on kiva lukea. On myöskin hauskaa lukea kuulumisia Norjasta ja matkajuttuja. Esimerkiksi vinkki Tanskan reissusta oli huima, - sinne! Aurinkoiset terveiset!

124/87 | 

Yksi viaton huomautus: syreeni on puuvartinen pensas, joka kukkii alkukesästä huumaavan tuoksuisin kukin. Sireeni taas on kovaääninen merkinantoväline, joka on vakiovaruste esimerkiksi hälytysajoneuvoissa ;)

126/87 | 

Höpsistä viaton huomauttelija - sanakirjan mukaan sekä sireeni että syreeni käy puhuttaessa alkukesästä kukkivasta puuvartisesta pensaasta. 

128/87 | 

Pitää sanoa rehellisesti, että vasta tämän blogin kautta aloin satunnaisesti seurailemaan muitakin blogeja. Eli tästä kaikki alkoi...Koska olen välillä vähän turhankin vakava luonteeltani, työnkin puolesta, niin sitä on pakko miettiä kevyempiäkin asioita kuten vaatteita, sisustusta, värejä, matkailua jne.!

Olen saanut yllättävän paljon ideoita asujeni yhdistelyyn ja jopa oppinut huomioimaan jokapäiväistä arkista kauneutta paremmin eli ainakin minulle blogisi on todellinen ilon lähde! Asut ovat "se juttu", mutta on kiva, että ympärille on aseteltu monipuolisesti myös muuta elämää ja sopivasti juhlaa ja arkea sekoitettuna. Mitään huonoa sanottavaa en keksi, koska silloin se olisi jo keksimällä keksitty ;)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
129/87 | 

Kiitos paljon, tosi kiva kuulla. Ja tosiaan kiva että jaksatte jättää näitä positiivisia palautteita (aina on helpomppi esittää parannusehdotuksia ja kritiikkiä kuin alkaa kirjoittamaan puhtaasti ystävällissydestä), kiva että tykkäät! :)

130/87 | 

Hei Johanna! Blogisi lukemisesta on tullut minulle kiva rentoutumisen hetki päivittäin. Luen yleensä blogiasi ennen kun uni tulee pojan nukuttamisen jälkeen. Olen kokenut raskaita asioita viime vuosina ja voin koko ajan paremmin. En ehdi lukea muita blogeja, pidän Sinun kirjoituksistasi ja kuvista. Saan niistä hyvän mielen :) Toivon, että jatkat blogiasi vielä pitkään ja pidät sen juuri sellaisena kuin se on. Mukavaa kesää Sinulle ja kiitos blogistasi! 

-Heidi 

132/87 | 

Eikö pelota, että söpöt varpuset paskoo terassin valkoiseksi ja sit saatte salmonellat yms.? Tulipahan mieleen, vaikka toki on hellyttäviä otuksia nekin.

134/87 | 

Olet mielestäni hurjan rohkea, kun asetat itsesi avoimesti kaikenlaisen arvostelun kohteeksi! Pidän valtavasti tavastasi kertoa tapahtumista, tunteistasi ja elämästäsi - ne tuovat inspiraatiota omaan elämääni. Voin tunnustaa, että yksi kivoimmista päivän hetkistä on käydä kurkkaamassa, mitä sinne Etelä-Norjaan kuuluu. Nytkin sain idean, mitä teen nurkissa pyörineille pikkuisille puulaatikoille - huomenna luvassa istutuspuuhia

Kiitos Johanna ja ihanaa viikonloppua!

- Jaana

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
135/87 | 

Jes, blogeissahan parasta on juuri inspiraation ja vinkkien jako - kyllä mullekin monta kertaa on tarttunut jos jotakin hyödyllistä näistä ihan tavallisten ihmisten vinkeistä mukaan!

136/87 | 

Olet ihana :) Ja miten blogikuvat voivatkaan olla niin viehättäviä. Estetiikkaa parhaimmillaan!

<3

-annika-

138/87 | 

En ole koskaan kuullut ääntäsi, mutta luulen tietäväni miltä se kuulostaa. Kirjoitat kauniilla ystävällisellä äänellä. Kuvasi on kertakaikkisen ihania. Niiden katselusta tulee hyvä mieli.

Aurinkoista viikonloppua!

*Pipari

Virtuaali Moleskine®

140/87 | 

En oikein välitä asuposeerauksista. Siinä on jotenkin sellainen asetelma, että laittaessaan itsestään kuvia esim. tällaiseen blogiin, on luonnollisesti itse tyytyväinen niihin - eihän kukaan huonoja kuvia julkaise - ja lukijoiden osaksi jää yksinomaan kehua näkemäänsä. Kritisoida ei saa, koska se ei kuulu jutun juoneen. Sinänsä harmitonta ja kivaa, mutta jotenkin minusta vähän kuin teinityttöjen meininkiä; hyväksynnän hakemista.

Johanna, olet avioitunut Norjaan, joten se mahdollistaisi vaikka miten herkullisia aiheita norjalaisesta elämänmenosta, eroavaisuuksista Suomeen jne..? Ymmärrän toki, että aina on bloggaajan oma valinta, mistä kirjoittaa ja että tässä nimenomaisessa blogissa se juttu on pukeutumisasiat. Onneksi mukana on kuitenkin muita kivoja elementtejä, joten tykkään lueskella tätäkin viikoittain.

 

Tässä vain yksi mielipide, kun pyydettiin :)

《Annika》

 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
141/87 | 

Niin, no ensinnäkin tuo paljon puhuttu hyväksynnän hakeminen. Meinasin siitäkin sanoa sanasen, koska sitäkin olen miettinyt. Ettei esimerkiksi mun itsetuntoni ole kyllä millään tavalla kohentunut tän blogin kautta -vaikka moni varmasti kuvittelee bloggaajan saavan jonkinlaista egoboostia laittaessaan näitä kuvia tänne. Siitä ei kyllä rehellisesti sanottuna ole kyse, voin nyt jo vuosia tätä tehneenä sanoa. Olen varmasti saanut myös paljon enemmän kritiikkiä kuin ikinä olisin oikeassa elämässä ulkonäöstäni saanut ;) Hyvä itsetunto ja itsensä hyväksyntä tulee jostain ihan muualta on pakko olla olemassa ilman blogia, tän kautta sitä on vaikea synnyttää tai edes kohottaa.

Niin, no mun elämä on täällä, mutta harvoin sitä tulee kuitenkaan vertailtua elämään Suomessa -eivätkää nää nyt oikeastaan niin kauheasti eroakaan :) Suomen ja Norjan meno. Tai sitten en huomaa niitä eroja enää, joten nää olisivat varmasti herkullisia aiheita, mutta toisaalta myös tulevat silloin tällöin esiin päivittäisinä pikkujuttuina.

142/87 | 

Samaa mieltä Annikan kanssa. Asukuvat on jotenkin teennäisiä, nättejä toki, olivian bloggaajilla on mielestäni parhaat asukuvat. Niitä kalareseptejä myös kaipaisin, kun varmaan perheessä paljon kalaa syödään. Kivaa kevyttä luettavaa, monella kommentoijalla taitaa vain mennä ylipalvonnaksi.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
143/87 | 

Joo Oliviassa on monta ihan superasukuvia bloggaavaa, samaa mieltä! Lohduttaudun tässä tapauksessa sillä, ettei niillä puitteilla aina niin väliä, kunhan saa selvän minkälainen asu on kysessä -jos sitä iiinspiraatiota hakee :) 

Lupaan laitella jotain kalajuttua pian, sitä tosiaan syödään, mutta kalat ovat joskus ihan erisorttia ja siksi saattaa olla vaikea verrata Suomesta löytyviin... mut voihan niitä tietty aina soveltaa... 

Palvonta -sanaa en käyttäisi, enkä koskaan oo kuullut kenenkään muunkaan "palvovan" minua :D

144/87 | 

Tämä on kaksipiippuinen juttu. Lukisinkohan itsekään tätä blogia jos täällä ei olisi koskaan ollut yhtään kuvaa bloggaajasta itsestään, vain sisustus- tai ruokajuttuja?  Saattaisin kyllä lukeakin, koska mielestäni osaat tehdä niistä kiinnostavia. Mutta asukuvista minulle tulee usein vähän ristiriitainen olo, koska ne eivät voi olla samalla tavalla spontaaneja kuin vaikka ottamasi kuvat ympäristöstäsi. 

Mainitset tunnollisesti asukuvien yhteydessä aina saadut tuotteet, mikä on tietysti oikein ja rehellisesti toimittu, mutta juuri se "mainostaminen" vie omaa fiilistäni alaspäin, koska ne rikkoo sitä aitouden tunnetta, joka blogistasi muuten välittyy.

En halua loukata tällä tekstillä ketään, en bloggaajaa enkä muita lukijoita. Olkoon tämä yksi mielipide muiden joukossa tässä vapaassa maailmassa.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
145/87 | 

:) Ymmärrän ihan hyvin. Sit taas voin yrittää muistuttaa esim. saaduista tuotteista, että valikoin kovin tarkaan mitä haluan ottaa vastaan; siis vain tuotteita, joita olisin muutenkin voinut ostaa. Tästä blogista on siisn tullut se hyöty, ettei ihan kaikkia vaatteita tarvitse aina ostaa itse, jotkut niistä haluamistaan saa -ja se on vaan pakko mainita :) Kiitos, oikein ymmärrettävä palaute.

148/87 | 

Mäkin olen ihmetellyt täällä kommenttiosiossa ilmenevää ylipalvontaa ja kummallista hyysäämistä. Jos itse bloggaisin, kokisin sen kiusallisena, jopa vähän ahdistavana. Muissa blogeissa en ole tavannut vastaavaa.

150/87 | 

Mobiiliversiolla ei jostain syystä näe lainkaan kommentteja, eikä myöskään pääse itse kommentoimaan. Pystyisikö asialle tekemään jotakin?

152/87 | 

Sulla on kiva blogi, mutta tällaiset postaukset antaa kuvan, että kokisit huonommuutta tai kärsisit huonosta itsetunnosta täysin suotta ja haluaisit että lukijat pönkittäisivät sitä kehumalla ja ylistämällä sinua. En tiedä mikä on totuus mutta tällaisen kuvan annat itsestäsi. Sulla on kiva blogi ja tosi kauniita kuvia. Parempia kuvia ja blogeja löytyy ja myös paljon huonompia. Turha vertailla itseään muihin, olet juuri tällaisena tosi hyvä. Ja etenkin kuvaajana olet valtavasti kehittynyt. Hyvää kesänjatkoa!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
153/87 | 

Oo, no eipä tullut tällainekaan taas mieleen... :) Itsetunnosta puhuin tossa tovi ylempänä ja kuten sanottu, blogi tuskin vaikuttaa itsetuntoon sen kummemmin kuin mikään muukaan elämän ala. Mutta tottahan joskus mietin, mita blogeilta haetaan ja toivotaan -ja teitä lukijoita. Ilman että sen kummemmin itse vertailisin tätä blogia muihin; en voi tehdä tätä suhteessa keneenkään muuhun kuin itseeni :) Joten tarkoitus ei missään nimessään ollut liittää itsetuntoasioita tähän mitenkään, enkä oikeastaan olettanut saavani mitään kummepaa palautettakaan; se oli vähän sellainen retorinen kysymys, lähinnä ilmoitus, että pohdin teitä joskus :D Ei toive palautteesta tai itsetunnon pönkittämisestä :D 

154/87 | 

Asukuvat ovat mielestäni mukavia, koska niistä saa joskus inspiraatiota omaankin pukeutumiseen. Kauniiden kuvien katselu ei varmasti tee koskaan pahaa, varsinkaan jos on itse möyrinyt puutarhassa koko päivän likaisissa legginseissä ja hikisessä t-paidassa :D Kaunis pukeutuminen on suuri kohteliaisuus kanssaihmisiä kohtaan ja tuo kohteliaisuus pitäisi mielestäni aina ottaa vastaan ilolla, ei kateudella tai arvostelulla.

Nina

155/87 | 

Joo. Aina kun suomalainen jotakin kritisoi, kyse on vain ja ainoastaan kateudesta. Muita vaikuttimia ei vaan kertakaikkiaan voi olla, ei voi.

156/87 | 

Miksi pitää sitten kritisoida? Eikö voisi pitää vain omana tietonaan, jos ei tykkää esim. jostain asusta? Sanotko ystävillesikin aina, ettet tykkää hänen hameestaan, jos olet sitä mieltä. Itse sanon, jos jostain pidän, mutten sano mitään, jos en pidä. En halua pahoittaa toisen mieltä. Täällä tuntuu siltä, että joku haluaa nimenomaan tieten tahtoen tuottaa Johannalle pahaa mieltä. 

157/87 | 

Vielä yksi sananen kritiikistä. En myöskään ymmärrä, miksi täytyisi jonkun blogin kommenttiboksiin tulla sanomaan, että "ruma asu" tai "tyhmä blogi" kun voi vapaasti olla lukemattakin kyseistä blogia, mutta jos bloggaaja pyytää lukijoita antamaan palautetta niin hän varmaan kestää rakentavan, huom! rakentavan kritiikinkin. 

Itse koen blogien lukemisen samankaltaisena kuin vaikkapa lehtien lukemisen. Kummassakin on kyse julkisesta sanasta. Eli niin lehden toimittajan kuin bloggaajankin on pystyttävä ottamaan vastaan palautetta lukijoiltaan. 

Ja tämä on siitä kiva blogi, että bloggaaja pystyy ottamaan palautetta vastaan ja kommentoi niitä myönteisesti. Samaa asennetta toivon blogin lukijoillekin. Pidetään kommenttiboksissa sama hyväntuulinen ilmapiiri kuin on blogissakin ja annetaan toisille vapaus erilaiseen mielipiteeseen kuin itsellä :)

158/87 | 

Esim. kännykällä jos käyttää tätä normaaliversiota, niin ongelma on sitten taas kuvien ja tekstin leveys. Itselläni ainakin kuvat ovat huomattavasti tekstiä leveämmät, joten kun tekstin suurentaa niin ettei tarvitse tihrustellen lukea, niin kuvat eivät mahdu näytölle kokonaan leveyssuunnassa. Mobiiliversiossa tätä ongelmaa ei ole, mutta siellä tosiaan ei sitten näe kommentteja ei voi itse kommentoida. Muilla blogisivustoilla tälläistä ongelmaa mobiiliversion kanssa ei ole. Toistan siis kysymyksen, että olisko tälle asialle mitään tehtävissä?

159/87 | 

Samoilla linjoilla ed. kommentoijan kanssa: Johannalla ei ongelmaa ottaa palautetta vastaan, mutta joillakuilla lukijoilla tuntuu olevan koko ajan hätä, että Johanna loukkaantuu/pahoittaa mielensä ja mitä vielä. Ei kai kovin arka ja kaikesta pahastumaan taipuvainen ihminen toisi itseään ja ajatuksiaan julki näin blogin muodossa, hei haloo?!

160/87 | 

Samaa mieltä noin yleisesti tästä kommentoinnista ja "toisen mielen pahoittamisesta", mutta on pakko tuoda sekin puoli esiin, että ei kannata alkaa bloggariksi, jos on kovin herkkänahkainen "rimpsessa". Tähän "työhön" kuuluu se, että jengi kommentoi.

Pakko nyt pahoittaa teidän kaikkien mieltä ja kommentoida noita "pupukengistä" sen verran, että uhohda ne!!! Kamalat kolpposet ja korostaa todella ikävästi isoja vaivaisenluita.

Sorry!

161/87 | 

Yritin katsoa oikein tarkkaan, missä kuvassa kengät korostavat ikävästi vaivasenluita, mutta en etsimälläkään löytänyt!? Kivat kengät mielestäni kaikin puolin ja sopivat käyttäjälleen tosi hyvin.

- M

162/87 | 

Kommenttien jättämisen mahdollisuus ei tarkoita sitä, että vapaasti saa haukkua ja unohtaaa hyvät tavat! Musta on käsittämätöntä miten suomalaiset 'aikuiset naiset' purkavat omaa pahaa oloaan / kateuttaan näiden yltiö negatiivisten / asiattomien kommenttien kautta. Kenenkään ei ole pakko tätä blogia seurata, jos siitä ei pidä.

Arvon Naiset, hyvät tavat kunniaan! Ja jos nettietiketti on unohtunut / vielä kokonaan opettelematta, kehoitan tutustumaan keskustelualueen sääntöihin (löytyy viestinkirjoitus-boxin oikeasta yläkulmasta.

Lämmintä ja oikein ihanaa kesää kaikille!

Johanna, blogisi on mun päivän piristys!

Paola

163/87 | 

 

 

 

;-D   näinhän se on helpointa kuitata.

 

Vierailija

Joo. Aina kun suomalainen jotakin kritisoi, kyse on vain ja ainoastaan kateudesta. Muita vaikuttimia ei vaan kertakaikkiaan voi olla, ei voi.

164/87 | 

Blogisi piristää aina päiväni!Ihana feelgood tunnelma :) ja vaatekuvat ovat ihania,lisää vaan!

165/87 | 

Hei! Täytyy sanoa, että ainakin minulle blogisi antaa paljon.. kauniita esteettisiä juttuja, käsityövinkkejä, inspiraatiota ja päivään pienen piristyksen/rentoutuksen. Ihailen tapaasi kirjoittaa ja nähdä asioita, pystyisinpä aina itsekkin näkemään kauneutta ihan arkisista asioista noin paljon kuin sinä.. usein omaa ympäristöään kohtaan tuntuu kulkevan silmät kiinni :) Asukuvasi ovat myös kivoja, vaikka itse olenkin ainakin joissain suhteen vähän eri tyylisempi pukeutuja. Arkisempi. mutta niitä kuvia on kiva katsoa, ja ajatella: noin noi voi yhdistää ja todeta mielessään että onpa kaunis, ehkä minullakin joskus.. Yleisesti on kauhean mielenkiintoista vaan lukea toisen ajatuksia ja näkökuklmia ja saada kivoja inspiraatioita käsitöihin, kotiin ja sinne vaatekaapiinkin. Mun mielestä tää sun blogi on hyvä ja täällä on hyvä tunnelma. Varmasti annat monelle paljon!

 

T:Eliina

166/87 | 

Tuosta palvonnasta, näin joskus unta että olin Norjassa lomalla ja osallistuin Kalastajan vaimo-kiertoajelulle, jolla käytiin sinulle tärkeissä paikoissa ja lopuksi tultiin teille kylään. :D Aamulla mietin että pitäisi varmaan pitää vähän taukoa blogin lukemisesta. :D Ja tykkään kyllä blogistasi mutta en ehkä niin paljoa että kiertoajelulle lähtisin. ;)

167/87 | 

Bloggari on itse valinnut, että esittelee itseään ja asuaan,ajatuksiaan, kyllä minun mielestä on eri asia jättää negatiivinen kommentti bloggarille kun sanoa ystävälle.tämä ystävä pukeutuu muista syistä niin kun pukeutuu ei siksi että esittelisi asuaan niinkun bloggarit. ja on tosi lapsellista ajatella, että kaikkia päivän asut voisivat aina miellyttää joten miksi asiaa ei saa ilmaista jos asusta tai ajatuksista ei pidä vaan aina pitäisi kehua ja  ihailla asuja?

ja tuo blogimainonta on muuten asia mikää nyppii, itse olen alkanut oikein boikottiin,enkä vahingossakaan osta mitään  mikä on esitelty jossain blogissa.

 

168/87 | 

Olen tosi iloinen että olen löytänyt blogisi. Saan siitä paljon positiivista energiaa. Niinkuin joku toinen aiemmin jo kommentoi, ihailen tapaasi löytää arkisista asioista tai näkymistä kauneutta. Kaikki kuvasi ovat aivan huippuja, tuijottelen niitä pitkään. Kirjoitat asioista joista olen kiinnostunut, lapsista, käsitöistä, matkustelusta, vaatteista, sisustamisesta, ruuasta, arkisista puuhista... Tyyli jolla kirjoitat on erinomainen, tiedän joitain blogeja joissa on hienoja kuvia ym. mutta joista paistaa rivien välistä jokin ärsyttävä kirjoittajan itsensä pönkittäminen ja piilokehuminen, sellainen teennäinen esittäminen että oma elämä on jotenkin ylitäydelistä. Sinun kohdallasi sellaista ei ole koskaan ollut.Toivottavasti jatkat samaa tyyliäsi vielä pitkään! Ihanaa kesää Sinulle Johanna!

169/87 | 

Joo no kyllä minusta tämäkin blogi pyrkii esittelemään vain ne elämän parhaat palat, ei mitään arkisia vastoinkäymisiä. Huvittavaa, miten erilailla me lukijat näemme ja koemme asiat..

170/87 | 

Ja minusta tämän blogin paras puoli onkin se, että kun avaan selaimen ja klikkaan Kalastajan Vaimo -pikalinkkiä, tiedän saavani päivääni piristystä, kauneutta ja hyvää mieltä! Sen sijaan, että alkaisin lukemaan Johannan kurjasti kuluneesta päivästä... Sitähän tässä omassa elämässä on ihan tarpeeksi (jollei jotain hyvääkin :D)! Jokainenhan meistä itse valitsee ne blogit listoilleen, joista pitää. Elämän nurjuudesta voi halutessaan lukea sellaisista blogeista, jotka niitä tarjoaa ja jättää nämä aurinkoiset päivän piristykset väliin, jos haluaa oman kurjuuden lisäksi myötäelää toistenkin kurjuudessa!

171/87 | 

Minusta tämä blogi on aivan ihana ja piristävä! Vaikutat aidolta persoonalta ja niin pukeutumisvinkkejä kuin muuta elämääsi on mukava seurata blogin välityksellä :) jatka vain samaan malliin, oikein ihanaa kesää Johanna! :)

172/87 | 

Minusta tämä blogi on aivan ihana ja piristävä! Vaikutat aidolta persoonalta ja niin pukeutumisvinkkejä kuin muuta elämääsi on mukava seurata blogin välityksellä :) jatka vain samaan malliin, oikein ihanaa kesää Johanna! :)

173/87 | 

Heippa,

Blogisi on ihana hyväntuulen keidas, kiitos siitä. Älä välitä negatiivisista ihmisistä.

Kysyisin, mistä on terassinne ihana matto hankittu? Mitä materiaalia se lienee? Upea piristys!

Ihanaa alkavaa kesää sinulle ja perheellesi! :)

174/87 | 
Vierailija

Höpsistä viaton huomauttelija - sanakirjan mukaan sekä sireeni että syreeni käy puhuttaessa alkukesästä kukkivasta puuvartisesta pensaasta. 

Ei ole mitään höpsistä, totta on vain se, että sekä sireeni että syreeni käy tuon kasvin nimityksestä. Syreeni vaan on oikea nimi. Sireeni on kansanomainen nimitys. Luultavasti y:n muuttuminen i:ksi juontaa juurensa ihan vain omasta ääntämyksestämme: onhan suomalaisen tavallaan helpompi sanoa sireeni kuin syreeni. Syreeni nyt kaikesta huolimatta on tämän kyseisen kasvin oikea nimi, koska se tulee ensinnäkin sukunsa latinankielisestä nimestään Syringa, joka taas on johdettu kreikan kielisestä sanasta syrinx (tarkoittaa onttoa putkea). Itse olen oppinut puutarhuriäidiltäni tuon "oikean" nimen eli syreenin, joten joka kerta kun joku rupeaa puhumaan sireeneistä, en voi estää itseäni saamasta mielikuvaa vilkkuvista ja vinkuvista hälyttimistä.. :D En siis tarkoittanut tällä pätemiselläni mitään pahaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram