Marraskuun lopulla alkaa jo pikkujoulukausi olla tosi ajankohtainen, joten otanpa puheeksi pikkujouluasut. Tässä mun The kaksikko, joihin jo kaapista löytyykin ainekset, joten kumpakin yhdistelmää tulee varmaankin käytettyä.

Joko napakka paljettiminihame nudensävyisen (ei ihan puhataanvalkoisen) yläosan kera tai sit rohkeasti punainen kapea mekko.

Hmm, mitäs sanotte? Kumpi yhdistelmistä kolahtaa kovemmin? Täällä molemmat aika kovaa, en malta odottaa :P

Kollaasit tehty Polyvore.comissa.

Hyvää viikonloppua!! :D

 

Kommentit (17)

Nipsu
18/17 | 

Kumpikin kolahtaa, mut tuo punainen löytyy myös omasta kaapista, tosin alkoi kiehtomaan myös tuo toinen...pitäis vaan nyt järkkäillä ne pikkujoulut joihin tälläytyä. :D

ansa
19/17 | 

Juuri tuollaista eka kuvan mukaista olin itselleni suunnitellut, joten se on suosikki. :) Mutta sulle sopii kyllä tuo punainenkin. Hmm, vaikea valinta varmaan. Ihania pikkujouluja sinulle!

Anna
20/17 | 

Punainen näyttää todella hyvältä, sille ääni täältä :) Mukavia pikkujouluja!

Marjo
21/17 | 

Hei! Jos haluaa erottua edukseen, niin minun mielestäni ehdottomasti joulun aikaan punaista. Niin moni pukeutuu tylsästi mustaan/tummiin vaatteisiin vuoden pimeimpään aikaan..

BagMiss
22/17 | 

Tuo valkomusta asu on muodikkaampi, mutta tuo punainen on taas pikkujoulumaisempi! Molemmat ihania! :D

iidam
23/17 | 

Täällä kolahtaa kyllä kumpikin, mutta ykkönen on etenkin ehdoton suosikki! Ihania kollaaseja :-)

Katja
24/17 | 

Värin ei ole väliä, kunhan se on punaista. Punainen on kestosuosikkini, ja sen vuoksi toivosinkin, että aina ois joulu. ;O)

Sara.
25/17 | 

tuo punainen pitsimekko on aivan ihana! molempiin taitaa myös minulta löytyä ainekset kaapista, mutta eipä oikein taida kotiäidillä olla pikkujouluja mihin tälläytyä :D

Mrs.Brown
26/17 | 

En ole vieläkään unohtanut sun punaista Asoksen pikkujoulumekkoa ja sun videota siitä. Sä olit NIIN UPEA se päällä! WAU!!! Eli juuri sellainen punainen mekko olisi myös mun juttu. Varmaankaan mikään mekko ei voisi olla (pikkujouluihin) kauniimpi.

Et millään viitsisi esitellä siitä taas (vink, vink)? ;)

Sanna
27/17 | 

Eka yhdistelmä on mun suosikki, punainen väri omissa vaatteissa ei oikein kolahda vaikka lapsilla siitä tykkäänkin. Mutta itseni ei tarvitse pikkujouluvaatetusta tänäkään vuonna pohtia koska ei ole kyseisiä kemuja tulossa.

Mapsi
30/17 | 

PUnainen on kyllä ihana, mutta jotenkin itse tänä pikkujouluna kolahtaa kaikki blingbling, joten sen vuoksi kallistun kimaltavaan vaihtoehtoon. Punaisen mekonhan voi laittaa sitten vaikka jouluaattona, mutta pikkujouluihin laittaisin muuta...
Kaunis olet kyllä varmasti molemmissa!

Anna-Kaisa
31/17 | 

Olin juuri ostoksilla ja valitsin tuollaisen paljettisen alaosan. Olin alkuun vähän epävarma ostoksestani, mutta kuten säkin totesit, onhan se aika cool! Ja ison villapaidan kanssa menee epävirallisemmin vaikka joululounaalle, päiväkodin juhliin ja glögilasilliselle!

Sofia
32/17 | 

Punainen värinsä puolesta, ehdottomasti. Talvella ja varsinkin joulun aikaan saa vahvat värit näkyä ja luoda tunnelmaa. Mutta muuten en tiedä, kuvassa jos mekko on todella noin älyttömän lyhyt niin en ikinä itse ostaisi sellaista teinivaatetta. Sen puolesta tuo mustavalkoinen taas näyttää tyylikkäämmältä. Musta ylipäätään ei ole koskaan nättiä jos vaate paljastaa liikaa ja kun istuu niin alusvaatteet näkyy. Siksi en itse osta esim Asoksesta mitään. Tyylikäs ja klassinen helman pituus on just polveen tai aavistuksen yläpuolelle ja saa vapaasti olla mut kauniit jalat silti pääsee esille ja saa ihailevia katseita, eikä herätä epämiellyttävää huomiota.

Omena
34/17 | 

Punainen!!

Saako nähdä sen päälläsi noitten korviksien kanssa? Ostin juuri samanlaiset ja ajatuksena joulukuun alun pikkujoulut :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram