ja hemmotteluvoittajat tietty :)

Redken hiushoito: Kuka tunnistaa jättäneensä tällaisen kommentin boksiin:

(Vierailija klo 11:13) Oi, uusi mahdollisuus! Mukana arvonnassa siis! :)

Ja syvähieronta: Facebookissa tykännyt Sini Käyhkö

Onnekkaat voittajat, laitatteko mulle sähköpostilla (kalastajanvaimo@yahoo.com) teidän osoitteet niin täältä päin lähtee sitten matkaan tollaset tummanpunaiset kirjekuoret... :) Onnea ja kiitos kovasti osallistujille. Nää on niin hankalia kun ei voi arpoa enemmän palkintoja... täytyy siis vaan yrittää järjestää arvontoja useammin! ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (22)

2/22 | 

Kaunis postaus. Monta erilaista ihanaa kuvaa. Mutta hei, kysyisin tuosta Sun pannasta, joka noissa kuvissa näkyy. Miten ihana! Ja niin sporttinen ja pirteä. Kerro nyt ihmeessä mistä se on?! Merkki taitaa olla Trimtex, mikäli nyt osasin oikein lukea...

Hämääkö kuva, vai onko teillä vielä puoli ysiltä noin hämärää?

T: Mrs.Brown 

 

3/22 | 

Oi, joi olipa kaunista. Sinä kyllä osaat bloggauksen ja teet sen niin perusteellisen kauniisti ja huolella. Ja miten teidän arki välittyykin kuvien perusteella niin rauhalliselta ja levolliselta. Ei itsellä tule mieleen sytytellä takkaan tulta arkena (vähän erityyppinen takka tosin), ja tehdä lettuja. Hmm..pitänee ryhdistäytyä :) Muakin kiinnostaa tuo kaunis panta, sopisi loistavasti kevään alppireissulle ja afterskiihin ;)

4/22 | 

Tää sun blogi on ihana! Kiitos siitä! Jos jotain parannettavaa, niin toivoisin enemmän tekstiä. Olisi ihana lukea enemmän teidän arjesta ja mietteistäsi. Vaikkakin toisaalta yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa... Mukavaa päivää!

6/22 | 

Kauniita kuvia taas kerran:) Oot taitava kuvaaja, hienosti sait kuvilla välitettyä päivän kulkua ja tunnelmia. Ihana on tämä sun blogi!

Tikru

7/22 | 

Pakko kommentoida nukkekodista. Onko sinun vanha? Lundby? Mulla on Brion vanha sellainen ja "tapetoin" sen uudelleen käyttöön tyttärelleni. Ainoa vaan, että sähköpiuhat ovat menneet vuosien varrella poikki ja lukuisat lamput eivät toimi, mutta ei se leikkejä haittaa. Minusta nuo vanhat nukkekodit ovat ihan aarteita. On herättänyt myös paljon kiinnostusta lapseni kavereissa, koska ei niitä enää leikeissä ihan kauheasti taida olla.

9/22 | 

Ihania kuvia ja kiva postaus, hieman erilainen! Missä kuvat uusista hiuksista?? :) Minä päätin opetella tnä vuonna käsittelemään enemmän kuvia, meillä kun mies on hoitanut sen homman tähän saakka, mutta olis kiva itsekin osata...käytätkö vielä photoscapea vai oletko löytänyt paremman? Ilmeisesti et kuvaa RAW-kuvia vai oletko ladannut jonkin codecin. kun en saa auki ohjelmalla raw-kuvia?

 

Kauniita ja aurinkoisia päiviä, 

Nipsu

11/22 | 

Heippa :) Miekin ootan  hius - kuvia...  Uutena täällä, en tiedä ohjaatko sie itse vai käytkö jonkun tunneilla ? Mukava lukea juttuja arjestasi, kera kivojen kuvien...

* Vanamo *

12/22 | 

Kiva postaus päivästäsi!:)

Kaipailen myös "sisällysluetteloa", eli sitä valikkoa mistä voi kuukausittain selata vanhoja postauksia. Onkohan sellainen mahdollista saada kaiken muun hyvän muutoksen lisäksi? :)

15/22 | 

Heippa! Ihania kuvia taas, sun blogia on niin kiva lukea :) ja ihana sporttityyli! toi panta kiinnostaa muakin, mistä oot ostanut ja onko kuinka vanha ostos? Hauskaa viikonjatkoa!

Anna

18/22 | 

Miten saat sun hiukset aina pysymään koko päivän sillain tuuheina, tai jollain samalla kampauksella. Vai lässähtääkö sunkin hiukset parissa tunnissa niinkun mulle aina käy? Ois tosi kiva jos voisit antaa jotain vinkkejä, sun kaikki kampausohjeetkin on aina niin ihania ja kokeilen niitä aina ihan innoissani :)

19/22 | 

Tämä oli minustakin hauska postaus :) Mua huvitti myös toi eka kuva, se on suomeks mun mielestä ilmalämpöpumppu :D Hihihi, ei mitenkään vakaa, minusta se kuulosti vaan hauskalta.

Fii

20/22 | 

Heippa! Ihanan näköinen kello teidän seinällä! Mistähän se on ostettu? :) Meillä on etsitty kivaa kelloa jo kauan ja tuo näyttäisi juuri oikeanlaiselta :)

22/22 | 

Heippa,

 

munkin on pakko kysyä vielä että mistä toi teidän seinäkello on hankittu. Juuri saman tyyppistä etsiskelen, tällä hetkellä aika huonolla menestyksellä :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015