Jes puhdas koti.

zumba ja sauna. 

perjantai-ilta.

pitsaa ja karkkia.

Ostin Ainolle 3-packin paksuja jarrusukkia ja kaduttaa jo nyt etten ostanut kahta pakettia. Ehkä parhaat sukat kun ottaa söpöydenkin huomioon :) H&M.  

Mulla nyt oli vaan tällainen supercasual valkoinen teeppari ja farkut - toimii aina kun ei jaksa keksiä muuta... ;) Vaihtui myöhemmin vielä jumppavetimiin ja sittemmin "löhöasuun"... Olen muuten vihdoin uskaltanut ottaa zumbaan mukaan samban. Mulla on ollut yksi sambabiisi levyllä jo viikkoja, mutta tunneilla olen vaan joka kerta jänistänyt ja hypännyt sen yli. Pelänyt vähän etten kuitenkaan osaa ja mokaan. Kaksi-kolme viikkoa jänistystä, kyllä. Ennen tunteja reenanut kotona ja osanut sen oikeastaan perinpohjin. Tänään mun tunnilla oli brasilialainen (zumbaohjaaja) tyttö. Sanoi et mun samba oli tosi hyvä :))  Hymyilin varmaan koko pyöräilymatkan kotiin.

Tietääkö joku muu muuten Taina Kanervan ja sambicin? Joskus nuorena lukiolaisena kävin Taina Kanervan sambic -ohjaajakurssin ja muistan sen vieläkin. Niin kivaa. Mut en tiedä onko se auttanut yhtään, vieläkin ihan yhtä tumpelo samban kansa :P

Näihin tunnelmiin, oikein kivaa viikonloppua! <3

Kommentit (23)

AnniinaB
24/23 | 

Perjantai-iltasi kuulostaa erinomaiselta!
Sopis mullekin oikein hyvin. :)
Meillä oli talo täynnä pojan luokkakavereita viettämässä meidän perheen ekoja Halloween-juhlia. Niistä toivun juuri;)
Sunnuntaina menen lattari-tunnille ja toivon, että luvassa olisi sambaa. Se on vaan niin huippua.
En ole koskaan ollut zumba-tunnilla,jossa olisi sambaa. Kuulostaa kivalta.
Kivoja zumbia samban kera ja kivaa viikonloppua! :)

Tessa
26/23 | 

Ei kun ei oikeasti haittaa mitään, ja itsellekin käy hirveästi virheitä, ajattelin vaan ettei ala vakiintua :).

Marika
27/23 | 

Moi! Erittäin tuttu on Taina. Tänäänkin kävin treenaamassa hänen ohjauksessa. Joulukuun 3. päivä juhlitaan Sambicin 20-vuotis juhlavuotta. Luvassa upeita esityksiä alkutaipaleelta tähän päivään.
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Leea
28/23 | 

Älä huoli, kodikas tunnelma välittyy ihan aidosti. Ja on vaan kiva että vilahtelet itsekin siellä taustalla, se tekee kuvista vielä kodikkaampia ja elävämpiä. Ja saati sitten linssilude-Aino, onko mitään hellyyttävämpää kuin pienen lapsen niska?!

kalastajanvaimo
29/23 | 

Oi miten kivaa... odotan todella jännityksellä sitä että meille alkaa tulemaan lasten koulukavereita :S Vastahan itse olin sellainen;D

kalastajanvaimo
30/23 | 

Kiva kuulla <3 Näistä aina vähän pelkaä et onkohan tää nyt tätä minäminäminä -kuvausta ja sit toivoo ettei kuvista välittyisi vain sellanen tyhmä mun itseni korostaminen, vaan myös tosiaan kivaa tunnelmaa ja jotain sellasta estetiikkaa riippumatta kun ulkonäöstä... jos ymmärrät... Joten tosi kiva kuulla että se hyva mieli ja tunnelmaa nousee teillekin ensimmäisenä <3 Minä olen näissä mukana vain "pakollisena pahana" hihi.

kalastajanvaimo
31/23 | 

Niin ajattelinkin :) Ois riittänyt varmaan kysyä, onko muita sambaajia, jotka tietysti tietävät kuka on Taina Kanerva :P
Vitsi en oo koskaan ollut katsomassa kulkuetta *nolo* ja niin monta kertaa on ollut tarkoitus.... Kuvista päätellen tosiaan mahtava!!

kalastajanvaimo
32/23 | 

Olohuoneen talja on muistaakseni Askosta...? Olen sen Suomesta joskus raahanut mukaani tänne :P Sen väriä tosiaan usein kehutaan, oikean värin löytäminen oli munkin mielestä tosi vaikeaa!

kalastajanvaimo
33/23 | 

Voi ei :D Kyllä oikeasti ton verran kielioppia osaan... :P Hitsi täällä on aivan liian paljon kirjoitusvirheitä. Mun lemppariaine koulussa oi aina äidinkieli ja olin melkeinsa luonnostaan aika hyvä näkemään mikä on oikeaa kirjoitusta ja mikä ei... ja nyt huomaan täällä usein ihan kauheita yhdyssanavirheitä ymym. perusjuttua :S Pahoittelen :D

Marita
37/23 | 

Hei sinne Norjaan! Jos kiinnostaa, käypä vilkaisemassa huikea revontulivideo blogistani, joka on kuvattu rovaniemeläisten toimesta. Hyvää pyhää!

Minkki
39/23 | 

Nyt hieman ohi aiheesi kysyn, että mistä olet ostanut tuon olohuoneen taljan? Olen etsinyt jo pitkään vaaleaa(ei valkoista) taljaa olohuoneen lattialle sitä kuitenkaan löytämättä :/ Nyt vasta huomasin että teidän lattialla on juuri täydellisen värinen talja! :)

Nelli
40/23 | 

Tuttu nainen kyllä. Oikeastaan kaikki Sambistat tietävät häne kyllä :) Helsingin sambakarnevaaleilla sambicin kulkue on aina aivan mahtava <3 Oletko ollut itse katsomassa karnevaaleja helsingissä?

Heinis
41/23 | 

Juuri ennen kun lähdemme työkavereiden kanssa syömään, nämä pitsakuvat aiheuttivat VALTAVAN pitsahimon 8) Namm! Ei tuo viinilasikaan kamalan luotaantyöntävältä näytä ;)...

moncci
42/23 | 

Kiitos ihanasta blogistasi :) tulee niin hyvä fiilis joka kerta kun sivuillasi käy! T. Syyssuomesta :)

Hilton Szypowski
44/23 | 

This is some great info and was well worth the read. I hope to read more stuff from you in the future that is as well written as this post

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
Joulukuu