mustavalkoiseen päin

 

^Yllä on siistissä rivissä muutama vanha kehys kuvineen. Osa ollut käytössä, osa ei. Nyt meinasin sitten että saavat uuden, paremman elämän. Sellaisen mahdollisimman mustavalkoisen elämän tosin. :P  

Olohuoneen sohva on jo kauan ollut vailla pätevää taulua, mutta nyt meinasin että keksin (kerrankin) jotain hyvää. Meillähän ei juuri mitään mustavalkoista ole, mutta ehkä juuri siksi. Ja siksi, että olohuoneessa on muuten niin erilaista kuviota ja pehmeitä sävyjä, että sille tekisi oikein hyvää selkeä mustavalkoinen kontrasti.

 

 

Ei se ihan valmis ole. Käsintehdyltä paperilta puuttuu kuva kokonaan. Pariin kehykseen vaihdan vielä kuvat. Periaateena kuitenkin, että omatekemää sen olla pitää. Oli sitten piirustusta tai valokuvaa. Ja ehkä mun on pakko vaihtaa pois ainakin toi kelta-sininen kehys. Se ei oo nyt ollenkaan mustavalkoista. Puu vielä menee, mutta muuten tossa taitaa jo olla liikaa värejä. En uskoisi sanovani tätä, mutta nyt on kyllä joku mustavalkovillitys. Ihan loppu-lopputulos nähdään joku toinen kerta. On kyllä hyödyllistä kuvailla näitä, näkee lopputuloksen jotenkin paljon selkeämmin. Ja etenkin ne muutosta tarvitsevat asiat, ne epäkohdat jotka eivät sovi kuvaan.

 

Kauhea muuten mitä nykyään tällaiset pikapäivitys -postaukset (eli ei ihan valmiit) tuntuvat jotenkin hutaistuilta ja turhilta ja usein varmasti siksi jäävät tekemättä. Ihan tyhmää, ihan niinkuin kaiken pitäisi olla jotenkin niin täydellistä ja valmista ennenkuin sitä voi "blogata". Jotenkin tuntuu että ennen blogattiin paljon matalammalla kynnyksellä... Tai sitten se olen vain minä. Siinä vois olla vähän haastetta syksyyn. Bloggailua maalemmalla kynnyksellä. :P 

No mutta, seinäprojekti jatkuu tällä mallilla eteenpäin, eiköhän se viikonlopun vapailla valmistu. Jos vähän ehtisi piirtelemäänkin. 

Ja next coming up (huomenna, siis perjantaina jo) hiushoitojen voittajat! :)) Olkaa kuulolla ettei mene voitto sivu suun. <3

Kommentit (19)

AinoHe
20/19 | 

just loistavia tällaiset päivityket! Jotenkin aidon oloisia suoraan arjesta. Vähän kuin "small talkia" lukijan kanssa. :) mahtavaa viikonloppua!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
22/19 | 

THANKS! Pidetään mielessä ja yritän tsempata tän asian kanssa! :D Tykkään itsekin "ei niin täydelliseksi viimeistellyistä jutuista" niin se olisi kyllä ihan paikallaan...

tylliskä
23/19 | 

hei kyllähän sun nyt pitäis vastata tohon edellisen postauksen kysymyksiin, kun menit noin söpön pupun esittelemään! :-) mun mielestä sun koti on ollu niin ihana senkin takia että se ei oo samanlainen mustavalkoinen kuin kaikilla nykyään!kaunis maljakko. Mistä se on kotoisin?

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
24/19 | 

:D Vastaukset ovat nyt jääneet ihan kamalasti, mutta nyt tulee ed. postaukseenkin! :D Maljakko on täältä sellaisesta Home & Cottage -liikkeestä, made in India lukee pohjassa muttei mitään muuta...

Elise /Onnen Hiukkaset blog
25/19 | 

Mustavalkoisuus tuo kontrastia kivasti!
Tälläiset postaukset on kivoja, juuri niinkuin ylläoleva kommentoija onkin sanonut, se on vähäniinkuin small talkia bloggaajalta.

Kivaa syksyistä viikkoa!

Nipsu
27/19 | 

Anna kuule tulla vain näitä "ei niin valmiita" postauksia - nää on ihan yhtä kivoja kuin ne valmiimmatkin! Se on ELÄMÄÄ :)

Karppa
29/19 | 

Kivalta näyttää, antavat ryhtiä pehmeän utuiseen sisustukseen. Oletkos muuten ollut tyytyväinen tuohon tapettiin? Meillä on täällä seinien uudistusprojekti suunnitteilla, ja pähkäillään et pistettäiskö tapettia vai maalia olkkariin... Tapetit on niin kodikkaita ja omaleimaisia, mutta pelottaa, et kyllästyykö kuvioihin. :) 

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
30/19 | 

Ymmärrän, tapetin valinta on aika riskipeliä :S Mutta tähän olen kyllä ollut tosi tyytyväinen! Sattui varmasti juuri omaan makuun ja tiesin aika tarkkaan mitä hain... Tapetissa on tosiaan oma tunnellmansa; voihan sitä sitten laittaa vain yhden seinän jos epäilyttää!

Vierailija
31/19 | 

Aina kun laitat tuosta sohvakulmasta kuvan alkaa sormet syyhyämään. Minun silmiin se huutaa isoa valkoista mattoa ja uusia sisustustyynyjä uusilla ryhdikkäillä sisätyynyillä. Nyt se on niin beessiä beessillä, jotenkin ei ollenkaan sua. Raikkautta ja väriä sekä iloa sinun syksyyn.

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
32/19 | 

:D Meidän pitäis ostaa koko sohva sohva uusiksi, katsoo nyt koska saadaan sellainen tehtyä... :D Mutta mattoa en ole kyllä ajatellut vaihtaa, en nyt niin kamalan valkoisen ystävä ole ;)

Vierailija
33/19 | 

Muuten kiva, mutta keskellä oleva on liian musta, surutaulu. Pienempi musta, niin voisi toimia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla