& kokondenimiä trenssillä

Hellou! :) 

Kokofarkku (,punainen huulipuna) ja trenssi on aika ålrait yhdistelmä, eikö! Farkut on vanhat Zarasta, farkkupaita H&M ja nilkkurit (lemppariltani) Laura Bellarivalta. 

Oikeastaanhan mulla oli teille pari kysymystä tällä kertaa! 

1) Etsin kansallispukua. Kyllä. :D Suomen kansallispukua. Jos teille tulee mieleen joku, jolla on kansallispuku, joku joka voisi myydä tai lainata tai joku joka tietää jonkun toisen jolla saattaa olla, niin ottakaa pliis yhteyttä! Kymenlaakson puku olisi plussaa, mutta loppujen lopuksi ihan mikä tahansa suomalainen kansallispuku käypi eikä tarvitse olla mitenkään täydellisessä kunnossa, mutta suunnilleen sopiva mulle :D. Iso kiitos, jos viitsit laittaa asiasta viestiä ihan privana: kalastajanvaimo@yahoo.com.

2) Me Naiset tekevät nyt kovasti muutoksia ja parannuksia täällä sivuilla. Testailen parhaillaan itse muutoksia ja ehdottelen omia parannuksia. Kertokaa ihmeessä tekin! Joku mainitsikin, että (alas)peukutukset pitäisi saada kommenttiboksista pois; samaa mieltä. Mitä muuta? Mobiiliversiota pitää toki myös parantaa; en itseasiassa käytä mobiiliveriota lainkaan, vaan selaan blogin puhelimestakin ihan normaaliveriona; suosittelen sitä. Mutta luulen, että ihan tässä kevään aikana näistä sivuista tulee paljon selkeämmät ja paremmat! :))

Ja hei, huomenna arvon vihdoin hiusylellisyyksien voittajan - ja laitanpa linjoille ihan uuden, hauskan arvonnan! Niin että pysykää kuulolla taas joskus huomen illalla! :D 

Go' natt - ja superia perjantaita!

Kommentit (49)

50/49 | 

tosiaan mobiiliversiossa iphonella suoraan facen linkin kautta kun tulee lukemaan, ei löydy kommentti"nappulaa". siksi pitääkin käyttää toista selainta ja täysversiota. yleensä luen sun blogin illan viimeisimpinä, niin usein olen laiska ja kommentointi jää :(

silti tykkään kovasti sun blogista ja huomenna kaivankin farkkupaidan kaapista :)

-Linda

52/49 | 

Musta olisi kiva päästä helpommin etsimään vanhoja postauksia :) Nyt saa nähdä suuren vaivan, jos haluaa palata johonkin lempparipostaukseen.

t: iukku

54/49 | 

Peukutuksethan ovat vain mielipiteita, ei aina voi /tarvitse  olla samaa mielta.

Tuntuu jopa hassulta.. eiko kommenttiboxiin saa laittaa kuin juu juu ..

ihanaa ihanaa ?

Toivotaan kuitenkin kaunista kevatta :-)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
55/49 | 

Joo eihän se kommentointia muuta, mutta joskus tuntuu että alaspäin peukkuja painetaan ihan järjestyksessä koko riville - ihan kivoille ja asialliselle kommenteille. Eihän se  minua henk.koht koske, vaan teidän kommenttejanne, mutta noin yleensä ajatus siitä, että toisen (kivan) kommentin voi "lytätä" niin helposti ja perustelematta, on vähän kielteinen. 

Mut katsotaan, voi olla että kaikki peukut pysyy! ;)

kaunista kevättä! :)

58/49 | 

Jostain syystä, kun olen lisännyt blogisi oman (blogspot) blogini sivupalkkiin lukemieni blogien listaan, suora linkki ei toimi kunnolla. Se kyllä päivittyy, kun olet postannut, mutta vaikka olen nimenomaan tehnyt linkin tällä koko osoitteella (menaiset/artikkelit/blogit/kalastajanvaimo), niin linkkiä klikatessa päädyn aina MeNaisten etusivulle. Jos sille voi tehdä jotain, niin kiitos!

60/49 | 

Moi,

Mobiiliversion kommentointimahdollisuuden puute ei ole ainakaan laitekohtainen, koska ei toimi Sonyllakaan.

62/49 | 

Hei, ulkoisena muutoksena toivoisin yläbannerikuvan vaihtoa aina aika ajoin, vaikka vuodenaikojen mukaan. Myös pikkukuva voisi olla uudempi, sinun hiuksesikin ovat nykyään ihan erilaiset kuin pikkukuvassa :) Eli vaikka oletkin MeNaisten 'alaisena', olisi kiva jos blogi ulkoisesti muuttuisi aina silloin tällöin, ja tulisi jotain uutta.

Kiitos todella kauniista ja sykähdyttävistä valokuvistasi!

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
63/49 | 

Totta!! Tää on vähän munkin vika; aika menee niin nopeasti enkä ole tullut ajatelleeksi... Superhyvä ehdotus. Laitan pian eteenpäin jotain kesäistä banneriehdotusta! :))

64/49 | 

itse toivoisin että sivulle saisi palkin jossa on blogin eri aihepiirejä. Esim. resepti/ruoka osio olis kiva :)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
67/49 | 

Niin no eihän niitä välttämättä tarvi. Ylöspäin peukku on hyvä tapa sanoa "olen samaa mieltä" niin ei tarvi kirjoittaa montaa samanlaista kommenttia, ehkä? Vähän näin olen sen ajatellut.

68/49 | 

Jep, puhelinversio voisi olla helpommin luettavissa ja käytettävissä :). Yksi asia mikä musta sun blogissa on niin loistavaa, että asut joita käytät ja postaat ovat pääasiassa sellaisia joihin normi palkansaajallakin on varaa ja näyttävät tosia kivalta. Aiheita on paljon muitakin kuin kalliit merkkivaatteet ja olet oiva esimerkki siitä, kuinka ns. ketjuvaatteilla saa todellakin kivoja koknaisuuksia aikaiseksi.

Aurinkoista viikonloppua :)

 

70/49 | 

Me Naiset voisi poistaa blogit, joissa ei ole mitään toimintaa. Helmi Vuorelman konkurssipesä myy jäljellä olevia kansallispukuja. Sieltä voisi kysyä tietoja, mistä lainata tms

72/49 | 

Nämä sivut ovat tälläisenään Johanna aivan mahtavat!!! Ei mitään korjattavaa eikä lisättävää!!!:):)

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
73/49 | 

No kiitti :D Hyvä asenne; ollaan tyytyväisiä siihen mitä on ja keskitytään hyviin puoliin! :D Ei minuakaan yleensä blogeissa mitenkään vaivaa ulkonäköasiat, sisältö kuvineen ja teksteineen ja pääasia. Toisaalta epäselkeä ympäristö ja tekniikka voi pilata vähän "lukunautintoa", joten mieluusti yritetään tietty saada kaikille kivempi paikka tästä. :)

74/49 | 

Blogisi on ihana juuri tälläisenä <3 Raikas, trendikäs ja juuri Sinunlainen hyvänmielen blogi, kuvaa sinua hyvin miten ihanan positiivinen ihminen olet. Kiitos kun jaksat kirjoittaa ja lisätä ihania kuvia joista saa inspiksiä :)

Mukavaa kevättä ja viikonloppua! <3

Linda

76/49 | 

ei oikeestaan muuta kummaa, ainoa mikä hämää on se että blogfeedissäni lukee ''vallilan irma'' :D

78/49 | 

Olisi tosiaan kiva, että ainakin tietyt aiheet olis luokiteltu omien otsikoidensa alle arkistoon, siis neuleohjeet, fitness, ruoka-ohjeet jne. Silloin olis todella paljon helpompi löytää ne!

Ja ne alaspäin osoittavat peukut on syytä heivata pois, ei niillä ole mitään todellista virkaa. Lisäksi ne sopivat harvinaisen huonosti sinun tyyliisi, sinä kun selvästi pyrit aina näkemään ihmisissä ja asioissa kauniit ja hyvät puolet.

Jotkut ehkä sitten pitävät niiden alapeukkujen poistamista "sensuurina" tai "positiivisuuspakkopullana" tai minä nyt pitävätkin, mutta se nyt on yks hailee: koirat haukkuu ja karavaani kulkee!

80/49 | 

Hei!

Minusta myös alapeukutuksen voisi poistaa. Koska koen ylipäänsä, että paras tapa kohdella ns. häirikköjä/häirintyneitä on ns. sammuttaminen. Sekin, että saavat antaa alapeukkunsa, on heille sitä kaivattua huomiota. En tarkoita, että kaikki alapeukuttajat ovat häiriintyneitä todellakaan, vaan niitä, jotka tuntuvat ihan kommentista huolimatta laittavan jokaiseen alapeukun. Itselle on silloin tullut mieleen, että täällä käy joku vakihäiriintynyt laittamassa peukun alas mielipiteestä huolimatta. Ihan siis tavallisiin kivoihin kommenteihin tulee aina se alapeukku. 

Ja voihan sitä olla eri mieltä asioista tosiaan kirjoittamalla oman kommentinkin. Vaatii vähän vaivannäköäkin ja perusteluja. 

Sallin muuten epäillä, että kommentointi on jopa vähentynyt alapeukuttelun vuoksi. Tästäkin kommentista taas se vakialaspeukuttaja todennäköisesti käy laittamassa peukun alas. Ei minua ainakaan huvita mahdollistaa hänen "sairauttaan":)

Pikaista paranemista sen sijaan toivon:)

Ja hyvää viikonloppua Norjaan!

 

 

82/49 | 

Mitään uutta edellisiin kommentteihin nähden minulla ei ole sanoa, mutta sain juuri kirjasi postista ja se on kyllä ihana :)

anuk

84/49 | 

Moikka,

Oon jo joskus laittanut ihan tuonne palautelootaan, että en viitsi juurikaan kommentteja kirjoittaa tai lukea, koska toi peukutus on niin tyhmä juttu. Miten joku voi peukuttaa alas jos joku onnittelee sun siskoa naimisiin menon (pääsyn:)) johdosta????? Ihan ihme jengiä! Joku/jotkut vaan painaa peukkua alaspäin ihan huvikseen jostain syystä...

Haluaisin peukutusnapin pois, on se sitten ylös tai alaspäin. Eri mieltä saa olla ja mielipiteensä saa kirjoittaa, mutta ei pidä kirjoittaa loukkaavasti.

Aurinkoista viikonloppua!

86/49 | 

Apua, painoin juuri vahingossa edelliselle kommentoijalle alaspäin olevaa peukkua! Anteeksi! Ja täytyy tunnustaa, että ei ollut muuten eka kerta. Selaan blogeja usein kännykällä ja ainakin mun Lumia reagoi välillä ihan yliherkästi. Vieritän sivua alaspäin ja padam - taas tuli peukutettua. Tabletissa on samaa vikaa, ei nämä älylaitteet aina toimi halutunlaisesti.

88/49 | 

Ehdottomasti komppaan kirjoituksia jossa kaikki peukutukset poistetaan. Vierailijalla 15/* oli erittäin hyvät perustelut alapeukun poistoon.  MeNaiset voisi poistaa peukutuksen koko lehdestä, se ei ole enää trenkikästä. Ei blogeissa eikä muissa jutuissa. Vaikka alapeukun poistaa se ei näyttäisi olevan esteenä ja olemasta eri mieltä muiden kommentoijien kanssa. Mutta kerta kyllä riittää; kommentti tai peukku, ja itse olen sen pelkän kommentin kannalla.

Keväistä viikonloppua Norjaan ja Suomeen!

90/49 | 

Samaa mieltä. Jos on kommentoitavaa, sen voi kirjoittaa. Myös yläpeukut pitää ottaa samalla pois, koska muutenhan kyse on silkasta sensuurista tietynlaisten mielenilmausten suhteen.

Ennemmin häiritsee blogeissa, tässäkin, edelleen se, että kaikki kriittinen, epäilevä, erimielinen tms. kommentointi nimetään liian nopeasti kateudeksi, sairaudeksi, oman elämän puuttumiseksi, katkeruudeksi tms. vaikka terveeseen, hyvähenkiseen keskusteluun kuuluu myös, että voi olla joskus aika rajustikin eri mieltä. Ehkä bloggaajankaan ei aina kannattaisi kritiikkiin vastata, puolustautua tms. vaan hyväksyä se, että hänen kirjoittamansa asiat herättävät monenlaisia ajatuksia eikä ole olemassa mitään yksiä totuuksia ja ehdottomia oikeita vs. vääriä näkemyksiä..

Johanna Kalastajan vaimo
Liittynyt3.12.2012
91/49 | 

Samaa mieltä että selkeintä on poistaa peukut kokonaan; joskin yläpeukkua on helpompi käyttää sen oikeaan tarkoitukseen; tykkäämiseen tai "samaa mieltä". Onhan itse blogillakin oma Facebook Suosittele-nappula, eli mitään neg.  en suosittele nappulaa. Mutta tosiaan, selkeintä poistaa peukut. 

Tohon kateusjuttuun en oikein osaa ottaa kantaa, koska aika harvoin täällä sitä kuitenkaan nostetaan esiin. 

Bloggaajana ja ihmisenä  hyväksyn monenlaiset ajatukset ja rakastan erilaisuutta, mutta moni  kyllä juuri toivoo vastauksia -kuten nyt tähänkin kommenttiin- ja luonnollisesti kerron oman kantani asiaan.  Kaikki asiat on keskusteltavissa, eikä toinen osapuoli ehkä ikinä tajuaisi mun ajattelutapaa, jollen vastaisi kritiikkiinkin. Ja joskus tyydyn sanomaan vain että noh, kaikki ei tykkää samoista jutuista. :) 

 

 

92/49 | 

Minä peukutan myös paremman arkistoinnin puolesta! Siis siinä mielessä, että postaukset voitaisiin tehdä hieman helpommin löydettäviksi. Toisaalta tämäkin on ollut ihan mukava, kun on vähän erilainen kuin monen muun blogi.. :)

Ja hei, mulla olisi sulle pari kysymystä. Laitoin samaisen kysymyksen jo tuohon hiuspostaukseen, mutta voi olla, että et ehkä pysty/ehdi/ huomaa vastata siellä oleviin kysymyksiin, sillä kommentteja on lähes 80 sivullista.. Joten, laitan kysymykseni nyt tähän uudelleen. 

Eli siis, saisiko kysyä hieman neuvoa Marttajakkua ajatellen.. Mietin, että voisiko sun Marttaohjeen perusteella tehdä jakun hieman ohuemmasta ja ehkä myös kesäisemmästä langasta, sillä jakun "kuvio" on tosi kiva. Mietin vain, että osaisitko antaa ohjetta silmukkämääriin (S-koko), jos tekisi esim. 6 tai 7 puikoilla? Ja tokin muutkin vinkit ovat tervetulleita liittyen Marttajakkuun, sillä olen vielä aloittelija näissä neulehommissa.. 

Neulomisinspiraation olen saanut sinulta, ja nyt olen aloitellut  siis uutta harrastusta. Ihanaa, kun voi itse tehdä jonkun vaatteen :) Tällä hetkellä sinun Skappel-muunnelmasi puikoilla. Pää on täynnä kaikenlaisia ideoita, mutta en oikein usko että vielä rahkeet riittävät vielä ihan kaikkeen..

Ja vielä yksi kysymys, minkä sävyinen sun Inikan mineraalimeikkivoide on?

93/49 | 

Parempi arkistointi -systeemi olisi kiva. Sinänsä tuo on hyvä tuo, että jokaisen vuoden alla on kuukaudet ja niiden alla postaukset. Se voisi pysyä, mutta kivana lisänä olisi myös nuo "tagit", mitä monissa blogeissa on. Se helpottaisi, jos haluaa hakea jonkun tietyn aihe alueen tekstejä. Esim. neulomisesta, liikunnasta, vaatteista tms. 

Nuo peukutukset on munkin mielestä aika turhat, eli pois vaan. 

 

Sitten tuo blogin alue on jotenkin kapea vs. vieressä oleviin mainosten suhteen. Blogin aluetta leveämmäksi ja mainoaksia pienemmäksi.

94/49 | 

Mitä mallistoa trenssisi on ja mitä kokoa/vastaako sitä kokoa jota normaalistikin käytät jos saa kysyä? Haluaisin tilata netistä (kun stokkalla niin huonot valikoimat), mutta epäröin kokoja :/ Kiitos tuhannesti jos jaksat vastata ja aurinkoista kevättä teille! Terkuin Sanna

97/49 | 

Blogille mielellään kunnon blogipohja, jossa voi lukea monta kirjoitusta putkeen ilman että tarvitsee klikata seuraavaa auki (tämä nykyinen soveltuu paremmin artikkeleihin), ja samalla voisi tuon osoitteen muuttaa muotoon kalastajanvaimo.menaiset.fi tms. (vrt. indiedays, bellablogit yms.)

98/49 | 
Vierailija

Blogille mielellään kunnon blogipohja, jossa voi lukea monta kirjoitusta putkeen ilman että tarvitsee klikata seuraavaa auki (tämä nykyinen soveltuu paremmin artikkeleihin), ja samalla voisi tuon osoitteen muuttaa muotoon kalastajanvaimo.menaiset.fi tms. (vrt. indiedays, bellablogit yms.)

 

Samaa mieltä tuosta blogipohjasta - olisi kiva jos skrollaamalla voisi lukea usean postauksen putkeen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla