...illalla puoli kuusi.

villahuivi Malene Birger / villainen Lana Dress Chill Norway*

Sorry, mun on nyt yksinkertaisesti pakko valita teenkö uuden postin vai vastaanko edellisiin kysymyksiin. Päädyin sellaseen kompromissiin, että heitän uuden postauksen nyt ja lupaan ja vannon vastata kommentteihin huomenna. Huomenaamulla, kun tulen klo 10:00 hikisenä ja vielä väsyneempänä aamuzumbasta kotiin (kaikkea sitä lupaakin sijaistaa kun vahingossa sais kerrankin nukkua). Ja kun oon kotimatkalla käynyt ostamassa kunnon täytekakun palasen ja laittanut kahvin porisemaan ja käynyt suihkussa. Kun mies lähtee viemään pikkusia parturiin ja voin heittää jalat pöydälle ja mutustella sen kakunpalaseni kahvin kera. Ihan yksin kotona. Silloin vastaan kommentteihin :) Ettäs tiedätte :)) Ai hitsi täytyy muistaa ostaa myös kahvikermaa kotimatkalla.

Nähdään siis huomenna hanit. Kakkukahvien merkeissä! Makeaa perjantaita <3

Kommentit (19)

20/19 | 

Heippa! Luin blogiasi aiemmin, pidin vuoden blogien lukemisesta ja hätäännyin kun en enää löytänytkään blogiasi indiedaysiltä! Huh huh, ehdin jo huolestua mutta onneksi googlettamisen jälkeen löysin tänne :). Ehdottomasti alan taas seuraamaan, blogisi on kyllä ilahduttavaa luettavaa!

22/19 | 

Luen usein, kommentoin harvoin. Nyt kuitenkin on pakko kiittää: kiitos siis blogistasi - kauniista, rauhoittavista kuvista ja leppoisista, aidoista teksteistä. Kipeää yksivuotiasta koko viikon hoidettuani huomaan olevani aika ryytynyt, mutta tiedätkö mitä?! Unohdin sen hetkeksi, kun tulin tsekkaamaan lukematta jääneet päivitykset ;) Rennonletkeää kevättä!

 

,Maikki

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
23/19 | 

Tuhannet kiitokset <3 Mullakin on just aika ryytynyt olo hehe, mutta tällaiset kommentit tekee kyllä ihmeen hyvää :D Hymyilyttää ja saa olon vähän rauhallisemmaksi -eli ihan samaa saan takaisin mitä oot sinnepäin saanut :))

Pikaista paranemista <3

24/19 | 

Miksi bloggerissa seuratessa kun klikkaa sitä "kalastajan vaimo"-linkkiä, se ohjautuu menaisten etusivulle? Rasittavaa kun ei pääse suoraan tänne... :/ Ihana mekko, tahtois kans :) -st. brigitten

26/19 | 

Moikka! 

Olen sh-opiskelija ja haaveilen tekeväni harjoittelun/olevani vaihdossa Norjassa. Olisin kysellyt sitä, että miten siellä pärjää englannilla?Vai pitäiskö opiskellla norjan kieltä ennen vaihtoa?

Kiitos ihanasta blogista!:)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
27/19 | 

No ei täällä varmaan ihan enkulla töihin pääse, en tiedä miten harjoittelujen laita on... ehkä harjoitteluun voi päästä? Mutta jos ruotsia jonkin verran osaat niin kyllä se norja sieltä pian tulee...? :)

28/19 | 

Tulen aina niin hyvälle mielelle tällaisista postauksista. Kauniita kuvia, värejä, vaatteita ja sitten sinä kauniina ja huolettomana, hieman hassulla ilmeellä poseeraamassa :) Kiitos näistä arjen pelastajista!

30/19 | 

Voi että kun mää säikährin, kun tulin lomalta vietnamista ja koitin lukea sun blogia eikä löytynytkään indiedaysistä! Onneksi ei ollut bloggaamisen lopettaminen vaan muutto kyseessä :) Kiitos kivasta blogista!

- jose

32/19 | 

Heips, Miten pääsen lukemaan vanhoja postauksiasi? Sulla on ollu kaikkia kivoja neuleohjeita yms. Olisin halunnu inspistä kylmään talveen :) Täällä -25 astetta.

34/19 | 

Luen blogiasi aina, mutta kommentoin harvoin. Kiitos sinulle, kirjoitat niin ihanasti, ja kuvat ovat erittäin kauniita. Mukavaa viikonloppua teille!

36/19 | 

Hei Johanna!

Nyt pitää kommentoida, kun kerta oot nyt julkisesti luvannu vastata huomenaamulla:-)Ekaks tietysti kiitos kivasta blogista!Toiseks, valmistun kohta puoliin lähihoitajaksi ja haluaisin kovasti Norjaan töihin...käyn jo norjan kurssiakin:-)Tarvitaanko siellä lähihoitajiakin vai enimmäkseen sairaanhoitajia?Onko totta, mitä joka paikassa toitotetaan, että Norjassa työelämä on kaikin puolin lepposampaa?Ja palkkakin parempi...

Klem Eeva

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
37/19 | 

Moi Eeva, kuulostaa hyvältä toi norjan kurssi :)) Kyllä täällä myös lähihoitajia tarvitaan, mutta paikkoja on varmaan lähinnä pohjoisessa ja Oslon seudulla -ihan niinkuin sairaanhoitajillakin. Pula ei oo täällä enää niin kova kuin jokunen vuosi sitten ja täällä etelässä hoitoalan paikat ovat jopa aika tiukassa ja haluttuja... Mutta tosiaan Oslon seudulla niitä on niin paljon... sieltä saa aina. Ja pohjoisessa palkka voi olla vielä parempi kuin täällä etelässä, jotta sinne saataisi houkuteltua tarpeeksi väkeä ;)

Työelämä on paljon leppoisempaa, voin lämpimästi suositella :)) Paljon onnea niin valmistumisen johdosta kuin työeläman aloitteluunkin -minne päädytkin!

38/19 | 

Kiitos paljon vastauksestasi!Tämä vahvisti haluani tulla sinne:-)Tuota Oslon seutua olin ajatellutkin...Ehkäpä joskus vielä tavataan siellä joissakin merkeissä!

Ihanaa talven jatkoa sinulle ja perheellesi!

Eeva

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram