En ole ystäviä myymässä, mutta ajattelin pikapikaa vinkata Fashionstoren isoista aleista; kannattaa käydä ihan paikan päällä kaupoissa kurkaamassa esim. niitä Liu Jo Bottom Up -farkkuja, joiden kokojen loppumista harmiteltiin. Tai aurinkolaseja kevääksi, tai makeita saappaita tai toppatakkeja -juttuja jopa 80% alennuksella, kurkkaa täältä Fashionstoresta! (Mitään palkkiota en saa klikkauksista, jos joku miettii, kunhaan vinkkaan yhteistyökumppanin aleista. :))

Palailen vielä ihan toisella asialla illemmalla, see you! Kivaa maanantai-iltaa.

Kommentit (1)

2/1 | 

Ostin juuri elämäni ensimmäiset Liu Jo:n farkut, juuri nuo Bottoms Upit. Olin jotenkin siinä kuvitelmassa, että nuo ovat vain pitkille ja hoikille tarkoitettuja farkkuja, mutta ei toki. Ostoskassissani on nyt varmaankin kautta aikojen istuvimmat ja mukavimmat farkut, mitä minulla on koskaan ollut! :) Suuri kiitos vinkistä! Sain 155 euron farkut Fashionstoresta 62 eurolla. :)

Aurinkoisin terveisin, Mia

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010