ihastumassa

Voi huokaus tota keittiön pelargonia -tapettia. Aloin heti miettimään et mihin meille vielä mahtuisi tollainen (se oli Sandbergin, vai mitä?). Huokailimme kyllä muutenkin aika paljon tuolla Pipsan kotona viikonloppuna käydessämme. Ei ihan valmis vielä, mutta aivan superhurmaava. Lämmin, rauhallinen ja niin rakkaudella tehty. Eikä sen ton valmiimpi edes tarvis olla jos multa kysytään. 

Ihana nähdä näitä vanhoja (&ikuisia) hyviä ystäviä ja ihanaa, että he antavat mun ottaa kuvia. Ei tätäkään olisi voinut olla kuvaamatta! Ja niin kauniit asukit. :) Paljon, paljon terveisiä.

Kommentit (21)

Vierailija

Oooooh! Niin ihana tunnelma! Nyt ohuesti harmittaa että meiltä meni vanha rintamamiestalo sivusuun :/

Kyllä vanhassa hellassa vaan on tunnelmaa!

Vierailija

Ihana tunnelma tuossa kodissa!

Ja toiseksi ylimmässä kuvassa, sängyn takaa, kurkistaa myös jokin kaunis tapetti, josta ei ole parempaa kuvaa...*huokaus*

Pipsalla ei ole omaa blogia?

Vierailija

Jep, nyt mäkin haluan tuota tapettia :). Minnehän tuollaista voisi laittaa....

 

Blomma

Vierailija

Vitsit mikä koti!Aivan ihana!Ja vauvelilla on niin söpö pikku sänky... mä en kestä!Mahtava tyyli heillä sisustaa:)

Vierailija

Niiiiin kodikasta ja tunnelmallista! Kaikki nuo kauniit tapetit sopis kyllä meidän 40-luvun taloon, ja voisihan sitä neuloa tuollaisia pitsipeittoja.. hmm, kivoja ideoita!! Alkaa jo todella kyllästyttämään kaikki sisustuslehtien kuvat vitivalkoisista steriilin kalseista lukaaleista

Vierailija

Ja tuo keittiön pöytäliina on minusta kaunis :) Mistähän tuollaisen saisi? Kaunis koti kyllä on.

Tikru

Vierailija

Mitenhän on nuo heidän muurinsa käsitelleet? Meillä olisi ajankohtainen yhden vanhan palomuurin uudelleen pinnoitus ja nuo heidän omansa näyttävät pinnaltaan juuri sellaisilta, mistä itsekin haaveilen. Kaunis koti! 

Tiia

Vierailija

Hei, minkä merkkinen/mallineen mahtaa olla toi ylimmän kuvan sinisävyinen tapetti ja vielä sekin että minkä niminen on tuo Marimekon pöytäliina? 

-Karoliina 

Vierailija

Tapeteista hingun tietoja minäkin! :) Ihana, kotoisa koti ystävälläsi.

 

Tina's

 

Vierailija

Niin rakkaudella tehty. Pysäyttävän kaunista. En yleensä kommentoi, vaikka rakastan teidänkin taloa ja sun ihanaa sisustusmakua, mutta nyt oli niin ihana että oli aivan pakko!

 

Lukijasi

Vierailija

Kaunis ja lämmin kodikkaasti sisustettu talo, ja osaat ottaa kuvat tyylikkäästi hienoja yksityiskohtia korostaen. Edelleen tämä blogisi ainoa, jota vaivaudun seuraamaan, olet saanut otteeseesi juuri tämän oivallisen kuvaamisesi takia. Perheesi on sopivasti mukana, eikä tässä ole yhtään ylpeilyn makua, mikä onkin saanut minut jättämään blogit yleensä omaan arvoonsa. Jatkathan tätä - sinulla on niin koukuttava maku ja ote. Kiitos siitä, saan piristystä arkeen.

Minka

Vierailija

Oliko mekkoarvonta ihmisten kalastelua pääsiäiseksi sivuillesi? Miksi et toteuta arvontoja kuten kirjoitat?

Kiirastorstai oli ja meni, arvontaa et sitten suorittanutkaan..

Ei kannata luvata, jos ei pysty toteuttamaan..

Vierailija

Kaunis ja tunnelmallinen talo.  Mielestäni on tosi kiva kun säästetään ja arvostetaan vanhaa, muutenhan se vanhan talon ilmapiiri saattaa kärsiä. Puuhella ja tuo tapetti ihanat! Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

bellesemain.blogspot.fi

Vierailija

Aivan ihastuttava koti, oma värimaailma ja tyyli. Kodikas, lämminhenkinen, niiii
n kotoinen, ihana paikka lapsille kasvaa.. Tänä päivänä tarvitaan taitoa ettei täyttä kotia kaikella tavaralla, vaan pyrkii yksinkertaisuuteen<3<3
t. Amaryllis

Vierailija

Kirjoittelin tuon ed. tekstin..Googlettelin aikani,tyypit sininen tapetti on Sandbergin Edward-malliston Dagmar tapetti. :) Toi toinen on tosiaan Sandbergin Gabriel-malliston Elin..

Terkuin, Minna