Tänään, kun hengittäminen oli raskasta ja hymyily vaikeaa, me vietiin lapset perhostarhaan. Siellä ei tarvinut hymyillä eikä oma olokaan tuntunut ihan niin raskaalta katsellessa iloisten perhosten kevyttä lentoa.

Mun miehenikin piti oikeastaan tänään olla Oslossa eräässä tapahtumassa, mutta kaikki siellä on peruttu. Niin oltiin kotona koko perhe.

Suomensin teille yhden kauniin norjalaisen pappi/lauluntekijän Bjørn Eidsvågin kappaleen kertosäkeen noihin ensimmäisiin perhoskuviin. Eidsvågin kauniista sävelmistä olen ennenkin jutellut blogissa ja jälleen kerran tuntui, että juuri hänen kappaleensa sopi tähän päivään parhaiten. Skyfri himmel eli Pilvetön taivas -kappaleen voipi kuunnella ja katsella TÄSTÄ, kun en nyt jostain syystä saanut lisättyä sitä suoraan -höh. Suosittelen kuitenkin näkemään vaivan :)

Hyvää viikonlopun jatkoa  -yritetään iloita tästä ainutlaatuisesta elämästä, jokaisesta päivästä!

Kommentit (32)

Estela
33/32 | 

Hi Johanna, my heart is sad too. Life is so fragile. We must take care of the people we love and live our lifes the fullest we can. Even it comes hard times, it is better to grab life and love it each every day.

I send you a "electronic hugh" from me.

take care of you and your precious family.

Ulkomaan Mamma
34/32 | 

Hei.
Kiitos kauniista kuvista ja sanoista. Tuohonhan se kiteytyy. Tama elama. Paljon ei monikaan toivo, mutta joskus sekin on liikaa.
Tana viikonloppuna on itkettanyt paljon tama maailman rumuus.
p.s. Minun pitaisi vaihtaa nimimerkki, olen muuttanut perheeni kanssa Suomeen toukokuussa

Jenni
35/32 | 

Mietinkin, miten nämä tapahtumat tulisivat näkymään Indiedaysissa ja erityisesti sinun blogissasi. Ja jotenkin onnistuit tässä merkinnässä sanomaan jotain kamalan olennaista - sitä, miten kamalan hirvittävää ja pysäyttävää tämä on, mutta kuitenkin miten rakkautta tuntuu nyt tulvivan samaan aikaan kaikkialta tälle vastaiskuna. Kiitos kun veit meidät lukijasi mukaan perhostarhaan.

Elkku
36/32 | 

Mä olen kyynelehtinyt koko päivän. Edes oman kotisuomen koulusurmat - jotka toki järkytti nekin ja ravistutti - eivät saaneet minussa aikaan tällaista reaktiota. Olen koko ajan miettinyt miksi tuntuu että tämä tuli nyt niin lähelle. Vai onko se uhrien määrä, jolla ei sinänsä pitäisi olla mitään väliä. Yksikin on aina liikaa ja aivan yhtä kamalaa. Kamalaa.

Hanna
37/32 | 

Perhoset on yksinkertaisesti lumoavia.. Itse voisin katsella niitä vaikka kuinka kauan. En ihmettele että menitte niitä katsomaan :) Voimia ihan kaikille joita tämä koskettaa. Miksi mulla tulee tässä tilanteessa mieleen vanha Kari Rydmanin kappale Niin kaunis on maa?

Neely
38/32 | 

Ihanan kauniita ja rauhoittavia perhoskuvia.
Täällä suomessa vietettiin tuossa n.tunti sitten hiljaista hetkeä näiden teidän tapahtumien muistamiseksi, itse olin ruokkiksella eväitä hakemassa ja kyyneleet tuli ihan väkisin kassajonossa... en kyllä suinkaan näyttänyt olevan ainut.

Peikkokukkulan Mia
39/32 | 

Upeita perhosia! Pääsisinpä minäkin joskus perhostarhaan! Nyt menen lukemaan uutiset Norjan hirveistä tapahtumista, onkohan jotain selvinnyt?

Lintu
40/32 | 

Anna anteeksi kyyneleet nää,
ne surua on ja ikävää.
Me emme sua vielä antaneet ois,
mut lähdit luo enkelten luotamme pois.

Niin, koskaan ei tiedä
onko aikaa paljon vai vähän,
vaan yht´äkkiä huomaa
se päättyikin tähän.

Miten pahalta voikaan tuntua... Tiedän kuitenkin, että jokaisella surevalla on siellä syli johon sulkeutua, päästää ahdistus ja tuska pois vähitellen. Onneksi ei teidän kohdalle sattunut, vaikka kipeää se tekee jo nyt. Voi kun pystyisin antamaan osan voimistani sinne, niitä enemmän tarvitseville.

Norkku
41/32 | 

Eeva kirjoitti kauniisti Kaikki mitä rakasti -blogissa, että tälläisen vihan ja väkivallan edessä meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin rakastaa niin pirusti. Olla se vastavoima kaikelle pahalle.

Kauniita kuvia!

Vera A.
42/32 | 

Uutiset Norjan surunäytelmästä ahdistavat täällä Italiassakin :( Voin vain yrittää kuvitella, miltä teistä tuntuu. Enkä edes halua yrittää kuvitella, miltä rakkaimpansa menettäneistä tuntuu. Valitsemasi säe on todella kaunis. Paljon jaksamista teille.

Kristiina
43/32 | 

Kaunista tekstiä! Kaunis lyriikka antaa voimaa ja jaksamista. Mä koin itse Kauhajoen koulusurmat ja ne kauhut palautui mun mieleeni perjantaina. Voimia teille ja toivotaan parempaa huomista.

Ihmettelijä
44/32 | 

Miksi määrittelet itsesi miehesi kautta?

kalastajanvaimo
45/32 | 

No hei ihmettelijä :) Miten perustelet kysymyksesi? Silläkö, että mun blogini nimi on Kalastajan vaimo? Se on vain blogin nimi, hyvä Ihmettelijä. Yksi pieni mitätön blogin nimi ei kerro juurikaan mitään siitä, miten määrittelen itseni.
Vaikka tavallaan olen toki jonkinlainen kalastajan vaimo, mikäs siinä, sen voi sanoa määrittelemattä itseani sen kummemmin mieheni kautta. Olen myös kahden pikkuisen lapsen äiti. Mitä jos blogin nimi olisi vaikkapa "Mamma maailmalla"; tarkoittaisiko se silloin että määrittelen itseni lasteni kautta ja kysyisitkö samaa; Miksi määrittelet itsesi lastesi kautta?
Blogi on pikkuinen pintaraapaisu minua, mun havaintoja enkä mielestäni edes käsittele juuri lainkaan suhdetta mieheeni tai vaimouteen täällä. En siis oikein ymmärrä millä perustella voit todeta mun määrittelevän itseni mieheni kautta.
Odotan mielenkiinnolla vastausta :)

Kaikille muille kommentoineille kiitoksia kauniista sanoista, niitä tosiaan tarvitaan! <3

Hadi
46/32 | 

Voi, miten ihania kuvia! Perhoset ovat kyllä ehdottomasti yksi luonnon kauniimmista asioista.

kalastajanvaimo
47/32 | 

Ei ne pahemmin ymmärrä... Olli poimii sanoja sieltä sun täältä, kysyy mitä tarkoittaa "shokki" ja sellaista. Mutta kyllä se nää päivat saattaa muistaa, nelivuotias kun jo on. Tunnelma on ollut niin totinen.

Salla
48/32 | 

Mielettömän upeita perhosia...ja tosi kauniit nuo laulun sanat. Taas tuli ikävä kyllä todistettua se, että koskaan ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu. Ei koskaan :(

Marianne
49/32 | 

Hei! Tosi kauniita kuvia ja lohduttavaa tekistiä - juuri tällaista kaipaakin apeina hetkinä. On kiva, kun joku muistuttaa muille, että maailmassa on myös paljon hyvää ja kaunista, kaikesta huolimatta=) Kiitos!

elina
50/32 | 

ihanat laulunsanat, itku tuli. <3 ja niinkuin joku kirjoitti, tärkeintä on näinä aikoina vaan silti uskoa, toivoa ja rakastaa. niin paljon kuin pystyy. kaikkia tasavertaisesti, rakastaa vain..

maijanmaja
51/32 | 

Yliluonnollisen upeat perhoset! Kauniit laulun sanat, käyn vielä kuuntelemassakin.
Pahan voi voittaa van hyvällä. Toivo siitä eläköön tänäänkin vahvempana.

Jellu
52/32 | 

Kauniita kuvia ja kaunis kappale, kuuntelin. Höh, mulla oli paljonkin sanottavaa mielessä mutta nyt jää kaikki sanomatta, mieli tyhjentyi tuon kappaleen myötä.
No lyhyestä virsi kaunis, toivotan sitten vain parempia viikonloppuja sinnekin päin, kaikesta huolimatta ja juuri siksi.

AnniinaB
53/32 | 

Olen sanaton. Olin uutispimennossa ja vasta muutama tunti sitten kuulin koko kauheudesta.
Kaunista kunnioittaa menehtyneitä ja omaisia noilla perhoskuvilla ja sanoilla.

-HOUSEMOTHER
55/32 | 

Kaunista, tulee niin rauhaisa olo tekstiä lukiessa ja kuvia katsellessa. Ja kyseiseen kappaleeseen onkin hyvä päättä tämä päivä.

ellu
57/32 | 

Tuli itku, kun noita kuvia katseli ja tekstejä luki. Ihan järkyttävää, mitä siellä tällä hetkellä tapahtuu...

kaura
58/32 | 

Ihania kuvia! Itsellänikin tuli tippalinsiin lukiessa noita tekstejä..
Mulla ei muuten toimi kumpikaan noista linkeistä /:

SM
59/32 | 

Onpa kauniita kuvia, ja runo pistää ajattelemaan. Jospa sitä tulisi kuitenkin uni tänä yönä, vaikka on vaikea jaksaa uskoa hyvään ja onnelliseen maailmaan tälläisen silmittömän raakuuden jälkeen.

s
61/32 | 

Ovatko sun lapset muuten kyselleet paljon tästä asiasta, vai ovatko vielä sen verran pieniä etteivät oikein ymmärrä tai tiedä että mitä on tapahtunut?

Voimia!

Annika
62/32 | 

todella kaunis postaus! oikein tuli tippalinssiin..
norja on tullut myös minulle tutuksia norjalaisen poikaystävän kautta. ihana maa ja ihania ihmisiä! :)

siki? izle
63/32 | 

Great a person blog manager triumph webpage put up great sharings in this weblog always have enjoyable

puls stacja
64/32 | 

What I have continually told people today is that when searching for a good internet electronics store, there are a few elements that you have to take into account. First and foremost, you should make sure to locate a reputable and reliable shop that has gotten great opinions and classification from other people and market sector leaders. This will make certain you are getting along with a well-known store that provides good support and aid to their patrons. Thank you for sharing your notions on this blog.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010