Ihanaa, rentoa perjantai-iltaa <3

Huh, ihanaa että on viikonloppu ja aikaa taas vaikka mille -tänne blogiinkin :) Ja ihanasti helpotti heti noi työasiast kun vaan sai kirjoitettua tänne. Se kliseinen ääneen sanominen vaan usein auttaa niin paljon, että tajuaa itsekin miten hulluun suuntaan ajatukset ovat vääntymässä. Esimerkiksi se, että voi tehdä osa-aikaa ja viettää lasten kanssa joustavasti aikaa pitäisi olla pelkästään superonnekas tilanne. Lupaan etten enää koskaan ikinä stressaa siitä. Pidän työnteosta enkä varmaan osaisi sitä lopettaa, mutta rajansa kaikella ;)

No niin nyt on päähän tyhjennetty tilaa hauskoille ajatuksille ja ihanalle viikonlopulle! Teille samaa, toivon paljon energiaa,  lämpimiä ajtuksia, herkkuja, haleja ja pusuja! <3 Te ootte mun terapeutteja, annatte välitöntä helpotusta silloinkin kun ei ehdi jutella kenellekään vaan tulee vain nopeasti kirjoittamaan tänne. Niin ja ilahdutatte joka päivä iloisilla naamoillanne tossa facebook -tykkäys -listassa! :D  Nähdään pian <3

 

Kommentit (13)

Johanna
14/13 | 

Ihania ruusuja ja kaunis vaalea sisustus olohuoneenne taustalla! Itse olen myös valkoisen ystävä. Se tuo valoa ja raikkautta.

Olen seurannut blogiasi useamman kuukauden. Siinä on kiva positiivinen henki, olisi asia vaikka mikä:-) Itse olin myös ulkomailla hyvin pitkään, mutta kaipuu kotiseudulle toi minut kotiin. Norjaankin minulla on kyllä erityinen side jotenkin, sillä ystäviä sieltä.

Hienoa sunnuntaita!

kalastajanvaimo
15/13 | 

Kiva kuulla, siis että oot saanut inspiraatiota ja löytänyt uusia ulottuvuuksia omaan pukeutumiseen. Voin kuvitella että sulle sopii kaikki.... sekä voimakkaat että hempeät värit. Mulla on niin epämääräiset omat värit, että täytyy olla varovainen ;)

kalastajanvaimo
16/13 | 

Kiitos kommentista Johanna... ymmärrän ton kaipuun niin hyvin ;) Hienoa että sulla oli mahdollisuus palata... Omat mahdollisuudet ovat vielä kovasti suunnitteluvaiheessa. Kivaa sunnuntaita!

Mrs.Brown
18/13 | 

Nyt sitten sitä lupaamaani palautetta. Kyllä sen olenkin velkaa.

Olen nyt vajaan vuoden seurannut blogiasi ja todella saanut ihan hurjasti apua (pukeutumiseen) sitä kautta. Olin/olen onneton mielikuvituksen ja inspiroinnin suhteen. Jossain vaiheessa oli ikävää lähteä ovesta ulos, kun tuntui, että päällä on aina samat tylsät kuteet. Ei enää huvittanut lähteä oikeestaan mihinkään. Et ehkä usko, mutta tunne oli hyvin ikävä. Sitten löysin blogisi (ja yhden toisenkin blogin) ja "maailmani muuttui" ;). Sain ideoita idean perään ja nyt melkein hukun niihin! Kiitos Sinun, Johanna. Ajattelepa, että Sinun takiasi jopa itsetuntoni on parantunut (vaikkei mulla nyt koskaan mitään ongelmia sen suhteen ollut). Tarkoitan siis, että nyt on ihan tosi kiva lähtä joka paikkaan, kun päällä on niin ihania ja mieleisä vaatteita. En tiedä ymmärrätkö mitä tarkoitan. On jotenkin vaikea kuvailla tilannetta.

No joo. Siinä nyt ensin tuo tärkein mitä halusin sanoa. Kritiikistä kirjoittelen sitten joku toinen kerta. Ensin täytyy huolella miettiä, että miten kritiikkini ilmaisen, etten loukkaa. Ja johan tossa tota tekstiä tulikin. KÄÄK!

Olet kuin pieni taivaan enkeli!

Sari
19/13 | 

Samaa mieltä rouva ruskean kanssa. En ehdi/enkä tykkää kaupoissa kiertelystä. Nyt tarvitsen talvisaappaat. En mitään hentoja korkojuttuja - vaan ronskit kengät. Olisikohan nuo saappaat hyvät?

Chloe
20/13 | 

Ihania tuo teidän lapset. :) Miten paljon heillä onkaan ikäeroa? Vaikuttavat niin läheisiltä, vaikka ovat eri sukupuolta..

sabrina
21/13 | 

Hei, Olen äskettäin löytänyt blogisi ja pidän kovasti tyylistäsi. Olisi tosi kiva kuulla mistä ihana vaalea neuletakkisi ja paitasi on ostettu.
Pelkäänpä vaan että eivät ole ihan edullisemmasta päästä :) Laatu maksaa yleensä, tosin joskus on käynyt niin että luulet ostavasi laatua mutta totuus onkin sitten ihan toinen juttu....
Mutta erittäin kivoja kuvia, sekä itsestäsi että sisustuksestasi !!

mirjaminkukka
22/13 | 

Olen aivan vähän aikaa sitten löytänyt blogisi ja inspiroitunut siitä monella tavalla :)
Olen tummatukkainen voimakkaiden tai syvien värien ystävä, mutta välillä tekee mieli kääriytyä pehmeämpään värimaailmaan :)
Juuri sitä rikasta ja hienovaraista skaalaa olen täältä löytänyt eli kiitoksia sinulle!

kalastajanvaimo
23/13 | 

Joo sanovat olevansa parhaat kaverit :) Niillä on 2,5 vuotta välissä eli Olli pian 5,5v ja Aino pian 3v.

kalastajanvaimo
24/13 | 

Hyvä kuulla Sari! <3 Hitsi näillä saappailla on tosiaan hankala tausta (lue mun eka vastaus) että just näitä ei varmaan ihan helpolla löydy... :/ Pidän mielessä et syys/talvi kenkä postaus ois kans hyvä -samaan tapaan kuin huivit! :)

kalastajanvaimo
25/13 | 

:D Voi hauska kuulla. Luulen ymmärtäväni mitä tarkoitat :) Blogeissa on parasta juuri se inspiratio ja ehkä vielä se, ettei vaan matki ihan samanlaista asukokonaisuutta kuin jollain toisella, vaan että ihan oikeasti alkaa näkemään pukeutumisen eritavalla. Tiedän että tylsissa vaatteissa uloslähteminen saattaa olla ihan kauheaa ;D
Voi ei nyt oon tosi utelias ton kritiikin suhteen ;) Useinhan kritiikki pikkasen loukkaa -sanoi sen miten tahansa, mutta jos se on ihan välttämätöntä niin se on varmasti myös hyödyllistä! :) Eli anna tulla vaan, on sitä kritiikkiä ennenkin saatu ;)

kalastajanvaimo
26/13 | 

Joo nää on kyllä joka syksy/talvi ollut niin suosikkikengät että varmaan tulee taas pidettyä aika paljon :) Lupaan laittaa parempia kuvia. Nää on ostettu Italiasta suutarilta about kuusi vuotta sitten -eli enemmän tai vähemmän käsintehdyt ja siis voi olla aika vaikea löytää. Mut kuvia voin laittaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram