Kuumimmilla ilmoilla on pakko lähteä merelle. Ajella veneellä ja etsiä joku kiva rauhallinen paikka. Tosin kuumimmilla ilmoilla rauhallisia paikkoja on hankala löytää. Kaikki ovat siellä.

Täällä melko rauhallisella pikku rannalla luin paljon päivän polttavia sanomalehtiä.  Luin haastattelua eräästä tyttärensä taannoisessa ammuskelussa menettäneestä naisesta. Luin, kuinka nainen sanoi lyhyesti halunneensa polttaa ampujan. Eikä se herättänyt minussa mitään kovin kummallista tunnetta. Eikä sen varmaan ollut tarkoituskaan herättää mitään kummempia tunteita, haastattelussa oli paljon vahvoja kohtia. Kysymyksestä hypättiin seuraavaan eikä nainen varmasti sen kummemmin kuin minäkään kannattanut kuolemantuomiota.

Mietin, että vaikka suuri tragedia on julkisesti otettu vastaan uskomattomalla, yllättävällä rakkaudella, ei vihaa ja kiukkua voi tuomita sopimattomaksi. Luulen, että toisille rakkaudesta puhuminen ja sen puoleen kääntyminen on suuri, elintärkeä selviytymiskeino ja ainoa mahdollisuus päästä eteenpäin jotenkuten ehjänä omana itsenään. Toisten on pakko saada sanoa, että he voisivat kuristaa murhaajan omin käsin -vaikkeivat voisikaan.

Ja totta, paljon fiksumpaa ja korrektimpaa on sanoa -kuten nuori norjalainen Helle Gannestad sanoi "Jos yksi mies voi tuntea noin paljon vihaa, ajattele kuinka paljon rakkautta me kaikki yhdessä voimme tuntea.".  Tai toisen selviytyjän Eskil Pedersenin sanoin "Meidän nuoret eivät kuolleet siksi, että Norja täyttyisi vihasta.". Mutta kaikki eivät jatkuvasti ole täynnä rakkautta ja perhosia ja viisaita ajatuksia ja jos vihan tunteet tällaisen tapahtuman jälkeen tuomitaan sopimattomiksi, voi ilmapiiri loppujen lopuksi tuntua aika suvaitsemattomalta.

Riitaa missään nimessä haastamatta, uskoen meidän kaikkien olevan jokseenkin samaa mieltä tästä ajatukseni ylös kirjoitin. Kun nyt mieleeni tulivat ja taannoiseen kommentointiin niin läheisesti liittyivät. 

Päivän varsinaiseen aiheeseen; lupasin nimittäin joku aika sitten ostaa meille aikuisillekin pelastusliivit ;) Ruotsalainen Baltic Record -retroliivi moderneilla käyttöominaisuuksilla oli mun valinta: Retro voitti tyylikkyyden (patukkaliivit) jälleen kerran ;) Näitä löytyi oransseina (retroista retroin) ja punaisena, mutta hillityin sininen oli kompromissi ne patukkaliivit vaihtaessa! :D

Sit kun joskus vielä saatais joku tollanen^ tyylivene tän meidän pikkupurnukan sijaan hih (dream on....).

Kommentit (76)

E
77/76 | 

Kiitos ihanasta blogista! Nyt on ihan pakko kysyä että mitä photoscapen kehystä olet käyttänyt tämän postauksen kuvissa, ihanat ja raikkaat kuvat! :) Mukavaa viikonjatkoa sinulle!;)

Lavinia
78/76 | 

Ihanat nuo pelastusliivit. Mistähän mulle saatais samanlaiset? :)

Tipitii
79/76 | 

mrs, käyhän sinäkin pihalla välillä ulkoilemassa. Ei ole ihmisen hyvä istua yötä päivää päivystämässä koneella. happihyppelylle siitä, hus :D

J
80/76 | 

Olet mielestäni kirjoittanut todella vahvasti ja kovinkin sanoin aiheesta, mutta mitä sitten? Olisi todella tylsää ja ikävää lukea blogia, jossa ei sanottaisi mitään suuntaan tai toiseen. Vaikka joskus olen itsekin eri mieltä, niin niinhän sen kuuluukin olla ja siksi tätä sinunkin blogiasi luen. On ihana kun saa haastaa itseänsä ajatteluun ja oikeasti miettiä asioita. Kiitos siitä.

Sinulla vaikuttaa olevan ihana ja jonkun sanoin jopa täydellinen elämä (mitä kenelläkään ei omasta mielestään kai ole:)), mutta eihän se ole keneltäkään pois. Nauttikaamme siitä, että saamme nähdä ihania kuvia kauniista Norjasta ja mukavan oloisista ihmisistä. Enkä kirjoita näin siksi, että haluan imarrella. Tuntuu vain siltä, että ihmiset hukkaavat turhaa aikansa tahalliseen loukkaamiseen rakentavan keskustelun sijaan.

champagne
82/76 | 

Voi että kun ihania kuvia:)

Ja joku ihana ihminen on taas päättänyt purkaa pahaa oloaan tänne. Mun mielestä on kovin ikävää että omaa mielipidettään ei saa tuoda esiin joutumatta kuulemaan "maailmanparantaja"-tyyppisiä solvauksia.

Väkivaltaa se on henkinenkin väkivalta.

mrs
83/76 | 

Tämä blogi on tosi koukuttava ja piristävä, suorastaan naurattava uskomattomassa itsensä vakavasti ottamisessa ja totisuudessa: on pakko käydä vilkaisemassa mitä kuuluu bloggarin päivään: "tänäänkin taas Minä postaan teille jotain kansainvälisestikin Merkittävää, olenhan Mielipide-, muoti-, lastenkasvatus- ym. Vaikuttaja. Johanna. Minä" Ihanaa! :D

Liisa
84/76 | 

Samaa mieltä Paulan kanssa, naurettava ja säälittävä kommentti mrs-nimimerkiltä. Ei voi kun ihmetellä miten toiset jaksaa ja jaksaa ja jaksaa tota älytöntä "näykkimistä" ja IHAN JOKA asiasta, huh!

J
85/76 | 

Oot kyllä ihan mahtava ja älykäs mimmi :)

Liisu
86/76 | 

Ymmärrän kyllä kaikenlaiset tuntemukset tähän asiaan liittyen, ja jos asettaa itsensä esimerkiksi tuon lehtijutun äidin asemaan, niin uskon että itselläkin olisi samanlaiset fiilikset. Mutta kun asiaa ajattelee kaikella järjellä, niin kuolemantuomio on mun mielestä liian armahtava tuomio. Ja liian helppoa murhaajalle. Pahempaa ihmiselle on olla eristettynä ja yksin koko loppuelämä. En vaan itse usko väkivaltaan ja etenkään "silmä silmästä" periaatteeseen. Sillä ajattelumallilla tää maailma ei ikinä muutu paremmaks. En silti kiellä vahvoja ajatuksia ja tunteita asiaan liittyen.

my
87/76 | 

Hassua että moni(?) on kimpaantunut sun teksteistä, et edes ole, ainakaan mielestäni, kirjottanut mitenkään vahvasti negatiivisistä tunteista! En tajua, eikö mitään pahaa saisi tuntea semmosta miestä kohtaan ku on tappanut niin monta ihmistä?!

Making Beat Software
88/76 | 

Does your site have a contact page? I'm having problems locating it but, I'd like to shoot you an email. I've got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over time.

Sari
89/76 | 

Moikka,

Mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät? Ihania kuvia!!

Anna-Leena
91/76 | 

Hei Johanna!

Olen löytänyt blogisivusi Kaks plus lehden artikkelin myötä. On kiva seurata kuulumisiasi. Saanko kysyä, kuinka pitkään olet kirjoittanut blogiasi? Kerroithan, että olet vaihtanut osoitettakin välillä.
(Olen huomaavinani, että olet innoittanut muitakin samantapaisten blogien kirjoittamiseen.)
Blogin nimessä on hauskaa leikillisyyttä, ja se herätti heti minussa mieluisia mielleyhtymiä (kun sen artikkelin luin).

Tuosta kommentistasi olen samaa mieltä. Ja lisäisin, että itse olen monta kertaa elämässäni huomannut sen lainalaisuuden, että ne ihmiset, jotka kovasti hillitsevät itseään, pahan mielen tunteitaan, vihaansa, nielevät ylpeytensä jne. Usein kuitenkin jossain vaiheessa "räjähtävät", suuttuvat toden teolla, paljastavat todelliset kasvonsa, kun se itsehillintä ei enää pysty kaikkea sitä vihaa kantamaan.
Se on jotenkin pelottavaa. Että se niin valoisa ihminen tai kiva ihminen onkin pidätelyt niin paljon vihaa.

Tämä näin "aasinsiltana" keskusteluun.

Minusta suuttumus on todellakin normaali reaktio tilanteessa, jossa joku on käyttäytynyt sinua kohtaan väärin. Eikä siinä ole mitään pahaa.

Kauniita kesäpäiviä sinne Norjaan!

Elisabeth
92/76 | 

Jeps, samaa mieltä. Olen kyllä hämmästäny noista kommenteista joita olet saanut. Aikamoista jeesustelua.. Meillä on muuten kans venehaaveita, ehkä joskus :)

Mia Willa Oliviasta
93/76 | 

Jaa-a... mitähän tuohon osaisi lisätä. Oli se niin tyhjentävä kirjoitus -hyvässä mielessä.
Jee, mekin päästää veneilemään tänään, ollaan nimittäin menossa mökille käymään. Tosin venematka kestää korkeintaan 5 min ;)

Paula
94/76 | 

Onpas naurettava kommentti. Kerrotko itse, miksi yleensäkin luet tätä blogia, jos noin kismittää.

tuulia
95/76 | 

Oon aina joskus eksynyt sun blogiin, ja aina oon yllättynyt ilosesti ! Nättejä kuvia ja ihania piha- ja sisustusjuttuja. Pohdiskelen juuri tällä hetkellä opiskelujani; jatkanko sisustuspuolella vai aloitanko aivan muut opinnot. Kauniit pihakuvasi antavat kummasti motivaatiota jatkaa sisustuspuolen parissa :) Kiitos niistä. ps. Photoscape on vissiin aika hyvä kuvankäsittelyohjelma !

Mukavia kesäpäiviä !

Mimosa
96/76 | 

Hyvin sanottu!

Todellakin, on ihan eri asia tuntea tunteita ja tuntea ne läpi, kuin sitten "toimia" niiden pohjalta. Ehkä ihmisiä pelottaa usein negatiiviset tunteet, ja siksi niitä ei uskalleta tuntea (siis ei kaikilla tietenkään ole näin). Ja luulen, että nimenomaan se, että ne tukahduttaa saa toimimaan niiden pohjalta ehkä tiedostamattakin ne saattavat ohjata kostamaan jne.

Tähän muuten liittyen, Johanna sinullekin olin siis ajatellut tähän blogijuttuusi kommentoida, liittyy tämä seuraava Eija-Riitan blogikirjoitus:

http://eijariitta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/79133-hullu-vai-paha

mrs
97/76 | 

Hirmu kiva sitten. Kerrotko vielä millaisia kiksejä tuo kaikkien alojen asiantuntijana ja maailman omanatuntona olo antaa?

lumppumaakari
98/76 | 

Olen samaa mieltä muiden kanssa, että tunteet pitää voida näyttää. Itselläni on aivan sama tilanne, kun Norjassa tapahtunut on vielä päällä niin toisaalla räjähtää jälleen. Ja se toisaalla on minulle se kohta josta juttelen erittäin intohimoisesti, kyyneleet silmissä. Minullakin on vihaa ja katkeruutta, silti yritän niiden ilmestyessä koittaa etsiä syitä miksi en vihaa tai katkeroidu :/
Kauniita kuvia jälleen. Jaksamisia sinne Norjaan.

kalastajanvaimo
99/76 | 

Moikka, käytän Photoscapea, sen voi ladata netistä ilmaiseksi! (Ei toimi Macilla) Kiitos :)

kalastajanvaimo
100/76 | 

Merivesi ei ollenkaan aina oo tarpeeksi lämmintä, mutta on se nyt yli kaksikymmentä ihan kunnolla ja aika pian nousee tällaiseksi jos vaan on paljon hellepäiviä peräkkäin. Mutta siis itse uin ekaa kertaa nyt(!) ja on setään elokuun loppu. Mulle vähän kylmiä näa vedet.
Ps. Ihan aiheeseenhan tää liittyi ;))

Tiina
101/76 | 

Asiasta ihan toiseen, kuinka lämmin siellä on merivesi kesäisin? Että tarkeneeko uida hyvin vilukissatkin (eli onko yli 20 asteista?).

Huokaillen katselen norjalaisia maisemia näissä rantakuvissa. Kaunista!

Mari
102/76 | 

Kaikenlaiset tunteet ovat ihmiselle sallittuja ja inhimillisiä. Ne voi jopa sanoa jossain tilanteessa ääneenkin. Terveellä ihmisellä nämä pahat ja mustat ajatukset jäävät ajatuksen tasolle eivätkä johda tekoihin. Näin minä ajattelisin tämän asian. Jo kuten joku kirjoittikin, on vihan tunne tärkeä osa suruprosessia. Voi vaikka hakata seinää vihassaa kunhan ei kohdenna sitä kanssaihmisiin. Asiasta aisanvarteen.. Kivoja kuvia olet taas ottanut. Kaikesta huolimatta Norja on kaunis maa ja haluaisin sinne taas matkustaa joskus :)

mrs
103/76 | 

Pääsitpäs sanomaan. Onko nyt mieli hyvä?

Paula
105/76 | 

?tänäänkin taas Minä postaan teille jotain kansainvälisestikin Merkittävää, olenhan Mielipide-, muoti-, lastenkasvatus- ym. Vaikuttaja. Johanna. Minä?

-- mitä ihmettä? Kenen ajatuksia kunkin tulisi sitten blogiinsa kirjoittaa? Mrs ei ilmeisesti ole sisäistänyt tätä blogikirjoittelun tarkoitusta. Melko pikkusieluista kommentointia, mutta sekin toki kuuluu tähän blogimaailmaan. Tsemppiä Johanna!

Isabella
106/76 | 

Ok, kiitos vastauksestasi :).

Minua on jo pitkään kiinnostanut, missä tapasitte miehesi kanssa? ei toki tarvitse vastata jos on liian intiimi kysymys :)

Kris
107/76 | 

Löytyypä sieltä ruudun takaa taas oikea päivänsäde :P

Mun mielestä taas on virkistävää lukea blogia jossa on muutakin sisältöä kuin meikit ja vaatteet. Jos on viisaita ajatuksia ja osaa vielä pukea ne sanoiksi niin miksi jättää sanomatta?

kalastajanvaimo
108/76 | 

Ymmärrän kai oikeastaan että ärsytän välillä, mutta... tää nyt on vaan bloggaamista mrs ;) Eikä mulle bloggaaminen ois mielekästä, jos saisin keskittyä vain yhteen aiheeseen. Mulle bloggaaminen on sitä, että saan kirjoittaa ihan vapaata ajtusten virtaa, omaa elämääni koskettavia juttuja.
Postaan mielelläni joskus "jotain kansainvälisesti merkittävää", miksei?? Usein maailman uutiset askaruttavat mieltä ja puhun niistä muidenkin kanssa.
Noihin sun nimityksiin (Mrs) en oikein osaa sanoa mitään muuta kuin että kuten todettu, olen yksi pieni bloggaaja tuhansien joukossa. Kai me kaikki _jollain hyvin pienellä tavalla_ olemme jonkinlaisia vaikuttajia? Mutta en tänne heitä ajatuksiani pitäen niitä maailman parhaina ja ainoina oikeina, vaan odottaen vastakaikua ja kuullen muita -fiksuja ajtuksia ja näkökulmia :)

kalastajanvaimo
110/76 | 

Hyvä kommentti Madicen :)
Ja toki on ihan eri asia kohdata ihminen -ja etekin töissä hyvänen aika! Eihän siellä voi osoittaa vihaa tms, johan se olisi tosi epäammattimaista. Varmasti oppii paremmin käsittelemään tällasia asioita...

kalastajanvaimo
111/76 | 

Jees poks, ollaan pian tulossa Suomeen :))))

kalastajanvaimo
113/76 | 

Samaa mieltä Elisabeth ja my, hämmästynyt myös pikkasen :)

Heinis
114/76 | 

Meinasin tulla kirjoittamaan jotain, että "kyllä, se on juuri näin!", mutta prkkkkkl, pitihän se arvata täälläkin oli joku prkleen kateellinen "mrs" myrkyttämässä ilmapiiriä :(( äyyyy. Ihana kesäpäivä teillä kuitenkin! :)) <3 Toivottavasti lämpöiset ilmat jatkuvat... täällä vissiin sateita viikonlopuksi, mutta täytyyhän niitäkin välillä olla <3

AnnaW
115/76 | 

Taas jälleen kerran ihanan kutsuvia kuvia. Hienoa, että nyt teillä kaikilla on turvallista matkustaa veneellä:)

Ritva
116/76 | 

Ihmisen teloittaminen, yksilön,porukan tai valtion toimesta on raaka, raaistava, peruuttamaton ja epäinhimillinen teko.Ajattelun- ja sananvapaus on jokaisen oikeus.Minusta olisi kummallista, ellei Norjassa asuva Kalastajan vaimo olisi auttanut meitä lukijoitaan keskustelun alkuun.

Madicken
117/76 | 

Työskentelen ihmisten kanssa, jotka ovat tehneet rikoksia. Paljon, ja pahoja.

Auttamisen halusta ja inhimillisestä ihmisyydestä huolimatta joidenkin asiakkaiden kohdalla myös me työntekijät voimme myöntää, että tämä ihminen on paha. Niin paha, että kuoleman hänet kohdatessa se on monelle kanssakulkijalle parempi vaihtoehto. Tämä ihminen ei kuolemansa jälkeen tee enää enempää pahaa. Ja meille ei tule ikävä.

Silti jokapäiväisessä kanssakäymisessä kohtaamme hänet ihmisenä. Emmekä osoita vihaa.

Mielestäni se, joka ei ole kohdannut todellista pahaa, kykenee myös moralisoimaan muiden tuntemaa vihaa pahaa tekeviä ihmisiä kohtaan.

Anteeks, oli vaan pakko sano oma mielipide.

-A-
118/76 | 

Nyt kun Suomessakin on kahdesti ollut kouluampumiset ja tämä Norjan tapaus tuoreena asiana,niin ei voi olla ajattelematta myös ampujien omaisia,mitä tuskaa he joutuvat kestää ja syytöksiä,omantunnon tuskia. On itsekästä ampujalta ajatella että tekee sen vain oman olon "parantamiseksi",ei toinen ihmisen saisi päättää toisen elonpäiviä. Sitte vähän kevyempään aiheeseen,oletko tulossa Suomeenpäin vielä tänä kesän aikana? Nuo reissu kuvat joita tuossa edellisissä jutuissa oli,oli tosi upeita.

jessi
119/76 | 

Kateellisten panettelua! naurettavaa ps:ssää jos ei kiinnosta ni ei tartte lukea!!

Niina
120/76 | 

Ihanat retroliivit! Meilläkin veneillään ja unelmoidaan purjeveneestä pienestä vanhasta keskimoottoriveneestä käsin. Pääasia että pääsee vesille. Patukkaliivit-sana kulostaa hauskalta, ilmeisesti sama asia kuin paukkuliivit? ;-) Itse otan myös mieluummin tavalliset veneilyliivit päälle, potentiaalisesti pamahtavien kaasupullojen kanniskelu rinnolla tuntuu pelottavalta!

ansku
122/76 | 

Lemppariblogi <3 Ei voi muuta sanoa. Oot huippu Johanna!

Amma
123/76 | 

Viha on olennainen ja täysin normaali osa suruprosessia. Vihan tunteet voivat olla pelottavia ja tulla esille juuri tuollaisina "voisin polttaa hänet" -kommentteina, sinä puhuit taannoin kivittämisestä ja minä pesismailoista. Mutta nekin tunteet on hyvä käydä läpi ja sitten antaa niitten hiljalleen hiipua ja mennä pois. On paljon vaarallisempaa padota ne tai sitten jäädä vihaan piehtaroimaan.

Haluan kiittää sinua siitä, että olet tästä niin rohkeasti ja rehellisesti blogissasi kirjoittanut, se ei ole varmasti helppoa. Mutta juuri siksi blogisi onkin niin suosittu, että olet rohkeasti oma itsesi.

Liivit ovat hienot!

Janna
125/76 | 

Olet täysin oikeassa. Tunteet (myös vihan) pitää saada näyttää. Shokin ja menetyksen jälkeen tunteet vaihtelevat, tulee viha, raivo, ikävä, suru..kukaan ei voi määrittää mitä ja miten näitä tunteita tulee käsitellä tai ilmaista. Suvaitsevaisuus on päivän trendi, ymmärrän, mutta ihan kaikkea ei tarvitse ymmärtää ja hyväksyä.

tunteetON
127/76 | 

Mielestäni on teeskentelyä, jos vihaa ja muita negatiivisia tunteita ja ajatuksia ei koskaan näytetä. Kuitenkin jokainen terve kokee niin iloa kuin surua ja vihaakin. Tunteet pitää näyttää. Olemme vain ihmisiä :)

Kiitos todella ihanasta blogista!

WWW
129/76 | 

Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

Medical Assistant Resume Examples
130/76 | 

Hey there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any recommendations?

Carlie Larocque
131/76 | 

Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass' favor.

Johnie Welliver
132/76 | 

Kessler has responded, although his mewling response makes him look even worse than if he HAD stayed silent

Alfonso Welton
133/76 | 

He won't entertain Christie because he's a raging liberal, not because he thinks Christie shouldn't be above anyone else. You can bet that he'd entertain Obama or Holder or Pelosi if they came to see him. It's a partisan thing, not a treat-everyone-equally thing.

Black Book Page
134/76 | 

Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading? I'm trying to find out if its a problem on my end or if it's the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

Anitra Danielson
135/76 | 

When I originally commented I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I get four emails with the exact same comment. There has to be an easy method you can remove me from that service? Thank you!

Bobby Galinoo
136/76 | 

Just wish to say your article is as astonishing. The clarity in your submit is just nice and i can assume you're knowledgeable in this subject. Fine along with your permission let me to seize your feed to stay up to date with coming near near post. Thank you a million and please keep up the gratifying work.

Salvatore Brumfield
137/76 | 

Wow that was odd. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say superb blog!

Read More
138/76 | 

It's a shame you don't have a donate button! I'd certainly donate to this brilliant blog! I suppose for now i'll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this blog with my Facebook group. Talk soon!

windows 7 product key
139/76 | 

Thanks for the post, can I set it up so I receive an update sent in an email every time you write a new article?

Laine Duwe
140/76 | 

Hows it going, you have a nice site but occasionally I encounter a issue whereas the right nav bar can't be seen. It is mainly on the default webpage Regards

Striker9 Pro Binary Options Tr...
141/76 | 

What's up?, Great site just a observation that I was getting automatically sent straight towards the home page once I read this internal page; It looks like a web browser hi-jack or something, I am not too absolutely certain but thought you might like to know about it. Take care

Dale Hunter
142/76 | 

Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you prevent it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it's driving me insane so any assistance is very much appreciated.

The Misfits
143/76 | 

Howdy! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to give it a look. I'm definitely enjoying the information. I'm book-marking and will be tweeting this to my followers! Outstanding blog and excellent design.

bupropion
144/76 | 

I do agree with all the ideas you've presented in your post. They're really convincing and will certainly work. Still, the posts are very short for starters. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

Mayme Nagele
145/76 | 

Not only is he the most important guy modern american motorcycling, he is probably the most accessible corporate executive to the customer in the world! Tireless, friendly, and a great guy to meet! He will be missed in the halls of H-D for sure.

puls stacja
146/76 | 

You made some clear points there. I looked on the internet for the issue and found most guys will approve with your blog.

Super Bowl Commercials
147/76 | 

I'm not sure why but this web site is loading very slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll check back later on and see if the problem still exists.

Rampart
148/76 | 

Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading? I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

Baby Gifts
149/76 | 

These tips tips are great. I always enjoy brainstorming about catchy subject lines. Sometimes it can be tough, but we have to do what we have to do - please our readers!

Janetta Spurgeon
150/76 | 

Great article, good page style, maintain the good work

proctor silex rice cooker inst...
151/76 | 

Hi! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to stop hackers?

doncaster photographers
152/76 | 

I am extremely impressed with your writing skills as smartly as with the structure for your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way stay up the nice high quality writing, it is rare to see a great weblog like this one these days..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram